A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap nyomtam ezt a kört. Wotreplay-en próbáltam keresni 5 k dmg körüli SP-s replay-t, de szinte mindegyik, ami ezen a szintű dmg-n van, az összes aranyat lőtt, vagyis 10 replay eredményét néztem meg, most nem volt kedvem többet. Talán ez van a legközelebb hozzá, de itt van spot dmg. Bár ha levonjuk a javítás költségét... Franc tudja, szerintem azonos dmg mellett közel azonos zsetont osztanak a két tanknak.
Vagy ha csak a prémium nélküli bevételt nézzük, akkor itt van még SP-vel ez a replay. Itt a dmg ugyanannyi, mint az én replay-emben, az SP bevétele 9000 credit-el volt több, viszont volt 1.000 spot dmg is.
Mondjuk azért a penetration-ök száma is érdekes. T34-el nekem (tudom, hogy senki nem vagyok a WoT-ban, de most magamat hozom példának) 16 találat, 14 átütés, a két SP-nél pedig: 36 találat 26 átütés, illetve 28 találat 22 átütés.
Neked az fekszik, másoknak más. De szignifikáns különbséget nem látok a két tank bevétele között. Azért szeretem a T34-et, mert a 248-as átütése elég T10-be, viszont az SP 170-es penje meg kevés Tier 9-hez. Volt SP-m, asszem olyan 400 köröm van vele.