418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• N3su
    olyat én is szeretnék ,
  • WR104
    Meg ha ne mT6-7-es tankokat sebezne...
  • DantesHUN
    Hát mivel Ferdinand, ha egy ezressel több sebzés lenne, na az már jobb körnek számítana.
  • yossarianHUN
  • tepi1
    A legények skill elosztása,nagyon komoly
  • yossarianHUN
    Akkor tedd.

WR104: Ezt már meg sem említem, többször, többek részéről megtörtént, semmi foganatja nem volt. Nem egy Stephen Hawking.
  • WR104
    Vagy csak a tenyleg ertelmes csatakat rakna ki replay-jel amit meg is lehetne nezni mert igy ezek az atlagnal kicsit jobb körökrol keszult screenshot-ok szart sem ernek.
  • N3su
    tehetném ...
  • yossarianHUN
    Legalább tennéd ezeket spoilerba.
  • N3su

ilyenkor bezzeg nagy a sebzésem ...

• Tono34
    Amikor a kv2 velem szembe jön, vagy csak rámfordul olyan pontosan lő, hogy csak na, 0 célzással. Igazi sniper ágyú ... :)
  • kingofn00b
    Sok ezer csatányi TD-zés után mostanában váltottam medekre. KV-13; T-43; T-44. Királyságos játék, csak a T-43 ágyújának a penjével szenvedtem eléggé sokat.
    Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami jó és hasznos tutorial leírás vagy videó, amit érdemes megnézni?
  • okosszöszi26
    próbáld ki az IS-2-t ha totál beszűkülve is szeretnél 25% találati arányt
  • yossarianHUN
    Én is ezt mondom, igencsak szeszélyes. A Patton a maga gyengébb ágyújával jobban bejön.
  • Oddball29
    Na, az meg nálam lő úgy, mint az ökörhugyozás.
  • yossarianHUN
    Medviszonylatban nekem ezt a Type 61 szerette játszani, mondjuk némileg kárpótolt érte az alfa/pen kombó, meg a nagysebességű APCR lőszer.
  • Oddball29
    Nem tudom, nekem homlokegyenest ellenkező a tapasztalatom. Az L7 a Cent 7/1-en viszont nekem produkál olyanokat, ha nincs teljesen beszűkülve, hogy "ez már megint hova ment???".
  • yossarianHUN
    No jó, de te azt mondod, hogy kapásból is lehet viszonylag pontosan lőni vele (meg mástól is hallom, hogy milyen pontos). Ezt viszont nem a játékos, csak a random, meg az ágyú veleszületett karakterisztikái befolyásolják. Nekem pont hogy nem teljesen beszűkülve produkálta a legarcpirítóbb mellélövéseket (beszűkülve csak kevésbé arcpirító mellélövéseket).
  • Oddball29
    Hát én legtöbbet olyan 900 m/s körüli ágyúkkal lövök a gyári célkereszttel, azokat tudom a legjobban kiszámítani. Lehet azért tudok velük így lőni.
  • yossarianHUN
    Fos, de a következő már jobb.
  • lexlutor
    lassan, marha lassan muzsikal, amugy jo :)
  • kingofn00b
    Üdv,

Tegnap meglett a Tiger (P)
    Van valakinek tapasztalata, hogy miként muzsikál?
  • kingofn00b
    Üdv,

Tegnap meglett a Tiger (P)
    Van valakinek tapasztalata, hogy miként muzsikál?
  • yossarianHUN
    M62? Komolyan nem értem én ezt. Mindenkitől azt hallom, hogy az M62 az orosz heavyk sniper ágyúja. Hát én még a büdös életben olyan pontatlan, megbízhatatlan fossal nem találkoztam orosz gépen, mint az. ST-I-n volt meg, de egyszerűen utáltam. Ha nem volt TELJESEN beszűkülve, nemhogy a weak spotot nem találta el, de még csak a cél közelébe se ment a lövés. Arról nem is beszélve, hogy teljesen beszűkülve is hajlamos volt nevetséges földbe/mellélövéseket produkálni. Körülbelül a KV-1S nagy mordályával volt hasonló érzésem utoljára.
  • Mighty
    Szombaton a kb 30 meccsemből a WR 30%, vasárnap kb 40 meccs 85% :) Vasárnap ráadásul 30 meccs alapján kb 90% volt a WR.
    Szombaton az RNG játszott velem és nem én a WoT-tal :)
  • Tono34
    Nem rossz az az ágyú sem, de meglepően sokszor nem tudok átütni vele gyenge pontokat sem.
  • Oddball29
    + A 105-ös csak akkor precíz, ha fullra van szűkülve, igaz, akkor nagyon. Ha ezt nem várod ki, a lövedékek hajlamosak össze-vissza vándorolni a célkörben (erre a BL-9 és az M-62 az ellenpélda, azok elképesztő pontosan tudnak lőni kapásból). A 20 fontossal nyugodtan lőttem menetből is, ha mellé is ment, na bumm, 5mp múlva már jött a következő. Az L7-el nem érdemes így kockáztatni, mert szereti megbosszulni.
  • Tono34
    A lánctalp és a nagy ágyú van vissza, a többi meg a heavy ágról megvolt, torony meg fee xp-ből.
  • Mighty
    Most mit akarsz? A találat és az átütés rng legalább bejött :)
  • lexlutor
    en a nagy agyut hagytam utoljara, mert a kisebbikkel igazabol nem volt komoly bajom, a sebzesen kivul. a rof-ja nagyon fekudt.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.26. 13:37:59
  • Oddball29
    Nekem jobban tetszett az a tank a 20 fontos "B", csővel. A 105-össel, hacsak nem tudod legyilkolni HESH-el a papírtestű ellent, nem nagyon lehet 1v1 szitukat felvállalni.
  • Tono34
    Neked legalább megvan rá az ágyú ....
  • DantesHUN
    Mondtam tegnap 300-akat se igen sebeztem IS6-al, aminek 390 az átlagsebzése
  • lexlutor
    RNG-tol agyfaszt kapok - centurion7/1 meccs - nagy agyu: atlag sebzes 390 lenne.. ehelyett:

t30 - ket loves, osszesen: 704 sebzes - atlag: 352
    wtf pz4 - ket loves: 763 + motorserules - atlag: 382
    pershing - ket loves: 788 - 392(!!)
    black prince - egy loves - 343
  • Attila965
    Na ez a durva, mikor a szutyok Chi-Ri jobban teljesít mint a 8as, 9es tankok...
    [IMG]http://[/IMG]
  • kisokka
    És ettől szopacs az egész. Hiába tolod le a sebzést és a spotot, ha folyamat bukó lesz. Na majd meglátjuk mennyire teljesíthető. Elsőre nem tűnt nehéznek, de megláttam ezt az xp-t, hát...
  • Toweliee
    Alap xp-t számol, tökmindegy, hogy van-e prém vagy nincs.
  • Angelus1991ster
    Ezt nem értem. SP eventnél és IS6 eventél úgy volt megcsinálva, hogy folyamatosan volt prémiumod.
    vagyis ha az első ország megvolt akkor a kapott prémmel már a következő országot könnyebben megcsináltad egészen a 7. országig

itt meg 5 naponta lehet prémiumot szerezni? vagy 5ször megcsinálod és folyamatosan van prémiumod
    csak az a "once per day" fura
    mindegy vasárnap és hétfőn kiderül
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.26. 12:11:15
  • Userx2
    Amit itt nem láttam leírva, új játék mód is jön a Foci VB analógiájára.

Új "Fun" játékmód
    Élvezted a Karl-os és a fociVB játékmódot és hiányoznak? Akkor van számodra egy jó hírünk. Szeptemberre újabb Fun játékmódot készített a WG, melyben a Chaffee egy Sport változatával, Chaffee Sport tankokkal lehet majd versenyezni egymás ellen. A játékmódhoz kapcsolódó küldetések már részben ismertek:
    Great Racing - Long-Distance Run
    Cél
    Nyerj meg 50 futamot és gyűjts össze 1.000 foglalási pontot az M24 Chaffee Sport tankkal.
    Jutalom
    Nem ismert...
    Great Racing - Winning Sprint
    Cél
    Nyerj meg és élj túl egy futamot az M24 Chaffee Sport tankkal.
    Jutalom
    Nem ismert...
    Great Racing - Team Start
    Cél
    Nyerj meg egy futamot egy szakasz tagjaként az M24 Chaffee Sport tankkal úgy, hogy a futamot mindenki túléli a szakaszban.
    Jutalom
    Nem ismert...

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.26. 11:54:59
  • Toweliee
    Wotinfo-s. Azért nem raktam be linket, mert sokan mondjátok, hogy melóhelyen nem lehet megnyitni. Így meg mindenki tudja olvasni.