418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Semmi lényeges, fv med, szeptemberi akció kv220, type62. -
Angelus1991ster #324391 Type 62 és KV-220-as küldetés. idióta négergifestroll már eltűnt. -
Sziasztok!
1 hét nyaralás után tértem vissza:) 1460 hsz-t nincs sok kedvem visszaolvasni és hülye is lennék, ha megtenném:D
Történt vmi fontos/említésre méltó az elmúlt 1 hétben? A WoT-ra gondolok, nem "a fórumon újra megjelent az idióta néger gifes troll" szerű álhírekre:D Ingyen gold, ingyen prém tank stb.?
Klán facebookon láttam, h a 430-at úgy fel akarják buffolni, h a DPM-je jobb legyen a másik két orosz, sőt a Japán medénél. Ha jól láttam csak a pontosságot rontják cserébe, ami közelharcban nem sokat számít. Ezzel mi a helyzet? Jobb lesz így a másik 2 orosz mednél? Lesz ebből amúgy vmi vagy csak ilyen "névtelen forrástól kiszivárgott, de úgy se lesz belőle semmi" hír? Egyébként biztos kevesen húzták ki azt az ágat és ha már nincs új tankág, akkor OP-á tesznek egy meglévő T10-et, h a sok tomatoe kihúzza. Ajjaj mire kell hazajönnöm... -
Nem tagadom van már 100 csatám vele :
replay : http://wotreplays.com/site/1113984#ruinberg-nesuten-t34
-
Azt hittem nem láttad, de ezek szerint én nem olvasom a topicot.
-
Tudom papa, UserX2-nek linkeltem mert kérte. -
kHares #324386 Tegnap mentem az M46 patton-el, meglátok egy lila (majd 3k wn8) Fv4202-t majd oldalba lövöm. Kigyullad, 1500 hp a levesbe. Erre mondja "eat shit". Párszor visszaválaszoltam aztán a kérdésre miért az én hibám hogy nem használ tűzoltó készüléket már nem kaptam választ. Végül rárohantam, hegyről lehátrált és agyonüti magát. Ismét "eat shit".
Én látok lilákat is átkozódni, pont olyan majmok mint mindenki más -
Userx2 #324385 Köszönöm -
Toweliee #324361 -
http://www.wotinfo.hu/item/1233-elorejelzes-szeptemberi-akciok-bonuszok-es-kuldetesek -
Userx2 #324382 Ezt te fordítottad, vagy elérhető magyarul is? Érdekelne egy magyar elérhetőség. -
Angelus1991ster #324381 wg-s off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy betegség miatt öntögetik magukat az emberek hidegvízzel. Mi értelme? a leöntéskor úgy érzem magam egy pillanatig mint az ASL-esek?pillanatnyi bénulást érzek egyestestrészeimen?
mi lesz a legközelebb? fingj egy oroszlán fejére és pöcköld meg az orrát? -
Angelus1991ster #324380 Youtubon fennt van. De óva intelek. Discovery-s. -
Malarki #324379 Ha jól emlékszem angol sorozat, régen láttam. Elég általános, de azért nézhető, plusz minden tankról mutatnak belső teret is, engem ezért érdekelt a leginkább. És van benne egy nagyon idegesítő angol bácsi. -
suba53 #324378 Még jobb. A heavy-vel is kb. ugyanott tartok.
-
Userx2 #324377 Centurion Action X jön med vonalra és Chieftain a havyre, legutóbbi állás szerint. -
suba53 #324376 Így már világosabb lehet a helyzet. Mindig is utáltam a marketingeseket. Sumák banda.
-
suba53 #324375 Én akkor még nem játszottam, de a klántársaim azt mondják, hogy akkor minden fórum attól volt hangos tényleg egy fél évig, hogy lesz az a váltás a T34-el.
Most meg egy árva bejegyzés az FTR-en, ami vagy igaz, vagy nem. Nem tudom hova tenni.
Na mindegy, amúgy is az egyik kedvenc ágam az angol med. Mindenképpen meglett volna így is úgy is az FV.
Ha ezek után megkapom prém tanknak, és helyette meg bejön egy Chieftain, az csak hab a tortán.
-
Userx2 #324374 Off (FV)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leírtad a lényeget. Esküdöznek 3 hónapig, hogy semmit nem adnak ingyen, pláne egy FV nmedet. Aztán amikor már kellően közel van csere benyomják, hogy ingyééé lesz. Aztán húzd ahogy tudod. Prémium fiók XP váltás stb. Ez üzlet. Semmi más. marketingesek keresik legtöbbet WG-nél szerintem. -
Dolgozom, van kis időm mert kevesen vannak. Látta már valaki a Gyilkos Tankok sorozatot? Most töltöm le, 6 részes mindössze. Vélemény? -
Ry0K3N #324372 Nem értem miért volt az hiba, mintha olyan sokan megszerzték volna. A játékosbázis 80%-ának halvány fingja nem volt hogy lehetett kapni egy ingyen prémtankot pedig fél éve volt rá hogy megszerezze.
Vicces volt látni a patch utáni első csatákat mikor leburzsoá köcsögözik az embert mert T34-e van mikor egy fillért nem fizettem akkor a játékért még.
-
suba53 #324371 Ezt abszolút értem, kb. erre számítok, ha megadják.
Csak a szavahihetőségük kezd kicsit a ködbe veszni.
Olyan határozottan állították hogy hiba volt a T34 hasonló cseréje is, és soha többé, még ha cigánygyerekek potyognak akkor sem.
Ezek után? .................. -
Userx2 #324370 Miért ne csinálná meg, hogy ad ingyen valami? Valamit, amit használhatatlanra nerfel. Valamit, ami nem tölti be majd a szerepét és te ha egy jó prém tankot akarsz, venni fogsz pénzért. Nem centurion ágyúját kapja, kb 0,35-os pontosságra rontják, amivel lényegét veszti el a tank. Ennyi erővel beülök a T34-be. Odanyomok egy 390 -est 240 sebzés helyett és ritkábban rakom ki papír testet a tűz alá.
WG nem hülye, hogy a saját bizniszét rontsa. Dobott egy csontot, amit lehet rágni.
Vágjam magam pofán, hogy ilyen pesszimista vagyok? Remélem az új 10 semmiben nem lesz rosszabb mint a mostani, mert számomra a 2. legkedvesebb gép. (E4 tegnap letaszította a trónról)
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.26. 10:14:43 -
carp3tm0nster #324369 Egyszer E-75-tel ammorack-eltem egy t-62-t ami azonnal robbant is. Rámírt a srác, hogy milyen szerencsés lövés volt, én visszaírtam,hogy nyugodjon meg én ugyanúgy meglepődtem mint Te. Majd megbeszéltük,hogy legközelebb övé a frag. Ritka az ilyen randomban.
-
Ry0K3N #324368 Érdekes módon a vérvörösök sosem panaszkodnak. Legfőképpen sárgák zöldek meg kékek. Főleg a kékek. Lilát jópárszor 1 hitteltem már, ráadásul medből, egy szót nem szóltak. Meg van aki másképpen fogja fel, legutóbb pl egy t30 akit sikerült telibeverni AP-val. Csodálkozott rajta inkább mintsem bosszankodott volna, mondom bocsi AP volt így sikerült (szemből kapta be). -
Lehet ki kéne pakolni bannerbe a dolgot. 50% --> ez mondjuk igaz
-
Toweliee #324366 50% -
Toweliee #324365 Igen :))
(holnap én) -
Ezt most minden nap meg fogja valaki kérdezni? -
foxbat88fx #324363 jujj statpaddos cwakkos hülyegyerek :D
az ilyen nem értem mit sír.... semmivel sem jobb mint a többi, csak egy statpaddolt accja van, tudása nem sok
FCM-el meg T18-al én is csinálok lila accot szakaszban -
suba53 #324362 Szerintetek mennyire lehet komolyan venni azt, hogy az FV4202-t odaadják ingyen 8-as prém tanknak?
Kb. fél éve esküdött meg a WG arra, hogy soha többet nem csinál ilyen akciót. Akkor most mi van?
Meglesz időben az FV úgy tűnik, csak nem szeretnék nagyot csalódni.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.08.26. 09:40:52 -
Toweliee #324361 Előrejelzés: Szeptemberi akciók, bónuszok és küldetések
Havi események
09.03-10.01: "Prepare your Stronghold"
Nyerj és élj túl egy csatát Skirmish csatamódban. Jutalom: 2000 XP.
Gyújts össze 5.000 XP-t Stronghold csatamódban és kpasz 2 db Automata tűzoltókészüléket (max. 2x naponta)
Teljesítsd a fenti küldetéseket 15x és 250.000 kredit jutalmat kapsz.
09.01-10.01: Havi küldetések
KV-220
Gyűjt össze 12.000 sebzés hozzájárulást (spotdamage), ossz ki 12.000 sebzést, lőj ki 5 tankot és gyűjts össze 12.500 (alap)XP pontot egy nap alatt egy Tier V+ könnyű tankban ülve. Jutalmad 2000 XP (max. naponta 1x).
Teljesítsd a fenti küldetést 5x és kapsz egy 1 napos prémium fiókot.
Teljesítsd a fenti küldetést 10x és kapsz egy 1 napos prémium fiókot.
Teljesítsd a fenti küldetést 15x és kapsz egy 1 napos prémium fiókot.
Teljesítsd a fenti küldetést 25x és kapsz egy KV-220 prémium tankot + egy garázshelyet.
Type 62
Ossz ki 20.000 sebzést, lőj ki 25 tankot és gyűjts össze 13.500 (alap)XP pontot egy nap alatt egy Tier VI+ közepes tankban ülve. Jutalmad 2000 XP (max. naponta 1x).
Teljesítsd a fenti küldetést 5x és kapsz egy 1 napos prémium fiókot.
Teljesítsd a fenti küldetést 10x és kapsz egy 1 napos prémium fiókot.
Teljesítsd a fenti küldetést 15x és kapsz egy 1 napos prémium fiókot.
Teljesítsd a fenti küldetést 25x és kapsz egy Type-62 prémium tankot + egy garázshelyet.
Heti és hétvégi események
09.02-09.06: "Back to School week"
50% kedvezmény a Fogyóeszközök és a Garázshelyek árából
Játssz egy csatát normál vagy csapat csatamódban, Tier IV+ tankban ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad 2x-es legénységi XP.
Nyerj meg 2 csatát normál vagy csapat csatamódban, Tier IV+ német járműben ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad 1 db Csokoládé (játékosonként max. 3x teljesíthető). Ugyanez a küldetés minden egyes nemzettel teljesíthető, a nemzetre jellemző prémium "kajáért".
Teljesítsd az előző küldetést minden nemzetnél legalább 1x és kapsz egy 1 napos prémium fiókot.
09.06-09.09: "Weekend has arrived"
3x XP a nap első győztes csatái után
50% kedvezmény a Fogyóeszközök árából
Prémium fiók kedvezmények: 3 napos 350 arany, 7 napos 680 arany.
30% kedvezmény a Tier VI-VII-es normál járművek árából
15% kedvezmény a Tier VIII-as normál járművek árából
Küldetések:
Nyerj egy csatát Tier IV+ tankkal úgy, hogy a top 5 (alap)XP szerző közt végzel. Jutalmad 3x XP az adott csatára. Tankonként naponta 1x teljesíthető.
Gyűjts össze normál vagy csapat csatamódban 25.000 XP-t, Tier IV+ könnyű tankban ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad egy Látcső. Játékosonként 1x teljesíthető.
Ossz ki normál vagy csapat csatamódban 25.000 sebzést, Tier IV+ közepes tankban ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad egy Vertikális stabilizátor Mk1. Játékosonként 1x teljesíthető.
Lőj ki normál vagy csapat csatamódban 75 járművet, Tier IV+ nehéz tankban ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad egy Nagy kaliberű tank töltésgyorsító. Játékosonként 1x teljesíthető.
Ossz ki normál vagy csapat csatamódban 55.000 sebzést, Tier IV+ TD-ben ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad egy Periszkóp. Játékosonként 1x teljesíthető.
Ossz ki normál vagy csapat csatamódban 25.000 sebzést, Tier IV+ Arty-ban ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad egy Fejlesztett célzórendszer. Játékosonként 1x teljesíthető.
09.09-09.13: "School Again!"
Egy Tier IV+ tankkal végzett a top 3 (alap)XP szerző közt és kapsz +25% XP pontot.
2x-es legénységi XP minden Tier IV+ tanknál.
Nyerj 2 csatát Tier IV+ tankban ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad 1 db Automata tűzoltókészülék és 1 db Nagy javítókészlet. Játékosonként max. 3x teljesíthető.
09.11-09.15: "Inside the Tanks special – ToG II*"
30% kedvezmény a Tog II* árából
Dupla XP a Tog II*-n (ha nyersz a és a top 10-ben végzel).
Lőj ki egy Tog II*-t és végezz a top 10 (alap)XP szerző közt a csapatodban. Jutalmad 1 db kis javítókészlet.
09.13-09.16: "Mid Term Madness"
2x-es legénységi XP
50% kedvezmény a legénység ki- és újraképzésének árából
Nyerj 5 csatát szakaszban Tier IV+ tankkal úgy, hogy a top 5 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad 5 db Nagy javítókészlet. Naponta 1x teljesíthető.
Játssz le 15 csatát Tier IV+ tankkal úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad 5 db Nagy elsősegélycsomag. Naponta 1x teljesíthető.
Teljesítsd mindkét fenti küldetést legalább 1x és kapsz egy 1 napos prémium fiókot.
09.16-09.20: "Battle of Flers Coucelette"
Nyerj egy csatát Tier IV+ tankban ülve úgy, hogy a top 5 (alap)XP szerző közt végzel. Jutalmad 2x-es XP. Tankonként naponta 1x teljesíthető (az első győzelem nem számít).
09.20-09.23: "Graduation party"
3x-os XP a nap első győztes csatáiért
50% kedvezmény a Fogyóeszközök árából
15% kedvezmény minden Tier IX-X-es normál jármű árából
Küldetések:
Gyűjts össze 50.000 XP-t Tier IX-X-es járműben ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad 5 db Nagy javítókészlet. Játékosonként 1x teljesíthető.
Lőj ki 20 ellenséges járművet Tier IX-X-es járműben ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad 5 db Automata tűzoltó. Játékosonként 1x teljesíthető.
Teljesítsd mindkét küldetést legalább 1x és kapsz egy Szerszámos ládát is.
09.23-09.27: "After school party"
Játssz egy csatát normál vagy csapat csatamódban, Tier IV+ tankban ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad 2x-es legénységi XP.
Nyerj meg 2 csatát normál vagy csapat csatamódban, Tier IV+ német járműben ülve úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalmad 1 db Csokoládé (játékosonként max. 3x teljesíthető). Ugyanez a küldetés minden egyes nemzettel teljesíthető, a nemzetre jellemző prémium "kajáért".
Teljesítsd az előző küldetést minden nemzetnél legalább 1x és kapsz egy 1 napos prémium fiókot.
09.27-09.30: "Battle of Arracourt”"
3x-os XP a nap első győztes csatái után
50% kedvezmény a német és amerikai Tier II-V normál és prémium járművek árából
30% kedvezmény a német és amerikai Tier VI-VII normál járművek és Tier VI-VII német prémium járművek árából
25% kedvezmény a emblémák és feliratok árából
2x-es legénységi XP minden német és amerikai tankon
Küldetések:
Lőj ki legalább egy német tankot Tier IV+ amerikai tankkal +25% XP-ért.
Lőj ki legalább egy amerikai tankot Tier IV+ német tankkal +25% XP-ért.
Lőj ki 50 német tankot Tier IV+ amerikai tankkal. Jutalmad 10 db Kóla.
Lőj ki 50 amerikai tankot Tier IV+ német tankkal. Jutalmad 10 db Csokoládé. -
Pedig a Black Prince-nek több oka lett volna a sírásra. :) -
Ry0K3N #324359 Nem, csak végre élvezem a játékot. 
Nem kapok agyvérzést minden meccsen és nem kell vért hugyozva lecarriznem a sok idiótát. Sokkal stresszmentesebb.
Ó és a könnyek. Na az priceless. -
Kár, hogy SG-s acc is ment hozzá. :) -
WR104 #324357 Ez most gondolom koltoi kerdes volt. Persze, hogy vasarolt acc vagy komoly agyverzese volt 2013 11. 11-en mert addig 3k wn8 volt utana es azota meg 2k sem. -
Egyébként az "Ebay" accos dologgal betalált?
Csak mert ott 15.000 csatánál nem életszerű törés van a statisztikádban
Noobmeter/ryoken -
Oddball29 #324355 Sírok vazz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ry0K3N #324354 Hopsz mit fogtam így éjfélkor. 
Kép1 kezdetek
Kép 2 az első áldozat
Kép 3 mikor is elgurul a gyógyszer
Kép 4 amikor is mindig más a hibás
Kép 5 mikor jönnek a kicsinyes inzultálások
Kép 6 sátánnektár :D
Kép 7 az ebayacc
és az extra
úgy néz ki nem paddolt elég statot a smurf accountján
ki lesz a szerencsés aki megmondja neki hogy még mindig balfasz hiába csinál új accot?
Na sokan ezért utálják ha magyarok vannak a csapatába.
replay akit érdekel a full szöveg -
Oddball29 #324353 Az mindenképpen sárgulni fog, legfeljebb a tank nem robban fel.