418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nesut3n
    úgy hogy ti csak korcs héberek vagytok és nem többek
  • Malarki
    Újraregisztrált. N3suten volt, Nesut3n lett. Frappáns.
  • lexlutor
    masod acc. nice try.

amugy a moderator forum linkjet ki lehetne megint rakni a bannerba.
  • Nesut3n
    ilyenek vagytok ti hunok korcs héberek !!!
  • Malarki
    Milyen néven fut jútúbon?
  • Toweliee
    Nézem a srác youtube-os videóit, azok alapján nem normális arcnak tűnik.
  • Antimat
    Oh, ne, Nesu RIP, nem láthatunk több képet 800xp-s körröl.

A promotions incoming küldetésben csak összesen 75k xp legénységi xp-t kapunk, nem? Azaz azt el kell osztani a (legénység száma +1)-gyel, és így kapnak a srácok xp-t akin dupla van, az duplát?
    (Pl. én a Leo PTA legényeknél (4 fő) emberenként 15000 xp-t kapok, plusz, akin a duplázás van még egyszer 15000-et)
  • Toweliee

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    legalább te értetted a trollkodásom
  • Count Adyn
    Óh most kinyirtad a kedvenc hobbinácink második regjét:D
  • Master91
    jó az pedig, nagyon jó rofja van (jó persze nem E-100 ellen kell villognod vele)
  • suba53
    Jó-jó. Tudom, ez nem az a topik.

De az a rohadt Conqueror nagy ágyú nélkül siralmas.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.08.12. 21:07:49
  • Toweliee
    Én nem.
  • DantesHUN
    Kicsit unalmas volt nekem is ez a poénkodás, csak nem mertem szólni érte.
  • Malarki
    Nem unjátok még?
  • N3suten
    Neked már van ,nem kell magadnak még egyet küldened nálam a vallás irtandó dolog !!!
    az alomba pedig a kutya kölykök valóak !!!
  • suba53
    A gond csak az, hogy ha létezik egy mindenható, mondjuk legyen univerzum szintű, akkor számára nincsenek héberek, muszlimok, keresztények, ateisták, buddhisták, meg mit tudom én milyen eszement felfogást hirdető földi halandók.
    Hanem számára minden lélek egyforma, itt a földön, és ha van más hasonló intelligenciákkal benépesített terület az univerzumban, akkor azok is.
    Így teljesen értelmetlenek a hitviták, azok csakis a földi hatalmon való acsarkodást szolgálják.
  • Toweliee
    Természetesen nem ingyen.
  • Toweliee
    Miért büdösek a hunok? Küldjek neked egy tórát / talmudot postán (vagy futárral)?
  • N3suten
    lesz időd a fénysebességre is ,ne izgulj hamarosan megélheted a héber hited ,mint ahogy azt az ős hunok is tapasztalhatták a saját bőrükön a kis büdösek ...
  • N3suten
    ami kizárja a hébereket erről a Földről !!!
    köszönöm az írásod !!! igaz nem az én mentségemre írtad ,de nekem egy kis mankócska ...
  • Toweliee
    Több mindenható? Értelmetlen. Attól JHWH valaki, mert ő a legnagyobb. Két legnagyobb meg nem létezhet.

N3suten, én ráérek, még pörög a tóra biznisz.
  • suba53
    Az imizés tárgyai képzelt entitások, nem tartoznak sehova.
    Illetve ha mégis, akkor nem földi léptékű a hatáskörük, hanem minimum univerzum szintű.
    Így a multiverzum elmélet akár a több isten létezéséhez is alapot adhat.
  • N3suten
    Nem hiszem ,menned kell ,ez itt az utolsó pár-száz évetek !!!
  • Toweliee
    Gedalia böjtjéig mindenképp maradok, aztán majd meglátjuk. Hevenu shalom alechem!!

• Toweliee
    Közben ezeket hallgatom

• N3suten
    Nem viccelsz ,tényleg ?
    akkor mit keresel ezen a Földön ,te nem tudtad ,hogy akihez imizel nem ehhez a Földhöz tartozik hanem egy másikhoz ?
    teszerinted miért folyik olyan hevesen az űrkutatás ?
    Azért ,hogy elmehessetek innen mert ez a levegő titeket megöl!!!
    A soha viszont nemlátásotokra !!!
    mihamarabb sikerüljön mennetek !!!
  • Toweliee
    Én minden meccs előtt felveszem a kipám és az imasálam + elmondok a bóruch átó ádajnoj-t.
  • N3suten
    Akkor nem izgulok ha nem az én nevem mellett szerepel a -1 akkor is én kapom a Team Killer jelzést
  • Toweliee
    Igen, ez egy filoszemita játék.
  • N3suten
    Most a csapattárs sebzéséért is Kék színű lesz a neved ,nem kell hogy megöld a csapattagot ,elegendő ,ha csak héber és kapsz egy teamkiller jelzőt ?
  • N3suten
    Most a csapattárs sebzéséért is Kék színű lesz a neved ,nem kell hogy megöld a csapattagot ,elegendő ,ha csak héber és kapsz egy teamkiller jelzőt ?
  • EmR3
    mi sem láttuk

róla van szó
  • TiborTamas
    "a videó be lett küldve, és semmi reagálást nem kaptam vissza róla."

nick-et nem adok, akit érdekel megtalálja, de nem fog meglepődni"
  • EmR3
    nem video, írásban megosztotta a gold lőszer használatának elméletét
  • TiborTamas
    Engem érdekelne a videó, de nem találom. Szólnál a srácnak, pls?! :D
  • TiborTamas
    Nekem a 8-as annyira bejött, hogy meg is tartottam, pedig már rég ki van fejlesztve a 9-es. :)

Gamescom-ról: Én attól tartok, hogy idén nem lesznek QR-kódok az E3-ból kiindulva. A stream-et néző emberek közül sorsoltak random a nap folyamán többször bónuszkódokat (amiben volt a 3000 kredit is, trololo) és küldték privát üzenetben. Lehetett még tárgynyereményeket is szerezni + Type-59-et ugye, azokat a stream melletti chat-en feltett kérdésekre válaszolók közül sorsolták ki. A minap kiraktak egy hírt, hogy ilyen most is lesz, úgyhogy szvsz a kódokat is ilyen formában fogják szórni. (remélem tévedek)

Az event naptárban pedig holnaptól van írva egy Gamescom Contest: Attack Now nevezetű cucc. Ha valaki tudna valamit róla, akkor ne tartsa vissza. Én már keresgéltem kicsit, de semmit nem találtam róla. Hírt róla meg szokás szerint majd kirakják, ha kirakják... :D
  • Pares
    Azért, mert naponta max. 6x csinálhatod meg a Crew is Crucial küldit, de nézd meg a beszürkült Promotions Incoming küldi Requirements fülét, és ott mindig kevesebb csata van hátra. Amikor teljesíted 60x (tehát 10x6-szor) a küldit, a következő csatára adja meg a 75k xp-t, szóval azzal a tankkal menj, amire meg szeretnéd kapni.
  • EmR3
    Beteszem ide is. Megmondom a tutit van a ph-n.

"a másik mire reagálni akartam, az a színek szerinti leosztás, higgyétek el, semmi köze a tudáshoz. ezt bizonyítani is tudom.
    nem vagyok egy full lila, a statom se túl jó, mondjuk én egy játékost a találati arányáról itélek meg, be szokott vállni.

amióta a 9.2 megy a következő a helyzet nálam: 2 eset lehetséges a leosztásban:

1. magas nyerési százalék, 56-80% között. ilyenkor mindig +2 tierbe tesz, az ellenfél full piros, max pár narancs van közöttük. a meccs eredménye: 10-ből 9 bukta.
    2. alacsony nyerési százalék: 15-40% közötti. ekkor mindig saját tierben vagyok, az ellenfélnél nincs, vagy max 1-2 piros, sárga, a többi zöld, lila. a meccs eredménye 10-9 bukta

a másik:

amióta lehet goldot venni creditért a meccseim jórészét azzal nyerem, és nem azért mert noob vagyok, hanem azért mert a +2 tierben csak így tudok sebezni. a kedvencem a KV-1S tank, rendszeresen a tier 8-ok között tolom vele. ott kell a gold. ha nyolcassal megyek ott szintén, mert előszeretettel dobál a 9-10 közé.
    a kilencessel automatikusan csak gold.
    lejjebb, tier 6 és alatta is használom ha kell, néha kell.

a goldhasználat mindenkinek adott lehetőség, érdemes használni, de nem mindig, ha nem ismered a tankok gyenge pontjait, jobban fogsz pattogni arannyal mint a simával. az átütés 10%-al magasabb, és ha tudod hova kell lőni nincs pattogás.

pedig elég érthető: vegyünk egy példát:

ellenfél FV215 183. és szembe megyek vele az is-8-al. lepattanok róla 10-ből 8x. ő viszont egy lövéssel 1800 hp-t sebet és kilő.
    és ez csak egy 10-es a sok közül.
    hiába nagy az átütésed papiron, a gyakorlatban sokkal kevesebb. legalább 20-30mm-ert elvesz a csatamotor.
    de modok még jobbat:

T-32 vs hellcat
    én ültem a T-32-ben, a pálya: himmelsdorf

A t-32 a boltiv alatt, a test takarásban, a torony van kinn, szemben a helcattal. a hellcat 4 lövésből kilőte a t-32-t. én 3x lepattantam róla. a hellcat el sem mozdult a helyétől úgy lőtt ki.
    a t-32 tornya 300mm. a hellcat max átütése 170 mm, a sebzése 240
    mégis kilőtte a tornyomat.
    a videó be lett küldve, és semmi reagálást nem kaptam vissza róla."

nick-et nem adok, akit érdekel megtalálja, de nem fog meglepődni
    Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.08.12. 19:33:48
  • madmanic
    Nem. Csak törli őket nem szerkeszti.
  • madmanic
    Köszi! Mindenképpen megcsinálom, csak úgy hozattuk el a gépeket, hogy 100% megsemmisítjük az adatokat.