418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #326715 Szerintem csak áldozatul estek a WG legújabb, túlbuzgó "fegyelmezünk mi kérem szépen, tessék csak nézni" történetének. Állítólag az utóbbi hétben 5000 játékost bannoltak RU szerveren is csaták megrendezéséért. Ennyire azért szerintem korántsem népszerű a dolog. Amikor azt a 8k embert bannolták botolásért, akkor is tuti volt olyan köztük, aki nem volt bot, csak simán béna. -
FastHandy #326714 Te már megint zseni vagy -.- -
foxbat88fx #326713 upsz.... tényleg, ott az email bemásolva :D
az cinkes :) másképp nem tudnak nyerni :D:D -
FastHandy #326712 nem pofáztak be senkinek én is ZWACK-os vagyok .. semmi nem volt csak reportoltak minket fake csata miatt ami nem volt fake csata .. -
yossarianHUN #326711 Ahogy elnézem, előre megrendezett csaták játszása a vád. -
foxbat88fx #326710 fame point :D:D:D köszi, felnőtt ember vagyok, más fontosabb mint egy játék :) -
foxbat88fx #326709 nem nem..... engem már rengetegszer banoltak mások szidásáért :) de ezt inkább "taunting"-nak hívják, amikor lenézik a másik játékost..
pl leverik az ellenséget CW-n majd beírják chatbe, hogy "gg losers" vagy "next time idiots"... akkor ezért nem chat ban-t kapsz....
(legalábbis én már kaptam ezért 3-7napig tartó ban-t)
gondolom bepofáztak CW-n, a replayeket elküldték a supportnak, azok meg nem tétlenkedtek....
ez van ha az átlag életkor 16 a klánban :D -
FastHandy #326708 Mert ezzel elment az event -.- maybe? de majd adok 1 kekszet ha lessz legalább 1 fame pontod -
yossarianHUN #326707 Ugyanolyan fos mindkettőnek a mozgékonysága. Tudom, mindkettő volt. A különbség, hogy a T34 megbízhatóan tud támaszkodni a hulldownra, és még T10-ben is komoly tényező azzal az ágyúval, míg az SP-nek van egy random szar páncélzata, amit ha egy krumplinál okosabb az ellenfél testen és tornyon is probléma nélkül bever, meg egy viccnek is rossz, lepkefing ágyúja. 170 pen T8-ban, egy vemhes lajhár mozgékonyságú tankon? Sok szerencsét. T9-ben gyakorlatilag már ballaszt vagy a csapatnak, goldot meg lőjön prémtankkal akinek két anyja van. -
foxbat88fx #326706 Popcorn on :D ZWACK
hogy kivannak 2 nap bantól xDDDD -
FastHandy #326705 A zseniális embereknek írnám káromkodásért chat bann jár -.- -
Mi van? Az egész klánt??? Nebassz, azt hittem csak Tepi-t káromkodás vagy ilyesmiért.
Most már érdekelne engem is mi történt. Ez mekkora ge.iség pont az event alatt. -
R3nton #326703 Egy fos! Mindenki bevan indulva az alfára meg a penre, mert nem ismeri a gyenge pontokat, holott az egész tank egy vicc azzal a töltésidővel, meg szűkülési idővel stb... Hát pedig az SP 2x olyan gyors, mint a T34. T34nek kb olyan a mozgékonysága, mint a tier3 francia prém TDnek pak40 vagy mi az. -
yossarianHUN #326702 SP jobb mint a T34?:D Na ez a hetivicc. Fényévekre vannak egymástól. Egyébként meg a sebességgel jönni vicces, mikor az SP is egy olyan csigalassú borzadály, hogy az IS-6-ok a kezdőkörben úgy száguldanak el melletted, hogy lobog a hajad. Nem tudsz vele lépést tartani a heavykkel se. -
foxbat88fx #326701 vagy marad a szokásos miatt:
az egész klán egy fertő :D mindig mindenkit szidnak randomban.... (szerencsére arról nem is tudok, hogy mi mehet CW-n meg csapat módban.... meg stronghold, de nem is akarok tudni róla) -
foxbat88fx #326700 http://sg.hu/forum/uzenet/1271188541/326523 -
AlucardHuN #326699 Hát beszarok, eddig azt hittem csak a babuinok csinállnak ilyen pótcselekvéseket mint báziskörbejárás meg stb. Kb mint a t150-el kapáló gyerek. -
Csak úgy nem bannolgatnak véletlenre. Szóval mi az igazság? -
AlucardHuN #326697 Hát beszarok, eddig azt hittem csak a babuinok csinállnak ilyen pótcselekvéseket mint báziskörbejárás meg stb. Kb mint a t150-el kapáló gyerek. -
nem lehet hogy chatbe durvák voltak páran ? (legalább is néha volt itt 1-2 eset erről) -
tepi1 #326695 Foxi én gondolkodom de semmi nem jut az eszembe
-
foxbat88fx #326694 csak kettő? :(
indoklás nem kell.... szerintem tudjátok ti, hogy miért kaptátok :D -
tepi1 #326693 Minden féle indoklás nélkül kibannolták az egész klánt kétnapra -
foxbat88fx #326692 Az egész klán bannolva lett 3 napig!!!!!
Talán majd elgondolkodnak, hogy miért..... -
Bővebben? -
foxbat88fx #326690 a cvakk napjai megvannak számlálva
-
R3nton #326689 Mi van a zwackal? Én néztem az FB-t nem láttam semmilyen hírt. -
Ja. És LükeFoxy intézte. :D
Kurvár@ oda kell figyelnem nekem is, mert a következő én leszek. :D -
Azért kaptál bannt mert Zwackos vagy?
-
Oddball29 #326686 Tűzoltó. -
A kólát melyik felszerelés helyén használod?
Most valamelyik eventen nyertem pár ilyen extra kiegészítőt, mint a kóla is pl., épp ki is próbálhatnám. -
Desmodromic #326684 ? -
tepi1 #326683 Ja Zwack!Tetves Wargaming Europe korruptabb mint a parlament. -
"Szoktam még falut rombolni, gyorsulási versenyt tartani magammal, meg ilyesmik. Néha meg csak símán elmegyek a pálya azon részeire, ahol amúgy sohasem járnék, afféle kirándulásképpen." 
A gyorsulási verseny magaddal, az izgis lehet:D
Igen vannak ilyen csaták és a map felfedezése hasznosabb is lenne, de én egy ilyen csatában is megpróbálok annyit sebezni amennyit csak lehet. Ha elcsípek 1-2 killt + egy kis dmg, már is nem rontom annyira a statomat, mintha totál semmit nem csináltam volna és persze a csapatnak is hasznosabb tagja leszek. Lehet pont azon az 1-2 killen fog múlni a győzelem. -
Mennyi low van már itt a fórumon is :-) -
Oddball29 #326680 Van megoldás, nem kell XVM. Akkor nem tudod feladni fejben már az elején. -
Rivanka #326679 Sajna eltünt az a komment, amire válaszolni akartam. Szal épp elébb volt pz4-el tier 7-es csatám, ahol berakott egyedüliként a scoutok alá. Ilyenkor én mindig feltalálom magam, most pl körbe-körbe mentem a bázis vonalán, kis vezetés gyakorlás sosem árt. Megtettem 2.4 km-t:) Xvm-em régóta nincs, de az ilyen csaták értelmetlenek, akárki akármit mond. Szoktam még falut rombolni, gyorsulási versenyt tartani magammal, meg ilyesmik. Néha meg csak símán elmegyek a pálya azon részeire, ahol amúgy sohasem járnék, afféle kirándulásképpen. -
técsé2 #326678 Akkor hadd magyarázzam meg. Ha pl t34-85-el a lista alján vagyok+1 tier6-os szerencsétlen rajtam kívül, a többi játékos meg zömében tier8-as és nálunk van egy 2 fős piroska tier7-es szakasz, az ellenfélnél meg 2*3 fős tier8 ahol mindkét szakasz zöld meg lila és a win cahnce kb 27%, akkor nem erőltettem dolgot. Elsősorban azért játszom mert nyerni akarok, ha erre esélyt sem látok, akkor meg sem próbálom. Ha látom hogy nálunk is vannak jó játékos akiket lehet támogatni akkor nem, de tegnap előtt is 12 csatából 10x tier8-ba rakott be a t34-85-el, ami kiváló med a maga kategóriájában, de az is6 kaliberű tankokat még kb oldalról sem tudom átlőni.
Én meg pont azt tartom undorító féregnek aki megállás nélkül szarja a goldot és azt hiszi ez feljogosítja arra hogy másokat kioktasson. A gold ammo használata csak az észbeli hiányosságokat pótolja. Nincs mit szépíteni akkor sem rajta ha páran megsértődnek
-
Oddball29 #326677 Zwack? -
Olvass facebookot.