418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Antimat
    Köszönöm!
  • Master91
    - FV215b (120) will be completely removed from the game, it won’t stay as an alternative tier 10 heavy

- it’s likely that premium FV4202 will come around New Year, but no promises
    - Storm, regarding the FV4202 changes: “The vehicle will get its armor nerfed by a lot, the gun will be switched for a less powerful one and the engine will be worse as well. Generally, the only thing in common with the old tank will be the name and partially the way it looks.”
  • DantesHUN
    Bekerülök Löwe-vel tier X-es csatába, és az összes X-es tank gold-al lő rám. Kell is a gold.
  • Master91
    Pedig van benne valami amit ír amúgy.
  • Maala
    Aha, a többi reagálásra sem érdemes ordas baromság. Ez legalább csak szimpla figyelmetlenség.
  • Master91
    Most komolyan még ezen lovagolsz ?
  • foxbat88fx
    SG csapat???!?!?!?!
    ha már misszió van csapat módra....
  • Maala
    És hogy veszel aranyért lőszert csak kreditért kaphatóból?
  • FosTalicskaa
    Végső soron igen. De akkor a sok prémium felhasználó mivel húzná a statját?

Maala: Mondom gold lőszer == ami aranyért is vásárolható. Kit érdekel a típusa. Úgyis csak a pen meg a dmg számít egy lövedéknél. Minden más meg csak porhintés... Egy 900-as HE pedig a legtöbb 8-as tankra oda fog ránatni jó egy 400-ast. Ha megküldöd szemből a tornyát akkor meg kb szétesik a tornyán lévő összes modul. ami meg a (nagy)javítócsomagok, eü csomagok használatát fogja felpörgetni. Ki van ez találva rendesen.
  • Userx2
    Off.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kényszer hatása alatt cselekedtem, p*cs ki volt már az artykkal. Amúgy álló célpontokra lőttem nem nagy szám.
  • Frankie69
    Húzgálod az oroszlán bajszát? Tudod jól, hogy ebben a fórumban az arty az első számú közellenség. Amúgy szép, csak kár a satírozásért.
  • Maala
    2x.
  • Userx2
    Első ász artyval 78 %-os parancsnokkal mindenféle felszerelés nélkül. Ez a francia gép pontosabb, mint egy T34.

• Frankie69
    Nem lenne egyszerűbb simán kivenni a játékból? Én megszüntetném a francba.
  • Maala
    Sehol sincs, hogy a 152-es kumulatívja goldammo lesz. 2 HE lőszere lesz, szóval valszeg kredites lesz a a HEAT-je. Magyarul nem goldammo.
  • Antimat
    Ezt a 75000 xp-s legénységi küldit hányszor lehet megcsinálni?
    (Mondjuk most hétvégén sokkal jobban lehetett haladni a dupla xp-s crew eventen, mint amit az egész 75000-es ért)
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.08.27. 16:44:59
  • Honda F1
    Erről a bugról nem tudtam, srác benne volt a sziklában és onnan lövöldözött kifelé, rálőni nem lehetett. O.o
  • FosTalicskaa
    Jól tudod, hogy értem a gold ammot. Azt amit aranyért is megvehetsz a tankba. Egyébként meg jól mondod, az összes medes gold ammos szar. Már jó ideje nem láttam olyat aki az alap lőszert használta volna és nem a fizetős fajtát. Max lő egy lepattanót az e5 lövegpajzsába. Aztán váltás goldra és már keresztül is hugyozzák mindenhonnan, minden szögből még a legvastagabb lemezt is... Persze ezekre is lenne jó ötletem. Amennyi gold van a tankban annyiszor gold lőszer * 10% az ammo rack robbanás esélyje, még lepattanó találat esetén is. + medre jellemző tulajdonságok elvesztése: lassabb speed, forgás, camo bónusz elvesztése. aki dmg dealert akar játszani az játszon csak E100-at.
  • Maala
    Akkor a T10 medek is goldammos szarok, mert APCR van bennük? :)
  • sempike
    buzi az összes artista

Mikor 3x nyírja ki zsinórba egy-egy artysta majom a tankomat, na az azért odabax

Szerk.: ja és igen, tudom hogy az én hibám. A KV2-vel , meg a BDRGB1-el gyorsan artysafe-be kellett volna gurunlom...

Utoljára szerkesztette: sempike, 2014.08.27. 16:20:53
  • FosTalicskaa
    Az összes autoloaderes tanknak azt kellene adni amit a Foch 155 is kapott. -100 avg.dmg. A lövések közötti idő fixen 5 sec-re növelni a tárcsere idejének változatlanul hagyásával. +Nagyon lassú szűkülés a legkisebb mozdulatra is azonnal félképernyőre növő célkereszt mellett...
    Az FV TD is egy vicc. Gyakorlatilag egy arti med hp-val.
    De lenézve az új light tankot, pont ezek a gold ammos op szarok kellenek a népeknek, elvégre erre nyílik ki a pénztárca... Az is light tank, camo bónusszal mindennel, szóval még látni sem fogod, ahogy 50 méterre elszáguld előtted és pofánver egy gyenge kis 700-as dmg-el.
  • Maala
    Gratulálok, gyógyultnak tekinthető vagy az "elrejtem a nevemet" nevű betegségből. Üdv azok közt, akiknek lehet adni is a véleményére.
  • kisokka
    Micsoda nerf
  • Count Adyn
    FV td-t meg a WTF et nerfelték végülis nem?:)
  • N3su

Ez ,egy kilövésre sem elegendő ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

replay : http://wotreplays.com/site/1117258#ruinberg-nesuten-8_8_cm_pak_43_jagdtiger

• gezu1025
    Na ki találja meg a magyar platoont? Az egy dolog, hogy T8-at kaptak, de még el is kezdtek lövöldözni össze-vissza mindenkire. IS6 megunta.
  • kisokka
    Azt nézem én, de az említett csillagrombolókat meg pont leszarják. Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ezt legalább ki lehet védeni.
    Egyébként talán a Hetzer nem tud 1hitelni? Ráadásul saját tierben. Arra mégse panaszkodik senki. De mindegy is, én nem vagyok KV1-S párti, úgy szedik szét, ahogy akarják. Nálam nem oszt, nem szoroz.
    Feljebb vannak a problémák.
  • Master91
    azt nézd hogy a Kv-1S egy lövésből a vele azonos tierűknek hány % hp vesztést okoz (kb. annyit mint az említett csillagrombolók nagyobb szinteken)

1hittel egy 5ös tankot......én egy 9es tankot se tudok 1 hitelni Jpz-vel (arty nem ér)
  • kisokka
    Azért op, mert van egy nagyot sebző puskája, ami betyár lassan tölt, mellette papír a teste.
    Soha nem fostam a KV1-S-től, de az is igaz, hogy a legtöbb kezdő játékos választja ezt kiinduló pontnak. Viszont egy pro kezében sem mindenható, a fent felsorolt két negatívum miatt. A KV-1 T5-ben, vagy a KV-2 T6-ban már inkább elrettent, mint ez.
    Nem mondom, hogy zavar a szétszedése, inkább az bosszant, hogy ezzel foglalkoznak. Az egy lazán kivédhető tank, ellenben egyes csillagrombolókkal felsőbb szinteken, amik műholdról köpködik az 1000-1800 sebzést. És akkor ilyen limlom KV1-S-el vannak leragadva.
  • R3nton
    A kv220nak is kv3as teste van és tier5ös ráadásul tierkorlátos. Mondjuk a KV-1S OP iylen formában egyértelmű tier7 (nyilván több HPval), de egy prém 8asnak is elmenne (szintén több HPval). Nem véletlen, hogy most elintézik.
  • Toweliee
    Nem tudom :))
  • kisokka
    Ha KV-3-as teste lenne, akkor T7-es lenne. Várj, a KV-3-nak KV-3 teste van és T7-es
  • N3su
    mert ki az a Cleverlendárpy ?
  • Angelus1991ster
    nekem lehetetlen helyzetekben is jó pontos, igaz várni kell vele
  • Angelus1991ster
    Ha kv-3 teste lenne biztos t7-es lenne, jó az ott t6-on
  • Oddball29
    Szerintem elég.
  • DantesHUN
    Inkább a KV-1S mint a KV-2. Az túl pontatlan, és lassan tölt, és nagyobb célpont. A KV-1S szerintem sokkal használhatóbb t8-ban, ugyanis az csak tier szerint hatos tank, valójában inkább tier 7-esnek kéne lennie.
  • Chaffee
    Chaffeen elég lesz 100 K XP a következő tankhoz és az artyhoz?
  • Angelus1991ster
    KV-2 , ezreket lehet sebezni rhm-be és tog2-be. bár minth a nerfelték volna a HE lőszerét, az arany szart se ér. KV-1S-t régebben egylövésből kiszedte. 19,81 mp-es töltésidő remélem megmarad. Szerintem az egyik legversenyképesebb nehézpáncélos a tier8-as szopató csatában.
  • Oddball29
    Chaffee kamoja is csak addig tart, amíg el nem lövi magát.