418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Én úgy tudom, hogy bizonyos teljesítmény fölött már a teljes xp-t kapja meg az ember ha vesztett is, nem?
  • kisokka
    Valamelyik nap egy IS vesztes csatára kapott 1013 xp-t, 4800 sebzés és 4 kill kellett hozzá.
  • Pares
    De hogy lehet 2000xp-t? Könnyű tankkal 10 tankot kilőni vagy hogy?
  • Ry0K3N
    Ha ez össznépi kavalkád lesz akkor jah 2000 alatt kevés az esély a top 20-ra.
  • Pares
    Ez. Ha jól értelmezem akkor most is úgy van, hogy minden tank, ami megfelel a követelményeknek, külön kategóriának számít?
  • kisokka
    Márpedig randomban ez ilyen egyszerűen működik jelenleg. Azért gondolj bele, ha az ellennél van 4-5 top med, nálunk meg 1-2, onnan az már viharvert ügy. Egy jól páncélozott heavyt csak az nem tud megkerülni, aki nem akar, aztán ennyi volt a történet. Nem beszélve arról, hogy arty-mázli ide, vagy oda, egy lassú taligát még mindig könnyebb eltalálni artyval, mint egy futkosó medet.
  • Ry0K3N
    Ez milyen verseny?
  • Pares
    Na jó, E25-öt felesleges volt írnom. Mondjuk azt is olvastam, hogy 2000-2500 xp alatt, nem is kell számítani rá, nem tudom mennyi igaz ebből. El sem tudom képzelni, hogy mindenféle csalafintaság nélkül hogy lehet pl.: Jagdtigerrel 2000 alap xp-t csinálni...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.19. 12:30:34
  • Angelus1991ster
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hello,

Thank you for your participation in the hotobooth contest during gamescom on Facebook. Your reward have been delivered to your account ! Enjoy

Your European Community Team

+200gold a fotós versenyért , köszönöm. Bár először azt hittem egy lowtier prémium tank vár.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.19. 12:27:31
  • Pares
    Szerintetek ezekkel a csatákkal mekkora esélyem van bekerülni a versenybe?

Jagdtiger - 1460 alap xp - Tank ász
    Panther/M10 - 1451 alap xp - Tank ász
    T-34-85 - 1410 alap xp - Tank Ász
    JagdPanther II - 1319 alap xp - Tank ász
    Panther II - 1264 alap xp - Tank ász
    E25 - 1208 alap xp - Első osztály
  • Pares
    Nem kéne teljesen üresnek és síknak lennie a pályának, lehetnének kisebb emelkedők, de jelenleg annyira egyenletlenek és teli vannak bukkanókkal a pályák, hogy sokszor 15 métert nem lehet megtenni anélkül, hogy a célkereszt ne mozogjon fel-le és a tank ne akadjon el valami apró emelkedőben.
  • foxbat88fx
    ez sajna így van :/
    amcsi tankoknak nagyon de nagyon kedvez ez a játék....
    nem azért mert brutál átütésük van.... vagy dpm, vagy páncélzat.... hanem mert tudnak hull-downozni, ami rohadt nagy előny!!!!
    többi nemzet tankjai nem nagyon tudnak... németnél Indien tud, Panther 2 kicsit tud, kínai ESÉLYTELEN, orosz ESÉLYTELEN, francia is szar... japóban STA-1 tud... tier9-10esekről nem tudok nyilatkozni :)
  • pointer4
    "ha egy csapatban sokkal több a med, akkor az már meg is nyerte a kört."

Ha ez ilyen egyszerűen működne :D
  • kisokka
    Direkt van igen, de nem minden tankkal olyan könnyű bujkálni/manőverezni. Ezért van az, ha egy csapatban sokkal több a med, akkor az már meg is nyerte a kört.
  • Oddball29
    Torpedó-csatahajó vajon lesz-e?
  • DantesHUN
    Nekem csak az nem tetszik, hogy miért tud annyi repülőt indítani a japán hajó, Hány felderítő gép volt a fedélzetén? Vagy újratöltődik a felderítő gép? Namindegy, van még egy videó, a hajós topic-ba linkeltem.
  • Angelus1991ster
    Már most király (az én szememben ).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Előkell venni a Shogun 2 Total War Fall of the Samurai hajóscsatás részeit, ahol irányítható hasonló módon a hajó.
    Kár , hogy a videó alacsony felbontású.

Torpedók mennyi sírást okoznak majd:D:D:D
  • suba53
    Szerintem ez direkt van így. Olyan kicsik a pályák egy tank hatósugarához képest, hogy valahogy meg kellett oldani a bujkálási, manőverezési lehetőséget.
    Egy négyzetkilométeres sík pályán mindenki látna mindenkit. Aztán csak egy adok-kapok ba süllyedne minden meccs.
  • Ry0K3N
    Milyen event van? Túl sok XP-t kapok.
  • kisokka
    Ez az, amit én se értek. És nem csak az alacsony kitéríthetőség miatt, hanem túlságosan sok a bujkálási lehetőség(kivéve az előbb említett ál-fedezékek és hasonló szarok). Nagyon nem tudok megbarátkozni ezekkel a változásokkal, holott nekem nagy kedvencem Sand River, ami aztán tényleg dűne dűne hátán. Azt még kínai tankokkal is szeretem. De ezek, amikor városban rá akarsz lőni egy 100 m-el arrébb lévő bot-ra, és nem tudsz, mert domb van köztetek. Ugyanez van az összes létező "sík" terepen.
  • Roger6
    Amúgy igazad lehet.
  • Pares
    Én azt nem értem, hogy minek kell minden térképet dimbes-dombos szarra csinálni? Alacsony ágyúkitéríthetőséggel a pályák nagy része kurvára nem szórakoztató. Lehet, hogy a pályatervező valami uráli kecskepásztor, de nálunk a síkságok egészen máshogy néznek ki...
  • carp3tm0nster
    olyan nagy a gépigény, hogy nem lehet feljebb rakni 320x240-nél :-D
  • pointer4
    Olvass könyveket, javul a fantáziád :D
  • Roger6
    240 p, csak kockákat látok a monitoron. Négyzeteket pontosabban....
  • kisokka
    Egyszer szívesen telefinganám a száját egy WoT-os pályatervezőnek.
    Délről indulva elpucoltam F9-be, hogy spottoljam az ottani TD-ket. WZ-120-al találtam ott egy fasza kis dombot, ott fedezékben voltam, aztán kiderült, hogy mégsem(nem így szoktam ott egyébként, ezt hirtelenjében találtam, mint új bucka). Amíg én képtelen vagyok onnan a hegyet lőni, a hegyről pontosan telibe tudnak ott verni. Ki a retek talál ki ilyeneket, de komolyan? A bánatos fasznak tesz oda egy szaros kis dombocskát, ha csak arra jó, hogy engem tudjanak lőni miatta? Az összes létező pályát tönkrekúrták már ezekkel a baromságokkal.
  • DantesHUN
    Hát a valóságban is ütköztek...de remélem ezt jobban megcsinálják. Ez így nem az igazi, de még csak alfa fázis.
  • Sunsetjoy
    Az a koccanó bro-fist a hajókkal priceless :D
  • JeffDunham
  • DantesHUN
    http://ftr.wot-news.com/2014/08/19/more-wows-gameplay/

Warship gameplay, ha valakit érdekel.
  • madmanic
    Idióta csapattársak
  • pointer4
    Ahogy Hami vagy LiveIT mondja századkor, "I need purpls, not blue shits..." XXXD
  • EmR3
    Akkor nem csinálj vele semmit, afk-ként akár 48% win-t is össze lehet hozni.
  • Mydgard
    Annak idejen en is igy voltam vele, meg kell szokni hogy az a heavy, amivel nem kell sietni az elso sorba. A csove viszont ut es pontos, fullra fejlesztve mar kellemesebb vele jatszani. Tudat alatt az E-75-re gondolj, az jo kezekben szetbasz mindent. :-)
  • Tono34
    Jöhet egy kép róla :)
  • JeffDunham
    Ööööööööööö bárcsak érteném mire írtad. :D
  • carp3tm0nster
    illetve 2011-ből bocsi
  • carp3tm0nster
    Trumpeternek jó régóta van... Itt van a polcomon összerakva, valamikor 2008-ból
  • Scheff
    Valahogy úgy lehetne megfogalmazni, hogy az esport eredményeim javulásával fordított arányban romlik a random teljesítményem. Az agyam valahogy átáll a taktikára, a csapatjátékra. Amikor nem játszottam ESL-t és csak randomot toltam, akkor folyamatosan 2800+ WN7, 4100+ WN8, mindennap benne a legjobb 10 játékos között akár az első helyen is. Most elkezdtem az ESL-t, Silver League 12:5 győzelem:vereség aránnyal 70% win rate mellett, magyar 7on7 versenyeken 2 hónapja veretlenek vagyunk, de cserébe a random eredmények romlanak. Szóval tisztában vagyok én ezzel, csak a tudatalattim nem akarja az igazat. :)
    Utoljára szerkesztette: Scheff, 2014.08.19. 06:10:09
  • yossarianHUN

Na Jeff, most már tényleg küldd azt a Sió gyümölcslevet:)