418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Az még haggyján , a szervert szándékosan hazavágják. Hogy még jobban fusztrált legyen az ember.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mindet a folyóba
  • Frankie69
    Hazajöttek a gyerekek az iskolából. Játszhatatlan.
  • foxbat88fx
    most küldtem el a WG-t a k* anyukájába general chaten xDDDD
    1 nap pihenő, ezaz :) legalább nem idegesítem magam ezen a faszságon....
    tényleg így kibaszni az emberrel.... 25 napot szopni egy szar tier 5 tankért, vicc :)

nem könnyű a Type 62-es sem... 13k exp kell
    egy win legyen 1k exp, így 13 win kell, persze 13 wint egymás után lehetetlen lenyomni,
    legyen mondjuk 13 win és 5 lose, ez már 18 csata ami 10 perces átlagban számolva 180 perc azaz 3 óra...
    ha ezt megszorzod a 25 nappal akkor: 75 óra kell kb. a type 62-höz
    ami egy átlagos órabérben számolva 40.000Forint :)

és akkor még a KV-220-as misszióról nem is beszéltünk :D
    (komolyan ennyire hülyének nézik az embert a WG-sek?????)
  • Angelus1991ster
    Hát az. Type 62-es könnyebbnek tűnik. ennél könnyíthettek volna azzal hogy csak KV-1-el, úgy lenne stílusos.
  • Oddball29
    A KV-S nem fair, a Jpz E-100 nem játék, az artista nem ember.

Nem lenne semmi gond, ha nem lenne XVM, így viszont az összes nyomorult klikker engem célozgat.
  • foxbat88fx
    nah ennyit a KV-220-ról, ki az a barom aki ennyit szenved egy 1500 forintos tankért?!?!?!
    alap exp kell, ami kurva sok.... összesen 300k+ exp LOL :D 25 napnyi szenvedés :D kösz nem....
    Is-6ot 3 hét alatt húztam ki, SP-t 2 hét alatt, egy szaros tier 5-öt meg majd húzok 1 hónapig?!?!!?!?!
    barom WG :)))
  • Angelus1991ster
    Ehhez társul a direkt lagg is.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.01. 12:32:38
  • Tono34
    Nem értelek titeket, ez egy fórum a játékról ahol bárki elmondhatja a véleményét. Csak azért mert artival játszik már mindenki a torkának ugrik??

Inkább kérdeznétek meg (vélhetően sokkal több arti tapasztalattal rendelkezik mint mi), hogy hogyan, miként lehet még jobban elkerülni, hogy az ellen artija "veled foglalkozzon". Milyen helyekre nem szeretnek célozni, mik a gyengéi (pl kis kitéríthetőség, lassú célzás .....). Bár aki már ment néhány kört annak van róla fogalma.

Sokunk itt már "korosabb" korosztályhoz tartozik, nem hiszem el, hogy ennyire "gyerekesen" kellene viselkedni....

Örülök, hogy nincs mínuszolás :)
  • Pares
    "Mivel csak artyzom"
  • Gyuszopapa
    A seregben műholdnézetből lőtted ki a célt?Biztos vagyok benne sok tankot telibe lőttél 2S1-el.Ha ott így lenne akkor anyáznának az biztos.
  • Maala
    Még szerencse, hogy a medeknek van a lightok után a legkisebb töltésidejük. 2-3k dpm-el 2-3 perc alatt ugyanúgy kiosztasz jó kis dmg-et. :P
  • carp3tm0nster
    tényleg! ott a pont:-D
  • foxbat88fx
    OMG... hála a WG idióta missziójának, mindenki közepes tankkal rohangál, és a csaták 80%-a élvezhetetlen lett -.-"
    semmi taktika, csak mindenki megy össze vissza, 2-3 perc és vagy win vagy lose, általában az utóbbi....
  • Maala
    Csak a Dűnében is már használtad a bal kezedet, a gyorsbillentyűk nyomkodására.

Itt meg még mindig csak vered a farkad, meg fikázol közben azzal a kezeddel. Néha csak 2 mp szünettel a kettő közt. Tessék kezet mosni!
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.01. 12:12:15
  • Maala
    Tényleg, Type-64-re megéri befektetni, jól hozza az xp-t? Csak emiatt a küldi miatt szerezném be. Meg mert nagyon jókat hallottam róla. :P
  • carp3tm0nster
    ez olyan mint a dune2 volt anno :-D
  • Angelus1991ster
    KV-220-as küldetés egy pontban kicseszés: nem lehet t4-essel menni.
  • yossarianHUN
    Még szerencse, hogy ennek a játéknak köze nincs a sereghez. Amíg meg nem tankoztál, kérlek ne terjeszd a skilles arty mesét:)
  • seepheeerd
    Megyek vissza Shadowbane-be, az a játék, itt csak trollkodtam picit ;)
  • Chaffee
    Honnan jönnek elő az ilyen új manuszok?
  • seepheeerd
    Ja, és a seregben tüzér tiszt voltam. Ott nincs egy olyan tankos sem, aki leköcsögözné az arty-t. Ééérdekes :D
  • Oddball29
    Ha beszélni akarsz róla, ajánlok egy klubbot: AA.
  • seepheeerd
    Mivel csak artyzom, nem, viszont a fiam a medeket szereti és tényleg nagy élmény :)
  • yossarianHUN
    Lol cool story:D És mondd csak, voltál te már meddel dogfightban?:D
  • seepheeerd
    Az hát. te meg vagy a szuperübercsávó :D
  • seepheeerd
    Ez egy sokat hallott duma, hozzáadva a"artyval csak klikkelgetni kell" :)

Aki artyval játszik az eldöntötte, hogy támogatni fog, ehhez pedig folyamatosan át kell látni a térképet, egyszerre több dologra figyelni. Pl. 40sec töltés alatt 20mp-ig keresem az ellenséges artykat, közben felmérem hol a baj, a 15mp-nél ráhúzom oda a célkört, nem azt célzom akinek 7 élete van hanem az E75 E100, T95 kategóriát. Közben újra értékelem a térképet.
    (És akkor nem beszélek arról hogy mire sikerül becéloznom, eltúnik, vagy PONTOSAN a lövés leadásának pillanatában odébbgurul Csak kicsit... éééééééés érdekes módon ilyenkor, CSAK ilyenkor 99%-ban pontosan csapódik be a lövedék)

Ehhez képest ülsz egy tankban és mit látsz? Easy :D
  • yossarianHUN
    Remélem nem, még nem regenerálódtam a legutóbbi arty-flame óta:)
  • Pares
    buzi az összes artista
  • Chaffee
    Mindjárt jön a szöveg hogy az artyhoz igen is kell tudás
  • yossarianHUN
    Talán mert az artynál mindig többet számított a szerencse, mint a játékos ügyessége. Nem véletlen, hogy elég sok hmm... gyengébb képességű játékos választja őket.
  • yossarianHUN
    Ja igen, elnéztem. De általánosságban, az ilyen xp-szerzős eventekre attól még igaz:) Csodálom, hogy még nem nerfelték az xp-szorzóját annak a tanknak.
  • seepheeerd
    Azzal csak azt akartam én is erősíteni amit írtál, és néha nagyon kilóg a lóláb: előre eldöntött csaták.
    Ezt főleg artyval lehet érzékelni, az egyik körben a már láthatatlanná vált spottert is kilövöm futás közben, a másikban meg hiába törpölök a legkisebb célzó körrel: kapitális mellé. És nem egyszer...
  • Nazarov77
    De a type 62est csak medium tankokkal lehet megszerezni
  • Angelus1991ster
    Nem hiperszuper grafika kell, hanem egy közepes grafikán futó de nagyjból laggmentesen futó játék kell. Ne akarjanak WT-s grafikát. WG arról már lekésett.

Type 62-vel meg lehet csinálni a KV-200-as eventet?
  • yossarianHUN
    Church III-at ajánlom, xp-hozamban még mindig az a császár.
  • PetiPetiHUN
    Nekem is így van mert van SP-m. Próbálgattam az utóbbi pár napban, hogy lehet a küldetést megcsinálni és az xp a buktatója abból pedig az sp többet kap mint a többi tankom. Ha lenne Type62-m akkor a másik se lenne túl nehéz.
  • yossarianHUN
    Józan paraszti ésszel ezt hinné az ember. De látod, mégis ezért hisztizik a nép.
  • carp3tm0nster
    csata közben azt nézi a normális játékos, hogy hol a weakspot, nem pedig, hogy jééé, de szépen néz ki.
    engem nem vesznek le a full hd-s modellekkel a lábamról. ha full hd-ban akarom nézni, akkor odamegyek a vitrinhez és megnézem a makettet:-D
  • yossarianHUN
    No meg a T-csőszájfékes KV-1S:

• yossarianHUN
    És az új, 105-ös JP dizájn: