418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Sok múlik azon is, hogy mekkora szerencséd van az MM-el. T10-ben egyik 8-as meddel sem álom a játék, főleg ha folyamatosan oda dobál. Mostanság már csak itt-ott küldik kedvéért meg 5x-zők alatt játszok vele egy-egy csatát, de amikor az E50M felé mentem, akkor nagyon szerettem. Mindenesetre kerülni a frontvonalat, oldalba támadni, beforgatni, meg ilyenek. Azzal meg szerintem nem lehet sokat kezdeni, hogy az esetek 75%-ában azon dől el a csata, hogy melyik csapatban van kevesebb teljesen fogalmatlan noob.
  • yossarianHUN
    Leírtam lejjebb:)
  • yossarianHUN
    Jelenleg szerintem a Párduccal jobb az átlagsebzésem mint a P2-vel:D
  • Pares
    Ha csak a németeket nézzük, az Indien-Panzernél fényévekkel jobb és használhatóbb, szerintem. Nem tudom megmagyarázni, hogy neked miért nem tetszik.
  • yossarianHUN
    Na úgy tűnik komoly pap/papné esete forog fenn:) Megpróbálok megbarátkozni ezzel a döggel. Muszáj lesz, még vagy 120k xp az E-50.
  • Pares
    Az jó, én meg az egyes Panthert utáltam :D
  • Pares
    Hogy mi? :D Egyik kedvenc tankom! :D
  • foxbat88fx
    én meg a T-44-et rühellem :D
    ez a Panther 2 igazi támogató tank!!! olyan Centurion, Caernarvon stílusú...
  • yossarianHUN
    Hát szerintem se medesen, se heavysen nem használható normálisan. Előbbiben a csatahajó-szintű mozgékonysága, és a fos álcája akadályozza, utóbbiban a hatalmas, papír teste, a frontálisan elhelyezett motorja. Hulldown meg? Egy-két lövést tud pattintani az a torony, de közel sem olyan erős, hogy hulldownozni lehessen vele, főleg ha nem T8 csatában vagy. Ágyúja nem rossz, de semmi extra. Komolyan a T-44 175 penjével közel sem éreztem magam ennyire elveszve T9-10-ben. Annak legalább van mobilitása.
  • Userx2
    Pancser I-et én is megkedveltem. Gyorsabban céloz és és pontosabb is, lövegeket nézve. Kedvező tier besorolás. Ilyen tempóban még ma meg lenne a II-es.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.22. 12:30:12
  • foxbat88fx
    legszarabb? :D
    szerintem meg epic tank.... kib** jó gunnal, elég mobilis és tud hull down-ozni :)
    nekem a második legjobb statom van vele 8-as medek közül. (első a T-34-2 LOL)

nem éppen medesen kell használni, de nem is hvy-sen... valahogy a kettő között... én fullosan kezdtem free exp miatt, de minden csatát élveztem/élvezek vele
  • yossarianHUN
    De ekkora böhöm testtel és fos kamóval ez szinte lehetetlen. Nem értem, az egyes Párducot kifejezetten kedveltem, ott az első meccstől úgy mentem neki, hogy sok rosszat hallottam róla, tudom hogy szigorúan hátul marad, pötyögtet. Ezzel a módszerrel egész jól boldogultam, össze tudtam hozni egy viszonylag emberszabású átlagsebzést, az utód viszont... Gyűlölöm.
  • Tono34
    Most a centurion vége felé (még 15k xp kell), ugyanezt csinálja nekem is. Tegnap szinte csak T10.
  • Tono34
    Maradj hátul vagy olyan helyen ahol el tudsz rejtőzni.
  • yossarianHUN
    Ami még nem is lenne akkora kataszrófa, ha nem folyamatosan T10-ben pislogna a lista legalján, ahol gyakorlatilag képtelenség élvezhető meccset összehozni vele. Ha meg valami csoda folytán T8-ba kerül, bekapcsol a "kibaszott retardált csapat" jelzőfény, és 15-2-re vernek el minket, vagy ami még jobb, 11-7-es nyerő helyzetből szopnak ki mélyen tisztelt játékostársaim. Úgy érzem, rövid úton el lesz adva ez a fosrakás. Ismét.
  • yossarianHUN
    Pancser 2-höz valami jótanács? Visszavettem, mert kéne az E-50, de még mindig messze a legszarabb T8 med amivel valaha játszottam, pedig próbáltam már párat.
  • Tono34
    MicroPatch .... nem írnak semmit, hogy mi volt benne. Lehet, hogy semmi.
  • JeffDunham
    Rajtad aztán nem lehet kifogni. Ééééééés tudja és tudja éééééééés tudja! :D
  • FosTalicskaa
    Ott van sárga csíkkal megfestve. Ez egyszerű volt...
  • Master91
    a 4 special is combos :D 1k csatája van, de már az OP-1S-be csücsül.....legjobb döntés eddig a wg-nek nerfelni azt a stronk tankot
  • JeffDunham
    Keresd a magyart játék...

• Maala
    Az élet nagy moneysinkjeinek a szentháromságából vétek lenne a cigit kihagyni. :)
  • Sunsetjoy
    A cigit csak példaként mondtad?

xotyi: Nekem soha nem volt T-150-em (ugye a ruszki heavy ág szétszedésnél jött be), de nem régen visszavettem KV-3-at, nekem öröm vele menni, szóval kitartás.
  • Maala
    Hadd ne mondjam, hogy az elmúlt 30 napban 6k gold jött össze kupákból, ESL-ből, és összesen kb. heti 2-3 órámba került... Jó, persze bejött még 15k a gamescomból is, de az most mellékes, a prémre való anélkül is meglenne.

Másszóval: Cigit, pizzát, sört veszek ingame goldért! :D
  • yossarianHUN
    Szar pizza háromezerért? De burzsuj helyekre járhatsz:D
  • OnkleTonto
    Egy havi prémium, az kb egy szar pizza ára. Annyit azért még a lányom is félre tud rakni a zsebpénzéből :D:D:D
  • R3nton
    Ezt én is így látom. Az ember magát szívatja meg, ha nem vesz prémet. Nekem jelenleg belefér a keretbe. Nincs mindig prémem, de általában. Viszont az irigykedés ultra gáz itt már, hogy "te se fizess, ha én se fizetek, mert akkor te gyorsabban fejlődsz, meg amúgy is ezért nem fejlesztenek"
  • R3nton
    Mondjuk, ha ez bekövetkezne, szerintem te akkor se fizetnél egy fillért se :D
  • kisokka
    Karelia támadás módban mi alapján dönt a leosztásról? Szinte sosem egyforma számban dob le a spawnpontra, most is 4-en indultunk el jobb oldalról hegyet mászni, amíg a többiek a másik oldalt mind meghaltak(ez már csak azért is furcsa, mert a mi oldalunkon legalább nyolcan voltak és az artytól döglöttem meg végül). Szóval ez valahol elég unfair dolog.
  • xotyi
    Valaki nyugtasson meg, hogy a T150et csak azért érzem ilyen kalap szarnak mert még nem 100%-os egyik legény sem,bár eddig is voltak tankok kezdő legénységgel, de ettől konkrétan lassan sírva fakadok. :D
  • Pares
    Melyik része?
  • Lucifer001
    Pont ő az az egyetlen 10 es tankom , aminek búcsút intettem
  • kisokka
    Eleinte tele voltam 7-8K damage-es körökkel, a max 9100 volt. Manapság meg annak örülök, ha összejön 4-5K. Azért ez a nem semmi változás, mindez pár hónap alatt.
  • JeffDunham
    Hogy is mondjam... finoman... oda még az utolsó noob is megfelel... de Foxy sajnos nem üti meg a minimum követelményt se. :DD
  • N3su
    Ez mindegyik harckocsira igaz
  • Pares
    Ja, meg még attól is függ, hogy hány arty van, mert nem nagyon lehet vele balettezni az arty lövések elől, ha felspotolnak. Meg igazán a dimbes dombos pályák sem a kedvenceim ezzel a szörnyeteggel (sajnos a térképek többségét valamiért muszáj volt kibaszott dombokkal telirakni)...
  • Pares
    A sikere nagyban azon múlik, hogy jó felé kell indulni, szerencsédnek is kell lennie, hogy ne olyan csapatba kerülj, ami átgázol az ellenségen úgy, hogy te lövéshez sem jutsz, vagy ne olyanba, amiben 2 perc alatt a fél csapat elhullik. Ha minden feltétel adott, akkor elég jól lehet vele sebezni, de sajnos nagyon függ a körülményektől...
  • Master91
    nem vagy egyedül, nekem is az elmúlt ~100 csatába biztos sokkal szarabb az eredményem

sokkal pontatlanabb, nekem ez tűnt fel elsőnek
  • kisokka
    Nem sok esély van már a lassú tankoknak ebben a játékban. Nem sírni akarok, mert már nem érdekel, de kb 400-at esett az átlagsebzésem és 4%-ot a winrate-em az utóbbi 200 csatában vele. Nem tudom mi az oka, lehet, hogy elfelejtettem vele játszani, de ez tény. Pár hónapja jobb mókának tűnt, mint mostanság.

@DantesHUN: Én csak úgy vettem észre, hogy a launcher leszedett valamit és telepített, de elég gyors volt, szóval nem tudom mi van benne.
  • foxbat88fx
    minden vágyam, hogy oda menjek :D:D