418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 505thZajcev[PT]
    Ezt most lottem az elozo csataban:
    http://gyazo.com/2f08e92909811df9095d1f4348f1ae24

Az a baj hogy mindig a zwack-osokat talaljak meg. Mintha sportot uznenek belole. Ez a baj. Es ahelyett hogy szarna ra, itt forumtrollkodik a barma. Nektek is ki lehet kapcsolni a chatet ha zavar.
    Es igenis is baj hogy kipostolja ide, fuggetlenul attol kinek szall ez az agya, mert ez nem jovobe mutato gondolkodas, hanem a regi kommunista "mindenkit feljelentek" mentalitas. Es az hogy 2014-ben meg itt tartunk, az baj...
    Kerlek fejtsd ki hogy miert is viselkedek magyarosan?
  • DantesHUN
    Nem. Az járatja le magát és a magyarokat és a klánját, aki így ír csata közben. Nem az, aki erről képet közöl. De tovább fűzve a gondolatot: te is igazán magyarosan viselkedsz. Nem ám ,hogy azon legyünk ne legyen ennyi büdös bunkó, nem. Az rohadjon meg, aki a büdös bunkóra rámondja hogy micsoda.
  • Ry0K3N
    Ja mert a játékon belüli testi fenyegetés és a saját honfitársaid sértegetése az abszolút nem szánalmas.
    Mert nincs elég külföldi akit zsidózni vagy nácizni lehet. Neeem a magyarnak másik magyar vérét kell szívnia ahelyett hogy nyomna egy alt f4-et és lenyugodna. Na ez az igazi szánalom.
  • 505thZajcev[PT]
    Igazi magyar viselkedes. Gyorsan tegyuk ki a kepeket!!! Jarassunk le mindenkit!!! Szanalom vagy...
    Nyilvan neked meg sose durrant el az agyad draga Gandhi.
  • DantesHUN
    Nem értem. Persze, én is vagyok ideges. Néha olyan cifrákat káromkodok, de a monitornak. Még ha a csapatom hülye is...akkor se írok nekik. De s az ellenfélnek és így mocskolódni? Ez mire jó? Oké, le kell a gőzt vezetni, de hát nem véletlenül mondom ,hogy magyarok tankjaitól ments meg uram minket.
  • Ry0K3N
    Biztos klánon belül elkapta tőle
    http://sg.hu/forum/uzenet/1271188541/324354
    2 hónapnyi kihagyás majd lenyugtatja.
  • carp3tm0nster
    Szia!
    Te kértél a múltkor E-75 fotókat?
  • aru
    Azt hittem a ZWACK ettől komolyabb szinten van. Amúgy a ZWACK copyrightos név nem is értem...

Amúgy te mit akarsz egy alig 20 napos regel? Kitiltották az előzőt mi? :D
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.29. 17:53:23
  • WR104
    Az uj 8-as nemet light miatt megvettem a VK 28.01-et, hogy majd milyen fasza fun koroket fogok vele menni mig grindelem....aztan nem ugy lett.
    5 skilles legenyek vannak benne, de ezt a kis pocsot minden minden felspottolja. Raadasul 3 csata kivetelevel (a 16-bol) olyan palyakra rak ahol szinte hasznalhatatlan. Himmelsdorf, winter Himmelsdorf, Severegorsk, Abbey. Egyszer kerultem Malinovkara, na gondoltam majd most spottolok. Miutan felspottoltam szinte az egesz csapatot mar az elejen es vonulok fedezekbe kilo a sajat E75-unk egy lovessel HE-vel es meg neki all feljebb, hogy belefutottam a lovesebe. Gondolom elvarta volna, hogy megalljak a mezo kozepen es megvarjam mig mindenki ellovi magat. Az eszebe sem jutott, hogy figyeljen arra a marhara aki lehetove teszi neki, hogy tudjon mire loni. A 40 valahany %-os winrate mar meg sem lepett.
  • GabeE3e
    Faxopó VULTS-osok egymást lőtték.

Vicc,hogy egyedül mennyire nem tudom befolyásolni a csaták kimenetelét , konkrétan 10.000 sebzések kellenének,hogy lehozzam ezeknek a majmoknak.
  • TOMSILENT
    Napi gyógyital....

• Oddball29
    Elég lesz már, faszom.
  • popey8
  • WR104
    A zart osztalyt nagyon orzik abban a korhazban. Befele konnyu menni, de kifele....
  • suba53
    OFF:

Öcsém, ha meghívsz valakit, akkor illik gondoskodni arról, hogy a biztonsági szolgálat beengedje !!

Ezzel is csak a pöffeszkedő nagyfiút játszod !
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.08.29. 17:37:29
  • aru
    Jól van az ahogyan leírtam, mert mint kiderült szerinted én hazudok és ezért te hazudtál. De engem meglátogathatsz a 77 elektronika kft. Stregova utcai üzemében, ha átjutsz a biztonsági szolgálaton.

Ez úgy müködik, hogy telefonálnak ha nincs engedélye vagy szállítólevele... amúgy hivta a rák meg, ez nem gyerekmegörző.

Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.29. 17:36:52
  • yossarianHUN
    "Sajnálatos ha nem igaz az amit leírtál..."

Azt írtam, úgy van nekem sofőröm meg magángépem, ahogy neked beosztottjaid, meg zöld statod. Első reakciód, hogy én akkor hazudtam. Mi következik ebből? Bizony.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.29. 17:27:24
  • aru
    De az offot még ennek ellenére sem ismered!
  • suba53
    - Főnök úr! Hozhatom a kávét?

- Pirike! Nem látja, hogy még hat perc van hátra? Különben se zavarjon amikor szűkül a célzóköröm !

- Bocsánat főnök úr, és ha az igazgató úr keresi?

- Mondja azt, hogy éppen tárgyalok a........... találjon ki valamit, a fene enné meg ezt a light bitangot!
  • yossarianHUN
    Természetesen nincs jobb dolgom, mint a te hozzászólásaidat követni hónapokra visszamenőleg, hisz annyira színvonalasak
  • aru
    Nem használok XVM-et ezt már írtam is itt. Ezt is annyira megjegyezhetted volna, mint azt az 1db 5000 sebzés fölötti arty képet. Sose nézek össz csatát, mert nincs értelme. Az aktuális tank statisztikának viszont van!
    Csak akkor használnák XVM-et ha be lehetne állítani, hogy az aktuális tankok statját mutassa, de tudtommal ilyen lehetőség már régóta nincs. Vagy igen?

Sajnálatos ha nem igaz az amit leírtál... de ettől én még nem hazudok. Viszont így, hogy legalább ezt beismerted tényleg hagyhatsz a trollkodásoddal!

Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.29. 17:24:00
  • yossarianHUN
    *kezdd
  • popey8
    Jó lesz az úgy, ahogy írtam. Így legalább te is megérted;)
  • yossarianHUN
    Nincs jól leírva. A nulla csatás KV-1 hallatán 10-ből 9 ember arra apellál, hogy félrenézted az xvm jelzését, és a 0k globális csataszámot konkrétan 0 csatának nézted. Ha azt írtad volna, hogy KV-1-gyel nulla csatás, akkor lett volna jól leírva.

Bezony, sofőröm magángépem. Ahogy neked beosztottjaid, meg zöld statod
  • suba53
    Akkor legyél nyelvtannáci, ha magad nem hibázol!

Tudod: "Az vesse rám az első követ, aki maga bűntelen."
  • aru
    Akkor legyünk nyelvtannácik!

#324836 "Csak el ne kezd a tipikus artista baromságaitokat."
    - Inkább ne kezd a tipikus artista baromságodat, vagy
    - ne kedjétek a tipikus artista baromságaitokat.

Az úgy nagyon nem jó!

Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.29. 17:17:09
  • WR104
    Szerintem valami tozsgyokeres politikus lehet. Oda nem kell esz, hogy fonok legyen es az olyanok szeretik hangoztatni mekkora kiralyok IRL.
  • popey8
    Johnnyka elhagyott minket és ezt a fórumot:( Ha mégis itt vagy leállíthatnád ezt a béna trollt:)

Grammar nazi 2.0: #324844 mindig és nem mindíg -.-
  • aru
    Jól van az leírva, olvasni kellene! De míg én beismerem, hogy benéztem a like-ot addig te még mindíg nem.

Az csak egy válasz volt a kérdésére, hogy "mi lehet még ettől is jobb?". Amúgy nem iroda, egy légtérben vagyok velük! :D De, mint megtudtuk neki meg soförje van és magángépe.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.29. 17:10:50
  • suba53
    Azért, mert rajtad röhögök, aki képes egy játék fórumon azzal hencegni, hogy beosztottjai vannak, akik gürcölnek, míg te vidáman játszol az irodádban.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.08.29. 17:11:09
  • yossarianHUN
    Mert mondjuk te írtad le hülyén?:)

Sunset: Én speciel élvezem. Egyébként úgyis csak a péntek délutáni pangás megy a fórumon.
  • aru
    Ez kevésbbé gáz, mint azon vitatkozni, hogy a 0 csatás KV1 ugyan olyan, mint a már kifullozott. De mondjuk 1-1. Azon miért nem tapsolsz?
  • suba53
    A "FŐNÖK ÚR" az Artman tankmakettjeire válszul adott Like jelet vélte az előző hozzászólásod, vagyis saját magad lájkolásának.

És ebből vezette le a későbbi sértegetéseit.

Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.08.29. 17:05:11
  • AlucardHuN
    Az artisták még nem jöttek rá hogy szinte ők is td-k, kevesebbet mozognak, álcára kb olyan jók, csak ívesen lőnek.
  • Sunsetjoy
    Azért azt vágjátok, hogy itt csak egy szofisztikáltabb trollról van szó. Nem káromkodik, szid le mindenkit, nem rak be feka ripacsokat oldalakon keresztül...de szeret generálni valamit- és ugyanúgy ugrotok rá... mi a ráknak...

• aru
    Inkább legyen 4-4 arty a csatában ami kis DPS-al és hp-val rendelkezik, mint 10-10 nagy DPS-os TD. Ámbár egy előnye van az utóbbinak, ha mind a két csapat ésszel játszik akkor nem kell költeni a javításra, mert döntetlen lesz. Amúgy meg nincs jobb a dimitru medállnál, és kár, hogy TD-re nincs ilyen buzi medál!

Az artyval játszók tudják, a sok TD-s nem vette észre, hogy ők artyk csak kevésbbé lőnek ívesen.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.29. 17:03:05
  • popey8
    De jó, h az idióta paradicsomok (+artisták) mindig megtalálják ezt a fórumot...

"A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot!" Igen biztos. Á véletlenül sem az artyk. Csak el ne kezd a tipikus artista baromságaitokat.
  • yossarianHUN
    Csak WoT-os tankokat csinálsz, vagy minden egyéb állatfajtát is?
  • WR104
    Ha megvan hozza a technikad akkor csinalhatnal egy 360 fokos kepet. Egy korbe rendezed az osszes tankod csovel a kozeppont fele es onnan fenylepezni. Igy a monitoron ugy latszana mintha minden tank pont rad celozna.
  • yossarianHUN
    Sóhaj.