418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sikora
    Köszi a választ. Hogy tudok írni a supportnak illetve hol? Azt nem gondolom, hogy feltörték volna mert az email címem kellett volna a jelszó változtatáshoz. Belépni be tudok a honlapon a jelszavammal, csak azon belül azt írja blokkolva vagyok. Nem értem miért. Mindegy, tehát hova és hogyan kell írnom?
  • Master91
    Rate of Visibility Checks

You will not necessarily spot an enemy tank as soon as you have line of sight on it. The rate of visibility checks is limited as follows:

within 50 m range - every 0.1 sec
    within 150 m range - every 0.5 sec
    within 270 m range - every 1.0 sec
    within 445 m range - every 2.0 sec

NOTE: While Overlord confirmed the above as still correct for 0.7.1, US community manager Vallther claimed on 23 January 2012 that the frequency of the visibility checks depends "a lot on the map" and that he "requested a total check from Q&A regarding the matter". [2]

The rate limitation on visibility checks means that it is entirely possible that a hidden tank moves out of cover right after a visibility check, shoots you, and returns back into cover right before the next visibility check, thus never getting spotted and staying hidden. This can also lead to fast tanks getting spotted only closer to you than your spotting range would normally allow - at a maximum speed of 72 km/h a tank can cross 40m between spotting checks past 270m range.
  • Master91
    akkor még egyszer

szar a neted, már késel pár ms-t hogy meg lásd

ez mellé még jön az , hogy gyengusz a géped, alacsonyabb az fps-ed, esetleg pont kicsit be is szaggat a játék, már megint buksz pár ms-t a, ha össze adod a kettőt már ki jön akár másodperc is

az a spot check az minél közelebb van annál sűrűbb, ~100 méteren belül már szinte állandó úgy tudom

3-500 méter közt van ilyen majdnem másodpercnyi
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.07. 18:51:06
  • sempike
    Hmm, igazad lehet. Ez a pár milisec-es késes spot-check rendszerben nekem is rémlik az egyik WGs videóból.
    A gondom már csak annyi, hogy a KV2 azért nem szokott egy pillanat alatt megtenni 50métert.
  • yossarianHUN
    Feltehetőleg feltörték, vagy bannoltattad magad. Írj a supportnak, és kérdezz rá.
  • yossarianHUN
    A gépnek semmi köze hozzá, az az FPS-t befolyásolja. A net dettó, hacsak nem laggol a kollega, hanem 80 alatti pingje van, akkor nem lehet ilyen gond. Ez leginkább szerverkésés, illetve ott van ugye az a ficsőr is, hogy két(?) másodpercenként van spot-check a tankokon. Tehát lehet, hogy elméletileg már fel volt spottolva a KV-2, csak a spot-check miatt csak két másodperc múlva rajzolta ki a szerver ténylegesen.
  • sikora
    Üdv! Valaki tudna segíteni? Jó ideje már, hogy nem játszottam, most visszanéztem, de nem tudok belépni mert azt írja blokkolva van az accountom. Mit jelent ez a blokkolás és hogy lehet feloldani? Előre is köszönöm.
  • Master91
    50m működik

csak neked idő kell mire a neted és a géped miatt valójába meg látod

pl. rohanok feléd T71-el, 50méteren belül be kapcsolódik, spottolni fogsz, de mire valójába meg jelenek lesz ~40 méter, mert gagyi a neted, gagyi a géped stb stb stb.
  • sempike
    Imádom ezt a csodálatos spot rendszert amit a nagytudású orosz programozók bele heggesztettek ebbe a bugok és hibák nélkül működő játéba.
    Bisztos napkitörés volt és az zavarta meg a szervert ezért volt lehetséges hogy az épület egyik sarkán, takarásban álldogálva egyszer csak fél méterre előtte kigördül egy ellenséges KV-2. De úgy, hogy csak azután rajzolta ki a játék hogy pofánvágott, hogy az 50 méteres auto spot hiányáról ne is beszéljünk.
    Azt hiszem a kedves programozók mamája most nagyon örül, gondolván biztos a fia/lánya emlegeti, azért csuklik ennyire.
  • Angelus1991ster
    Tudom, egyrészt komolytalanul lehet játszani a teszten. Nem is idegesített a rahedli t10-es. Élesben azért idegesít a sok 2 szintel magasabb főleg t6 és t7-en, főleg t7-en.
  • Lunki88
    Arra még lenne idő hogy gyorsan keresztet vessen magára. :)
  • Faboo
    Az E100 meg se mozdul 1mp alatt. :(
  • Master91
    Eu1-en is így van.. :D
  • Lunki88
    Én az STB-1-et avagy a "satöbbit" próbáltam ki. :D Nagyon durva dpm-je van és az ágyúsüllyedés is qrva jó szerintem. Azt hiszem újra elő kell vegyem a chi-rit ezek után.
  • szabii98
    tesztszerveren jobb pingem van mint eu2-n. wtf?
  • yossarianHUN
    Teszten nem érdemes nyolcassal menni. Mivel a legtöbben 10-es gépeket próbálnak ki, az ember folyamatosan a lista legalján szopik.
  • Angelus1991ster
    Én is azt csinálom.

STA-1 jónak tűnik teszten, de furcsa hogy a 15-ből 12 tier10-es:D
  • Angelus1991ster
    Inkább tesztszerverezzél.
  • Pares
    Ma 8 csata elég volt, hogy beteljen a pohár. -25% RNG, arty buzik, vörös retardáltak. Elég volt, én ebből nem kérek.
  • Malarki
    Ugyan már hiszen köztudott, hogy ha eltalál az arty akkor te vagy a hibás! Miért nem figyeltél? Miért nem voltál artysafeban? Talán nem kellene fél napig a semmi közepén álldogálni fiatalember! És nem a szegény artykat kell szidni, mert rohadt nehéz velük jásztanai!

irónia OFF
  • Count Adyn
    Nekem az jutott eszembe, hogy mien lenne ha lehetne hallani az artylövedék "fütyölését" az egész pályán amikor a levegőben van, adna egy kis esélyt (1-1,6 sec )menekülni, és még hangulatos is lenne:)
  • Armisael
    Az eddig lement kb 20k csata alatt azt hittem kiismertem, hogy miért mennyi EXP jár, de az előbbi csata engem egy kicsit meglepett (WZ-t jkell nézni)

Aztán megnéztem a srác statját mert érdekelt, hogy mit tudhat amit én nem... hát :D
  • Pares
    1v1-ben harcolok egy másik tankkal, folyamatosan megy a csiki-csuki, sikerül kilőnöm, megállok 1,5 másodpercre, hogy meggyógyítsam a lövészt, erre telibe talál az arty... Ez a legundorítóbb és legdühítőbb dolog, ami ebben a játékban van. Egy vörös senki a pálya másik végéből rám mutat a szatellitnézetből, megnyomja a gombot és viszlát... Egy teáskanál vízbe bele tudnám fojtani az ilyen kis g*ciket.
  • davidbog
    Valószínűleg mert mozgékony. Ugyanaz a karakterisztika mint az IS-8, de annál kicsit mozgékonyabb és a nagyobb alfa sebzés miatt nem kell annyiszor kitenni lövéseknek. A test páncélzata nem valami erős, vízszintes lövegmagasságból nézve a homlokpáncél 205-230 mm védelmet nyújt, szóval nem valami erős.
    A 130 mm-es lövege (ami nem tudom miért van, ugyanúgy nem való a WZ-be mint ahogy az S-70 se az IS-4-be) szerintem nem rossz, szinte ugyanaz mint a 12,8 cm Kwk44. Egyetlen hibája, hogy lövés után nagyon szétugrik a célzókör. Ezzel együtt összességében a 12,8 cm-es/130 mm-es löveggel szerelt harckocsik közül szerintem csak a Maus jobb nála tűzerőben, az E-75, Vk45.02, IS-7. E-100 gyengébb. Az 244 mm átütés még jó, azok a 2, 4, 6 mm-es különbségek nem sokat számítanak, ha 5%-on belül van a különbség annyira mindegy mennyi. Az a lényeg hogy 230 mm felett van.
    Én is szeretem a WZ-t, de az E-75, ST-I, M103 jobb.
  • NewHewkas
    #326410 Szerintem Snickers
  • yossarianHUN
    Valaki elmondaná, miért magasztalja mindenki egekig a WZ-111-et? Nincs meg, csak kíváncsi vagyok. Ellenfélként és adatok alapján egyáltalán nem egy izmos gépezet. A hasát bármivel belövöm, a tornya meg kemény, de van rajta weak spot, ha nem is nagy. Az ágyúja az adatok alapján a leggyengébb T9 heavy ágyú. Az átütése kevesebb mint az E-75-nek, ugyanolyan lassan céloz, és pontatlanabb is. A rof jobb, de nem hiszem hogy ez elég az üdvösséghez. Szóval miért van mindenki elájulva érte?
  • lexlutor
    t49 pont olyan elbaszott op a tierjeben mint a hellcat tier6ban. csak t49et kevesebben nyomtak, mert tier5 az derogal. es ehhez nem kell tomatonak lenni, h valaki eszrevegye.
  • Pares
    Hülye kérdés, mert mind a kettő jó, csak mind a kettő másban jó. Nekem mind a kettő megvan, és szerintem egyik sem jobb a másiknál.
  • Toweliee
    Nm
  • Faboo
    Ha a leot választod, akkor arra nagyon figyelj, hogy közelharcba ne keveredj vele. Egy nyolcas amx szanaszéjjel szed. Ha az első bekapott lövés nem is, de a harmadik tuti lőszerrekesz és akkor kampó. A középtávú, távolsági harc ajánlott, vagy a lecsapsz és elrohansz taktika. Egyik kedvenc eseményem volt vele mikor szemből egy jagd e100 leláncolt, egy amx 13/75 körbetáncolt és 6-ból 6 lövése átütött. A jagd következő két lövése lepattant! Biztos anyázott egy párat.
  • BoneDragon
    Köszönöm!

Szerk.: Ez Toweliee-nak ment, csak a válasz gomb meghülyült.
    Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.09.07. 13:41:09
  • Faboo
    Volt idő, amikor szerintem te se.
  • Toweliee
    De mindenki normálisan válaszolt a kérdésedre :)) Hátha ez segít a döntésben. Más vasakat is össze tudsz hasonlítani.
  • foxbat88fx
    ááá ez még teljesen "normális"
    tudnád mik szoktak itt menni :)))))
    sok hülye nem fogja fel, hogy ez egy JÁTÉK :D
  • BoneDragon
    Na látod még se volt hülye kérdés, mivel más. Kb ilyen válaszra vártam. Itt miért nem tudnak egyesek normálisan válaszolni, meg beszélgetni, óvoda komolyan..
  • Toweliee
    Attól függ melyik statot nézed. Mert pl védettségben nem jobb. Ramolni nem tudsz a Leo-val. Szóval, ízlés kérdése. Én az E-50-et jobban szerettem, de ez az én problémám.
  • BoneDragon
    Nem volt hülye kérdés, mert az egy dolog, hogy statban a leopard 1 jobb, attól még ingame, nem biztos...

(faszé nem működik a válaszgomb...)
    Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.09.07. 13:26:08
  • Toweliee
    Hülye kérdésre hülye válasz. Mindkettő jó, csak máshogy.
  • BoneDragon
    Köszönöm a rettentő segítőkész választ, nem is vártam itt mást.
  • foxbat88fx
    mindkettő