418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DantesHUN
    Így van.
  • N3su
    zsurpubi vagy egy nincstelen senki!!!
  • yossarianHUN
    Ne. Csak ne.
  • foxbat88fx
    3 nap?!?!??! ne szopass :D
    lexlutor: nemtudom miért tettek ki, majd ráírok a klánvezérre, hogy WTF? :D
    igaz kérdezte, hogy tegnap miért nem voltam CW-n.... én sem érhetek rá mindig.... ma meg egész hétvégén este ráérek, meg jövőhét este is, erre nem kitesznek a klánból :D kell keresnem egy klánt ahol legalább 8-as CW-zhetek, mert elég fun.....
  • Sherman0070
    Csak erős idegzetű wot fanboyok nézzék meg ;D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy mostanában War Thunder-t tolom (oké utáljatok)
    Sok a bug benne de nekem bejön. (meg néha unfair)
    Azt le tudnátok írni hogy mi a problémátok a játékkal vagy miért nem szerettek játszani vele?
  • DantesHUN
    Hát most jól meg mondtad. Holnapra írd át a mesédet, és legyen hihetőbb és logikusabb.
  • Maala
    Hékás, nem mi menőzünk itt azzal, hogy el tudjuk a másikat tűntetni a barátainkkal a felsőbb körökből. :) Hanem te.
  • Maala
    Nem, 3 napot kell várnod.
  • lexlutor
    ez nem volt hosszu klantagsag akkor :)
  • Sherman0070
    Azt a Fehér Tigrises eventet jövő húsvétkor nem szeretnék visszahozni? :D
  • Lunki88
    Az oroszoknál ilyen menő eventek szoktak lenni? Lassan már bánom hogy nem az orosz szerveren regisztráltam. :D
  • N3su
    igen gondoltam ,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy ez a válaszod ,hiszen ti csak hazudoztok egész életutatok során ;munkahelyen ,iskolában , hivatalban ,óvodában stb. ti olyanok vagytok mint egy nyitott könyv ! egyébként így elég nehéz az igazat igazként leírni hogy ti mindig hazudoztok ,egyébként mit várok el a betelepített személyektől ?
    csak egy kicsit gondolkozzál el attól a naptól amikortól tudod az eszed . rájössz hogy csak egy hazug gerinctelen élősködő vagy!
  • foxbat88fx
    ha kitettek a klánból kell várnom 24 órát hogy beléphessek egy másikba?
  • yossarianHUN
    Nos, akkor itt az alkalom, hogy emeld a fórum színvonalát. Téma? Máskülönben ez csak sírás-sírás.
  • DantesHUN
    De miért kell hülyeségeket kitalálni? Minek kellenek a mesék? Ettől lesz valaki?
  • Sherman0070
    Itt minden nap csak veszekedés ment? 2 hónapja nem néztem ide de látom csak veszekedés megy vagy arty sírás...
  • Maala
    Lehet, neki nem volt nagyapja! Ő egy lombikbébi.
  • DantesHUN
    Persze. Hogyne. Aha. Én nem csúfolnám meg a nagyapám emlékét azzal, hogy hazugságokat találjak ki róla, hogy egy hülye fórumon nagyobb fiú legyek, de tudod.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.05. 18:12:22
  • N3su
    Az Ardennekbe úgy került ,hogy előbb átvezényelték Sopronba ez benne van a könyvben amit fogadott anyám őrizget .Én ,ha jól emlékszem onnan vitték tovább az Ardennekbe ahol a tankjuk kilövése után maga rángatta ki élve a harckocsizóit és mivel ő volt a parancsnok úgy döntött ,hogy lelépnek .
    A németek elkapták őket ,de az öreg nem nyughatott mert Magyarországon akarta enni a tavaszi cseresznyét. A németek elengedték de figyelmeztették ,hogy már Magyarország elesett vagyis már a Balatonon túl vagy a Balatonnál járnak .Az öreg soha egy szót nem mesélt nekünk unokáknak a háborúról. A nagyi ,vagy a lányai mesélték a történetet.Persze azt is ,hogy az oroszok megkínozták többször is (ezt gázzal tették ,vagyis bezárták egy helyiségbe és ráengedték a gázt) ,mert egy őrmester akivel hasonló nevük volt felgyújtotta az orosz rabokat a barakkjukkal együtt .
    Egyszer kilestem az öreget öltözködés közben mert látni akartam a sebeit amiket javarészt a hátán viselt. A háta szürke volt a sok apró szürkésfekete repeszszilánkoktól ,amikor észrevett ,morogva becsukta az ajtót .
  • Maala
    Lol, faszcibáló artink kilő a 7es pantherből, miután kilőttem közelharcban egy Centuriont... "Bocsi! De hát én mondtam, hogy trackeld le!"

Kicsit el van tájolva a valóságtól - ahogy az összes artysta majom -, hol a faszomba fogom nézni 158 hp-val egy 400 hp-s centurion ellen, hogy ő mit ír chatbe... Retardált majom csapattárs.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.05. 17:56:38
  • Lunki88
    Ez a fazon állandóan változtatja a nevét vagy csak ilyen sok accountja van?
  • Sherman0070
    Még csak töltöm lefelé szóval nem tudom :D
  • GabeE3e
    És Online a teszt szerver?

Fel lehet csatlakozni?
  • DantesHUN
    Vereség
    Csata: Live Oaks
    Jármű: E 25
    Szerzett tapasztalat: 1 353
    Szerzett kredit: 53 928
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Hihetetlen. 7 Kill, 3100+ sebzés. Az utolsó vk36 10%-on volt, és naná hogy minden redvás lövés lepattant róla. Háromszor vagy négyszer belelőttem, és nem. Persze ennyi idő alatt kilőtt.
    És persze a csapat se volt képes megnyerni persze a meccset. Miért is tudnák ügye?És miért is sebezne az utolsó lövésem, hogy a sikerüljön?
  • Sherman0070
    Na megjött a 9.3-as teszt. nekem 7671.74 MB :D
  • WR104
    Ezen nem csodalkozom.
  • NewHewkas
    Az event meg lett tarva az oroszoknál:

White Tiger

(2 évvel ezelőtt)

De egyébként ebből kiindulva, szerintem az összes általad linkelt medál (de legalábbis a felsősor) orosz eseményekhez kapcsolódik.
    Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.05. 17:06:03
  • foxbat88fx
    kár hogy a fehér tigrisből nem lett semmi :/
  • NewHewkas
    A második, amin a Maus van, az meg egy orosz eventhez kapcsolódik, asszem (legalábbis anno mikor egyszer a ruszki weboldalra tévedtem, ott láttam ezt a csillagot a felirattal.)
  • Maala
    Feleséged apósát?

Most trollkodtál, hogy észreveszik-e, bonyolultan fogalmaztál idsapádra, vagy előző házasság?
  • madmanic
    sose jöttem volna rá :D
  • yossarianHUN
    A német Marks of Excellencet a kínai tank csövén.
  • foxbat88fx
    német kiválósági jel kínai tankon? :D
  • madmanic
    mit kell nézni?
  • foxbat88fx
    kutatva a becsomagolt pkg mappákban érdekes medálokat találtam, amiket még nem láttam:

az első White Tiger névre hallgat, ami gondolom a rég feledésbe múlt White Tiger játékmódra adtak volna...
    az alsó kettő lépés medál
  • foxbat88fx
    ez vicces :D:D:D

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.05. 14:57:56
  • WR104
    Lorraine, A44, Auf Panther ami nekem kiemelkedoen hozta a wn8-at atlagos teljesitmeny mellett. Az 50-b-vel meg ha tolok egy 3.5k damage-es kort 1 killel az csak 2.6k wn8. Ha van 2 kill akkor 3k. Ennyit a Lorival 2k damage-re meg 1 killre kaptam. Azt meg gyerekjatek osszehozni vele.
  • popey8
    Az szép grat. Most, h mondod, ebben is van igazság. A C. GC se jó túl sok mindenre, mégis elég jó WN8-akat kaptam vele, ha jól emlékszem. Azért a szinte semmire nem jó tankokkal is csak egy nagyon jó player tud statot húzni szerintem. Egy OP cuccal egy átlag playernek sokkal könnyebb.
  • TOMSILENT
    Később sem reagált mikor írtak neki, valószínű hogy kikapcsolta a chat-et...
  • FosTalicskaa
    Ahogy látom még nem indult el a kör, ráadásul a neve is szürke, szóval amikor ezt leírtad, valszeg be sem volt még töltve a meccsbe...