418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Roger6
    Most 1.800 volt, semmi szakasszal, a mi javunkra, XVM 48%. Nyertük. Simán.
  • KaCsaxyz
    Azert ugye az feltunt, hogy van egy "csodalatos" elbenazott szakasz a masik oldalon? T8 meccs, T5 scout + T5 heavy. Innen a nagy HP differencia. Nem az MM-et kell megszolni ilyenkor, ezzel nem sokat tud kezdeni.
  • Roger6
    Jól van. Már az elsőnél is felfogtam, hogy mit mondasz, de hozzátenném, hogy eddig (3-4 hete van meg a mod) amikor zöld volt az össz HP jelző a meccs elején, 95%-ban nyertük akkor is, ha csak 41%-ot ítélt az XVM, és javarészt vesztettünk, ha vörös volt. Persze ezt hiába írom le, ha más a véleményed nem tudlak meggyőzni, és nem is akarlak, elég volt saját magam részére bizonyítéknak.

Az előbb 54% volt nekünk XVM szerint, viszont -1.500 HP-ban kezdtünk, szintén Tier8. Kikaptunk. Persze véletlen is lehet, bár eddig nem úgy tűnt nekem. De amúgy meg ha balfékek vezetnek, semmilyen komponens nem számít, ezért nem értem miért megy a rinya a KV-1S miatt.
  • Lichtmaschin
    Rosszul csinálok valamit? join gomb után ez jön :-)
    This clan does not accept applications.
  • TOMSILENT
    Amit kiírtam, még nem frissítettük a leírást.
  • DantesHUN
    De az emberi tényező fontosabb, mit ér egy TOG szakasz ha vörösök vezetik? A HP csak egy dolog.
  • Roger6
    Heheheh, pedig full TOG szakasz állat :)
  • DantesHUN
    Mondok egy példát:
    Hiába van az egyik oldalon egy TOG, aminek nagyon sok a HP-ja még nem fognak nyerni, mert a sok HP-t cseszheti, ha lassú és papír. Inkább két Hellcat mint egy TOG a több HP ellenére.
  • Maala
    Úgy érti, hogy néhány esetben hiába van 3k hp-d egy 2k hp-s FV TD-vel szemben...

De ha 2 heavynyi hp-t akarsz, 15k hp-d 10k hpnyi FV-vel szemben. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.04. 12:19:14
  • Roger6
    Igen, igazad van. 1 komponens. De amikor két heavy tanknyi HP-val van többed, az szinte biztos győzelem, hiába csak 1 komponens.
  • Lichtmaschin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak egy kérdés: Melyek most az elvárások:
    "A BORG kollektíva része.
    Elvárások: aktivitás,TS-használat, minimum egy 10 színtű tank vagy ágyú."
    vagy
    "A 2BORG klán felvételt hirdet. Pofon egyszerű az egész, fun klán, nincs megkötés. Ha meguntad a sok ugráltatást, csatlakozz közénk!"
  • foxbat88fx
    feltettem én is a módot.... érdekes....
  • Maala
    Igen, ha megszáradt, ugyanolyan színű marad, amíg le nem kopik, vagy más be nem szennyezi. :)
  • lammaer
    Ja, és a randomistent még nem is említettem, mint a legfőbb komponenst :)
  • lammaer
    Hát, sztem a HP csak 1(!) komponens a sok közül ami a tankok hatékonyságát definiálja (tűzerő, páncélvastagság, mozgékonyság legalább olyan fontos ha nem fontosabb).

Igy szerintem ez a mérőszám önmagában semmit nem ér, max arra jó hogy az elején felhúzd magad ha látsz vmi különbséget :)
  • lexlutor
    Köszönöm!
  • besti
    Avagy ha nem akarsz modpackkel bíbelődni, Locastannak van erre különálló modja (locastan.com). Szeretem ezt a modot, játék végén pl. 8:7 az ellenfél javára, de nekünk 2x annyi a HPnk, az azért megnyugtató (persze ez fordítva is elsülhet).
  • TOMSILENT
    Jelentkezni ->
  • lexlutor
    Köszönöm!
  • lexlutor
    a masik csapat majdnem fele td volt. illetve az m6 es a kv1en kivul nem volt heavy a masik brigadban.
    nice mm

mondjuk legalabb a td-k tuzerej tudta volna kompenzalni. az sokkal szebb amikro meg az sincs meg :)
  • Roger6
    Ez mod pack: Parancsolj
  • lexlutor
    Meg tudod modani a mod nevet?
  • Roger6
    Feltettem egy mod pack-ot, ami kijelzi ugyebár, hogy hány HP-ja van a saját, és az ellenfél csapatának. Szóval értem azt, hogy nem lehet egyenlő arányban elosztani a tankokat, de azért 2.640 HP különbség a két csapat között Tier 8-ban elég jelentős. Majdnem két T8 Heavy HP-ja. Persze nyertük a meccset, nagyon könnyen.

• Oddball29
    Oldalról lehet ott sebezni, szemből csak critical, ha jól emlékszem.
  • lexlutor
    churchill3 xp-jevel ez eleg durva lesz....
  • Oddball29
    My T14, Excelsior, and PzIVS approve.
  • lexlutor
    http://ftr.wot-news.com/2014/09/04/premium-tanks-get-more-bonuses/

all premium (and reward, including CW reward) tanks will recieve an interesting buff, specifically two bonuses:

- 50 percent bonus to crew XP
    - bonus to XP income, depending on tier
  • TOMSILENT
    Igen akarunk strongholdozni, azt persze...meg megbeszélés alapján CW...ha akartok.
  • Count Adyn
    ugyértem hogy semmiképp se golddal:)
  • Angelus1991ster
    Maradjunk abban , hogy " vérzik a busz" hogy egy klasszikustól idézzek.
  • Lichtmaschin
    Engem lehet érdekelne, hogy néha néha ne egyedül menjek....
  • Angelus1991ster
    Az ellenállás hasztalan! Elemeztük pajzsukat, fegyvereiket, ha ellenkezni próbálnak. Megbánják.
  • Master91
    ha van sok jó játékos és STRONGHOLDOZTOK akkor beszélhetünk
  • TOMSILENT
    Látom valaki ismeri
  • Tono34
    Ezt a csúsztatott sörreklámot :D
  • TOMSILENT

A 2BORG klán felvételt hirdet. Pofon egyszerű az egész, fun klán, nincs megkötés. Ha meguntad a sok ugráltatást, csatlakozz közénk!

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2014.09.04. 10:55:15
  • patchaou
    Ha valakit elgázolok a tankommal, akkor lemosom a vért, hogy ne maradjon bizonyíték :-)
    A kép fölé kommentelő kérdezte...
  • carp3tm0nster
    amúgy a Zwack mennyire tudja, hogy használva van a neve ilyenre?
  • Ry0K3N
    Mondom ki lett tárgyalva. Mit nem lehet ezen megérteni? Olvass vissza. Megtalálod a válaszod.
  • kisTekila
    szövegértés hiba, és nem válaszoltál (nagyon nem is vártam)
    az enyém végén (tudom h egyeseknek nehéz a "hosszú" hsz-k olvasása) ott virít: (ez is egy tapasztalat)

magyarul, ha a tiétek elfér, elfér az enyém is