418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• GabeE3e

• lexlutor
    gratulalok sikerult elerni egy 13 eves onerzetes kis majom szintjet.

nagyon kar h kimarad most azf uj afk/ongyilokssagi system.
  • DantesHUN
    Hát amúgy igen. Ha nehéz tankkal mész oda, egyedül ahová nem ment senki, és egyébként is med/TD-s hely, akkor igen az vagy.
  • Chaffee
    Ezért jár a keksz
  • Mnemomic
    1500 wn8 szar?

amúgy gratula, hogy szarba hagytad a csapatot.
  • enncsibaba

(azért jópofa :D )
    Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2014.09.13. 12:52:42
  • Master91
    Ahogy óhajtod!
  • enncsibaba
    Kérek egy kis buksi simit!
    Westfielden nyugaton kezdünk, Én M103-al, 4-5T10. Kedves 121 már meccs elött sír a kis 1500as WN8al hogy milyen retard már megint a csata. Természetesen a hídhoz senki nem megy fel, így Én mentem, ha már kellően gyors hozzá, meg el lehet ott lenni vele. Egész meccs alatt azt kapom a 121től meg egy centuriontól, hogy mekkora noob vagyok, meg afk, meg reportoljon mindenki, miközben ők ketten a falu alatt hullanak darabjaikra mert nekik neki kell menniük 4 ellennek, miközben az erdőből is őket lövik. De NEM, Én vagyok a baromarcú, mert egy heavyvel oda mertem állni, ahol 2-3-4 mednek-TD-nek kellett volna... Ki is léptem a csatából, meg a progiból is.
    Kérem a simit
  • foxbat88fx
    cyka!!!! :D
    most azon ideges, hogy kikapott de megkapta a teljes exp-t? :D
  • Oddball29
    A WoT.exe.
  • blackfalcon
    Melyik lejátszó ismeri fel a wotreplay kiterjesztésű videókat?
  • lexlutor
    aki meg esetleg meg nem rakott elore a chaffeeba xp-t:

- Players who researched the M24 Chaffee received 43,340 experience points for this vehicle (SS: this is a compensation for the Chaffee XP price, this is NOT free XP, it is simply the XP difference between old and new Chaffee research cost)
  • blackfalcon
    Köszönöm szépen szétnzek rajta.
  • Master91
    Látok pár dolgot, viszonylag jó tankokkal is mentél sok csatát (úgy értem nem egy hasznavehetetlen T25/2-el mentél 500at, ilyesmi)

Szerintem szánj arra naponta egy kis időt, hogy azokkal a tankokkal amikkel mostanában sokat játszol, nézel 2-3 replayt tankonként. Sokat segít, hidd el.
    Youtube akár de a http://wotreplays.com/ - jobb, tudsz szűrni tankokra , pályákra.
    Nézz legtöbb Xp-set, meg legtöbb dmg-eset.

Főleg azokat figyeld, hogy mikor hova mentek, hogy reagáltak a csata dinamikára (másik oldal elesett, de a replay feltöltő még időbe vissza ért támogatni a védőket, ilyesmi)

Csak nézd őket és jegyezz meg pár dolgot.

Pár csata múlva befog ugrani, hogy láttál ilyen szitut 1 replaybe, és próbáld ki te is. Majd meg látod hogy működött e vagy sem, mit kellett volna abba a szituba máshogy csinálni.

Ha figyelsz arra, hogy a sok kis hibáidat ki küszöböld, jobb lehetsz!

Az a hiba a súlyosabb, ami sokszor fordul elő, hiába tűnik pici hibának, mint az, amit esetleg baromi nagy hiba volt, de ~500 csatánként jó ha egyszer előfordul !
  • yossarianHUN

Megkockáztatom, ugyanilyen, cérnahangon vinnyogó, elmebeteg hülyegyerekek adják a playerbase igen jelentős hányadát. Aztán csodálkozunk, mikor a fél csapat ki se mozdul a kezdőkörből?
  • blackfalcon
    FallenHeaven én is szoktam a klánnal csapatozni meg szakaszozni ott azért van győzelmem, de azzal nem növekszik a winratem.
  • Master91
    Idő kérdése. Nekem is ratyi volt a win %, kemény meló volt felvinni 51-52%ra. Mondjuk platoonozok 2 összeszokott haverommal is, de van amikor ott is 10/10 loose, hiába kapok lila WN8at arra a 10 loos-era.

Nicknevet ha adsz, többet tudunk meg rólad.
  • blackfalcon
    Azt tudom , hogy sokat kell csiszolnom a tusomon, de írtam hogy az effim az növekszik azaz sokat javultam.Itt a baj a győztes meccsekkel van, hiába csinálom jól , ha azt látom a meccsek végén már egyedül vagyok.Csapat nélkül nehéz feljebb vinni azt a 46%-ot, bár voltam már 48%-on is, de ennyit romlott az egész.
  • Master91
    inkább benned lesz a hiba mint a wg-be (ott is van), csiszolj a tudásodon
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.13. 11:00:36
  • blackfalcon
    Sziasztok
    Mi van akkor , ha az ember egyik szerveren sem nyer csak zsinórban veszít.Hiába várok kicsit, sokat csak bukta meccsekbe basz be ez a kibaszott WG.Az effin növekszik viszont a személyes értékelés csökken és lassan egy év alatt nem tudtam feljebb vinni a győzelmi %-ot 46 ról.Mit csinálok rosszul?Vagy ez egy wg csalás?

• Paradoxon61
    Az bizony, mivel a víz nem oltja sem az üzemagyag, sem az olaj tüzeket. :)
  • Desmodromic
    Egyelőre 50%, de valószínűbb, hogy az lesz, mint nem. Valahol november végét olvastam, remélhetőleg ezzel is késnek.
    Én mindenesetre most fogom megvenni a Comet-et, veszteni nem veszthetek semmit, mostanában úgysincs konkrét elérendő célom tankok terén.
  • Paradoxon61
    Annyira, mintha azt mondta volna neked a WG, hogy a hétvégén Te nyered a lottó ötöst.
  • foxbat88fx
    ezért adtam el a Centuriont 7/1-et :D nem hiányzik, hogy átbasszanak...
  • Solten
    A WG hitelessege egy magyar politikuseval vetekszik.
  • dolorex
    Sziasztok!
    Mennyire lehet készpénznek venni ,hogy 2015. januárjában a britt 10-es medből tier 8-as prémtank lesz?
  • Userx2
    Legutóbb azt írták, hogy nincs jó alternatíva a FV havy cseréjére.
    Pont ezért kell neki a fürdős tüzoltás.
  • Count Adyn
    Jah lol, meg majd FV b-vel mindig vízben kell tartani a seggét és jó tank lesz:D Bár addig lecserélik:)
  • Sunsetjoy
    Bakker, vízzel poénos ám üzemanyagból táplálkozó tüzet oltani...
  • Userx2
    "Lehet a jövőben a motor tüzet kioltja a víz ha belehajtunk."
    Mekkora marhaság. Az tank ami ég pirosra lőtt motor/váltó/üanyag tartállyal biztosan el fog érni a pocsolyába.
    Nagyon unatkoznak a srácok.
  • Me Ga
    Ok, köszi.
  • Oddball29
    Én se vettem észre letöltést, de a bónusz attól még működik.
  • joe662
    Sajnos én sem,de én azért mert öszefosta magát a lapos.
    Addig is amíg megérkezik a kis dráágaszáág valaki meg tudná mondani,hogy megy-e a játék win8 alatt és hogyan??
  • Tono34
    13-75 Ace Tanker, campinovka

Nem gondoltam volna, hogy ezzel összejön vala is, nem igazán érzem a light tankokat.
  • Me Ga
    Két hete nem indítottam el a játékot, ma igen, de nekem nem töltött le semmit és a verziószám sem változott. Ez Nálad is így van vagy valami gixer van nálam?
  • TOMSILENT

• Oddball29
    Ezzel a mai micropatch-el a közepes prémtankok úgy fossák az xp-t, mintha legalább 3x-es event lenne. Még vesztes csatára is többször megadta a 2k-t, nyertesre a dupláját is.
  • foxbat88fx
    inkább nem mondok semmit :))))))
  • yossarianHUN
    Majd ha meszet evett:D
  • Master91
    Haditechnika topikból: