418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    A lightok nehezített MM-je tudtommal megszűnik a 9.3-ban.
  • lexlutor
    e ezt kerdeztem par napja, h ezekre megis mi a francnak van szukseg...
  • R3nton
    Mivel ez light tank lesz sokkal erősebb MM-je lesz...az orosz light ág elég fosnak tűnik a másik kettőhöz képest. Lassú lesz a 8as.
  • lexlutor
    heheheee..

Also, two interesting stories appeared on the Russian forums. I have no idea whether they are true or not, but they certainly are entertaining. One is that the gold ammo for credits came actually to be as a solution from the head of Zlobny (former chief balancer) for the issue, where noobs in light and medium tanks were not able to penetrate heavies from front, complained about it and then the statistics of the meds and lights were distorted. It backfired, but by the time the side effects became noticeable, it was already too late to disable the entire system.
  • R3nton
    Én nem tudom te mit csinálsz azzal a 416al, de valamit nagyon nem jól. Úgy látom nem csak én írom itt, hogy nagyon fasza. Ha körbe forogna a tornya, akkor sztem totál OP lenne. Gusztustalan dolgokat lehet vele így is csinálni. Egyik legjobb flanker meg spotter med. Én baromira élvezem a játékot vele, szerintem jobb még a pershingnél is.

De ha ennyire nem tudsz ilyen tankokkal játszani, akkor toljad az usa-t meg a brittet vagy a japánt, leo1nek is van depression.

Visszatérve a 416-ra, iszonyatosan gusztustalan a camoja, olyan helyekről szoktam vele lövöldözni úgy hogy nem vesznek észre, hogy magam is elcsodálkozom rajta. Ja igen az utána következő tankok nem túl acélosak. A 9-es sztem szarabb, mint a t-54 jóval. A 10es meg majd most lesz felhúzva, de nem hiszem, hogy a másik 2nél jobb lesz. Azon az ágon pont, hogy a 416 az epic tank.
  • yossarianHUN
    Hasonlítsuk csak össze a T-43-mal:

erősebb páncélzat (90mm vs 75mm)
    erősebb motor: 30(!) hp/t fajlagos teljesítmény
    nagyobb végsebesség (68km/)
    jobb agilitás (48 fok/mp fordulás)
    ugyanakkora alfás, gyorsabban töltő, jobb átütésű, pontosabb, gyorsabban célzó ágyú

Csak én érzem úgy, hogy nevetséges?
  • yossarianHUN
    LTTB

És a HP-t leszámítva miben is lesz ez rosszabb a jelenlegi orosz hetes medeknél? Attól félek, megint kapunk pár néphülyítő, ordasul OP ágat/ágtoldást, amiket aztán pár hónap múlva majd jól szénné nerfelhetnek.
  • DantesHUN
    De ez a valami! A hétszázát neki!
    Vereség
    Csata: Steppes
    Jármű: KV-5
    Szerzett tapasztalat: 1 635
    Szerzett kredit: 80 493
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"

3747 sebzés KV-5-el és vereség, prém nélkül 80. ezer kredit! 5 kill!
    1480 sebzés pattant le rólam!

Úgy éreztem magam mint a Terminátor és Rambo közös gyereke! De ez is kevés volt. Ez bizony nagyon állat csata volt!
  • yossarianHUN
    A TD továbbra is láthatatlanul fog ülni az erdő végében, csak annyi lesz a különbség, hogy már egy hősies spotter ügyködése után sem fogja tudni a kis dombon álló csapat lőni, mivel az erdő dombjai takarják. Ha viszont behajtasz az erdőbe, amint kiérsz a dombok mögül pofán lő, de persze a varázsrengetegnek hála ő továbbra is láthatatlan marad.
  • yossarianHUN
    Azt a 0.336-os eredeti pontosságot nem értem. Ingame most is 0.35-öt írnak.
  • SzocsA
    Hol lesz varázserdő? Nézd meg a fákat, mekkora "lábakon" állnak, csak akkor foknak takarni ha kidöntöd eléd. meg amúgy is ritka lett az erdő.
    Most legalább lehet támadni, menni előre, nem kell attól tartani, hogy a td bent kempel hátul az erdőbe és el fog lőni, mert a dombon nem fog tudni átlőni.
  • Sunsetjoy
    Ja, amikor keresek gameplay videókat hasonlóképpen járok el: amiben pofázik valaki, megy a levesbe...
  • DantesHUN
    Annyira nincs szerencsém...ennyire hogy lehetek balszerencsés? IS6 folyton tier 9-be dob be. Csak oda. Jó. Olyanról is pattanok amit át kéne ütni. Jó. Jön egy francia táras, belelövök: min sebzés. Másik tank: min sebzés. 293-at sebeztem több lövésnél is. Húha.
  • Angelus1991ster
    Orosz WoT klón. Szerintem az összes ground war tankos videónak ugyanaz a narrációja, legidegesítőbb ha egy "youtubber" végig pofázza a videót és közbenem vesz levegőt

-jó lenne egy narráció némítás gomb is
    Videóban egy kubinkai szörny van
  • baalbaalbaal
    Sziasztok!
    Kerestem guglin és a fórumokon, de sehol sem találtam megoldást: kb. 3-4 csatánként pirosba megy a ping, majd csatlakozási hibára utalva kidob a program csata közben. Már lecseréltem a net szolgáltatót (T home 20G), minden más online játék gond nélkül megy. Pls help.
  • Angelus1991ster
    1.080.000 xp-kéne. az 2,5 év alatt lenne meg ha a naponta csak dupláznék.
    E-100 is 2-2,5 év alatt lett meg.
  • lexlutor
    ena 7/1-nel jarok, de nagyon kellemesen csalodtam bennuk. Megtartos lesz/lett mindketto.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.25. 18:36:31
  • Angelus1991ster
    Én inkább tavaszig húznám a brit t10-es cseréjét.

Centurion 1 és 7 milyen? megérik a pénzüket?
  • lexlutor
    hat, igen. nem emlekszem olyan gepre, ami atkerult premiumba es ne valt volna halovany arnyekava regi onmaganak.
    de a kulalak az mindig maradt :)
  • foxbat88fx
    köszi :) legyen így....
    úgy is kb. karácsony környékén kapjuk... addig simán kihúzom a napi duplákkal.... + lesz gondolom még 3× meg 5×

kinézetre tetszik az az FV4202.... aztán lehet olyan szar lesz mint az SP :D
    az is csak kinézetre tetszik :)
  • lexlutor
    ez a legutolso ftr-en a temaban:

- currently, it is planned to give players who own FV4202, when it gets changed to tier 8 premium, that tank for free

http://ftr.wot-news.com/2014/08/20/20-8-2014/
  • Userx2
    Valóban.
    430 buff
    Nekem nem kéne. Ez a pontosság már csak közelharcra való.
  • foxbat88fx
    ebben pont az van hogy nem biztos, hogy megkapjuk
    " It is not decided yet whether it will be given for free."

de hiszek Nazarovnak.... hogy megkapjuk ingyen :)
    én csak olyan híreket láttam, hogy még nem biztos nem biztos ....
  • Oddball29
    Csak egy egyik vagy másik, nem kell a kettő egyszerre.
  • Antimat
    A Leo PTA után szükséges a Leo1-en is safe stowage + vizes lőszerrekesz?
  • yossarianHUN
    A 430 buffolva lesz. Ha jól rémlik a menet közbeni pontosságát, célzásidejét és rofját javítják, cserébe a pontosságán rontanak valamennyit. A 430 II fele igazából azért mennék, mert arra kapásból meglenne a 200 penes ágyú, nem kell a 175-össel szenvedni, mint a stock T-54-en. A korlátozottan forgatható, hátsó torony, meg a fos depression viszont riasztó.
  • kisokka
    Csin-Gong sülttészta!
  • Userx2
    Én lejöttem az ágról T54 felé, de a T54 -nél megálltam. Valahogy nem kívánom. Nem jön be.
    Emlékszem mikor még régebben nézegettem a ruszki medeket, akkor még T-62A-nak is 0,3 pontossága volt és az objekteknek is. Az Obj. 430 -3 fok löveg süllyedéssel bírt akkor. Jól elbarmolják mindet.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.25. 18:04:04
  • Oddball29
    Mozgósítani kéne pár ezer kínai kubikost, hogy csaták előtt egyengessék el a terepet.
  • yossarianHUN
    T-54?
  • kisokka
    Engem az bosszant, hogy mindig máshol kell megszokni a zökkenőket. Mert pl. ahol egy patchel ezelőtt könnyedén körbelövöldöztem a kínaimmal egy lassabb tankot, ma már összevissza ugrált a puska és olyanokat lőttem fölé, hogy öröm volt nézni. Egyszerűen röhej ez az egész, domb és bucka mindenhol.
  • Oddball29
    Benn van a garázsban. Igaz, már nem játszok vele, várom, hogy kiigazítsák, mert a másik kettőhöz képest elég gyengécske.
  • Userx2
    Hol látod ezeket?
  • Oddball29
    De csak hátrafelé, előre/oldalra 5 fok.
  • kHares
    Az jó, akkor már csak pénzt kell grindelnem
  • Userx2
    Mi a célod az obj 416-al? Obj 430 még rosszabb löveg süllyedésű papíron.
    Obj. 430
  • Master91
    + jó a zene

- szarabb a map, a mostanit nagyon szerettem...
  • yossarianHUN
    Igen, így tényleg mérföldekkel jobb, lesz, hogy már nem egy, hanem két oldalon lesz varázserdő, plusz a dimbes-dombos erdő miatt egy scout begurul, és érinthetetlenül spottolja fel az egész területet, ami utána már persze csemege az artyknak. Mert a tankok ugye lófült nem fognak tudni csinálni a dombok miatt.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.25. 17:40:59
  • yossarianHUN
    "Az hogy valami csúszik és az hogy valamit amit megígértek és később nem kapsz meg teljesen más"

Kétmagos támogatást két évvel ezelőttre ígérték meg.Megkaptuk? Az ilyen mérvű csúszások azért szerintem már ugyanaz a kategória, mint a "nem megkapás".
  • Nazarov77
    ez régi, azóta egyik Q&Aba volt már írva, hogy igen megkapjuk