banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Tegnap nem néztem, de kb. 40 csata kellett, hogy mindkét küldetés kész legyen. Ma 39 kellett hozzá, ilyen teljesítmény mellett:

Az utolsó 2 körömben MT-25-el 6, illetve 7 kill jött össze (a 7 killesben első és feltehetőleg utolsó Burda medálommal):

Emellett kiscsöves STA-1-el (185 pen) összejött egy Nicols medál is, bár kicsit drága kör volt. (A vicc az, hogy 10 gold van a tankban, előttem mindet, de abból 2 lett volna szükséges és abból 1 le is pattant... :D):

Nekem egyébként az xp jön össze mindig a legkésőbb. A többi jóval hamarabb megvan.Light-oknál például még több mint 5k xp hiányzott, de a többi feltétel már teljesítve volt... Legalább a napi duplákat beleszámolhatná, ha már a prémet nem is. :D