418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    már meg találtam

hát le döbbentem, pedig 10ből 0 wines órám van a hátam mögött, de ez meg duplázta a jó érzéseket
  • Pares
    Itt meg a főoldalon.
  • Master91
    na ebből lesz egy jó cikk FTR-en úgy érzem !
  • Master91
    mivan mivan mivan mivan mivan mivan mivan mivan mivan mivan mivan mivan ???????????

forrás?
  • Pares
    Azt láttátok már, hogy ki nyerte az Attack Now versenyt a nem prémium tankokkal (legmagasabb base xp)?

hoopo74

Azért szeretném látni azt a csatát...
  • Toweliee
    ¤ Alapvetően, ha megkaptad a figyelmeztető képet, abban a csatában már semmit se fogsz kapni. A következő csatában nem lesz szankció, de a felhasználói fiókod meg lesz jelölve, ha ez a viselkedés továbbra is fennáll (a megjelölt felhasználó büntetést kap) és hosszabb időn keresztül leszel büntetve.
  • Toweliee
    9.3-ban érkezik az új rendszer mely arra hivatott, hogy megbűntesse az AFK-zókat, idő elött csatából kilépőket, illetve azokat kik ,,elvesznek" egy kill lehetőséget az ellenfél csapatától (öngyilkosok). Ha idő elött megpróbálsz kilépni a csatából kapsz egy képet, mely ezt az üzenetet hozza: ,,A csapatodnak szüksége van rád. A csatából való kilépés mielött az idő lejárna, vagy a járművedet kilőnék dezertálásnak minősül és büntetést vonhat maga után."
    ¤ Pár alkalom után (Storm szerint 3) a vétkező játékos többé nem kap sem exp-t, sem kreditet addíg, amíg újra el nem kezd fair módon játszani (ennek pontos feltételei nem ismeretesek). Ez a rendszer nem lesz aktiválva kezdők számára.
  • NewHewkas
    Néha a random (sajnos néha) jól össze tudja hozni a csapatot vagy legalábbis annak egy részét, hogy úgy gondoltam megosztom esetem a nagy világgal.

Replay

(Amúgy semmi speckó, 5 medál, két ezüst ló stb, csak egy szép csapatmunka.)
    Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.03. 20:46:16
  • Userx2
    Köszi!
    Engem érdekel a műsor. Semmit sem tudok a tankok történelméről. Legalább itt mutatnak párat. Látjuk hogy dolgoznak a srácok, mikor veszi őket a kamera stb. :-)
  • Malarki
    Én Kharkovon két dolgot tudok: meddel/TD-vel kimegyek oldalra a dombokhoz, heavyvel meg be középre. Ez eléggé be szokott jönni.
    Érdekes volt mikor bejött, vagy az volt hogy 15 ember 15 felé ment vagy hogy egy valaki megindult és ment mindenki utána.
  • Master91
    Na ez az.

Rivanka #325784

igen, akik hatalmasat akarnak röhögni, az nézze! nevetséges :D
  • Rivanka
    National geographic-en épp a wargamingről van műsor, akit érdekel, Wot.
  • yossarianHUN
    Én azért nem szeretem, mert pont a bonyolultsága, meg a relatív "új-sága" miatt a legtöbben totál ötletszerűen indulnak el rajta valamerre. A legtöbb pályán megvan a heavy-homokozó, a med-homokozó, meg a TD-vadászplacc (meg a sarki bozót az artynak). Itt ilyen nincs, teljesen véletlenszerű, hogy hol fogsz a pályán egy sarok mögül kifordulva átbotlani 5-6 ellenséges tankon. Épp ezért nem lehet előre tervezni rajta, fejben előre legyártott taktikát használni, menni kell valamerre, és vagy úgy lesz elhelyezkedve az ellenfél ahogy várod, vagy nem. Utóbbi esetben általában gyors és csúfos pofáraesés a dolog vége.
  • DantesHUN
    Hát mondjuk TD-vel nem tudom merre lenne jó menni Kharkovon, de nehéz tankkal mindig bejön. Csak épp vesztünk. De sebzés és kill mindig akad
  • Master91
    mint térkép, én is át látom

de mint 15v15 el, nem.

Ruinberget nagyon is szeretem minden típusú tankal (jó, light nem), de Kharkowot mindennel utálom

• DantesHUN
    Szerencsére ma az utolsó meccsen sikerült németekkel, 8-as tankkal tier X-ben és végre két győzelem! Komolyan, ennek örülni kell?
  • yossarianHUN
    Ha választanom kell a HP és a sebesség közül, nem a HP-t választom, legalábbis nem egy papír tanknál:) Ez meg, hogy autbounce-ba lehet beállni vele. Ja, de ha rosszul állsz be, akkor minden átvisz. Nekem ez túl lutri. Nem bírom, ha nem tudom egy tankról, hogy pontosan mire számíthatok tőle. Ezért nem szeretem a KV-2-t, amiért sokan odavannak. Épp elég a 25% alap randomfaktor.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.03. 19:57:41
  • Rivanka
    Azt egyszerűen nem értem amúgy, hogy képtelenek úgy menni mások, hogy ne jöjjenek nekem, pedig szerintem nem olyan bonyolult. Abban igaza van a wg-seknek, hogy a cső átjárható, mert a 3/4-e el se tudna indulni a körből az fix...Pedig szerintem tök poén lenne, és sokkal jobban lehetne taktikázni.
  • lexlutor
    nekem chi-nu-kaial 9 meccsbol siekrult osszehozni a ket gyozelmet.. hajmereszto ami megy miota ez az akcio megy.
    at-2vel detto 5 meccs kellett egy gyozelemhez..
  • DantesHUN
    Nem tudom, szerintem jól átlétható. Van egy utca az a fő csapás irány, és azt érdemes megkerülni és hátba lőni őket+ a térkép sarka felé érdemes elmenni.

De épp ezért utálom Ruinberg-et jó pálya, de 10-ből 9-szer ugyanaz van, bekerítenek mert nem képesek felfogni hogy jobb és bal oldalról is megkerülhető egy háztömb.
  • Userx2
    Pancser 2 1900 win8 22/37 győzelem. Jól adja.
    Tegnap 30 % volt a wr az első 15 csatában.
  • Rivanka
    Mai mókázásom Sp-vel, gyakorlom a rammelést:). Sajna nem bírtam ki a végéig.
  • Master91
    "Egy baja van: túl bonyolult. A sok utca, kereszteződés, az átlag WoT játékost ez megzavarja, és mindig veszítünk"

Ezért szar.
    Nem is szeretem.

Nem az utcák a bonyolultak, hanem most hogy mikor hol lesz csata/pofozkodás, hol lehetne lecsapnom, át iszkolnom, látom 4 utcával lentebb 3-3 ellen harcol, mire oda jutok vagy 3-0, vagy 3-9 azt szevasz van.
  • davidbog
    Például nem fog elfüstölni 2000 HP-ról, mert jóval több lesz neki. A most divatos dombos, buckás pályákon nagyon jól lehet majd használni. Akármennyire is gyenge a páncélzata még mindig erősebb mint egy közepesé. Jól használva a dombokat piszok nehéz lesz átütni a homlokpáncélt vagy a tornyot, mert könnyen lehet auto bounce pozicíóba rakni. Míg a közepesek egyik felét alig lehet használni dombok közt a lövegkitéríthetőség miatt a másik felével meg nem érdemes leállni statikus hull downra mert gyenge a tornya. Az állítólag szupererős tornyú STB-1-emet is 5-ből 4-szer úgy küldte át T-62A APCR-el mintha Covenanter lett volna. Ja merthogy van benne egy sáv ami csak 170-200 mm vedelmű az az alatti rész meg shot trap gyanús, és muszáj megállni célozni a relatíve tréé löveg miatt.

Még nem írnám le a Chieftaint. Amikor a T110E5-öt hozták be, akkor is milyen hiszti volt amiatt, hogy az egyetlen előnye (akkor úgy tűnt) a T30-hoz képest, hogy kicsi. Ennek ellennére az egyik legjobb tier 10 heavy még mindig és a mozgékonységa, lövege miatt a tier 10 közepesek közt sincs akkora szarban mint egy Maus, E-100 vagy IS-4.
  • DantesHUN
    Az viszont milyen már, ma se sikerül németekkel kétszer nyerni a küldetéshez. Mi van , el vagyok átkozva ha némettel megyek?
  • Userx2
    Jópofa artysta.

Ennyit bírt sebezni: 0

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.03. 19:33:27
  • lexlutor
    en mondjuk pont ezt szeretem benne, hogy nem egy sablonos varosi palya harom utcaval.
  • DantesHUN
    Mit gondoltok Kharkov pályáról? Szerintem nagyon jó, mindig sok kill-t és sebzést csinálok, Egy baja van: túl bonyolult. A sok utca, kereszteződés, az átlag WoT játékost ez megzavarja, és mindig veszítünk. Szinte itt sose nyerek. Most is, 4 kill, 3800 sebzés de veszítünk. A pálya jó, de túl hülyék hozzá a játékosok.
  • yossarianHUN
    Jó, de nézzük meg lebontva az alapokig, milyen tank lesz. Lesz rajta zéró páncélzat. Egy jó ágyú. És Centurion-szintű mozgékonyság, tehát egy átlagos mednél rosszabb, egy átlagos heavynél jobb. Na most mit tud ez, amit pl. egy Leo 1 nem? És annak még sebessége is van, meg álcázása. Vagy egy T-62A. Vagy kb. bármelyik T10 med.
  • davidbog
    A Chieftain nem lesz olyan lassú mint az FV, terepen tudta azt amit a Centurion. A Conqueror is tudta csak annak a végsebessége alacsony volt ezé jobb lesz. És azért kisebb is mint az FV és középen van a tornya.
    Az Mk2-nek is annyi a frontpáncélzata. Úgy tudom nem változtattak a páncélzatán, csak később reakítv páncélzatot kapott. Chieftainnek nem volt 195 mm-es tornya. Pontosabban nem volt 195 mm frontpáncélzatú tornya, a torony oldalának az asló sávja volt ilyen vastag.
  • lexlutor
    ez engem arra a szokasos wg mentalitasra emlekeztet, h mondjak nekik, h ez a tank fantasy, nincs alapja, alulteljesit, egy kalap szar. mire ok: nem, nem.. aztan fel ev utan vegulis azt mondjak, jo, tenyleg szar cserljuk, es rohogve adnak egy megszarabbat...
  • lexlutor
    kosz, nekem is ilyen erzesem volt...
  • yossarianHUN
    Arról nem is szólva, hogy megmondták, hogy nem a 195 mm-es tornyot kapja (asszem a 150-eset). Van egy olyan érzésem, hogy komoly fostalicska lesz.
  • yossarianHUN
    Csak akkor tudnám, miért Mk2-t ígértek be... Nem tudom, ezt hogy gondolták. T10 heavy 85 mm frontpáncéllal? Ez valami vicc? Az ágyúja az FV-nek is kiváló volt, egy baj volt vele, hogy lassú és papír (a hátsó torony már csak a hab a tortán). Ezek ennél is meglesznek, úgyhogy szerintem kapásból kuka. Ha jó ágyús papír tankot akarok T10-ben, kigrindelek egy medet, és az még mozogni is tud rendesen.
  • foxbat88fx
    jaja az még a régi szép idők.... de jó hogy nem kapcsoltam be a gyorsítást :D MT-25 elég kacat
  • Mr.Kitten
    Mt-25 tuti csalás az t50-2 volt nem? :)
  • davidbog
    Most nem tudom mi bajod van vele, tier 8-as heavyk már talán nem fogják átütni ha beforgatod. :D

Akkor az lesz a páncélzata mint az Mk1-nek, amit linkeltem. Ez a lövedékkompenzáció teljesen kinyírja a döntött páncélzatot. Tank Inspectorban megnéztem az IS-7-et szemből, kb a vízszintes lövegcső magasságából: AP ellen 260-330 mm-es védelme van, HEAT ellen 300-400 mm-es. (Külön érdekes hogy a harckocsi szélei felé volt egyre nagyobb az effektív védelme, pedig ott kevésbé döntött mint a vezető körül...) Ennyit számít az a szaros 5°-os lövedékkompenzáció meg az oldalkompenzáció...

Ez főleg a tier 8-10 gépeknél jön ki amik fiatalabb gépek és modernebb döntött páncélzattal rendelkeznek. De nem elég a kompenzáció, még pont ezekben a tierekben vannak durván felbuffolva az átütések is. Például az M48 páncélzata szart se ér, pedig IRL legalább 2. vhs 120 mm-es 900+ m/s-os vagy '50-es évekbeli 100/105 mm-es 1000+ m/s-os löveg kellett volna hogy átüssék a test homlokpáncélját.

A Chieftainnél a löveg lesz a nagy kérdés. Arra nagyon kíváncsi vagyok. Én azért várom, örülnék egy Chieftain kinézetű 113-nak aminek van negatív lövegkitéríthetősége. :D
  • foxbat88fx
    szarul xD
    már akkor megvettem amikor felröppent a hír hogy ebből fog jönni a RU-251...
    napi duplákkal gondoltam gyűjtök egy 100k-t, de 94-ig jutottam majd eladtam :D
    89 csata 52% WR 477 átlagsebzés 11% túlélésiarány 0,34 megsemmítésiarány
    105ös derp-el nyomtam, gondolom nem vagy kíváncsi arra, hogy mi a véleményem a tankról :d

de így utólag nézve megérte, mert a RU-215 állat lesz :)
  • lexlutor
    durva!!!

afk-val hogy ment? nekem kb30 meccsem volt vele anno, mikor bejott, de fazok visszavenni, plane 93k-t belerakni..
  • foxbat88fx
    mi? :D 3 peccs óta gyűjtögetem... vagy mióta nem jöttek már új tankok?
    és ezekhez mit szólsz? XD