banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DantesHUN
    MIndezzel együtt, szerintem a legnagyobb baj a játékosállomány. Ezek idegesítő hibák, de a játékosok az rosszabb. Köv csata. Ismét IS6-al. Annyit rohantam vele , mint egy med. tankkal. Ok, a 8-as nehéz tankjaink lövik a másik fél 8-asait, de oldalról egy KV-1S elkezdi őket lőni és nagyokat sebez egy 8-as tankba oldalról is. Senki nem fordul oda se. Na akkor rohanjunk, szerencsére a IS6 annyira nem lassú, kapjuk el a KV-t. Vágta a fél pályán át, ja hopp, ezt megismétli egy IS is, na neki az IS-nek. Hopp, másik oldalon áttör egy KV-4, na basszus, ez baj lesz. Ja itt meg egy T-44, rámennék, de erre az ellen IS-6-osa bukkan fel, és fossa magából a gold-ot. Szerencsére buta mint egy facsipesz. És a még megmaradt csapattársak is felfedezik magunknak az iránygombokat és a minimap-ot, T-44 IS-6 kaputt, rohanni a KV-4re ami közeledik, és hát igencsak páncélozott, de szerencsére a tornyát oldalra fordította na bumm bele, na végre.

Persze korábban kétszer egymás után pattanok az IS-ről, valami japán izé sokszor rám lő, nem tudom honnan , mert nem látszik, de átlőni nem tud. Biztos van valami lopakodó generátora. És a végn látom ahogy a tankom legénységének a nyelve kilóg, mert többet mozogtam mint a legtöbb med. tank átlagban.
    De legalább nem kaptam valami sok kreditet se ennek ellenére.
    Jó csata volt.