418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• WR104
    Per napja szinte csak az Auf Pantherrel tolom es a tegnapi nap kivetelevel kozel 4k volt a wn8-am vele. Statot huzni nem az op cuccokkal kell hanem azokkal amik szinte semmire nem jok. Ha csinalok 2 killt meg 1.5k damaget maris 4.5-5k a wn8 es ezt konnyu osszehozni mert szo szerint nem foglalkoznak velem a nagyobb tankok. Volt, hogy ugy szedtem ki full hp-rol egy STI-t, hogy ram sem fordult pedig ott alltam a seggeben o meg azzal volt elfoglalva, hogy jo szogben tolja ki a sarkon az elejet.
  • Oddball29
    Talán csak kikapcsolta a chatet.
  • TOMSILENT
    nem köszönt

• popey8
    Medek igen, viszont én nem a Batet mondtam volna elsőre T10-ben. Feltételezve, h a kérdező kolléga átlagos játékos a Battel soha nem fog tudni statot húzni. Papír és táras. Ez a 2 dolog elég ahhoz, h csak az igazán jó playerek tudjanak nagyot alkotni vele (hosszú távon). Persze becsúszhat egy-egy jó kör, de statot húzni így nem lehet. A Battel nagyon ott kell lenni fejben, át kell tudni látni a mapot, a szituációkat és kivétel nélkül jó döntéseket kell hozni. Mivel a lövege iszonyat pontatlan és lassan szűkül nagyon meg kell gondolni, mikor és honnan lősz az ellenre. Én már jártam úgy, h az 5-ös tárból körbetánc közben 3 mellé ment, 1 lepattant, mert nem is oda ment a lövedék, ahova céloztam. 1 sebezte az ellent, így életben maradt, pedig 2 lövéses volt. Ez persze egy elég szélsőséges szitu, de a gun sajnos sokszor csinál ehhez hasonlókat. Van nap, h mindent bead és van olyan, h 1500-t is alig sebzel vele csatánként. Random függő tank nagyon (de erről WR104 többet tudna mesélni). Vagy pl. elég egy rosszul megválasztott tárazás és bukod az oldalt/csatát.

T10-ben egyébként nehezebb jó wn8-at produkálni (mivel 3k+ az elérendő sebzés, plusz pár kill és felderített tank: és ez csak arra elég, h a lila érték alsó határát elérd), mint T9-8-ban. Sztem statot húzni az adott tier op tankjával (KV-1S, Hellcat, Cromwell, KV-1) ill. T8-9-ben a lassúakat kivéve mindennel lehet, persze ez játéktudás függő is.
  • WR104
    Ez az ellenfel osszeteteletol meg a palyatol is fugg nem csak a tanktol.
    Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.09.05. 14:20:01
  • FosTalicskaa
    Ha csata eldöntő tankot akarsz akkor mindenképpen medium...
  • madmanic
    IS7 WTE100 T30 IS8
  • csagataj
    Csakis medek! Tizesben Batcat elsősorban.
  • Mydgard
    Csao!

Lenne egy kozvelemeny kutato kerdesem. Szerintetek melyek azok a tankok (bizonyos tierekben), amelyekkel atlagos/jo jatekkal a legnagyobb esellyel lehet lehozni (eldonteni a sajat csapat javara) egy 15 vs. 15 csatat?

Mivel nagyobb tierekben probalkoznek javitani a gyozelmi ratamon/WN8 erteken, ezert mindenkepp fontolora vennem mely tankokkal lenne erdemes probalkozni. Most hirtelen a WT auf E 100 vonalra tudok gondolni, de fontolora vennek mas TD agat is. Esetleg mas jellegu tankok?
  • Master91
    hogy fütyürésszem a Kárpátia dalokat? igen
  • Sunsetjoy
    2-3 sör elég neked? :)
  • Oddball29
    Kinek a pap, kinek a ministránsfiú.
  • Master91
    én szeretem a kárpátiát, főleg ha 2-3 sör is van a gyomromba már
  • Oddball29
    Jah, Kárpátia, kb. 1 percig bírtam cérnával hallgatni. És nem az üzenet miatt, hanem mert unalmas, igénytelen borzadály.
  • foxbat88fx
    hmmm köszi, egy próbát megér :)
  • Roger6
    Baszki mi van ma :) ISU-152 nagy csővel HE, T69 szintén HE-vel osztja :) Kurva jó a buli!

Road to 100 Mill with T34 --> prém nélkül

• Bueno nacho
    A % igenis csökken. Amire gondolhattál:
    1. a már megszerzett fokozat (1., 2., 3.) nem vész el.
    2. az előző patchben bugos volt a % kijelzés, és az eddigi maxot mutatta az aktuális helyett.

@foxbat88fx (#326016)
    A jelzések fájlai a kövi helyen vannak:
    gui\maps\vehicles\decals\insignia
    (alapból a res\packages\gui.pkg-ban, a fenti elérési út modokhoz kellhet)

Elméletileg lehetséges az eltüntetésük, ha a mod mappába a fenti eléréssel üres textúrákra cseréled ki az eredeti .dds-eket.
  • Zegi Norbi HUN
    Pedig fel-le ingázik az átlagsebzésed függvényében.
  • Chaffee
  • foxbat88fx
    nincs valami mód ami eltünteti ezeket? :D olyan rondák tőle a tankok :S
    az oké, hogy az enyémen ki tudom kapcsolni.... de megcsinálhatta volna a WG, hogy úgy is belehessen állítani, hogy én ne lássam senkiét
  • popey8
    A Marks of E. % értéke nem tud csökkenni, csak max nem nő.
  • DantesHUN
    Kár ezen tovább okoskodni. Kamu az egész. Amúgyis olyan gyerekről beszélünk, aki a WoT-os garázsát horogkeresztekkel díszíti. (ha nem keverem össze mással, de azt hiszem ő az) A kisfiú nagyot akart mondani, de ehhez is buta. Az egész egy nagy önellentmondás.
  • Frankie69
    Az én nagyapám is a nyugati fronton szolgált, és ott is esett fogságba. Van egy csomó papírom, meg igazolványom tőle. Elő kéne keresnem.
  • Rivanka
    Ha valaki játszik már ezzel a fortress móddal, légyszi írjon már egy kis összefoglalót, hogyan is nézne ez ki most jelenleg. Ha jól értelmezem 3 szint van, van zsákmány, de ezt egymástól veszik el, vagy adja? Ezek a bónuszok azért nem lennének rosszak. És jól gondolom, hogy itt ha akar, játszik a csapat, ha nem akkor meg nem, nincs semmi kötelezettség, csak ha összejön egy csapat akkor lehet randomszerűen más csapatokkal játszani?
  • Lichtmaschin
    :-)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    buzi az összes artista
    az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait
  • bekescsaba
    Nem tudom, nem néztem utána. csak úgy gondoltam, hogy aki orosz hadifogságba esett, azaz harcolt az oroszok ellen, csak úgy kerülhetett újra katonai pályára, ha hithű kommunistává vált, vagy annak látszatát keltendő, minimum belép a pártba.

Nem olvastam ez irányú írásokat, csak saját eszemből gondoltam.
  • Count Adyn
    Jól elvagytok:D
  • suba53
    Tévedsz. A néphadseregben sem volt minden beosztáshoz kötelező a párttagság. Még tisztként sem.
    Nagyon sok csapattiszt nem volt párttag. Szintén a családból van rá példa.
  • Malarki
    Egyébként egy szóval se mondta, hogy harcolni vagy kiképezésen járt az Ardennekben. Lehet hogy csak családi kirándulás volt.
  • bekescsaba
    A Magyar Néphadsereg 1951-ben alakult, nem tudom milyen katonakönyv lehet ez. Utána kéne nézni. 1945 - 1950 között Magyar Honvédség volt a megenevzés.

Az 1949. évi népköztársasági alkotmány már létezett 1950-ben, tehát hivatkozhatott arra a könyv. De ez is 1944 után van.

Illetve fogság után hazatérve pártagnélküliként felveszik a hadseregbe? Az e kettő feltétel szerintem anulálta volna bármely katonai pálya kezdetét.
  • suba53
    Nem azt mondtam, hogy 40-ben ott volt a támadásban, hanem hogy mint harckocsizó kaphatott kiképzést német páncélosokra az ardennekben.
    1940 után az már német fennhatóság alatt állt, és simán lehetett ott harckocsizó kiképző terep.
    Ha ezután a keleti fronton 43-ban fogságba esett, akkor kijön a 7 év.
    És de. Sok katonát vett át a néphadsereg.
    Feleségem apósát, aki szolgált a Horthy hadseregben behívták katonának a háború után is, és igencsak kapacitálták, hogy vállaljon továbbszolgálatot, mert ő rendelkezett azzal a szakértelemmel, amivel az új munkás-paraszt besorozottak nem. Valakiknek az új sereg kiképzését is meg kellett oldani.
    Sok volt katonát vittek ki fogságba, ahol felajánlották nekik azt a lehetőséget, hogy ha belépnek a néphadseregbe, akkor nem viszik őket malenkij robotra.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.09.05. 11:26:46
  • ladista
    Hát igen, ez érdekes.

Alucard: a keltezésnél látható kissé elmosódottan.
  • bekescsaba
    1940-ben nem álltunj hadiállapotban Franciaországgal, ergo, mit keresett volna ott Dallos úr?
  • bekescsaba
    A legnagyobb baj az, hogy Horthy katonája nem szolgálhatott a Magyar Néphadseregben, pláne úgy, hogy 1944.ben esik fogságba, majd 1952-ben szabadul , majd 1950-ben belép a Néphadseregbe, és aláírja a könyvét.

Ez a baj.

hacsak úgy nem, hogy az Ardenekben megjelent egy orosz ejtőernyős különítmény,a kik elkapták Dallos urat, elcipelték a Igor Djatlov által megtalált orosz katonai bunkerhez, ott dolgoztatták, majd 52-ben visszaküldték a bunkerben található titkos időhasadékon keresztül (Djatlov incidens- a film) A kiskunhalasi hadkiegésíztő parancsokságára, hogy aláírhassa a katonakönyvét.
  • suba53
    Az ardennekben kétszer is volt hadművelet. 1940-ben a Franciák lerohanásakor, és 44-ben a nevezetes ellentámadás.
    Az öreg mint harckocsizó lehet hogy kiképzésen volt az Ardennekben, majd 43-ban fogságba esett ahonnan 50-ben szabadult.
    Mint harckocsizót besorozták a népi hadseregbe, és akkor állították ki a katona könyvét.
    Nem minden hadifoglyot tekintettek a demokrácia ellenségének, sok volt katonát soroztak be a népi hadseregbe, mert kellett a szakértelem, ami a párttagsági alapon kiválasztottakból hiányzott.
  • AlucardHuN
    Ti hol látjátok a dátumot? Amúgy érdekes, nem sokat hallottam hogy a nyugati fronton lettek volna magyarok. Volt pár innen toborzott SS páncélgránátos egység de azokat főleg az oroszok ellen küldték, csak jól kibasztak velük mert nehézfegyverzetet azt nem kaptak. Meg azoknak itthon sok jövőjük nem volt az átkosban.
  • DantesHUN
    Katonakönyv, ilyenek voltak az 50-es évekbéli katonakönyvek. Nem is az a gond, de ha 44-ben valaki a Magyar Királyi Honvédségben szolgált, miért nem arról mutat bármi papírt, vagy katonakönyvet?Ugyanmár. Vagy 7 évig hadifogoly volt, de közben visszament 1950-be az időben, és a királyi honvédség után, egyből átvették a Néphadseregbe? Mindezt az Ardenneki offenzíva után? Marty McFly semmi ehhez képest.
  • ladista
    Az szerintem szerepelhet, mert a könyvet (nem tudom, hogy katonakönyv-e) 50-ben állították ki a nevére.
  • lexlutor
    "aki megjárta az Ardenneket " - csoportos ibusz udulese soran... ti milyen butak vagytok! :)
  • DantesHUN
    Jaj te. Hát most egyből buktassam le azzal, hogy az Ardennekben 44-ben szolgáló magyar harckocsizó katonakönyvében az szerepel A Magyar NÉP!!! Köztársaság ? Várjuk meg mi lesz ebből.