418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TOMSILENT
    A Type-62-höz Tier 5-től 10-ig lehet igaz, medekkel? és a prémium tank is beleszámít?
  • lexlutor
    Sok sikert hozza! es megtobb idot :)
  • Nazarov77
    elvileg december
  • Nazarov77
    Type 62 sokkal könnyebb, úgyis húzom a Centuriont, haladhatok mindkettővel egyszerre.
    A KV-220 meg szívás, ha nem lenne meg a KV akkor is elgondolkodnék hogy megcsinálom e, így meg hogy megvan 1500 goldért biztos nem fogok szenvedni.
  • lexlutor
    most nezem a napi dupla es a premium sem szamit majd az xp-hez.
  • okosszöszi26
    tegnap mentem egy tankászt IS-2vel, cserébe ma olyan pontos, mintha magot szórnék a szélbe.

muszáj ennek a játéknak minden jó teljesítményt másnap megbosszulnia?
  • TOMSILENT
    FV4202 cseréje mikor esedékes?
  • lexlutor
    En tuti kihagyom. egy honap 25x.. ehhe
    a kv220 meg erdekelne, de igy, h meg 12k spotdamage, amire semmi ramhatasom...felejtos.
  • Nazarov77
    igen, elég ütőset dob rajta a top motor
  • Nazarov77
    Most már biztos, hogy EUn is lesz KV-220 és Type 62 event.
  • kisokka
    MT-25 mennyire fordulékony fullosan, körbe lehet autózni vele a heavyket? Egyenlőre alap motorral elég és lánccal, hát ő...Nem lehet körbeautózni a heavyket. Gyorsnak gyors, meg gondolom a +200 paripa is dob rajta, de annyit dob -e?
  • JeffDunham
  • Nazarov77
    Na a következő leértékelt T10 a 121 lesz, még szerencse hogy nem vettem még meg anyagi gondok miatt és mert másra szórtam el a pénzt szokás szerint :D
    A következő meg természetesen arty lesz mi más? arra van igény: British “Conqueror Gun Carrier”
  • foxbat88fx
    "gí lögé"
  • TOMSILENT
  • Oddball29
    Abba a tankba se kell termosztát.
  • TOMSILENT
  • yossarianHUN
    Angolul tudóknak.

A kedvencem: Anyone that uses a SPG (Self-Propelled Gun) is a faggot of near-mythic proportions. Most people that use the SPG have no actual skills at the game, and the SPG has been aptly named the "vengeful finger of God." Despite being nerfed they still one-shot your ass for even so much as looking at them with bad intent. Most SPG users will argue that YOU are a retard for not taking cover, but even taking cover fails. Like all supreme faggots, these people will indeed mock you for insulting them and their OBVIOUS skills until you off yourself before their very eyes.

• lexlutor
    Type 64 leiras - ezen a reszen felrohogtem:

"Egy harc a Dagival a következő szisztéma szerint zajlik le: Dagi jön, beléd lő, a többit pedig az ütközés elviszi. Nem éppen egy Gyűrűk Ura utolsó csatája, de legalább gyorsan megszabadít a szenvedéseidtől..."
  • GabeE3e
    Nem tudom volt-e már, de itt van két új light tankról egy két adat (M41 Walker Bulldog,és t54light)
    elég durva adatai vannak a Bulldognak:),

M41 Walker Bulldog and t54 light
  • R3nton
    vagány stat
  • R3nton
    Szerintem legyen türelemmel. Karácsonyig jönni fognak új 8-as prém tankok. Ha nagyon akar valamit venni, akkor Fcm50 szvsz.
  • Tono34
    Mintha összefutottunk volna ma este, azonos oldal, centi 7/1-el voltam.
  • yossarianHUN
    Mármint mi?
  • N3su

Ez is halad lassacskán :

• yossarianHUN
    Megnéztem az AT-15A-s cikket. Hogy mennyire igaz...
  • Userx2
    Azért ha már prém tankokról van szó, berakom mit pattintott a löwe tornya az előbb. Az a 120 mm a tornyon csalóka.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.24. 22:50:54
  • kisbesi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Aki nem néztem, annak ezt a részt ajánlom: 58:40 től

Na de Clever
  • Toweliee
    Ezeket olvasgassa át a tesód.
  • yossarianHUN
    Személy szerint a T34-et ajánlanám, olyanom van, és bár nem egy tömény élvezet vele a játék, de a feladatkörét maradéktalanul betölti. Illetve a vaskos torony miatt még T10-ben is lehet vele boldogulni. A T-34-3-ról sok rosszat hallok, az a 122-es ágyú nagyon nem medre való mordály. Viszont elképzelhető, hogy a jövőben valamilyen szinten buffolva lesz.
  • Toxyk
    Mind a kettő bejön neki,de én sajnos nem tudtam érdemi tanácsot adni,mert egyik sincs meg,elvből nem költök rá.Csak véleményt szerettem volna kérni olyantól akinek van!
  • yossarianHUN
    Kérdezd meg a tesódat, heavyvel, vagy inkább meddel játszana-e.
  • Toxyk
    Sziasztok,egy kérdésem lenne,a tesóm prém tankot akar venni,a T 34-et vagy T-34-3-at.Érdemes-e valamelyiket megvenni,akinek van esetleg véleményt,ha írna,megköszönném!
  • Master91
    pfú.. :D

Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.24. 21:16:15
  • Thomasovics
    hmmm :D
  • Master91
    NORMÁLIS (nem vörösökkel teli) klánt keresnék, STRONGHOLD céljából (cw-re nem akarok menni :3 )
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.24. 21:03:09
  • TiborTamas
    Nekem semmi, de egy átlagos, matematikában kevésbé jártas embernek szerintem fogalma sincs, mi az a Gauss-függvény, ezért írtam úgy, ahogy. Egyébként nem azt írtam, hogy bonyolult, hanem bonyolultabb. Az a fránya szövegértés... :P Ne mondd azt, hogy nem bonyolultabb matematikai fogalom, egy konstans értékkel szorzott Gauss-függvény, mint önmagában egy szimpla konstans szorzó. Az elsőről nálunk még középiskolában sem esett szó, a másodikról már általános alsóban. :D
  • lexlutor
    hat ha a masik csapatban csinal is valamit az utolso, akkor igen. de ez mar reg igy van. max akkor lehetsz jobb, ha tenyleg nullat csinal.
  • Maala
    Mi a bonyolult egy konstans értékkel megszorzott Gauss-függvényen?
  • TiborTamas
    Az első mondattal egyetértek, a pszichológia/érzelmek is nagy szerepet játszanak ebben. A 25% random az csak a sebzés és átütés értékekre vonatkozik. A lövések pontosságára egy bonyolultabb, a célkörön belül értelmezett eloszlás-függvényt használ a játék, ami azt adjja meg, hogy a célkör egyes pontjaira mekkora valószínűséggel fog esni a lövésed. Mivel egy számítógépes program teljes egészében matematikán alapul, ezért esetében egyáltalán nem felesleges "bonyolult matek képletekről beszélni", hiszen azok írják le a pontos működését.