418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Miért bugos a chat? -
Rivanka #327156 Nekem nem egy kedvencem, bár tegnap mentem vele egy duplázós 3K dmg-es kört. Lassan szűkül, az a legnagyobb baja, és kell bele legénység. Elejében nekem nagyon szenvedős volt, most már van benne lámpás, meg 97% camo. Még ha lenne bia is, meg a drivernek a skilljei, egész jó kis tank lenne. Persze 5-ös legénységgel szinte az összes tank jó:) Én a teleszkópossal használom, stabilan 500m-re lát, bokorról bokorra lehet mókázni vele. -
darkwraith #327155 Hali
Korábban volt szó arról, hogy az Mt-25 ből mennyi xp kell a következőhöz. Ez érdekelne, a többire emlékszem
köszi
-
aru #327154 Ez a kilőted a csapattársad bann rendszer miként müködik? Egy gyökérnek lőtem 4x lánctalpat meg valami száz hp-t (azért mert megvárta, hogy 100%-ról lesebezzem 2hp-ra az ellenfelet és akkor lőte ki előlem) és kaptam 1 órás bannt, hogy "kilőtem". Érdekes... Amikor letelt is visszamentem akkor volt 1 XP levonás és 417 ezüst... Akkor most mi van?!
Győzelem!
Csata: Winter Himmelsdorf
Jármű: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 365 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1)
Szerzett kredit: 9 605 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 417)
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
Én is jobban szeretem a régit. Az új valamiért szarrá laggol amikor forgatom a tankot... a csata meg megy full grafikán. :/
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.12. 05:50:20 -
Oddball29 #327153 Viszont talán buffolják a 7.5 cm L/48-at, hogy ezt megvegyék. -
Oddball29 #327152 +1 pár futógörgő, micsoda különbség! -
yossarianHUN #327151 - vannak fejlesztők, akik a szabadidejükben néznek videókat Markiplier-tól, és Pewdiepie-tól
- azoknak a fejlesztőknek a WR-je, akik a szabadidejükben is játszanak, átlagban 52-54% körül van
- egy nemrégiben történt felmérés szerint a medekkel való játék a legszórakoztatóbb, az artykkal való a legkevésbé (no shit, Sherlock)
- a minszki fejlesztők néha néznek videókat amerikai/európai streamelőktől, de nem szeretik, ha képekkel van kitakarva a minimap. Ettől mindig felébred a gyanú, hogy az illető illegális modot használ
- egy részük szeret videókat nézni MightyJingles-től, de nem szeretik a becenevet, amit a Jagdpanzer E-100-nak adott (milyen pöcsöm kérdések ezek már megint)
- a fejlesztők nem hajlandók változtatni a felhasználói felületen, vagy modok támogatásával foglalkozni, amíg a Havok nem kerül be a játékba: “sok minden meg fog változni, egy letisztult felhasználói felületet akarunk, még mielőtt a modokkal kezdenénk foglalkozni, már ha egyáltalán. De az illegális modok listáját kiegészítjük majd a Havok megjelenése után”
- egy fejlesztő azzal foglalkozik, hogy egy "igazán jó játékost" találjon az USA szerveren. Ha ezzel meglesz, követni fogja az illető statisztikáit, illetve ha lehetséges, személyesen is feltesz neki majd pár kérdést. Az "igazán jó játékos" alatt olyasvalakit ért, aki nem szakaszozással húzza fel a statját, (egy bizonyos százaléknál kevesebb szakaszos csatának kell lennie az accountján), magas a csatánkénti átlag xp-je, illetve "fürge", és "körültekintő". A fejlesztő vagy igen, vagy nem fogja felfedni a játékos előtt a kilétét. Az orosz és európai szerveren hasonlóképp fog eljárni, a sorrend még nincs eldöntve (valszleg az orosz először, aztán az EU)
Van még egy sor, de azt már le sem érdemes fordítani. Így is elég baltával faragott fordítás lett ez, de már az angol verzió is elég baltával faragott volt. -
yossarianHUN #327150 Stug IV, leendő T5 prém
Mehh... -
foxbat88fx #327149 ez így lefekvés előtt kellemes volt 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #327148 mennyivel jobb a régi garázs :) nem is értem eddig miért nem tettem vissza :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
KV-220 egy fos. kösz de az nem kell, oroszból van már prémium tankom...sok is...de kínai még egy sem...szóval ezért csinálom. -
yossarianHUN #327146 A pálmát még mindig a micropatch viszi, amiben két dolgot javítottak (mozgó roncsok és chatproblémák ha jól rémlik), majd pár nap után a panaszokra reagálva elismerték, hogy a roncsok még mindig mozognak. Ja, és a chat is ugyanolyan bugos, mint előtte. De dolgoznak rajta, kitartás. Komolyan, sokszor az az érzésem, hogy a WG-ről is kéne egy Office-szerű sorozat. Még csak meg sem kéne rendezni, csak videóra venni a mindennapjaikat
-
NewHewkas #327145 Ja, hisz mint tudjuk az a legfontosabb... -
Lol, az lesz, mint a legutóbbi patchekben: eltűnnek a lényegesebb változások. Előbb kivették az öngyi-büntit, most kiveszik a tankolásért járó pluszt. Még van pár nap/hét az éles verzióig, addig még kivehetik az új lightokat és a kv-1s szétválasztását is.. talán az új garázskinézet megmarad. 
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.09.11. 23:32:30 -
xD
-
yossarianHUN #327142 Úgy rémlik, a legtöbb T8 prémre. Meg aztán ki tudja mennyi be nem jelentett csökkentés, de csssss... Konteó.
-
"Posted Oct 24 2012 - 22:17" - azóta már volt valami 5%-os emelés T34-re, nem? -
yossarianHUN #327140 Ezt hogy érted? Szerintem ég és föld a kettő. -
yossarianHUN #327139 Avg. net income -
Hjah kivan ez találva, prémmel viszont IS-6 al siman lehet hozni 50k bevételes átlagot, napi 20 csata és 1 milla kredit. Én ugy csinalom hogy ha kilőnek csata vége előtt megyek egy is 6 kört büntiből, igy össze is jön siman:D -
Angelus1991ster #327137 Indián-Panzer-rel , hogy boldogultatok?
ágyú ereje hasonló az STA-1-éhez. -
yossarianHUN #327136 Jól hoz, ha T10-eket tudsz sorozni, és van prémed. Prém nélkül semmi nem hoz jól, még a T8 prémek sem. -
Tegnap nyomtam ezt a kört. Wotreplay-en próbáltam keresni 5 k dmg körüli SP-s replay-t, de szinte mindegyik, ami ezen a szintű dmg-n van, az összes aranyat lőtt, vagyis 10 replay eredményét néztem meg, most nem volt kedvem többet. Talán ez van a legközelebb hozzá, de itt van spot dmg. Bár ha levonjuk a javítás költségét... Franc tudja, szerintem azonos dmg mellett közel azonos zsetont osztanak a két tanknak.
Vagy ha csak a prémium nélküli bevételt nézzük, akkor itt van még SP-vel ez a replay. Itt a dmg ugyanannyi, mint az én replay-emben, az SP bevétele 9000 credit-el volt több, viszont volt 1.000 spot dmg is.
Mondjuk azért a penetration-ök száma is érdekes. T34-el nekem (tudom, hogy senki nem vagyok a WoT-ban, de most magamat hozom példának) 16 találat, 14 átütés, a két SP-nél pedig: 36 találat 26 átütés, illetve 28 találat 22 átütés.
Neked az fekszik, másoknak más. De szignifikáns különbséget nem látok a két tank bevétele között. Azért szeretem a T34-et, mert a 248-as átütése elég T10-be, viszont az SP 170-es penje meg kevés Tier 9-hez. Volt SP-m, asszem olyan 400 köröm van vele. -
Na igen, multitaskinggal tényleg lassabb, mintha csak egy dologra koncentrál az ember. :D -
R3nton #327133 hát, aki játszik annyit! Én nem játszok annyit, nekem egyenesen küszködés lenne. Vagy kialvatlanul mennék melóba, vagy a barátnőt kéne teljesen elhanyagolni, speciell egyiket se szeretném :) -
foxbat88fx #327132 nah az lesz nekem a holnap esti programom! :) -
R3nton #327131 te mondtad, hogy jól hoz :P Amúgy az SP az alacsony lőszerár és jobb MM miatt jobban hoz sztem hosszútávon, de ne menjünk most ebbe bele. Az viszont tény, hogy prém nélkül ótvar játszani. -
yossarianHUN #327130 T34, 2400 sebzés, végig közelharc, csak 8-as, 9-es tankok sebezve, 8 lövésből 7 átütő, sebző találat, egy fogyócikk elhasználva, és... 29k nettó profit. El is felejtettem már, mekkora szopás a prém nélküli élet. Az aranykorban egy jobb KV kör hozott ennyit.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.11. 22:09:28 -
Chaffee #327129 Tier 8-as prémium arty. -
2 sör? -
Chaffee #327127 Hihetetlen jó ötlet jutott az eszembe! -
És a Light?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.11. 21:40:32 -
25-ből 11 kész eddig... Type 62-es event...
-
lexlutor #327124 ne legy negativ!
meg egy par evig ugyis hitegetnek majd a q&a-kba vele, es csak azutan tunik el :) -
yossarianHUN #327123 - Bonus experience for damage blocked by armor temporarily turned off until all the issues are fixed.
Igen, valószínűleg soha nem hallunk erről többet.
-
lexlutor #327122 szerintem kv1hez kepest pancelban gyengebb, de meg igy is boven jo lesz oda, viszont joval jobb lesz a sebesseg mint annak. az agyu ugyanaz, ami meg boven jo oda. 1vs1be max masik kv1 vagy kv1s lesz ra veszelyes :)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.11. 19:25:16 -
Malarki #327121 Igaz, a VK-t alap toronnyal néztem.
lexlutor: na a 100-as ágyú meg se néztem. A KV-85 meg szerintem nem jobb mint a KV-1. -
lexlutor #327120 es egyiknek sincs se sebesssege, se pancelja:) -
lexlutor #327119 azert avval a 100as agyuval sem kell majd sokat sajnalni szerintem.
a kv85 ment le tier5be sealklubbernek helyette. -
VK36-nak, TOG-nak még mindig több HP-ja van sztem.