418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DantesHUN #323987 Hm. Méghogy az Oroszlánnak nincsenek már karmai! lazán csak próbaképpen:
sata: Serene Coast
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 2 826 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 75 561
5 kill, 3 sebzett tank, 3394 sebzés.
(azért egy centurion laza ezressel többet sebzett mint én...hm, hát tud valamit na, az biztos)
Nem kimagasló, de na. Nem egy fogatlan vénség az Oroszlán, tud ám ha akar! Képes a csatamező ura lenni! -
Pares #323986 Ez csata már az elején reménytelennek tűnt a csapat mozgásából ítélve és úgy nézett ki, hogy sima vereség, aztán mégis sikerült valahogy megfordítani...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay
-
WR104 #323985 Es ezt, hogyan lehetne megoldani? A te logikad szerint a paradicsomoknak nem lehetne 10-es tankjuk es minden csataban minimum +1 tierben kellene kerulniuk. Szerinted ez igazsagos lenne? -
"Felsőbb szinteken 10 perceket kéne várni" EU1-2 összevonása ezen sokat javítana és itt már csak pénz kérdése, hogy rendesen megcsináljanak egy ilyet. -
seriousthreat #323983 a skill mm lenne az eddigi legnagyobb baromság ebben a játékban. Felsőbb szinteken 10 perceket kéne várni egy fél csapatra, ráadásul a WG logikáját használva tuti az ótvar Personal Ratingjüket használná ez a rendszer.
Mellesleg 1 hónapja nem játszottam most letoltam 1 csatát és még mindig katasztrofális a helyzet, de legalább meglett a 2. csík a 1390-re.
éééés megint a 8as lightnak kellett lecarryznie a meccset...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az sem elég, hogyha a maradék átlag alatti és a másik oldalt meg több az észnél lévő játékos. -
lexlutor #323981 nem kell ezt tulbonyolitani. az elso 5 top tankban ne lehessen tomato! ennyi. -
Skill alapú mm: ha egy xvm le tudja kérdezni a statokat és úgy rádrakni egy színt, hogy milyen kategóriába esel játéktudás terén /amiben vannak szintén hibák, lásd új accal vesz prém tankot valaki és csak azzal tolja = magas wn8, ilyesmit eltekintve nézd/ akkor ezt meg tudják ők is csinálni és nem kell hónapokat melózni rajta.
Starcraft 2 liga rendszere pont ezért jó. De ha még nem is olyan részletes lenne, hanem jobban nézné a játékosok tudásbeli arányát, lásd nem paradicsom team vs fekete öves nagymesterek az már elég lenne egy minőségi javuláshoz. :) -
Pares #323979 T10 is tele van fogalmatlan barmokkal... mondjuk nem is csodálkozom, amikor 30 ezer csatával is vannak a játékban noobnak minősíthető egyének...
kisokka #323978 Nem értem a logikát. Mennyivel nehezebb leírni azt, hogy onnan kivettek egy sziklát, minthogy csak annyit írni, hogy lesz egy patch? Biztosan beleszakadt volna valaki körme, ha ezt hozzáteszi. -
lexlutor #323977 ilyen apro map valtozasok szerintem sosem voltak leirva, max volt a palyarol egy bemutato-video. -
kisokka #323976 Feltűnt valakinek, hogy Erlenbergen nincs meg a szikla D2-n? Valamelyik nap még ott volt, most nincs. Épp a fos kis B1-emmel akarok beállni mögé, de nincs mi mögé beállni. Nem kellene az ilyesmiről informálni a jónépet? Ez is állt volna a patchben? -
DantesHUN #323975 Én nem mondom hogy nulla XP-t kapjon. A jó játékos kapjon több kreditet és XP-t. A siemka team és a van-magyar csapatnak úgyse tűnne fel, hogy van aki többet kap, amíg ők nem kapnak kevesebbet. Kapjanak annyit mint eddig. De például: top sebző játékos kaphatna dupla pénzt és XP-t, minden csatában akár nyer, akár veszít. A különféle plecsnikre, már amelyik ér is valamit, szintén járhatna bónusz. Mondjuk Top Gun-ért vagy Szárnysegédért, szintén kétszeres szorzó.
De hiába okoskodni ezen: úgyse lesz ilyen, meg úgye olvassák a WG-sek de ha olvasnák, se érdekelné őket. De nekem ez tetszene. -
yossarianHUN #323974 Akkor a sok kis siemkának nem lenne sikerélménye, abbahagynák a játékot,... a többit tudjátok. -
lexlutor #323973 es visszatertunk oda, ami mar evek ota vilagos mindenkinek szerintem, h nulla telejsitmenyre nulla xp-t kene adni.
-
DantesHUN #323972 Ez így van, de ez minden ilyen MMO-ban így lesz, az emberi hülyeséget nem lehet legyőzni. De attól még, és a fenébe is annyit tehetnének hogy a jobb játékosokat jobban kompenzálják, hogy amikor az ember tényleg lehozza a csatát, vagy legalább sokat tesz érte, kapjon bőven XP-t és kreditet. -
yossarianHUN #323971 De ez az egyetlen hiba, ami soha nem lesz megoldva. Elméletben minden hibát orvosolhat a WG, még az artykat is (nem fogják), de a játékosállományon soha nem fognak tudni segíteni. Persze, vannak akik skill alapú MM-re verik a mellüket, de nem hiszem hogy megvalósítható.
Master91: Az azért tény és való, hogy a lexlutor által leírt jelenség elég mindennapos. Azaz hogy te mozdulatlanul várod, hogy egy fedezék mögött lévő ellenséges tank kidugja a képét, majd csak akkor spottolódik fel, mikor kigurult, pofán lőtt, és még épp láthatod, ahogy visszagurul a fedezékbe. 0,0000001 másodperces reakcióidővel semmi gond nincs vele. Ennél már csak azt szeretem jobban, mikor egy tank 5 percig spottolva üldögél egy ház mögött, majd abban a pillanatban hogy elindul, és kiér a takarásból, eltűnik. Persze lehet tippelni, és blindshotolni, de az sosem életbiztosítás. -
DantesHUN #323970 Na igen. Az a baj, hogy semmire nem lehet számítani. Se arra, hogy mondjuk három sok hp-s nehéz tankunk elbánik egy kevés hp-s ellenféllel. elbénázzák. Vagy hogy ketten vagyunk egy ellen, én bekerítjük...áh. De ellenfélnél is: ott bukkanak fel a leglehetetlenebb tankok ahol soha nem várnám, mert nem logikus. Az emelkedőn felfelé rohanó T92 és a bázison campelő és onnan lövő med-ig, bármi. A játékos állomány miatt minden lehet. -
lexlutor #323969 mondj legyszives egy jatekbeli nevet. erre igazan kivancsi lettem :)
nekem ugyanez mint itt.
-
lexlutor #323968 szerintem a jatekosallamoany miatt, mar nem is kene randomfaktor a jatekba :)
en azt szeretem, h ezutan a tobbiek, akik semmit nem csinaltak gyakorlatilag irjak be h gg. -
nem mondok, tudom jól hogy vannak bajok a wg fejlesztőivel
DE
- nem azt mondták hogy már meg csinálták a spot "bugokat" (amivel te nem tudsz mit kezdeni, persze nekem van 91 iq-m, nekem még sincs ilyen érdekes spot bug hoppá), HANEM majd meg lesz csinálva
- és azért ragadtam meg a Chi-Ris kalandodat, mert ha annyi eszed van hogy azzal a tankkal pvp-zel az Is3 ellen, akkor igen kevés esélyt látok arra hogy tudd kezelni a jelenlegi spot rendszert
igen, én a 91 iq-mal nagyon is jól tudom használni .. >>
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.23. 12:53:56 -
DantesHUN #323966 MIndezzel együtt, szerintem a legnagyobb baj a játékosállomány. Ezek idegesítő hibák, de a játékosok az rosszabb. Köv csata. Ismét IS6-al. Annyit rohantam vele , mint egy med. tankkal. Ok, a 8-as nehéz tankjaink lövik a másik fél 8-asait, de oldalról egy KV-1S elkezdi őket lőni és nagyokat sebez egy 8-as tankba oldalról is. Senki nem fordul oda se. Na akkor rohanjunk, szerencsére a IS6 annyira nem lassú, kapjuk el a KV-t. Vágta a fél pályán át, ja hopp, ezt megismétli egy IS is, na neki az IS-nek. Hopp, másik oldalon áttör egy KV-4, na basszus, ez baj lesz. Ja itt meg egy T-44, rámennék, de erre az ellen IS-6-osa bukkan fel, és fossa magából a gold-ot. Szerencsére buta mint egy facsipesz. És a még megmaradt csapattársak is felfedezik magunknak az iránygombokat és a minimap-ot, T-44 IS-6 kaputt, rohanni a KV-4re ami közeledik, és hát igencsak páncélozott, de szerencsére a tornyát oldalra fordította na bumm bele, na végre.
Persze korábban kétszer egymás után pattanok az IS-ről, valami japán izé sokszor rám lő, nem tudom honnan , mert nem látszik, de átlőni nem tud. Biztos van valami lopakodó generátora. És a végn látom ahogy a tankom legénységének a nyelve kilóg, mert többet mozogtam mint a legtöbb med. tank átlagban.
De legalább nem kaptam valami sok kreditet se ennek ellenére.
Jó csata volt.
-
lexlutor #323965 mondj egy komoly fejlesztes ami utan nem ment honapokig a szarakodas a bugok miatt?? :DD
az gondolom elo sem fordulhatott h be volt szorulva es a nyulfarnyira kilogo tornyom lott el igy haromszor. a szovegerteseden meg meg csiszolj egy kicsit, mert a spot-anomaliara volt kihegyezve a dolog,nem pedig h toled kapjak kiokositast h mit kellett volna csinalnom. :)
a 91nel en az iq-dra tippeltem a megnyilvanualsaid alapjan. -
nem hülyeségből van ott a 91 a nevembe , ha felébrednél használhatnád az eszed és ki számolhatnád
meg rá jöhetnél hogy Chi-Rivel Is3mas ellen nem állunk le duelezni, főleg úgy hogy 2x megszopatott , komolyan, mi volt a terved ??
tudsz játszani ? -
lexlutor #323963 hany eves vagy kiralylany h te ezt meg elhiszed??:DDD -
lehet, hogy le leszek noobozva de szerintetek néha nincs bug a spot rendszerben? főleg a 9.0-as patch óta vettem észre, hogy fel van spotolva néhány ellenfél mondjuk a csata elején pedig a térképen látom, hogy nálunk senki nem áll olyan helyen ahonnan ez lehetséges. lehet, hogy én nézzek be valamit, csak sokszor nekem úgy tűnik, hogy megmagyarázhatatlan, hogy az az ellenfél hogyan is lett ott felspotolva. -
hulladék szarral nem kötelező játszani
és MAJD mikor meg lesz variálva a spot system akkor lesz az hogy nem fog előfordulni... -
lexlutor #323960 en etttola lathatatlansagi rendszertol kapok agygorcsot egy ideje. tegnap 3x jatszotta el egy is3, h fedezekben latom, egy fel perc eltunik, majd akkor latom miutan belemlott es megy vissza. egy chi-ri-ben uldogelve, nem mozdulva, azt a pontot nezve.... 3x egymasutan. azert az is3 nem egy lopakodo, es a celzasa sem olyan hudegyors.
prokhorovka ugyanez. a domb tele is3 heavyvel. kin lognak az oldalan, es egyszercsak eltunik. tobb is. tobbszor is. vicc..
mai folytatas.: most komarinon allok a hazak kozott. latok mindenkit mikozben fedezekbe vagyok, kigurulok, eltunik az osszes! tobbszor,egymas utan!
meg jo, h azt igertek ilyenek tobbet nem fordulnak elo.. ehhe.. persze.. huladaek szar. -
madmanic #323959 38% wr... ja, hétvége..
Tegnap 71% volt..
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2014.08.23. 12:11:10 -
DantesHUN #323958 Első csata és már kiakaszt. Nem igaz. IS6-al 175-ös átütés. 11 lövésből! 3 ment át. A többi lepattant. Lövök egy másik IS6 tornyára, ahol átlehet lennyivel lőni: pattan pattan pattan pattan. Lövök IS3-ra szemből azt is is át lehetne 175-el lőni..pattan. Jó ez még elmegy. KV-1S pattan. 900 sebzés végül, 15-5-re veszítünk. -
lexlutor #323957 ha csak 8k talalta legnagyobb orosz szerveren, akkor azert annyit improved nem lehet :P -
madmanic #323956
-
"according to the news post, published on RU portal, Wargaming, using new improved bot-detecting procedures, banned recently over 8000 botters from its servers. "
http://ftr.wot-news.com/2014/08/23/8000-bots-banned/ -
lexlutor #323954 tier5 csata:
church3 es kv1 vs churchil3, t14, kv1, t1heavy, chruchil1
ehhe.. jo volt ez a mikropatch.. -
madmanic #323953 óóóvazzeg tényleg :D El is felejtettem, hogy beszóltam neki :D akkor már értem.. -
madmanic #323952 Rettegek.. Komolyan.. Megyek is játszani, ott érzem h vagyok valaki.. -
haha
http://sg.hu/forum/uzenet/1271188541/322983 -
DantesHUN #323950 Én a helyedben kezdenék félni. Megkeres és jól elintéz, nincs is bátrabb a interneten fenyegetőzőknél. Ja, vagyis nem. Nincs is náluk ostobább és szánalmasabb. Engem is megfenyegetett már pár alak, hogy megkeres. És valahogy egyik se ért ide eddig. Külön jó, amikor valaki erővel igyekszik nyomatékot adni a gondolatainak( gondolatainak?!) de amikor teszi ezt a net névtelensége mögé bújva...tréfás az illető na. -
Toweliee #323949 Ez jobb
Toweliee #323948 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!