418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #323339 Az Amusing Hobby Löwét azt pont a minap néztem, tényleg pofás, fém lövegcső, részletes lánctalp, minden mi szem-szájnak ingere. Lehet én is megint nekimegyek a dolognak, bár már elég rég modelleztem, és akkor is igencsak kezdő szinten (ronda, esetenként maszatolt ragasztások, kezdetleges, "zöld alapra barna foltok" festés). De szerettem csinálni. Nelson admirális Victory-ja meg 5 éve félkészen áll a szekrény tetején, a madzagos kötélzetbe beletört a bicskám. Elég szégyen, elvégre jártam az igazin. -
davidbog #323338 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nem olyan fontos. Attól ha valaki megépíti teszem azt a VK72.01-et sok száz kilométerrel arrébb, attól nekem még nem lesz rossz. Ha komolyan gondolja majd specializálódik valamire. Megaztán elsősorban amúgyis magának csinálja, a saját örömére.
Viszont harckocsi makettek kínálata tényleg egyre jobb, ez köszönhető a WoT-nak is. Rengeteg olyan harcjármű jelent meg 1/35-ben ami létezetett, de a WoT előtt 2-250$-okért lehetett csak hozzájutni: pl IS-4, most meg a Trumpeter jóvoltából ~50 euro. Az Object 279 nehéz harckocsit meg három cég is kínálja 1/35-ben. Mellesleg 1/35-ben a nehéz harcjárművek kínálatának tett nagyon jót a WoT, már nem csak a Tigrisek, KV-k, IS-2-esek és ezek páncélvadász verziói vannak.
A minőség is sokat javult. Sokkal szebbek és jobbak lettek a felületek és az illesztések is. (Van egy Academy M51-em, hát annak bizonyos részei borzasztóak.) A kevésbé neves gyáróknál is sokat javult a minőség. Igaz hogy egy 50 eurós makett éppenséggel nem nevezhető olcsónak, de ahhoz már legtöbbször némi rézmaratás is jár, jobb esetben szemenkénti lánctalp és fém lövegcső is. De például az Amusing Hobby Object 279-eséhez a lánctalpat nem regasztani kell, hanem csapokkal összeilleszteni, tehát működő, mint ahogy a Löwéjük torziós rugózata is működő (amúgy mindkettőhöz legalább két panelnyi maratás is jár).
Hajóknál is ugyanez a helyzet. Kezdenek kitörni a Bismarck/Yamato/Iowa bűvöletből. Példul már rombolókat, cirkálókat is lehet kapni és kezdenek arra is rájönni hogy az 1. vh-ban is voltak hajók, nem csak a 2-ban. Itt is elég jó minőséget tudnak produkálni, 1/700-ban tényleg csak a lövegekre, géppuskákra (ezek meg 50 cm-nél távolabbról teljesen mindegy milyenek úgyse látni őket rendesen), meg a korlátok hiányára lehet panasz.
Nekem is egyre nagyobb kedvem van nekiállni makettezni, nagyon tetszetős a harckocsi felhozatal. Meg a flottámat is lehetne mivel bővíteni. De megkéne tanulni igazán komolyan csinálni.
-
yossarianHUN #323337 Én is ezt mondtam neki, de hosszas dilemma után megtartotta:D Látod, manapság már a legfelsőbbrendűbb árják is feladják az elveiket
-
besti #323336 Te, Nesu, ez amerikai tank! Hogy fogsz ezek után tükörbe nézni? Ha IS-6-ot nyersz még azzal is játszanál. OMG! -
Userx2 #323335 Löwe folyamatosan nyer. Péppé keresem magam. -
Pares #323334 Csudálatos, már 5 vereség sorozatban, persze, hogy a 65% wr után balanszolni kell... már csak 48%... -
stork13 #323333 Az egyszerű modellező nem valamilyen tematika szerint választ, hanem ami tetszik neki (látta, olvasott/hallott róla vagy azt kapta ajándékba, jellemzően gyerekkorban). Aztán később ahogyan komolyodik, úgy áll rá majd valamire (I-II. vh, modern kor, nemzetek, hadszínterek, akármi). Legalábbis az esetek nagy százalékában. -
yossarianHUN #323332 De ha egyszerű makettező nem annyira szakértő a témában, hogy tudja az E-75-ről hogy nem történelmi, ugyanakkor ő második világháborús modellt akar, akkor benézte. Meg nekem nincs bajom a fikciókkal, csak akkor tüntessék fel rajta, ne úgy árulják, mintha komoly dolog lenne.
seriousthreat: ahogy az E-95, Flak E-50, és a többi borzalom is. -
stork13 #323331 Egyszerű makettező(!) eldönti mit akar. Ha történelmileg hű gépet akkor azt csinál, ha a kedvenc E-75-ét akkor meg azt. Ezt is tudja indítani a kitalált járművek kategóriában ha versenyeztetni szeretné, ha meg nem akkor a polcon úgyis az lesz ami a szívéhez közel áll, ha kitalált, ha nem.
-
seriousthreat #323330 StuG E100 Krokodil kedveli ezt. -
yossarianHUN #323329 Mellesleg beszarás, milyen befolyással van a WoT a makett-bizniszre is. Például nem hiszem, hogy bárhonnan is lehetett volna műanyag E-75 modellt szerezni WoT előtti időkben.
Ami azért nem tudom, mennyire jó dolog. Elárasztották a modellpiacot a WoT-ból szedett, illetve azt továbbgondoló totál elborult, történelminek beállított fantasytankok. Egyszeri modellező csóri meg vakarhatja a fejét, hogy most történelmileg hiteles jármű csücsül a polcon, vagy valami random kínai makett-tervező agyszüleménye.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.18. 22:44:33 -
yossarianHUN #323328 1:35 méretarányban egyáltalán nem vészes, sőt. -
http://wothungary.hu/italieri-es-a-wargaming-kooperacioja
40 Euro a Ferdi... Mekkora lehúzó pöcsök... -
Vééégre meglett, dühöngő körnek indult és szép végeredménnyel zárult,de nagy érzelmi hullámvasút ez a játék néha 
-
Cleverlandnek pedig olyan cukifiús hangja van, simogatja a lelkem, mikor valahogy látok tőle egy videót. :D -
kHares #323324 Holy Shit! Megvettem a T57-et, mentem pár kört és ez tényleg op, nem csodálom hogy nerf lesz. Viszont a borsig a nerf után is szinte úgy teljesít mint előtte, lehet ismét rendszeresen játszok, jól esik nap végén a kis sealclubbing. -
Pares #323323 Felmegy 65%-ra a wr, aztán elkezdek folyamatosan veszíteni. Jellemző... Most 51 százalékon van... -
yossarianHUN #323322 E-100-zal ennyiért 750-et sebzek, 35 miliméterrel nagyobb átütés mellett...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.18. 22:25:01 -
yossarianHUN #323321 Ezt komolyan gondolták, hogy Obj. 416 top ágyújába 1230 kredit egy darab lőszer? 320 sebzésre?! 2468 sebzéses kör, prémmel, -6k kredit végelszámolással. Voltak mellélövések, de na... Először azt hittem, véletlenül AP helyett goldot töltöttem a tankba. Hát így nem nagyon leszünk jóban. -
rogan99 #323320 Eddig is voltak peches kezdéseim, de amit a tigris 2-vel szopok az egy vicc. 40 meccs 28% WR. Komolyan azon gondolkozom h eladom a picsába... -
seriousthreat #323319 azzal nála nincs gond, csak nagyon unalmas tank :P én se szeretem a lassú dögöket ami nem megy legalább 45-el az nekem T95 :D -
averagepleyer #323318 Gondolom, azzal nagyon magas átlagsebzés kell, hogy 4000 feletti WN8-ad legyen. -
averagepleyer #323317 Gondolom, azzal nagyon magas átlagsebzés kell, hogy 4000 feletti WN8-ad legyen. -
seriousthreat #323316 WT auf E100-al játszik :D -
kisokka #323315 Hmm. Ilyen se sűrűn van. -
Nem, már megtaláltam. Az első wot tips youtube videónál lehet választani magyar feliratozást, csináltak neki. -
Chaffee #323313 Lehet már nem OP tankokkal játszik -
averagepleyer #323312 Miért romlik a Scheff teljesítménye? (persze másoknak ez brutál stat lenne) -
kisokka #323311 Értem.
Viszont ma is tanultam valamit. Ha jobbra fordítod a fejed és úgy nézed Cliff térképét, akkor úgy néz ki, mint egy hosszú hajú csaj két csöccsel és egy nyaklánccal
Beszarok miket figyelnek meg a nők.
-
yossarianHUN #323310 Akkor mellélőttem. -
Rita portugál származású, és Hollandiában él
ha jól emlékszem:)
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2014.08.18. 21:44:51 -
yossarianHUN #323308 Asszem cseh, vagy lengyel. -
kisokka #323307 HighFlyer a magyar replay-es :D
Ezt a csajt meg nem is "ismertem", tényleg jófej bringa
Szerk.: Vodkát iszik, tuti ruszki
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.08.18. 21:37:41 -
yossarianHUN #323306 Mármint HighFlyer, vagy Rita?:D -
kisokka #323305 Egyszer egy magyar replayt mutatott be és azt nézte, meg próbálta kimondani, hogy miket ír a pingelésre, vagy F5-re pl...FIGIUELEM, what a wierd language
Azt hittem beszarok a röhögéstől 
Amúgy ez a Rita csaj honnan játszik? -
yossarianHUN #323304 Nem tudom, én mindig angolul néztem. -
Egy-két videója kapott magyar feliratot is, nem? Vagy valaki másé? -
yossarianHUN #323302 Én Highflyer-t tudom ajánlani (RiisingSun youtube csatorna), nagyon jó kis videói vannak, több közülük kifejezetten oktató jellegű, kulcspontokon megállítja, és vagy leírja, vagy elmondja az instrukciókat az adott helyzethez. De hozzá kell a legalább alapfokú angoltudás. -
Pares #323301 Elegem van a randomból. Nekem még teljes beszűkülés után is képes a kör szélére lőni, a nyomorék 50%-os találati aránnyal rendelkező KV-2 troll gunnos köcsög meg torony forgás után célzás nélkül kapásból lő és eltalál. Kapják be. -
kisbesi #323299 köszi srácok a sok tippet, de azért össze ne vesszetek, hogy kik a jók meg kevésbé :D