418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    pl.: fcm-rol nem tudtam :)
  • Malarki
    Hát ezt a KV-1S-t rendesen taccsra vágták.
    A mozgékonysága megmaradt, legalább is én erre emlékszem. Páncélját nem nagyon tudom megítélni, mert folyamatosan T8-ba rakott, azok lazán átlőtték. Na de az ágyú. Na az egy hulladék. Irgalmatlan pontatlan, és ezt szó szerint kell venni, fullra szűkült célkereszttel is össze-vissza lő, rohadt lassan szűkül, nagyon lassan tölt(100%-os legénység+töltésgyorsító+venti= 17 sec). Az se menti meg hogy a legtöbb HP-ja van T6-ban(870).
    Szóval aki a KV-1S nerfre várt az megkapta.
  • Maala
    Most 3, vagy 2 tierlimit nélküli, nem mindegy? :P
  • lexlutor
    hmm.. t34et es lovet leszamitva kb minden tierlimites lett a 8as premiumok kozul?

9.3 mm táblázat
  • DantesHUN
    Olyat miért csinál egy KV5, én is abban voltam, lőjjük egymást, átlövöm többször, erre a fal mögött megfordul és seggel tolat ki? Úgy vélte hátulról nem ütöm át? De hát át lehet.
  • Malarki
    Igen, már megy.
  • Maala
    Ingyen van, nem kell rá goldot pazarolni, és az ember amúgy is játszik.
  • R3nton
    Type64em nekem is van. Sztem is baromi jó, nagyon szeretem, bár annyira nem vagyok jó lighttal. Nekem a 8as medek a kedvenceim M26, Obj416 stb...KV220am van. Nem rossz, de ez a retardált event nem éri meg érte, nagyon durva. Annyira azért nem jó. Type62 meg adatok alapján gyengusznak tűnik.
  • Maala
    Na, megnyílt a tesztszeró most 6-tól?
  • Angelus1991ster
    :D én feladtam az 5.-nél. Ennyit nem ér meg.
    KV-220-as még megérné, de a light-okkal való játék számomra eggyenlő a stat tönkrevágásával.

De ha SU-122-44 vagy Párduc/M10 lett volna , akkor még csinálnám, főleg, hogy utóbbi tierlimites.
  • viper07
    Gondolom jó néhányan csináljátok a Typos- küldit. Az én személyes tapasztalom ezzel a tankkal nem valami jó. Az utóbbi hetekben kizárólag 10-esek közé tett be, ahol nekem a játék vele nyögvenyelős. 143 Pen itt vicc - jó a gold az üt -, és a mozgékonysága sem az igazi, főleg nem BC -k ellen. Szóval felderítőként el lehet vele lenni, de ez nem az én igazi világom.Sz@r az ágú neg. kitéríthetősége, pl. Cliff-en a hegyről semmit nem tudsz lőni. Jó lenne nagyon Tier 8 -ig, de mondom ezt nem láttam már régóta. Nem űgy a kisöcsi a Type 64. Na az OP gép. Fasza ágyú kitéríthetőség, 2.7 s/ lövés, gyors ügyes gép, ezt leginkább 7-8 - ba teszi be, ahol az elején felderítek, majd egy kicsit várok, és a végén befejezek. Ezt a gépet sokkal inkább ajánlom.
    Kíváncsi lennék mások tapasztalataira is, hogy kell boldogulni a nagyok között ?
  • R3nton
    nekem az usákok adják ilyen téren :D T69el és Pershinggel van Poolom. Nem véletlen az M26 az egyik kedvenc tankom :)
  • madmanic
    nekem 3 van kv1 el.
  • Angelus1991ster
    Bár a nagytestvére , a KV-2 is hozzásegített a Radley-Waters plecsnikhez.
  • Angelus1991ster
    Nekem is a hadúrral lett meg az első és jelenleg az uccsó Pool-om.
  • madmanic
    ma is lőttem egy poolt kv1 el :) nagyon fun ez a tank
  • Angelus1991ster
    Hmm új hádé modellek a szargamingtól. vajon mennyire terheli jobban a gépeket?
    valami hd/sd-s dolgot csinálhatnának, ki kiváncsi a hd modellekre ha közben kinyirja a gépet.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.11. 17:04:13
  • Maala
    Tegnap este pedig tök könnyen ment, végre nem a kill lett meg utoljára. :D És a 2. prémnapokat is megadta végre a 10-ért.
  • Master91
  • JeffDunham
    Istenem... mindenki hibázhat. :D
  • foxbat88fx
    nem emlékszem már a nevére :S valami hülye nick-je volt :D
    bár az is lehet hogy VT3PS-es volt :)
  • JeffDunham
    A nap mondata! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • JeffDunham
    Ki? Hagy röhögjek már én is egy jót.
  • FosTalicskaa
    Gondolom ők is tudják hogy fent kell tartani a 2%-os kvótát....
  • foxbat88fx
    pont ma írt nekem egy VTEPS-es, hogy miért nem lépek be a klánjukba :DDDDD
  • FosTalicskaa
    Ez kicsit már olyan mint a Barátok közt. Senki sem kíváncsi rá, de valamiért még mindig tart... :P
  • Master91
    Így van.

Oldják meg középkori módszerekkel, vegyenek el egymás családjából valami nőt, és háljanak :D

Ha nincs nő, hát akkor öh.. :D
  • Roger6
    Egyetértek, de jó lenne, ha túllépnénk a dolgon, mindenki elkönyveli úgy, ahogy a lelkiismerete, és a szíve engedi magában.
  • Master91
    Jogos, mert tényleg unfair volt, de mikor volt ez már? 5 év múlva is mikor már 15ös tankom lesz / WG-t meg vette a Microsoft akkor is itt fogunk tartani ?:D
  • FosTalicskaa
    Szerintem meg rohadtul igaza van. Anno volt egy párbaj, amiben letárgyalták a feltételeket, a statpadder noob cvakkos meg felrúgta ezeket. Szóval teljesen jogos hogy azóta is ki van akadva még ennyi idő távlatából is...
  • foxbat88fx
    0db tier X-em van, hogy pontosítsalak :D
  • Oddball29
    Tudok ajánlani a házikönyvtárból egy gombász kézikönyvet, hogy ne legyél még jobban bezsongva, komolyan:).
  • JeffDunham
    De az téged miért zavar ha statpadder valaki? Fizikailag fáj? Mi közöd van hozzá? És ha van a klánban vagy 10 ember? Akkor mi van? Az egész klánt fikázod állandóan.

Ez olyan mintha velem (mint feketebárány) minősítenéd az egész VTEPS-et. Képzeld a klán 98%-a normális nálunk! (bocs Poi :D )

Vagy mesélj inkább arról hogy miért csak 8-as tankod a legnagyobb szintű ennyi csatával? (talán 1db 10-es ha van) Ez normális dolog szerinted? Ha valakinek elmesélnénk akkor körberöhögne hogy ez mennyire nemnormális.

A f@szért nem tudod már lezárni ezt a baromságot, mikor tudod jól hogy te "sokkal furcsább" képződmény vagy mint azok akiket b@szogatsz?
  • foxbat88fx
    á most a game sem megy valami jól, be vagyok zsongva :D holnap gombász túrára megyek.... arra vagyok most ráhangolódva, lassan game közben is a gombákat keresem XD
  • Oddball29
    Marha egyszerű: Foxy abbafejezi ASAP a Zwack kóstolgatását, és ők is megkapják testületileg a fejesektől, hogy hagyják mindannyiunk kedvenc lábadozóját egyedül.
  • Userx2
    Ne feszülj gyere statpadderkedni T3-ba, hogy felnőhess hozzájuk.

D2 mekkora troll. 77 lövés pattant a 91-ből.

• Bingisz
    Szvsz. legalább annyi köze van hozzá, mint, hogy manipulálja-e a csatákat a WG, vagy sem. De ha nem akarod, akkor hagyjuk a témát.
  • Roger6
    Én meg téged, hogy mi köze van a ti balhétoknak a WoT-hoz? Húzzatok el privátba, ha ennyire fontos nektek ezt megbeszélni.

Köszi
  • Bingisz
    Én téged kérdeztelek.
  • madmanic
    Lassan mehet a bannerbe, hogy aki még egyszer szóba hozza azt az 1v1 et kapja a büntipontot.. Mint anno a pankrátoros debilnél..