418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ugye a teszt serverre azzal a címmel kell belépni, amivel live-ra? Mintha ezt olvastam volna itt. Nálam viszont azt írja incorrect... -
Plata #326354 Srácok fejezzétek már be hogy kinek a dédnagymamája mi volt,magyarok voltak nyugaton azt tudom,mert a nagyapámat is nyugatra vitték a németek,de ő meglógott,amiért német hadifogolytáborba került,onnan meg az amcsik szedték ki és bevágták egy amcsi táborba,gyerekkoromban mindig utálta ha valaki azt mondta hogy OK,mert arra emlékeztette ahogy az amcsik kínozták.Valami pénzt kapott is ezért,de már legalább 20 éve halott így nem nagyon tudom megkérdezni,a másik nagyapám meg azt mesélte hogy az első világháborúban egy repülő kergette a ház körül. 
Bár ezt sosem hittem el,de jó mese volt,bár valóban élt már az első világháború idején,de gyerek volt.
-
béta teszterek kapták ha jól emlékszem, egyszer volt vehető vmi bundle-ban. -
-
Plata #326351 Az az M6 alien valamikor réges régen bent volt mint prémium ajándék tank vagy mi a túró,régen volt belőle jó pár. -
DantesHUN #326350 Ezt nekem mondod? Akinek nagyapja csatahajó kapitány volt? -
szerintem baromi jól néz ki, nem értem miért nem teszik vissza t8-as prémként az usákokhoz. -
Plata #326348 Basszus,el is felejtettem hogy hétvégén nem szabad játszani.
Már két ilyen csatám volt,t69-el t10 csatában szintén nekem volt a legtöbb sebzésem. -
Angelus1991ster #326347 Egy ilyet anno kilőttem. Megláttam a csata elején, nagy nehezen kilőttem. -
egyébként ennek a gwe-100-nak ebben a formában mi értelme?
nem úgy lenne logikus, hogy legalább az e-100 páncélját megkapja mint a t10-es brit arti?
Mert így tényleg felesleges egy ilyen mondva csinált tank, lehetne a tigris is 10-es szinten. -
Ez a t49 nem nagy szám, legalábbis játszani nem túl jó, aki szeret scoutolni lehet jó lesz neki, de nekem inkább a ru jön be, azt ahogy látom simán lehet medként is használni nagy látótávval,pontos ágyú,mozgékony egy felüldülés ip-panther 2 páros után.
egyébként meg teszten ki élhetem az artis vágyaim:D
szépen bespájzoltam pár 10-es és játszogathatom őket fullos pompájukba:D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te hivatásból hazaáruló vagy ,a hazaárulóknak pedig kötél jár !!! -
DantesHUN #326343 Szomorú vagyok, hogy nem derült ki a válasz.
-
Bingisz #326342 Nem lesz kapható. Teszten azért kapható, mert az orosz szerver szabályokra épül, és ott meg lehet venni. -
sempike #326341 Egy ilyen m6Alien-el összefutott vagy két hete egy sima csatában. Neten olvastam utánna, hogy elvileg EU-s szerveren nem is lehetne. Lehet vmi szupertesztelő játszott vele. -
Akkor neked hugyoztam tele az egyenruhádat, ide érzem a bűzödet SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te csicska nulla fasz egy utolsó nulla vagy te buzi
!!!
te gyáva cigány tetű és most pedig egy utolsó élősködő tetű cigány vagy !!!
na most meg vagy te korcs
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.09.06. 20:38:01 -
stork13 #326339 2. nap befejeztem. Napi 22-30 meccs már túllépi az ingerküszöbömet.
Szépen, kényelmesen 8-12 meccsel a napi 10k-t beleteszem a Centurionba és október végére meg is lesz a 4202-m.
-
DantesHUN #326338 Aha. Én főhadnagy voltam. Mikor volt ez, hány éves is vagy? -
Angelus1991ster #326337 Tesztről nézek videókat, és látom, hogy a tier5-ös prémium M4 elérhető lesz. Aki tesztel éppen, erősítse meg az észrevételem! Előre is köszönöm! Remélem a többi "rejtett" prémium tank is ingame shopba kerül ( BT-SV, PzII J, Tetrarch, M6Alien, PzV/IV, A-32 és PzIV Hydro).
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.06. 20:29:06 -
Szakaszvezetőként szereltem ,nekünk még zöld egyenruhánk volt ráadásul rongyos ...
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.09.06. 20:20:28 -
DantesHUN #326335 Bizony. Ja. De még mindig nem voltak magyarok az offenzívában...tehát az első mondattól az utolsóig mese. De tényleg, áruld már el, hány éves vagy tizedes úr? -
Teveled csak az a baj ,hogy nagyon alulmaradt vagy és úgy érzed ez segít rajtad ...
ne bocsásd meg ,de nem süllyedek le hozzád még egyszer ... most már meg van a rutinom ellened !!!
-
Angelus1991ster #326333 Hagyjad békén:D
a régi troll legalább nyilvánosan trollkodott westrlemániás-pankrátoros giffekkel ( bár bántam, hogy nem wot-os gifekkkel bombázza a fórumot) -
DantesHUN #326332 Egy szó se igaz belőle. tizenéves kishülyegyerek aki meséjével akar nagyfiú lenni. -
DantesHUN #326331 Látom sokat dolgoztál rajta tegnap óta. 
Mondjuk valahogy a bizonyítékot azt valahogy nem látom. Más látja? Nem értem.
Ja. Igen hihető, hogy a németek csak úgy elengedték.
És a hadifogságban két évvel annak lejárta előtt kapott egy katonakönyvet!
Többször is megszökött ennivalóért. Kész, ez kész!
Szabadulása után kapott 20 forint segélyt? MIért? Hát 60-ig volt katona nem? Te mondtad. Meg vagyok már keverve mint a jó zsuga.
Ja, te is megszöktél a laktanyából? Mikor voltál te katona? Ovi volt az nem laktanya. Hány éves vagy? 15? 12? Több nemigen. Megszökött a laktanyából...persze. Három fő parancsoka...
Kellet ez így estére, hogy nevessek.
Többször os besorozták ...óh igen, az állandóan megszökő rebbelis katonákat szerették buzgón besorozni
Ja, és Turánnal ment. Az Ardennekben. Sopronból. Az ne zavarjon hogy nem vettek részt magyar alakulatok az Ardenneki offenzívában! Világos? Pláne nem képezték át őket másra és vitték őket el. Minden magyar alakulatot itthon vetettek be , mert épp támadt a Vörös Hadsereg.
Teljesen kizárt az ügy.
-
Erre emlékszik ... az is lehet ,hogy Pzkpfw IV volt ,nem tudják pontosan Sopronból vezényelték tovább nyugatra ,lehet kaptak ott egy hét gyorstalpalót közepes vagy könnyű ,de lehet hogy nehéz harckocsiból persze ezt nem tudja pontosan ,de lehet a nővére vagy az öccse többet tud erről ... -
AlucardHuN #326329 Turán nyugaton???? Mondjuk épp most olvastam másik fórumon hogy ott is azt taglalják hogy lehettek e a háború vége felé magyarok nyugaton. Pár kisebb csoport lehet hogy volt, de hogy egy turánnal foglalkoztak volna-e a németek az nekem kicsit hihetetlenül hangzik. -
Egyenlőre telefonban mesélt anyum,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
azt nem tudta elmondani ,hogy az Ardennekben volt e .Miután kilőtték őket ,neki maradt annyi lelki jelenlét ,hogy kimentse a harckocsizóit a Turán harckocsiból .Annyi biztos ,hogy a nyugati fronton amierikai fogságba került és onnan hazaengedték ,hogy ehessen a májusi cseresznyéből ,de figyelmeztették ,hogy az oroszok már elfoglalták Magyarországot és el fogják kapni ...
Sopronban az oroszok el is kapták és négy évet volt hadifogságban Kujbisev -ben ,ahonnan többször is megszökött ,hogy ennivalót lophasson a társainak és nem kapták el soha (megjegyzem én is meglógtam soros koromban a laktanyából ,hogy ennivalót vegyek magunknak ,magamnak Én három fő parancsnoka voltam és tizedes)...
Az eset pedig a gázkamrával pedig a vallatására használt kínzó eszköz volt ,mert azt akarták ,hogy bevallja a gyújtogatást
Szabadulása után Debrecenbe érkezett ahol kapott 20 forint sürgősségi segélyt ...
A katonakönyve azért 1950 -es mert akkor kapott újat amibe bevezettek mindent ami a régiben is benne volt ...
Tartalékosként volt többször is besorozva katonának ...
[spoiler]Jegyzet a telefonból:
sopron elk. 4 évig kujbisev debrecen érk. gázkamra vallatás amerikai fogság - oroszok szökés ennivalóért turán parancsnok háború után kapott egy új könyvet .berángatás töbször tartalékos
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.09.06. 19:37:04 -
lexlutor #326327 miert lehet az ilyen agyhalott retardalt top tank??? -
Rivanka #326326 Meg ott nem base xp volt, ráadásul ott adtak 1-ik hétvégén 5x-özőt is elején. Ez most nálam stabilan 4-5 óra naponta, ez alá nem hiszem lehetne menni. -
lexlutor #326325 nem hiszem el! westfielden delrol a kreten allatja nagy pinokkioban es e75ben lejon a varosbol a halalvolgybe es felmeszik a tuloldalan es campel a dombon sima random csataban mint top heavy.. -
Angelus1991ster #326324 Az mérföldekkel könnyebb. Ha úgy nézem fele annyi idő sem kellett. Megvolt 13 nap alatt és csak hétvégén játszottam egésznap. 7*75ezer xp könnyebben megvolt.
Sőt szerintem az SP event miatt , majd minden t8-as csatában van 1-2 T26E4 SP.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.06. 19:19:06 -
Rivanka #326323 Jah-jah, én is Sp-vel csinálgatom, 6/6 eddig, semmi extra, játszok, mint az Sp megléte óta általában. A kv-nek viszont énsem álltam neki, nem tudom lesz -e olyan, aki kiszenvedi azt 25x egy tier 5-ért. Én amúgy sem szeretem az orosz tankokat, úgyhogy még a legénység húzós része sem érdekel annak az ágnak. Ezt a type 62-t meg néztem, nem pont olyan legénység való bele, mint a wz-kbe, a rádióssal kavarás van. De állítólag az nem nagy gond, csak nem használja azt a skillt addig az a tag. -
lexlutor #326322 nem tudom meg kinek van boszme-m6ja, de egy picit az most orulhet annyi ev utan:
- M6A2E1 now has limited MM in 9.3 (its top battletier was removed) -
lexlutor #326321 ez jo hir:
- Storm confirms that all vehicles will be reworked to the engine/transmission split system -
Lichtmaschin #326320 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szintén zenész...én a ráfordított idő miatt hagytam abba mikor 5 órát ültem a gép előtt éjszaka hogy a 12500 spot dmg-em meglegyen és természetesen nem lett meg....chaffeevel csináltam... -
lexlutor #326319 azt lenne erdekes latni, hogy az sp eventhez kepest hany embernek lett meg bmilyek a mostaniak kozul. -
Már pedig nekem szar a statom. -
1. napon próbáltam, de hamar lemondtam róla, tényleg nem ér annyit hogy 25x szórakozzak vele -
lexlutor #326316 azt a meset hagyjuk mar h szar stattal valaki jo jatekos...