418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• carp3tm0nster
    Szerintem ez is csak arról szól, hogy a rossz dolgok jobban megmaradnak. Amúgy szerintem a WoT-ban teljesen felesleges a bonyolult matek képletekről beszélni, mivel a 25% random fogja eldönteni, hogy mi is történik. Ezért tartom az ilyen csodálatos "game mechanics" videókat egy kalap marketing bullshitnek. De ez persze egyéni vélemény.
  • TiborTamas
    Te most kiragadtál egyetlen extrém kimenetelt. Ha mondjuk ezt a lövésváltást megismételnétek statisztikailag elegendő számú mintára, vagyis több százszor vagy ezerszer, akkor te többször találnád el őt és ő többször lőne melléd ilyen feltételek mellett, de ez nem jelenti azt, hogy ne ismétlődhetne meg egymás után az általad leírt kimenetel akár 2-3x is egymás után. A kimenetel mindig véletlenszerű, csak valamelyik kisebb, valamelyik nagyobb eséllyel következik be. Ugyanúgy, mint a spotrendszernél, itt is ki lehetne egzaktul számolni geometriai valószínűségek segítségével, hogy ha x nagyságú a célköröd és abból y nagyságú részt foglal el a tank, akkor hosszútávon a lövések hány százaléka fogja eltalálni a célt, figyelembe véve persze a lövések célkörön belüli eloszlás-függvényét (szórásképét) is. Ha ezeket rendesen végigszámolgatná az ember, sokkal nagyobb esélyek jönnének ki egy-egy lövésre, mint azt a valószínűséget és statisztikát kevésbé ismerők gondolnák.
    Engem is nagyon sokszor fel tudnak idegesíteni az ilyen lövések/lövésváltások, ezért ennél sem írom azt, hogy szerintem ez így rendben lenne, de a program továbbra is azt csinálja, ami meg van írva neki és ezért nincs szükség konteóra a magyarázatához. Ha ilyen történik káromkodok 1-et, 2-őt, 10-et, attól függően, hogy mennyire volt extrém eset, majd továbblépek. Jelenleg ennél jobb megoldást nem tudok.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2014.08.24. 19:58:12
  • DantesHUN
    Napi utolsó csata, ISU gold-al lő. Megértem, a AP-val a 283-as átütés, egy 8-as csatában egy KV-5 ellen kevés. 286 az szinte semmi. Kell oda a gold. Igaz,hogy egy lövéssel a sebzése kétszer annyi mint nekem, és csak 167 az átütésem, mégis több össsebzésem lett a végére mint neki...
  • DantesHUN
    Kicsit sem bosszantó, hogy IS6-al két napja csak olyan csatába tesz be, ahol legalább a fele tier 9-es. Jó az.
  • Mydgard
    Csao!

A jatekban lathato XVM statisztikat milyen idokozonkent frissitik?
  • Master91
    valamiért oda lőttem, már nem tudom miért, de arra emlékszem hogy fogtam a fejem hogy "miéééért?" :D
  • Kronos79
    Ja ha ott akarsz erőlködni, akkor ott is lehet. :)
  • Master91
    pattantam már frontjáról is valami 8+ os tankal :DD
  • Kronos79
    Arról csak akkor lehet "pattanni", ha az ágyút találod el.
  • yossarianHUN
    WT E-100-ról pattansz?:D Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
  • carp3tm0nster
    itt az a lényeg, hogy míg te a lézerszike ágyúddal fél óra célzás után 3 méterrel arébb lősz, addig ő tolatva, "toronyfordultából" telibever.
  • Ry0K3N
    Bestest skaut. Mastery 3 82 sebzéssel.
  • kHares
    Mostanában észrevettem ha vesztes csatában az első helyen vagyok kapott xp-t tekintve még így is kevesebbet kapok mint az ellenfél 15. embere. Mintha az egy éve még nem így lett volna. Vagy nem ennyire.
  • Pares
    Légyszíves ne értetlenkedj.
  • Mr.Kitten
    Szóval ha 98x melléd lőnek majd 2x betalálnak az nagyon kirívó. Értem.
  • Pares
    Ez nem igaz. Az esetek 98%-a nem érdekel, de van az a 2%, ami nagyon kirívó.
  • Angelus1991ster
    E-100-al én sokszor sírva fakadok. Képtelen átlőni a papírt. Sokszor van az hogy olyan helyen próbálom kilőni a tankot , ahol egy t8-as belőne. De nem. Rengetegszer pattan wt E-100-ról, amx-ekről és sta-1-ről. valami szuperpajzs védheti az ilyeneket. az rng-ről nem is beszélve örülök ha 600-at belecsesz.

sajnos kényszerít a HE-re, de a gold is egy szarravaló
  • Mr.Kitten
    Te írtad hogy 46%-ban eltalál valamit. Nyomott egy jobb klikket rád majd egy balt és szerencséje volt.
    Azt sose jegyzed meg amikor nem találnak el semmit és csak melletted kopog az áldás de ha véletlen betalál annak van maradandó nyoma. Amúgy meg végig kell nézni egy paradicsom szemszögéből mit is csinál és már is értelmet nyer az egész, hogy mi történik.

Ezt általánosságban nem (csak) neked:
    De amúgy vicces hogy amikor te betalálsz olyan helyzetben ami szerencse függő az természetes és neked az jár de ha másnak van ilyen az egyből csalás és legalább egy felnégyelést érdemelne. Én nem mondom azt, hogy a rendszer jó de ha már ilyen akkor ne azon akadjunk fent, hogy a matematika működik.
  • foxbat88fx
    uccsó két csata 9 kill, mind a kettő vereség -.-"
    szerinted?
  • Pares
    Ma csak 4 csatát játszottam, de megint találkoztam egy nagyon gyanús, vagy legalábbis számomra hihetetlen esettel. Prokhorovka encounter, dombról nézem a bázist és próbálom lőni a foglalókat. A KV-3 elkezd tolatni, és 538 méterről, tolatás közben, a 122 mm-es D-25T ágyúval telibetalál ez a jaxxa nevezetű vöröske a maga 46,28%-os találati arányával. Már múltkor is történt ilyen, akkor egy KV-1S vörös noob talált el szinte célzás nélkül még messzebről ugyan ezen a pályán...

• foxbat88fx
    ja most nézem, hogy csak két kategória van :( de szar :(
  • foxbat88fx
    1643 exp E8 shermannel a versenyre? :D
  • Oddball29
    Maus/E-100-ra városban nem kell, de van olyan map és szitu, amikor igen.
  • stork13
    Hát én a Cromwell/Comet után a Centurion-ra is vittem tovább a binocular-t a rammer helyett. Centurion-on 0,3 s-t számít csak a rammer, viszont a távcső többször húzott ki a bajból (pláne saját magamnak spotolásnál), mint a kisebb töltési idő. Recon és situational awareness is van mellettük.
    Szóval marad egyelőre, de ez játékstílus valamint ízlések és pofonok kérdése... :D
  • Mr.Kitten
    Ah AH Ah
    IS6-ot 1v1 közelharcban porig alázni és kilőni VK 30.01 (P)-vel megfizethetetlen érzés. Kaptam is érte Ace tankert :)
    Jó, tényleg aranyhal volt az ellenséges parancsnok elismerem és alap esetben talán nem sok esélye lenne a t6 szörnyetegnek de itt nagyon szépen kijött a lépés.Körbe táncoltam, trackeltem, rágyújtottam a tankot, tornyot is eltaláltam mert nagyon lassan forgott neki.
  • Angelus1991ster
    Valószínűleg német gyerek ( a garázsa alapján ). Ha magyar akkor tényleg újbeszélül beszél. Orwell egy látnok:D
  • Pares
    Az lehet, de én nem CW-zek, és semmiféle FC nem parancsolgat. Randomban élvezem a vörös noobok társaságát. :D
  • DantesHUN
    Nem mindenki megy CW-re. Van amire meg szerintem teljesen felesleges, mert annyira rossz az álcaértéke, azon nem javít semmit.
  • Oddball29
    Mindenre kell kamo. Ha a te tankodon nincs, és CW-n miattad bukik le az egész rejtettnek szánt hadmozdulat, az FC begorombul.
  • Pares
  • Pares
    Én ki nem állhatom ezt a tankot, de még nekem is jobb statom van vele (annak ellenére, hogy az is szar)...
  • N3su
    A harckocsi az jó az biztos viszont te nulla lehetsz ...
  • Pares
    És ez szerinted jó?
  • N3su
    Itt nézd meg

• N3su
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy ,hogy írhatnám ezt direkt neked célozva ,de nem írom
    hogy ha úgy verlek állba ,hogy azt sem tudod honnan jött az ütés és még évekkel később sem tudod meg ,hogy ki is volt az
    vagy ,ha valaki azért ver szájba mert én rád mutattam és azt sem tudod honnan jött az ütés és még évekkel később sem tudod meg ,hogy ki is volt az ...
    akkor biztos megértenéd a rejtettség fontosságát ..
  • Pares
    Az első pontot továbbra se értem. A másodikat és harmadikat értem, de közepes tankra én soha életben nem tennék semmiféle álca skillt vagy felszerelést (csak álca festést max, de azt is csak a t10-es medjeimre meg a prémium tdkre rakok), mert mindig agresszívan játszom, és rövid távon szerintem tiszta fölösleges.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.24. 13:40:37
  • Pares
    Szerintem ez az újmagyar a Mézga családból :D
  • N3su
    nézd
  • Pares
    És ez most hogy jön ide? Esetleg megnézhetem a statisztikád ezzel a tankkal?
  • N3su
    csak neked ,mert lemaradt a vessző

1. a kisebb ,gyorsabb célmegjelölésre alkalmas a Nehéz tankok számára
    2. Álcázás képessége segít rejteni a harckocsit mozgás közben is
    3. még lövés után sem biztos ,hogy felfedik a harckocsid kilétét ,így marad idő szűkülni (célozni)