418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #323381 Én úgy tudom, hogy bizonyos teljesítmény fölött már a teljes xp-t kapja meg az ember ha vesztett is, nem? -
kisokka #323380 Valamelyik nap egy IS vesztes csatára kapott 1013 xp-t, 4800 sebzés és 4 kill kellett hozzá. -
Pares #323379 De hogy lehet 2000xp-t? Könnyű tankkal 10 tankot kilőni vagy hogy? -
Ry0K3N #323378 Ha ez össznépi kavalkád lesz akkor jah 2000 alatt kevés az esély a top 20-ra. -
Pares #323377 Ez. Ha jól értelmezem akkor most is úgy van, hogy minden tank, ami megfelel a követelményeknek, külön kategóriának számít? -
kisokka #323376 Márpedig randomban ez ilyen egyszerűen működik jelenleg. Azért gondolj bele, ha az ellennél van 4-5 top med, nálunk meg 1-2, onnan az már viharvert ügy. Egy jól páncélozott heavyt csak az nem tud megkerülni, aki nem akar, aztán ennyi volt a történet. Nem beszélve arról, hogy arty-mázli ide, vagy oda, egy lassú taligát még mindig könnyebb eltalálni artyval, mint egy futkosó medet. -
Ry0K3N #323375 Ez milyen verseny? -
Pares #323374 Na jó, E25-öt felesleges volt írnom. Mondjuk azt is olvastam, hogy 2000-2500 xp alatt, nem is kell számítani rá, nem tudom mennyi igaz ebből. El sem tudom képzelni, hogy mindenféle csalafintaság nélkül hogy lehet pl.: Jagdtigerrel 2000 alap xp-t csinálni...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.19. 12:30:34 -
Angelus1991ster #323373 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hello,
Thank you for your participation in the hotobooth contest during gamescom on Facebook. Your reward have been delivered to your account ! Enjoy
Your European Community Team
+200gold a fotós versenyért , köszönöm. Bár először azt hittem egy lowtier prémium tank vár.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.19. 12:27:31 -
Pares #323372 Szerintetek ezekkel a csatákkal mekkora esélyem van bekerülni a versenybe?
Jagdtiger - 1460 alap xp - Tank ász
Panther/M10 - 1451 alap xp - Tank ász
T-34-85 - 1410 alap xp - Tank Ász
JagdPanther II - 1319 alap xp - Tank ász
Panther II - 1264 alap xp - Tank ász
E25 - 1208 alap xp - Első osztály -
Pares #323371 Nem kéne teljesen üresnek és síknak lennie a pályának, lehetnének kisebb emelkedők, de jelenleg annyira egyenletlenek és teli vannak bukkanókkal a pályák, hogy sokszor 15 métert nem lehet megtenni anélkül, hogy a célkereszt ne mozogjon fel-le és a tank ne akadjon el valami apró emelkedőben. -
foxbat88fx #323370 ez sajna így van :/
amcsi tankoknak nagyon de nagyon kedvez ez a játék....
nem azért mert brutál átütésük van.... vagy dpm, vagy páncélzat.... hanem mert tudnak hull-downozni, ami rohadt nagy előny!!!!
többi nemzet tankjai nem nagyon tudnak... németnél Indien tud, Panther 2 kicsit tud, kínai ESÉLYTELEN, orosz ESÉLYTELEN, francia is szar... japóban STA-1 tud... tier9-10esekről nem tudok nyilatkozni :) -
"ha egy csapatban sokkal több a med, akkor az már meg is nyerte a kört."
Ha ez ilyen egyszerűen működne :D -
kisokka #323368 Direkt van igen, de nem minden tankkal olyan könnyű bujkálni/manőverezni. Ezért van az, ha egy csapatban sokkal több a med, akkor az már meg is nyerte a kört. -
Oddball29 #323367 Torpedó-csatahajó vajon lesz-e? -
DantesHUN #323366 Nekem csak az nem tetszik, hogy miért tud annyi repülőt indítani a japán hajó, Hány felderítő gép volt a fedélzetén? Vagy újratöltődik a felderítő gép? Namindegy, van még egy videó, a hajós topic-ba linkeltem. -
Angelus1991ster #323365 Már most király (az én szememben ). SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár , hogy a videó alacsony felbontású.Előkell venni a Shogun 2 Total War Fall of the Samurai hajóscsatás részeit, ahol irányítható hasonló módon a hajó.
Torpedók mennyi sírást okoznak majd:D:D:D -
suba53 #323364 Szerintem ez direkt van így. Olyan kicsik a pályák egy tank hatósugarához képest, hogy valahogy meg kellett oldani a bujkálási, manőverezési lehetőséget.
Egy négyzetkilométeres sík pályán mindenki látna mindenkit. Aztán csak egy adok-kapok ba süllyedne minden meccs. -
Ry0K3N #323363 Milyen event van? Túl sok XP-t kapok. -
kisokka #323362 Ez az, amit én se értek. És nem csak az alacsony kitéríthetőség miatt, hanem túlságosan sok a bujkálási lehetőség(kivéve az előbb említett ál-fedezékek és hasonló szarok). Nagyon nem tudok megbarátkozni ezekkel a változásokkal, holott nekem nagy kedvencem Sand River, ami aztán tényleg dűne dűne hátán. Azt még kínai tankokkal is szeretem. De ezek, amikor városban rá akarsz lőni egy 100 m-el arrébb lévő bot-ra, és nem tudsz, mert domb van köztetek. Ugyanez van az összes létező "sík" terepen. -
Amúgy igazad lehet.
-
Pares #323359 Én azt nem értem, hogy minek kell minden térképet dimbes-dombos szarra csinálni? Alacsony ágyúkitéríthetőséggel a pályák nagy része kurvára nem szórakoztató. Lehet, hogy a pályatervező valami uráli kecskepásztor, de nálunk a síkságok egészen máshogy néznek ki... -
carp3tm0nster #323358 olyan nagy a gépigény, hogy nem lehet feljebb rakni 320x240-nél :-D -
Olvass könyveket, javul a fantáziád :D -
240 p, csak kockákat látok a monitoron. Négyzeteket pontosabban.... -
kisokka #323355 Egyszer szívesen telefinganám a száját egy WoT-os pályatervezőnek.
Délről indulva elpucoltam F9-be, hogy spottoljam az ottani TD-ket. WZ-120-al találtam ott egy fasza kis dombot, ott fedezékben voltam, aztán kiderült, hogy mégsem(nem így szoktam ott egyébként, ezt hirtelenjében találtam, mint új bucka). Amíg én képtelen vagyok onnan a hegyet lőni, a hegyről pontosan telibe tudnak ott verni. Ki a retek talál ki ilyeneket, de komolyan? A bánatos fasznak tesz oda egy szaros kis dombocskát, ha csak arra jó, hogy engem tudjanak lőni miatta? Az összes létező pályát tönkrekúrták már ezekkel a baromságokkal. -
DantesHUN #323354 Hát a valóságban is ütköztek...de remélem ezt jobban megcsinálják. Ez így nem az igazi, de még csak alfa fázis. -
Az a koccanó bro-fist a hajókkal priceless :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
DantesHUN #323351 http://ftr.wot-news.com/2014/08/19/more-wows-gameplay/
Warship gameplay, ha valakit érdekel. -
madmanic #323350 Idióta csapattársak -
Ahogy Hami vagy LiveIT mondja századkor, "I need purpls, not blue shits..." XXXD -
EmR3 #323348 Akkor nem csinálj vele semmit, afk-ként akár 48% win-t is össze lehet hozni. -
Annak idejen en is igy voltam vele, meg kell szokni hogy az a heavy, amivel nem kell sietni az elso sorba. A csove viszont ut es pontos, fullra fejlesztve mar kellemesebb vele jatszani. Tudat alatt az E-75-re gondolj, az jo kezekben szetbasz mindent. :-) -
Jöhet egy kép róla :) -
Ööööööööööö bárcsak érteném mire írtad. :D -
carp3tm0nster #323343 illetve 2011-ből bocsi -
carp3tm0nster #323342 Trumpeternek jó régóta van... Itt van a polcomon összerakva, valamikor 2008-ból -
Scheff #323341 Valahogy úgy lehetne megfogalmazni, hogy az esport eredményeim javulásával fordított arányban romlik a random teljesítményem. Az agyam valahogy átáll a taktikára, a csapatjátékra. Amikor nem játszottam ESL-t és csak randomot toltam, akkor folyamatosan 2800+ WN7, 4100+ WN8, mindennap benne a legjobb 10 játékos között akár az első helyen is. Most elkezdtem az ESL-t, Silver League 12:5 győzelem:vereség aránnyal 70% win rate mellett, magyar 7on7 versenyeken 2 hónapja veretlenek vagyunk, de cserébe a random eredmények romlanak. Szóval tisztában vagyok én ezzel, csak a tudatalattim nem akarja az igazat. :)
Utoljára szerkesztette: Scheff, 2014.08.19. 06:10:09 -
yossarianHUN #323340 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na Jeff, most már tényleg küldd azt a Sió gyümölcslevet:)