418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Attila965 #321995 és tudod is használni? -
Malarki #321994 Hát akkor én valami über hacker vagyok, mert nekem fél órával ezelőtt szó nélkül kiadta a kódot. 
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2014.08.14. 10:20:54 -
Jah, írták. És azt is, hogy már nem ad, mert kevés volt elérhető. -
Jacktor #321992 -
Malarki #321991 Nem tudom írta-e már valaki, de a Razoros oldalon megint lehet szerezni 3 nap prem-et.
LINK -
Eddig jó volt, mert itt a hozzászóló felület alatt kiírta. Most pedig csak legfelül a fórum feliraton jelzi ha kapsz. Soha nem veszem észre én sem. -
-
madmanic #321988 az ilyeneket minek játszod le..? Kilép,.... -
Most hogy így rákérdeztél nálam nem :) -
Toweliee #321986 Nem értek egyet veled :)))
Másnak kijelzi a kapott privát üzenetet? -
aru #321985 Nem tudom hogyan, miként osztottak tegnap aranyat, de én háromra jól válaszoltam (csak addig néztem ezt a szürnyű szart) és nem jött plusz arany a profilomra. -
Nagyon helyes. Csak az egyesen játszom mindig. :) -
Toweliee #321983 Átszoktak a retardáltak a 2-es szerverre. -
papa74 #321982 a kép lemaradt
-
papa74 #321981 Sziasztok!
Agyhalottak tömege, a legtöbb arra is képtelen, hogy lőjön, nemhogy sebezzen :-(
-
Az a gond, hogy fel sem fogják milyen bénák... a legtöbb mozgásán látszik hogy még azon is el kell gondolkoznia melyik ujját is kell lenyomni ha jobbra akar fordulni, és mivel ilyen alap dolgok mint az irányítás nem megy nekik készség szinten ezért azt is nagy eredménynek könyvelik el, ha van három értékelhető lövésük egy csatában és szökőévente kilőnek valami lesebzett tankot. Azt pedig, hogy értelmezzék a minimapot és reagáljanak egyszerűen nem lehet elvárni tőlük, sőt sokszor rosszabb az amelyik okosnak hiszi magát és "taktikusan" játszik, mert az ilyen szokott nyolcas csatában IS-3-al vigyázni az arti mögötti piros vonalra... -
Az ilyen aréna-multi játékokba pedig általában az a szokás, hogy ahogy játszik az ember úgy fejlődik a játékbeli tudása.
(legalábbis én ezt tapasztaltam régebben mikor még több multival játszottam)
Egy idő után meg eggyre feljebb dobálja a rendszer így ha béna az illető egész egyszerűen nem fogja élvezni a játékot.
-
EmR3 #321978 hehe, én is ezt szoktam, mint Joni, azzal a különbséggel, hogy az ellenfelet nem szidom nekik ez a dolguk
na azért ha az arty végig engem lő, akkor azt meg szoktam dicsérni -
Úgy vettem észre, hogy a 2es kb cw időben kezd el laggolni, majd utána visszaáll. -
SzocsA #321976 mégsem nálam lehet a probléma, 23-24 órától egészen másnap 13-14-óráig a kettes szeró sem laggol. és a pingem is olyan 40-60 között mozog. -
WR104 #321975 Akik kicsit is fejlodni szeretnenek azok ugyis megnezik masoknak mennyi a damage-e ugyan azzal a tankkal mint neki vannak es latja a kulonbseget.Utana regisztral egy forumra mert tanulni akar. A forumon meg szembesul mennyi mindent nem tud meg a jatekrol es beleveti magat a tanulasba.
A jatekosok legtobbje viszont nem ilyen. Azoknak lehetne akar rozsaszinu az egesz tankjuk akkor sem vennek eszre, hogy a tobbiek miert zoldek. Imadjak mikor light tankkal platoonban szaladgalnak a reten... neha meg a csovuket is sikerul osszeerinteniuk es olyankor nagyon boldogok. Nekik igazabol csak annyi a bajuk, hogy ebben ja jatekban lőnek is. Furcsa egy allatfaj a paradicsom
-
WR104 #321974 Az elobb volt egy hasonlo csatam nekem is. Valami csoda folytan a Batchat-tel 9 lovesbol nem talaltam el egyszer sem az ellenfelet. De ugy a csapat fele hullott el nulla damage-el. Persze csak veletlen egybeeses, hogy szinte mindenki elfelejtett celozni. -
Gyuszopapa #321973 Az a helyzet hogy sokan nem használnak semmilyen egyéni teljesítmény jelzőt.Nincsenek tisztában azzal hogy a játékban nyújtott teljesítményük gyakorlatilag egyenlő a nullával.Nem tudják hogy valójában bénák mert nincs ami jelezné számukra egyértelműen.Még ha nem is xwm-et használná de legalább valami rangjelzést adhatna a játék teljesítmény alapján.Mert így semmi ösztönző nincs benne mert ha legalább látná hogy béna egy részük legalább szégyenében kicsit összeszedné magát.
Még citromsárgaként is szégyellem magam nem hogy ha piros lennék. -
máshogy nem is alakulhatott volna --> Éppenséggel de. Nem igazán rajtuk múlt a győzelem:) -
seriousthreat #321971 Body_Count és Eul az enemynél, máshogy nem is alakulhatott volna, innen is puszi nekik -
Pares #321970 Most erre mit lehet mondani:
3 perc 44 másodperc alatt vége volt. -
R3nton #321969 Nem az ilyenre kell pörölni. Inkább akinek van már 25 k csatája és van 800 WN8-a -
Nekem egy obj704 volt ma csatában ilyen acc-al, de afk volt ... azért még mi nyertünk :) -
kik vagyunk mi? Magyarok! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
F.cking GAMESCOM.
-
E-100 Ace Tanker
-
REPLAY
-
R3nton #321963 9 kill, szépen összelopkodtam :D
http:// -
lexlutor #321962 igen. -
Hmm...
Látom a customer supportnál, hogy van egyszeri premium tank visszavásárlási lehetőség ha "véletlenül" eladja az ember.
írtam ticketet hátha visszakapom az LTP-t és akkor a küldetéssel elvileg kapok 850goldot ha már a garázsomban van ugye? -
Egyszerű screenshot... -
Holnap nem lesz stream ugye? -
SzocsA #321958 Az EU 2 szerveren olyan a játék, mintha egy stroboszkóp buliba lennék, az EU1 pár fokkal jobb. ott csak néha van ilyen.
Mit lehetne tenni?
Lefrissítettem a vin 7et, feltettem több Net keresztrendszer csomagot, beoptimalizáltam a netemet. kikapcsoltam a felesleges szolgáltatásokat................ -
foxbat88fx #321957 Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster. -
Nixit #321956 Jön az szépen :P én mindet instantba csináltam lehet azért kaptam meg egyből a 600g-t szinte :)