418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
wot főoldal, belépsz, felül support, my tickets, new ticket indítása.
ott wot category, alatta one-time premium tank restoration, alatta a szövegmezőbe mondjuk LTP, alatta continue
utána a szövegmezőbe valami ilyesmi, idézőjelek nélkül:
"Hello!
I once had an LTP premium light tank in my garage (account: xyz ), but I am sold it some time ago. I would like to ask the support, please restore my LTP at my garage.
I have the amount of credit for the exchange--- I don't know the exact amount.
Thank you in advance!"
Utána alul kipipálni a három négyzetet, majd elküldeni. Valami lyesmi. -
nobodyattis #322929 valaki segít megírni ? mi kell hozzá?? meg hova kell küldeni? Az LTP röl van szó mert én nem tudok angolul -
kopaszeger #322928 Sunsetjoy köszi a gyors választ de én nekem sajna nem adta meg és azt írja ki hogy nem elérhető ill. befejezett küldetés száma 1. -
Jó oké igaz csak idegesíteni akarlak titeket a T34 -vel hiszen ti mind éltek haltok ezekért a cuccokért bárhonnan is legyen az és bármilyen célt is szolgált ...
-
nobodyattis #322926 valaki segít megírni ? mi kell hozzá?? meg hova kell küldeni? -
A T 34 Premium Tank milyen cucc ? -
Pares #322924 Olyan prémium tankokat, amiket én vettem, biztos, hogy sose nem adok el. Minddel elégedett vagyok. Ezeket a t2-t3 tankokat meg minden évben többször is lehet kapni... -
Én beta alatt csináltam az accountom és akkor osztogattak goldot ingyen. Vettem kb. 2 premium tnakot meg kaptam LTP-t mert valamikro azt is ingyen adták.
Mindegyiket eladtam. -
Pares #322922 Már hogyne érné meg. Én is nem tudom minek adtam el régen, de ezentúl biztos hogy nem adok el egy ajándék prémtabnot sem, mert később lehet megint fogják osztogatni és az ingyen gold dosem árt. -
Tegnap délután 5-kor vették a ticketemet, azóta folyamatban van csak, válasz nem volt még rá.
Nekem megérne annyit, hiszen más prémet nem vennék vissza, eladni meg nem fogok már nagyon- részegen sem játszok, hogy "véletlenül" eladjak egyet (nem is volt soha t5 feletti prémem). -
Pares #322920 Nekem pár órán belül visszatették a garázsomba. -
nobodyattis #322919 az az egy amit eladtam tehát lehet megérné visszakérni 850 gold az most jól jönne bár nem tudok angolul tehát valaki kellene aki megírja helyettem -
Ha gyorsan válaszol a support akkor vagy aznap vagy következő nap.
Én nem kértem, mert premium tank visszaállítására csak accountonként 1x van lehetőség és csak 1 premium tankot adnak vissza.
Az a 850 arany nekem nem ér ennyit. -
nobodyattis #322917 Üdv : ha visszaigényelném az LTP t azt mennyi idő múlva adják vissza??
-
Elvileg a következő tankra adja meg a 75 ezret.
Total C alatt a Total Commandert érted? Mindegy, mert az üzeneteket tudomásom szerint nem igazán lehet visszanézni- főleg a szerver által küldött üzeneteket.
Amúgy teljesen qrva mindegy. Ha kaptál üzenetet a Type-ról de NINCS a garázsodban, akkor NINCS. Semmit nem tudsz vele csinálni, ha nincs, akkor nincs. A mostani nyereményjátéknak is vége van, valszeg az üzenet arról szólt, hogy lehet nyerni Type-ot.
Ha jól olvasom, akkor pedig augusztus 13 és augusztus 24 között lehet nyerni Type-ot vagy aranyat. A lényeg, hogy ezen időn belül kurvajól kell játszani. tier 6 és feletti nemprémtankkal, illetve tier 5 feletti prémtankokkal. Mindkét csoport első 20 helyét kell megszerezni, azok kapnak díjat. Lásd itt:
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/45/gamescom-contest-attack/ -
kopaszeger #322915 Hali!!!!
Az lenne a kérdésem hogy a 75.000 legénységi tapasztalat megszerzéséhez mit kell csinálni, mert én már az un előküldetést megcsináltam "Legénység a legfontosabb" de nem kapom meg a tp-ot.
Illetve a total c-ben hol tudom visszanézni hogy játékon belül milyen üzenetet kaptam mert mint korábban írtam én is kaptam type-ről vmi üzenetet de nem tom mi volt az és nem foglalkoztam vele.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
kisokka #322914 Sosem szabad a győzelmi esélyeket figyelgetni, felesleges. Pl. ha egyértelmű medfölény van valamelyik oldalon, akkor már nagy százalékban el van döntve a meccs. Ha a medes csapat mégis bukik, akkor annyira egysejtűnek kell lenniük, hogy a wsad-t se ismerjék.
A fair play részén nem az xvm szerint javítanék, hanem a típusleosztásokon. Ugyanúgy bosszantó, amikor egy csapat kap 2-3 gyors felderítőt, az ellen meg valami lassabb limlomokat, vagy egyáltalán semmit. -
Egy csapatban voltunk, en SU-101 ez a pszichopata kotonszokeveny meg az IS-7-el kempelt az alapvonalon. Sokat jatszottam, kb egy percet mert kilott... :D
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.08.17. 09:29:48 -
Xvdm mod nagyjából jól belövi hogy hány % az esély a győzelemre.
Igazából nincs eldöntve csak sűrűn vágja össze a kezdőket a tapasztaltabbakkal, azok meg átgázolnak rajtuk.
Szóval a fair play része hiányzik match makingből. -
Szerintem nagyon jó kis tank és parázs játékosok kezében csata sorsdöntő is lehet ...
ezt írom úgy hogy egy éve nem harcoltam vele ... -
Simán, mint tegnap is mondtam kipróbáltam tier 1 és tier 2 tankokkal, hogy csak embert raktam bele, átképzés nélkül (így 50-80 körüli major skill). Némi tudással és szerencsével (hogy nyerjetek) 1-2 ezer xp összejön ott is. Most én is azt várom, hogy visszakapjam az LTP-t :) -
tankaljöttem #322909 sziasztok a Phanter M-10 prémium tankot érdemes megvenni?? -
Angelus1991ster #322908 Győzelem!
Csata: Cliff
Jármű: E 75
Szerzett tapasztalat: 1 533
Szerzett kredit: 50 659
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály" és 4 kill
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Kompenzáció LTP
arany 850
Férőhelyek hozzáadva: 1
Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x10) -
WR104 #322907 En meg 78%-os winrate-el toltam ma is meg tegnap is. DE! Hihetetlen mennyire el vannak dontve egyes csatak. Valami csodaval hataros modon legtobbszor a gyoztes csapatba rakott es ugy atgyalogoltunk az ellenfelen, hogy legtobbszor alig tudtam sebezni.
A WT Pz IV-emet sikerult leotszorozni 790 exp-vel. Igen ennyi lett az 5X utan. Mondjuk csoda, hogy ennyit is kaptam mert egyet lottem azzal is egy csapattarsam nyirtan ki veletlen. 200m-rol ellottem egy T32 tornya alatt aztan miert is ne egy low hp-s sajatot vertem telibe a map masik vegen. Valami 2k wn8 lett a vege a napnak.
Mondjuk 9 csata alatt elegem lett a "szeleburdi vakaciobol" es kileptem. Ezert is nem szoltam, hogy platoonozzunk. -
stork13 #322906 Most is szeretek vele menni, de már sokkal óvatosabban. :P
Ami nagy előny, hogy a Type T-34-be már a 3. skill felénél járó emberek ültek be.
Beleszoktam nézni D1nz (vagy Luciqel?) műsorába és ő elég sűrűn megy még vele.
Mondjuk őszintén megvallva az már nagyon unalmas volt, amikor 8-12 tank volt "sealclub" Type a meccsekben.Sokan nem tudtak mit kezdeni velük (nem volt még credit-ért prémammo sem) és elkezdődött a sírás (közben WG is belátta, hogy "kicsit" túl jól sikerült a tank, túl sok szaladgál belőle és romlik a játékélmény). Aztán lecsapott a nerfhammer...
De mindez már történelem (mint a trollos JpzIV-emmel oldalba lőtt és leégő 50%-os Maus), talán igaz sem volt. :) -
Ja meg beforgattad aztan minden szirszar pattogott az UFP-rol. A tornyat meg eselytelen volt atloni. -
Ahogy irta stork, 3-as platoonban legyalultal vele mindent. Azota agyonnerfeltek az agilitasat-mobilitasat a kocsog ruszkik a hype maradt a type-bol. -
stork13 #322903 Tegnap futottam össze egy sráccal akinek több, mint 11k meccse volt csak a Type-pal. -
stork13 #322902 A Type egy iszonyat jó tank. Volt. Aztán addig csűrték-csavarták amíg ez maradt belőle.
Gyakorlatilag egy T-34-2, több páncéllal, ebből kifolyólag nagyobb súllyal (+2,1t) és kisebb mozgékonysággal (-60 LE). A löveg gyakorlatilag ugyanaz (+0,16 ROF a T-34-2-nek). Akinek bejön a T-34-2, az a Type-pal is feltalálja magát.
A régi szép idők, amikor Type-ok árasztották el a csatatereket wolpack-ekben (és gyalultak le szinte mindent).
-
green64 #322901 Nekem most lett meg az LTPs küldi, rögtön jött a garázs és az arany :) -
Nincs kis tierű tankom. -
yossarianHUN #322899 Nekem is 35-40% körül mozog a wr, de az utóbbi időben folyamatosan ez ment, úgyhogy már hozzá vagyok szokva. Szerintem menj le kisebb tierbe, ott még egyedül is viszonylag érezhető mértékben lehet befolyásolni az eredményt. Én ha kifejezetten missiönre akarok ráröpülni, a Church III-at veszem elő. -
Pares #322898 No, nem olyan rossz az. Első prémium tankom, és szeretem. Igen, lassan fordul és papír, de rengeteg HP-ja van, baromi gyors és az ágyú egyáltalán nem vacak, bár igaz, hogy lassan szűkül, de meg lehet szokni, játszottam már sokkal ótvarabb ágyúkkal is. Nagyon jó csatákat lehet vele menni. -
Ehhez nem lehet hozzászokni. Most még tolerálni sem. 11 win kellene a rohadt LTP küldihez. Tegnap úgy ahogy adta, ma eddig 6-ból 1 és max 1 óra múlva le kéne feküdnöm, mert reggel indulunk Horvátországba. Most amikor nagyon kéne persze nem adja a wint. Mocskos egy játék. -
Pares #322896 Berak, de ritkán. Legalábbis én túlnyomó többségben max. t6 ellen játszom benne. -
yossarianHUN #322895 Szokj hozzá, a Conq is, csak gyakrabban:D Ja meg ég. És úgy im allgemeine kartonpapírból van hajtogatva. De legalább a térkép másik végéből spottolja és lövi mindenki. Ejj, a sok szép közös emlék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ráadásul ez a roncshalmaz állandóan ammo racket kap, minden egyes körben. -
Angelus1991ster #322893 "A T18-at lehet lecserélik majd."- és mi az indok? tank_editorba nem tudnak belépni és nerfelni?
Akkor tegyék t3-as TD-vé, 180-200 hp-val. -
Hogy én miért játszok ezzel az okádék szeméttel még mindig, azt nem tudom. Első 3 kör a szarkupac Caernarvonnal vereség, aránylag jó körök. 4. győzelem, 1k sebzés, 2x ammo rack és motor sérülés. Ezután se nem fordult/ment, se nem lőtt gyorsan. Rám is jöttek 3-an, 2 perc alatt halott voltam. A kibaszott tomatoe team persze megnyeri. -
Oddball29 #322891 Berakja, igen.