418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #325555 T49-nél eleve, amíg nincs meg a derp, addig goldspamra vagy kényszerítve 90 mm-es simacsövűvel, 100 pen az tier5 szint. A pofám leszakad. -
Tigriske jó fun tanknak :) -
Oddball29 #325553 Néha fun lesz, de inkább kínban röhögés. Biztos lesznek olyan mágusok, akik azzal a pajtaajtó-méretű célkörrel is eltrafálnak majd full sebzéssel egy száguldó 13-90-et vagy Ru 251-et, de én nem tartozom közéjük. -
Én kis buta gondoltam jó lesz nekem fun tanknak, hát végül is már nevetek kínomban:D -
Oddball29 #325551 Én azt a stock ágyúval vittem végig. -
IS-2 mindig felvidít, lejátszok egy gyors aknakeresőt alt tabozva mire beszűkül, aztán elmegy a lövés az égbe wáháh, nem is fogok célozni csak kimegyek durr és lesz valami mint a kv1s-es paradicsomok:D -
lexlutor #325549 koszi! -
Oddball29 #325548 Inkább lőnék 4X320 átlagsebzést 90mm-essel ugyanannyi idő alatt sokkal pontosabban, ha kell menetből is. De ez így nagyon instabilnak ígérkezik. -
viper07 #325547 Szvsz az egyik legjobb T9 med, de csak fullosan. 10.2 alatt tölt, 500- akat sebez, egész pontos, nagyon csípem. Még 50k exp. oszt 121, remélem még jobb lesz. -
AlucardHuN #325546 Nekem jó lesz, tisztán fun miatt fogom kigrindellni ha megérem... -
foxbat88fx #325545 én maradok a HE-nél...
rettegjenek a WT E-100ak :D meg a papír franciák!!!! -
Oddball29 #325544 Egy scout nem engedheti meg magának, hogy ledermedjen 4 mp-re. Pláne, ha egy másik mozgó gyors tankot kell eltalálnia. Az a HEAT nevetséges, már a legtöbb nyolcas medet se fogja vinni szemből. -
foxbat88fx #325543 nincs hozzá rendes ágyú? :DDDDDD
viccelsz?!?!?! az a 152-es mekkorákat fog már csapni, OMG? -
Oddball29 #325542 T49 nálam kiesett, nincs hozzá rendes ágyú. Nem kapta meg a 90mm M41-et (kb. ugyanaz, mint az M36 ágyú a 9-es Pattonön). Most választhatnék a csigalassú derp és a 90mm-es simacsövű goldos HEAT-spamje között. Kösz, inkább nem. -
Ssenkradlive #325541 Szerintem az egyetlen baj, hogy a heavy tankok gyengék most a többihez képest, vagyis inkább sokkal nehezebb velük jòl játszani... Kiegyensújozott tank balance- esetén jó lenne az összes pálya a heavyknek is... -
foxbat88fx #325540 na lejárt az 1 napos ban.....
Eladva:
'Centurion Mk. 7/1' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 2 037 500.
Pénzügyi Tranzakció:
Garázs sikeresen kibővítve. Elköltve arany: 1050 .
jöhet a peccs! végre van szabad helyem is :) -
foxbat88fx #325539 kevés a hvy valóban....
a pályák mérete és dimbes dombossága nem igazán kedvez a hvyknek....
kevés jó hvy map van, himmelsdorf, ensk pl. az...
egészen addig amíg a csapattársaid le nem szarnak és az enemy medjei meg lightjai meg 50-el rohangáló TD-i szarrá nem szednek :)
sajna a hvy kihalófélben van (pláne a havi misszió miatt, annyi med rohangál mint az állat) -
lexlutor #325538 ehhez kepest mostanaban jo ha 3-4 heavy lezeng oldalankent... -
Chaffee #325537 Azok a boldog, szép napok, ég veled! -
Ssenkradlive #325536 Én mondjuk kivenném az XVM-et, is, és az összes mod-ot is a játékból... :).
Az XVM-et is ugyanúgy tudni kell(lene) "használni" mint a tankokat, sokan értelmezni sem tudják, vagy félreértik, sírnak, kilépnek, csaták mennek el miatta, a modok némelyikét csalásnak,vagy felesleges parasztvakításnak, csiricsáré procifogó f#szságnak tartom...
De nem akarok flame- elni, elfogadom hogy sokan használják, szeretik. XD. Én megvagyok nélkülük. -
foxbat88fx #325535 na akkor tudod hogy amikor bejött épp az USA ág a T29-el akkor volt nehéz tankos uralom :D
meg KV-3... Kv-1 kockatorony + 107mm -
lexlutor #325534 jah, meg valamikor a beta ideje utan nem sokkal :) -
gold ammo arany korszakába? eh soha -
lexlutor #325532 tul reg :) -
foxbat88fx #325531 mióta wotozol? -
Chaffee #325530 Réges régen egy messzi messzi galaxisban volt heavyk ideje -
lexlutor #325529 egyszer vegre lehetne mar a heavyknek is ideje, mert medeknek, lightoknak, tdknek, artyknak mar volt eleg sokat... -
Chaffee #325528 Törődjetek bele el jött a lightok ideje! -
lexlutor #325527 vard ki a veget! ezek meg csak elozetes adatok, teszt nelkul. senki nem tudja meg a buktatokat. szerintem ezekhez az ertekekhez nagyon vastag mm besorolas kellene jarni.. -
Ssenkradlive #325526 XD ex de vicces..
Én mondjuk nem hiszek ezeken az általánosításokban, de pl. nekem a törökökkel, és a németekkel több bajom volt mint a lengyelekkel. Konkrétan én a törökökre rámegyek, még ha plusz 2tier-el feljebb is van, annyira gyengék, ( Tudom, biztosan vannak jó játékosaik is, csak én még nem találkoztam velük...XD ) a tiltólistámon meg csak 10-12-név van, de abból 9-10 német...Oda én noobságért nem rakok senkit, csak egetveröen bunkó viselkedésért, és hát szokott lenni "arcuk" na... A lengyeleknek meg van egy csomó jó klánjuk is...
De ez csak a személyes tapasztalatom... :) -
lexlutor #325525 melyik resze? :D
mert sem a sebessege, sem a mozgekonysaga nem igazan med. az a 2,7 celzasu agyu meg egy meden.. hehe.. biztos viccesnek talaltak Szasaek. szoval, meg kamoja sincs nagyon.. szoval en nem tartom igazabol mednek :) -
AlucardHuN #325524 Ezaz, plussz lemerem fogadni hogy a camoja is jobb lesz. Fasza... Szinte mindenben jobb a RU. Asszem most kezdehetek átgondollni pár dolgot. Tehát kínai light ág elveszti a speckó mivoltát mert eddig csak nekik voltak mini med lightjaik (tudom vannak franciák is). Eddig a német t5 fölött kuka volt. MT 25 ki van fejlesztve de le volt szarva. Erre most kapnak sniper meg brawler lightokat. Amcsik meg loadert meg trollt.
Kezdem úgy érezni hogy fölöslegesen fejlesztem az ST I-et is (pedig kéne), tegnap már kidobtam a Ferdit is (jp 2 jobb), amx 12t ugyancsak kuka lesz pedig már összeszoktam vele, és most a wz is pedig már a 2. skillt tanulják.. -
foxbat88fx #325523 mi? indien kib***tt jó med -
lexlutor #325522 hat en kicsit ugyerzem evvel is majd ugy jarunk mint az indienpanzerral. azt is mindenki varta, h vegre egy jo nemet med lesz belole.. hat nem :) -
Angelus1991ster #325521 Ha az a Walker Bulldog táras akkor , biztos vétel. -
Angelus1991ster #325520 Egy csöppet jobb lenne ha az xvm csak az adott tankkal való statot jelezné ki! Szerintetek? -
foxbat88fx #325519 hahahaha
naja a mostani 8-asok lesznek a legszarabbak....
az újak közül egyértelműen a RU251 lesz a legjobb -
lexlutor #325518 es legalabba wz-ben negativ cső-kiterithetoseged sincsen :D -
lexlutor #325517 szokasos: ujabb, jobb, opabb... -
AlucardHuN #325516 Még a Ru is megesz DPM-ben.