418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Ahhoz képest nem rossz a lövege...
  • JeffDunham
    Ekkora baromságot régen olvastam. Használható tank.
    1500 helyett 750-et simán megér. Még befektetésnek is. Lehet soha többet nem lesz féláron. Amikor megjelent valami 3500 Ft-ot fizettem érte, és nem bántam meg.
  • 3636

Utoljára szerkesztette: 3636, 2014.08.29. 12:48:09
  • Oddball29
    STB legénységhúzónak nem optimális, mert a rádiós folyton megeszi a dupla xp-t. Jó ágyú jó kitérítéssel, nagyon jó kamo, többi felejtős. Viszont csak stand-off tankként érdemes használni. Jó legénységgel és maxos álcával elég sokat lehet vele ártani, míg észre nem veszik. Csigaszem kell ár alapból.
  • Antimat
    A kv220 szintén
  • foxbat88fx
    miért is? :)
  • Maala
    Kihagytad a fail szócskát.
  • foxbat88fx
    hát ez epic volt :DDDDDD
  • Zegi Norbi HUN
    Így már világos, köszi :)
  • 99lufi
    felejtős, még fél áron is,
    nem jó semmire
    5 csata után kihajítottam a p.csába.
  • Maala
    Hát, én meg eldöntöttem, hogy nem fizetek többet ezért a játékért, úgyhogy elkezdtem gyűjtögetni. :)
  • Tono34
    Chi-Nu Kai milyen tank? Érdemes fél áron beszerezni?
  • DantesHUN
    Kredit framolás prém tankkal, meg pár fun tankkal...és összegyűlt az elmúlt..hát elég sok év alatt. Nem mindig volt mindegyik tank legénység képzésre kapcsolva. Sok idő alatt, apránként összegyűlt.
  • DantesHUN
    Ja, aha, értem. Hát igen, én ilyesmiket nem csinálok, szóval nekem gold az nincs.
  • suba53
    Ejha! Ezt meg miért gyűjtögetted?

Én ha egy tankom elitté válik azonnal átkapcsolom a legénység gyorsított képzésére az xp-t. Így csak az a pár száz vagy ezer marad rajta, ami a fejlesztésnél többlet marad.

• Maala
    Magyar 3v3 ESL ingyen 750 gold 2hetente, Mangled top16 1500, T1 Funcup 3. hely 4500, gamescon volt vagy 3k sztem, plusz amit kaptam ott is-6 ára 11800.
  • foxbat88fx
    nekem 3.7 milla XDDD
    már csak a lottó 5-ös kellene...
    bár nem tudom mit kezdenék ennyi free exp-vel, mivel minden elérhető tank megvan ami kellett nekem :D
  • DantesHUN
    Honnan a fenéből van annyi goldod? Kész vagyon lenne nekem a saját free Xp-met átváltani, ha gazdag lennék aki szórja a pénzt, bármelyik tierX-es meglehetne egyből, ennyiből, ha akarnám. De nem váltok át, nem nyertem a lottón. Épp ezért nem kell több, inkább a kredit.
  • Maala
    Lol, nekem csak 460k van, ha átváltanám, még maradna 600 goldom is. :D
  • DantesHUN
    Hát Józsikának lehet, de nekem kredit kéne. Érted, például a KV-5 az pont ilyen tank.Mi a fenét kezdjek KV-5-ön plusz XP-vel? Jó, hát nem eget verő probléma, de a kredittel tudok mit kezdeni. Így is 1.800 000 átváltandó XP-m, amit sose váltok át.
  • AlucardHuN
    Ez az kell a fenének az XP... nekem is inkább money kéne, tankra meg maybe felszerelésre...
  • 99lufi
    tudom miről beszélsz....na én most pont erre a pályára álltam rá ezen a héten, egál mit csinálok csak vereség szinte minden csata....
    és már se a szakasz, csapat-, osztagcsata ,szerver ill. tank váltás nem változtat a helyzeten.
    tegnap pl. 5 zsinórban vesztes csata után beléptem osztagba, előttem 12/10 csatát hoztak, mihelyst beléptem bukó lett nekik... 17/11-nél kiszálltam: mondtam nem baszom el a játékotokat és lekapcsoltam a wotot....
  • Maala
    Én maradok az XP-nél. :) Nem kell, hogy Józsikának még több kreditje legyen goldammora.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.08.29. 10:52:08
  • Tono34
    Érdekes módon a levél ha délelőtt feladtam másnapra ott volt :) Bezzeg ma ...

Hétfői műsorszünet, a tv-ben nem valóságshowk mentek hanem természetfilmek ....... stb, kávédaráló a boltban, ej, öregszünk..
  • DantesHUN
    Jó pofa ötlet lesz ez. Vannak tankok amikkel nagyon sok ilyet belelehet gyűjteni...csak egy bajom van. A faszomnak kell az XP. Inkább kreditet adnának. Amelyik tankomnmal sok ilyen találatot tudnék gyűjteni mind fullos. A legénység is az. Nem kell XP, feleslegesen gyűlik csak, és goldot úgy se költök hogy free XP-re váltsam át, alap esetben pedig csak kis százalék megy free-be. Vagy lehet épp ez a ötletük? gyűjts csak több XP-t, és váltsd át gold-ért?
  • Maala
    Mikor még leveleztél a szerelmeddel, és nem percenként írtatok egymásra...
  • Tono34
    Mikor 50 fillér volt egy gombóc fagyi és 2 ft-ért vették vissza a sörösüveget :)
  • Maala
    Ejj, a régi szép idők, amikor a kenyér is csak 2 Forint volt. Persze a kenyeret muszáj megvenni, anélkül nem lehet élni.
  • Maala
    Plusz XP, ha meglőnek úgy, hogy a lőszer keresztezné a tested, de nem sebződsz (Richochet, 0dmg critical). Lánc pl. csak akkor ér, ha a lövés szöge eredetileg testet ért volna. Kérdés, hogy a torony a test része-e, de valszeg igen.

T110E3 kedveli ezt.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.08.29. 10:34:47
  • Maala
    Lássátok, hogy milyen jó fej vagyok.

Ma 18:00-ig megkeresitek, hány DPI-s a Razer Deathadder egér, beírjátok az e-mail címeteket, és lehet, hogy nyertek valamit. Egér, füles, póló, vagy T-15-t (illetve ekvivalens 900 goldot, ha megvan+garázs slotot), 1500 goldot, és 7 nap prémet adó kód van a nyeremények közt.

Good guy Greg off mára, lehet gecizni.
  • Maala
    Még annyi sem kell, epic farmtankok az ilyen 750-es alfájú cuccok alap lőszerrel. :)
  • foxbat88fx
  • Sunsetjoy
    És az benne a gáz, hogy olyan sok mindent nem tudsz csinálni a random wr esetében, max. szakaszozol.
    Aztán bejött az, mint a múltkor, amikor két jóval jobb játékossal szakaszoztam együtt- és a roller az ellenfélhez folyamatban dobta be a hármas szakaszokat (persze az esetek nagy részében összeszokottabb jobb játékosokkal). :)

Amúgy iskolaidőben éjjel gondolom csak az iskoláskorú gyenge játékosok vannak offline, mások nem. Nem emlékszem már, régen volt hogy késő este játszottam.
  • FosTalicskaa
    A win ratio balancernek sosincs szünet mindegy mikor játszol. Régebben még 1.5-2 évvel ezelőtt extrém ritkák voltak az ilyen körök és az többnyire tényleg a csapat vagy egy elhibázott taktika miatt volt, de a mostani 20-ból 13 csata 15-1, 15-2-re ér véget azt már nem lehet csak a gyenge játékosállománnyal magyarázni... Az is teljesen véletlen persze, hogy ilyenkor a gyenge team kivétel nélkül alig tud sebezni találja el a célt, míg őket a legvastagabb helyeken is simán szétnyesik... Szóval vajon melyiket érdemes sidni a noob teamet vagy az agyonmanipulált random faktort.
    Egyébként meg majd biztos jönnek a lehuzó hsz-ek hogy megszólalt a hülye konteo-s de a vicc az hogy ezen a fórumon tudatalatt mindenki hisz benne, csak sokan letagadják mert azt hiszik amiről nem tudnak az nem is létezik, hiába érzik a saját bőrükön a működését, látják a gyakorlatban minden nap. Elvégre a "szopóroller" időszak is független a játékos tejlesítményétől mégis rendszeresen beüt néhány napra, aztán jó esetben tankváltással megoldódik, rosszabb esetben meg szivni fogsz 3-5 napon keresztül...
  • Zegi Norbi HUN
    "Storm megerősíti, hogy a sikeres "tankolásért" járó bónusz xp megszerzéséhez szükség lesz arra, hogy a lövedék pályája keresztezze a tankod testének pozícióját"
    "Storm megerősíti, hogy a "tankolásért" csak xp bónusz fog járni, "kreditre nincs szükség"

Ez a tankolás mit akar jelenteni, meg úgy az egész?
  • JeffDunham
    Hmmm kitették a Seven Chi-Nu-Kai speciált, de 404-el nem elérhető...
  • Ry0K3N
    Lol, én jó ha 5 prémlőszert ellőttem vele míg kihúztam az E4-et.
  • madmanic
    szokj hozzá, az a standard lőszere...
  • yossarianHUN

Azért így éjjel is megvan a színvonal.
  • Maala
    Kezdem végre megérteni, hogy kell ezt a rohadt SP-t használni. Pontosabban forgatni.

Vagy csak éjszaka van. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.08.29. 02:08:16