418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #325635 Az én hármas toplistámon a Borsig, a tízes Tróger, és a T57 Heavy van:) -
Rég jártam erre... Most melyik az op tank amitől félni kell? :D -
yossarianHUN #325633 Miért is? KT elrejti a hasát, és máris nem ütöd be 170 pennel. IS-3-nak ha rálátsz a testére akkor azt lövöd be, ha nem, akkor a tornyát. -
Az is-3 gyakorlatba sokkal jobb mint az lefektetjük elméletbe.
t5-ös.t6-os vagy alacsony átütéses tankba nem tudom ki kiván magának bármelyik t8-as orosz tankból, de iszonyat luck kell az átütésükhöz.
Ellenben egy amcsi,német vagy brit nehéz vasnál már úgy is simán lehet vinni az oldalát,ha bevan döntve.
Szvsz még mindig egyszerűbb egy tigris 2-t szemből egy 170-es pennel átütni mint egy is-3-at.
-
AlucardHuN #325631 Nekem csak egy "gagyi" telefonos appom van, a leggyengébb érték a fronton kb 187. De majd jobban utánnanézek. Azt azért tegyük hozzá hogy ha ez igaz azt el is kell talállni. -
yossarianHUN #325630 170 már simán viszi, ha középen alul, a csukaorr illesztésénél lövöd, és nem dob átlagon aluli átütést a random. Ha van Tank Inspectorod, nézd meg, 165 ott az effektív védelme. -
AlucardHuN #325629 Nem kell sokat várni a frontjától az biztos kb 190-től viszi minden. De az erős hogy 170-5 penes szarok vigyék. Vagy goldoztak vagy kicsit srégan álltál. Én sem értem miért van körülötte ilyen urban legend. -
yossarianHUN #325628 "developers do not consider KV-1S to be overpowered, the KV-1S/KV-85 split is not a nerf, but a “rebalancing”
Nyilván azért lesz minden fontosabb statja drasztikusan lerontva, mert nem nerf
Legalább beismernék.
-
yossarianHUN #325627 Ez sosem volt titok, nem is értem, régebben mire fel hypeolták szét a frontját. Hogy az ilyen pattogós, olyan pattogós. Fenét, sosem volt az. -
Na meg par ilyen kor es nem kell sz@rakodnom 2-3 orat... 
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.02. 23:54:32 -
Oddball29 #325625 Visszavettem a IS-3-ast két év után, de nagyon közel állok ahhoz, hogy megint megszabaduljak tőle. A frontpáncél az egy utolsó selejt, 170-175 penes ágyút 4-ből 3-szor erőlködés nélkül átlövik beforgatás nélkül. Visszaszívok minden rosszat, amit a 110-ről mondtam, a kínai sokkal jobb tank. -
Angelus1991ster #325624 Érdekes egy net"szolgálató" amelyik majdnem minden este szervizel.
lopni meg nem lopják. -
esélyes (lehet valamit szervizelnek, és inkább este csinálják mert kevesebben neteznek) -
Angelus1991ster #325622 Akkor "net""szolgátatóval" lehet a gond? mert csak este 10 után kezd el csesződni sokszor. -
úgy érzem csak neked van gondod a pingel -
Angelus1991ster #325620 Semmit e javult, mostanában esténkét élvezhetetlenné válik.
.......gamingosoknál vége ilyenkor a műszaknak, senki nem néz rá?
elvileg amennyi pénz ömlik be hozzájuk egy szerveres csapatot felbérelhetnének 24 órában
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.02. 23:07:55 -
Thomasovics #325619 próbálj ki-belépni woton, az megoldotta nekem, viszont néha-néha "kijelentkeztet" a kliens és ha úgy lépsz vissza, akkor megint 100+ os ping lesz -
viper07 #325618 Na ilyen sem volt még: Több XP-t kaptam vesztes csapatban, mint a győztes legjobbja. -
Angelus1991ster #325617 Mindenkinek magas a ping-je? -
AZ is előfordul, de amikor bekerülsz az oldalába egy IX es Gw-nek és látod hogy már meg sem próbál mozogni csak várja a végzetét na az úgy elégtétel azon meccsekért mikor 1 lövésből küldték a garázsba szegény Carernarvont
-
viper07 #325615 Bocs de ezt ki kell írnom : A Type 61 egy fos !!! Totál beszűkülve 200 méteren belül 6-ból 4x leesett vagy elment a büdös picsába a lövés. Utálom ezt a szart ! Alig várom a nagytesót. Sory. Jah a másik kettő meg lepattant . -
TiborTamas #325614 Grat neked is. :) Én annyira nem szeretek arty-ra vadászni, mert sokszor ellőnek cikk-cakkban 60-al menve is, fordulásból... :D -
Grat a medálokhoz, nekem most lett meg az első Pascucci medálom.. artyra vadászni fun:) -
R3nton #325612 jó oké én is mentem már 8000-9000 spotdmg-s kört 13-90-el, de azért ezt nem lehet minden körben véghezvinni. -
R3nton #325611 Cromwellel lehet aratni, csak sokat kell menni vele. Olyan, mint egy light én csodálkozom, hogy még nem nerfelték le. Elég sok levaslaihom van vele meg oskin is több. -
TiborTamas #325610 Köszi, életben nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog egyszer. Pláne nem Severogorsk-on és pláne nem MT-25-el. :D
Nicols medálból nekem ez volt a 3. Egyet régebben kaptam az Indien-el mikor húztam, egyet meg tegnap vagy tegnapelőtt a Chi-Nu Kai-val. Ezek is olyan tankokkal jöttek össze, amikkel sosem gondolnám. Érdekes... :) -
OnkleTonto #325609 ...hát ez a nap tényleg brutál, a legjobb pedig az hogy már szinte akkor veszem biztos bukóra a meccset, ha túl sok zöld player van a csapatban :D
-
R3nton #325608 sebezni is nehéz, meg jól spotolni is, mert csak 1x baszhatod el és akkor vége a dalnak...Meg ahogy mondtad pályafüggő. Oké ha jó a csapatod, akkor a végén már himmelsdorfon és ruinbergen is lehet hülyíteni a lassú tankokat, na de azért...Meg ha az ellen spottere is jó és ő is ugyanoda jön spotolni, megint kérdéses a dolog mi történik... -
Én is kaptam párat belőlük 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
R3nton #325606 Grat a Burdához meg a Nicolshoz. Nekem Brudából van 2 (Batchat, 1390) Nicolsból csak 1 (Cromwell) elég ritka medálok. -
TiborTamas #325605 Tegnap nem néztem, de kb. 40 csata kellett, hogy mindkét küldetés kész legyen. Ma 39 kellett hozzá, ilyen teljesítmény mellett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az utolsó 2 körömben MT-25-el 6, illetve 7 kill jött össze (a 7 killesben első és feltehetőleg utolsó Burda medálommal):
Emellett kiscsöves STA-1-el (185 pen) összejött egy Nicols medál is, bár kicsit drága kör volt. (A vicc az, hogy 10 gold van a tankban, előttem mindet, de abból 2 lett volna szükséges és abból 1 le is pattant... :D):
Nekem egyébként az xp jön össze mindig a legkésőbb. A többi jóval hamarabb megvan.Light-oknál például még több mint 5k xp hiányzott, de a többi feltétel már teljesítve volt... Legalább a napi duplákat beleszámolhatná, ha már a prémet nem is. :D -
Thomasovics #325604 hát a 100+ os laggot leszámítva jobb mint hétvégén volt -
lexlutor #325603 kiboritoan szar ez a mai nap. ennyi eszement balfaszt mar reg lattam... -
lexlutor #325602 nah ja, csak meg kell varni amig kijon a korbol a kis mocsodek :) -
Jah, az utolsó bekezdés igaz itt is többnyire. :) -
bornofakone #325600 Hát berakott végre 1 normális mapra, prohorovkára....egyből 5,3k spot dmg....csak még 1x rakna ide v campinovkára...kk thx bb :)
Amúgy light-al játszani nem olyan nehéz, legalábbis dmg-t kiosztom szépen, jó forogni a tankok körül meg ilyesmi amikor 1on1 van főleg artyk körül, spotok megvannak...csak tetves mód csapatfüggő, mert hiába spotolok ha nem lövi a csapatom az enemy-t (bár tény ami tény nem lila szinten tolom light-okkal....ha eff-el kellene leírnom a light tudásom, olyan 1200-1500 körül lennék átlagba :D)
Engem csak az basz fel h mióta az event van, light-al alig látok normlisan spottolható mapot, helyette folyamatosan az említett himmels, ensk és kharkov....így oda a normális spot dmg. -
AlucardHuN #325599 Az igazán jó spotoláshoz én is gyökér vagyok... legalábbis olyan könnyűnek tűnik videókban, nálam alig akar spotolni. De viszont futrinkászni és sebezni annál jobban szeretek:D -
foxbat88fx #325598 +/-2 kellene ott is...
habár én mindig kiszedem a kis tier 1-es gyökeret ha a csapatomban van :D -
R3nton #325597 hát jól spotolni pláne nem egyszerű, amúgy meg mindenki sebezni akar és ezért nem tudnak játszani vele alapból. De amúgy is nehéz sztem. Én is gyenge vagyok velük, pedig én szeretek velük játszani. Talán egyedül a 13-90, amire azt mondom, hogy elég jól érzem magam benne -
R3nton #325596 7-es usa is durva lesz a 10-es tárú loaderrel. A 8asnak egyedi stílusa lesz, de ha ráérez az ember csúnyán lehet majd vele pusztítani. Egy fochot oldalról vagy egy rhm-et telibe kapni, durva lesz. De ha csak simán rápörköl majd az ember egy tank tornyára, azt se fogja zsebre tenni, ha elszáll vagy 2 embere meg az ágyúja.