banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Gondolom jó néhányan csináljátok a Typos- küldit. Az én személyes tapasztalom ezzel a tankkal nem valami jó. Az utóbbi hetekben kizárólag 10-esek közé tett be, ahol nekem a játék vele nyögvenyelős. 143 Pen itt vicc - jó a gold az üt -, és a mozgékonysága sem az igazi, főleg nem BC -k ellen. Szóval felderítőként el lehet vele lenni, de ez nem az én igazi világom.Sz@r az ágú neg. kitéríthetősége, pl. Cliff-en a hegyről semmit nem tudsz lőni. Jó lenne nagyon Tier 8 -ig, de mondom ezt nem láttam már régóta. Nem űgy a kisöcsi a Type 64. Na az OP gép. Fasza ágyú kitéríthetőség, 2.7 s/ lövés, gyors ügyes gép, ezt leginkább 7-8 - ba teszi be, ahol az elején felderítek, majd egy kicsit várok, és a végén befejezek. Ezt a gépet sokkal inkább ajánlom.
    Kíváncsi lennék mások tapasztalataira is, hogy kell boldogulni a nagyok között ?