418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #324272 Itt a hír : http://ftr.wot-news.com/2014/07/30/british-tanks-final-decision/
Nem biztos hogy megkapjuk. "It is not decided yet whether it will be given for free." -
SzocsA #324271 már épp itt volt az ideje, hogy csináljanak valamit ezzel a retkes pályával, azt a másik mappot is meg kéne csinálni, malinovkát, mert az alsó bázist nem lehet bevédeni, ha átjönnek a víznél, a bázisról szétsniperkednek mindenkit.
Obj. 416 a legjobb meed tank. -
Nazarov77 #324270 "kis lódítás" Az hogy valami csúszik és az hogy valamit amit megígértek és később nem kapsz meg teljesen más, és egy T10 kigrindolását a semmiért nem nevezném kicsinek, ezzel a fejlesztők is tisztába vannak, mondták, hogy megkapjuk úgyhogy tartaniuk kell magukat ehhez mivel sokan csak emiatt most belekezdenek az angol med ágba, vagy rákapcsolnak a grindba. -
SzocsA #324269 Ez mi? ott jön még csak a golyó a bokornál de már meghaltam.
Elővettem ezt a szart erre 3. csatában a 3. ammorackel döglök meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #324268 Egyrészt. Másrészt a kínai medek például mennek a kukába. Már most is agyérgörcsöt kapok az Obj. 416-től. A legtöbb pályán használhatatlan, hacsak nem 400 méterrel a front mögött kempelsz, de csinálja ezt akinek két anyja van. Nem ezért az élményért húzok med ágat. -
foxbat88fx #324267 de a neveteket felírtam, hogyha mégsem kapnánk meg....
IKSZDÉÉÉÉ -
FosTalicskaa #324266 Azért jók a dombok, mert a tankoknak fedezéket nyújt a többi tankkal szemben, de ennek ellenére az artik továbbra is be tudnak lőni könnyedén mindenhova. -
yossarianHUN #324265 Mikorra is ígérték a KV-1S nerfet? A kétmagos támogatást? A Havokot? Satöbbi, satöbbi. Egy ilyen kis lódítás már fel se tűnne. -
foxbat88fx #324264 akkor én lemaradtam erről a hírről :)
amit legutóbb tudtam, hogy "nem biztos még, hogy megkapjuk" volt, de akkor oké... megveszem azt a hulladék 9-es századost :S -
Nazarov77 #324263 elvileg megkapjuk, és nem hiszem hogy megmásítják a szavukat egy ilyen kaliberű dolognál -
Olvass vissza...de amúgy mi ez a sok XD????... te egyre hülyébb vagy? -
yossarianHUN #324261 Azt mondják megkapjuk, de WG people... Nem vennék mérget. -
foxbat88fx #324260 most akkor megkapjuk az FV4202-őt prémnek vagy sem?!?!?!?
Mert most lett kifejlesztve a 9-es centurion és napi duplákkal év végéig simán meglenne az a fostalicska FV4202
de ha feleslegesen húznám ki.... na akkor ideges lennék kicsit XDD -
yossarianHUN #324259 Valaki nagyon nem szereti ott a kínai tankokat... Meg az Obj. 416-om napjai is meg vannak számlálva úgy látom, hiába vagyok még fényévekre a kilencesektől. -
Pares #324258 A fejlesztőknek tuti domb-fétise van, ennek a térképnek se lesz 1 lapos négyzetmétere se... -
Pares #324257 Na most kezdj el te is értetlenkedni... -
yossarianHUN #324256
Az újabb kempfeszt-barát, és depression nélküli gépeket ellehetetlenítő csoda. -
Nazarov77 #324255 WZ-132 lesz leárazva -
aru #324254 Márpedig ingyen van, a kódokért meg saját akaratodból ültél végig bármennyi időt is. -
Valaki mondta,hogy a 121 lesz a következő ág amit leáraznak, az lenne a kérdésem, ha ez igaz,hogy a 8 -as tanknál vajon a t-34-2 vagy a WZ-132 lesz leárazva?
-
FosTalicskaa #324252 Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy a WG-sek ülnek a hatalmas grafikonjaik előtt popcornal az ölükben és röhögnek a sok szerencsétlen marhán akik elkezdik kigrindelni... -
lexlutor #324251 majd kiderul az akcio vegen, ez a modell mennyire valt be.
ha nem, akkor majd megint valtoztatnak a kovetkezo alkalommal. -
R3nton #324250 Kinek mi. Alternatív költség fogalmáról hallottál? Mondjuk én inkább megvenném pénzért a tankot, minthogy ott üljek minden nap ennyi időt. Anyit játszok amennyit akarok. Elég fos úgy játszani, hogy kényszer van rajtad, hogy ezt még meg kell csinálni stb. Nekem nem éri meg...De nyilván aki egész nap kockul annak jó, mert magától meglesz.
Egyébként nyilván az a lényege az ilyenféle küldetéseknek, hogy minél többen, minél többet ezzel játszanak. -
foxbat88fx #324249 én nem kérek pénzt.... csak aranyat cserébe ;) -
Barátok nem szoktak pénzt kérni :) -
kisokka #324247 500 Ft-os órabérért...
-
Esetleg kereshetsz megbízható embert, aki ráér játszani amikor te nem vagy a gépnél... -
foxbat88fx #324245 jó is lenne :D tovább nőne a rekord free exp-m :P -
Angelus1991ster #324244 Szerintem nem, az xp ikonja ezüstös. -
stork13 #324243 Egy kérdés: a napi mission-höz a 2000 bonus xp az a freexp-hez kerül? -
Erről van szó.
-
stork13 #324241 Egy átlagos játékos számára kb 20-25 kör alatt teljesíthető. Talán a 25 kill lesz a legnehezebb. 1 kör átlag 6-7 perc, így napi 2-3 óra játékkal hozható.
Ennyit kb még én is játszom naponta, esténként.
Most majd meddel/light-tal játszik az, akit érdekel (úgyis húzni kell az angolokat). -
Pares #324240 Én is szoktam grindelni, ha olyan küldi van, amit úgy látom, hogy belátható időn belül megtudom csinálni és a jutalom megéri a befektetett időt és erőfeszítést. De most kihagyom, mert a feltétel egyik fele sem teljesül. Bocsánat még egyszer.
-
lexlutor #324239 marhara nem mindegy am h mennyi idot. eddigi akciok telejsithetok voltak kb mindenki szamara, esszeru ido alatt.
ehhez kepest ezekhez idomilliomosok kellenek.
ennyi.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.25. 14:56:41 -
Akurva, hát ilyen felfogással sem találkoztam még. Szóval adott egy ingyen letölthető, ingyen játszható játék, teljesen ingyen. De mivel rá kell "áldozni" a játékra időt (különben hogy a faszba játszanál akármivel, ha nincs rá időd???!!!!), ezért nem ingyen van.
Na, akkor nézd, hogy én hogy látom: azért, mert jászol egy játékkal, amivel egyébként is játszanál, most adnak egy 8.000 Ft-os tankot.
Te, amúgy az alvással mi a helyzet? Az sincs ingyen, mert időt kell rááldozni, mi? Rohadt egy világ... -
Pares #324237 Nem akarok kötekedni, de kurvára nincs ingyen, amint magad is leírtad. Rengeteg időt kell rááldozni, és mint tudjuk, az idő az pénz. Semmit nem adnak ingyen. Még azokért a kibaszott kódokért is végigültem a 3 órat. Az sem volt ingyen. Szóval én ezúton is megköszönöm a hihetetlenül önzetlen és nagylelkű WG-nek ezt az "ingyen" tank szerzési lehetőséget, de nem kérek belőle. -
carp3tm0nster #324236 artysta, mit vársz tőle? :-D
-
Pares #324235 Jó, akkor bocsánatot kérek, hogy mertem szerencsés lenni. -
Pares #324234 Nincs felháborodás. Csak közöltem, hogy nekem nem ér annyit egy "ingyen" prém tank, hogy minden maradék szabadidőm szinte egy hónapon keresztül feláldozzam. Főleg nem ilyen játékosbázis mellett. -
Mondjuk ebben is van valami.