418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
WR104 #327518 De legalabb arty nem volt. Az E100-al ezen a palyan "bepocolsz" a szikla melle es szorod a 700+-os damage-ket. A papir tankok ellen meg gold sem kell. De a kommentedbol itelve nem igy alakult....
-
Angelus1991ster #327517 -
Hónap végén E-25 -30% akció, csak azoknak mondom, akik megkapták ma a goldot CW-miniért.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.15. 20:55:28 -
pZoli81 #327515 Van egy küldi, ami reggel lejár és 1 nap prémiumot ad. Ehhez keresnék szakasztársat (3 win kéne úgy, hogy benne legyek a csapatban a top5-ben), ha valaki megkönyörül rajtam, azt megköszönném :) PZoli néven vagyok megtalálható a játékban. -
sempike #327514 Ne végre kiadta a Leopard :)
T7 meccs
Győzelem!
Csata: Winter Himmelsdorf
Jármű: VK 16.02 Leopard
Szerzett tapasztalat: 2 942 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 28 312
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály" -
DantesHUN #327513 Te is med-el vagy szóval... -
De ez nem is lenne baj, ha nem spammelne goldot az összes...még egy csomó TD is... -
Malarki #327511 Úgy látszik a sötét jövő elérkezett. Heavyk sehol, csak med meg TD.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2014.09.15. 20:15:13 -
Toweliee #327510 Fasza, és köszönöm! Én semmit nem tudok alkotni ezzel a járgánnyal, még 40k xp és adom el. -
GG MM
-
DantesHUN #327508 Aztán még se. Pár percig egy tank se mozdult, aztán helyre jött. Érdekes. -
lexlutor #327507 szep! gratula!
a reconnak van erzeheto hatasa amugy? sokszor gondolkodtam el rajta, de mindig inkabb majrelampara megyek elsonek, ami nincs meg addig meg mentor a parancsnokon. -
Angelus1991ster #327506 .......gamingnél már csak így van. -
DantesHUN #327505 Na most omlanak össze a szerverek. Giga lag és mindenkinek a csapatban és a ellenfeleknél is. -
Chaffee #327504 Ezért jár a keksz -
nobodyattis #327503 na remélem így megfelel a képméret
-
Gyerekek, így lőttem hátba anyátokat. Hétszer. -
robogo81 #327501 Sajnos ez van sokszor,a minap próbáltam t8 csatában bevédeni az utcát,csak 2-3 tank jött volna át,mögöttem 3-4db. 4-5 nehéz(én Jt-8.8).
Sikerült előredöcögni a döggel addig ameddig az utca belátható végig,és az alja teljesen eltűnik,meg lehet mozogni még,jönnek szemből,őket sikerült volna tartani,de a téren átvág egy med,és betámad ,de senki nem lövi pedig tudta volna,forognak oldalra a nehéz tankok ,őket lövik az utcán aki rájuk lát az ellennél.
A medet nem sikerült kilőni.Senki nem fedezett senkit,a hegyről addig átjöttek a semmi védelmen,és utána hamar vége lett a bulinak. -
DantesHUN #327500 Na végre . Megkönyörült a játék.
Győzelem!
Csata: Winter Himmelsdorf
Jármű: IS-6
Szerzett tapasztalat: 1 503
Szerzett kredit: 86 290(prém. nélkül)
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
4694 sebzés. 2 kill. Húha. Azt hiszem ezt megnyertem. Ez nem volt rossz. Tier 8-as csata volt. Rögtön a kezdetén, ahelyett hogy bárkire várnék, padlógázzal előre, és szerencsém volt.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.15. 18:10:51 -
lexlutor #327499 ez MEKKORA bullshit?! :DD
- Storm states that even if the developers wanted to give free XP compensation for Chaffee now, there’s no time left to do it anyway before the patch is released
komolyan! ehhez azert pofa kell!
mas:
800 meteres palyakon, hova akarjak meg novelni a latotavot?
- developers will try to implement increased view range for the entire light tank class -
Gyuszopapa #327498 Pedig az esetek 90 százalékában ez miatt vesztünk azon a pályán. -
Gyuszopapa #327497 Detto ez a szopás.9-es csata ST-I-vel vagyok beállok sidescrapbe az ellen összes 9-esét feltartom és csak velem foglalkoznak,31 lövést kapok abból 14-et megfog a páncél(4500) meg egy csomót a lánc.A csapattársak nem segítenének azzal hogy hátulról megkerülnék a feltartott tankokat á nem elszaladnak és elmennek bázist foglalni.Pedig 3 9-es volt már csak életben mi meg 8-an.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.09.15. 18:03:12 -
DantesHUN #327496 Himmelsdorf-on a következő az általános taktika. Elnéznek a hegy alatti hosszú utcába. Ha azt látják ott egynél több ellenfél van, akkor mind sarkon fordulnak és elmennek, ahelyett hogy védenék az utcát. De ebben mi a logika?! Basszus, ha azt az utcát senki sem védi, akadály nélkül mennek el egészen a bázisig az ellenfél tankjai. Nem tudom felfogni mi a fenét gondolnak ilyenkor?Majd elvarázsolódik onnan az öt tank ami végig jön? Áh, hagyjuk nyugodtan védtelenül az utcát, inkább elbújunk a síneknél! Zseniális. Hátha úgy meglepődik az ellenfél, hogy nem foglalja be a bázist, hanem nagy meglepetésében...nem tudom, önként feladja. -
Malarki #327495 Én a második ilyen csata után szoktam hanyagolni a játékot. Ha nem egy akkor nem megy, és csak felbaszná az agyam. Arra meg nem nagyon vágyom. -
NewHewkas #327494 ilyenkor mi(szakasz) vagy én azt szoktam csinálni, hogy megyek egyet T2-ben, az fun, meg általában könnyű győzelem + visszaadja az ember hitét.
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.15. 17:25:49 -
foxbat88fx #327493 2 nap alatt 4 csatát mentem....
inkább a South Park Stick of Truth-ot nyomom :DDDDD -
DantesHUN #327492 Na jó. Pedig ma türelmes napom volt.
Első csata: van két magyar a cspatban akik vígan chat-elnek. A csapat mozdulatnak. Valaki valahonnan felspot-ol, és belém ürít egy tárat.
Második csata. Himmelsdorf, város. KV-5-el. Szemben jön egy T34. Elrejti a testét, egy lövésem se megy át persze , hiába akarnék én a tornyán gyenge pontot lőni. Jó. Semmi gond. Majd segít a csapat. Nem. Senki arra nem jön.
Harmadik csata. Sacred akármi. Lemmingtrain, a rossz irányba. Mire ellenfelet látok már 7:0.
Negyedik csata. Ensk. Szerencsére egy buzgó csapattárs, folyamatosan előttem van, így hiába lőnék , nem tudok tőle. Bármerre mentem, blokkolt. Nem tudom megérezte merre akarok kanyarodni, és jött. Oké, kilövik. Na végre jó lesz fedezéknek, de eddigre 4 irányból hatan kerítenek be. Ez az én hibám, annyira lefoglalt a blokkoló csapattárs, hogy semmi másra nem figyeltem.
Ötödik csata. KV-5. Ismét Himmelsdorf. Tier 9. Csak ne a tier 9-esek jöjjenek szembe! Mivel találkozok? ST-I. Meg egy ellenséges KV-5. Aki gold-ot lő.
Volt benne ami az én hibám is, van ami véletlen, meg igen a csapattársak. De öt totális rémálom csata zsinórban? Itt fogyott el csapásra a türelmem.Tudom, kilépni köcsögség. Igen, és ezután büntetni is fogják, nagyon helyesen! Nem is szoktam ki lépni. De elszakadt a cérna. Vállalom hogy szar dolog kilépni, én is ezt mondom mindig, de ez most teljesen kiakasztott.
-
"Ricochet check is performed when the shell hits the armor (normalization is performed after ricochet check)"
Pff. Tehát cos69, 68, és 67 fokra nincs páncélvastagságszorzó. :( Szipszip. (ugye most 4 fok a normalizáció?)
"In 9.3, after the first ricochet happens, the shell will continue on new trajectory in any case (it does not disappear regardless of where it flies). When that happens, APCR and AP shells lose 25 percent from their base penetration value, HEAT shells keep the same penetration value. If the ricocheted shells (with reduced penetration) hits another vehicle, the hit will be calculated based on normal game mechanics. Second such ricochet is not possible (if the shell ricochets again, it disappears).
Ricochets of your shells, hitting an enemy and ricocheting off, damaging your teammate, will not be punished."
Fincsi. Még több "we didnt penetrate their armor" :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.15. 16:27:45 -
Angelus1991ster #327490 "Ha szeretnél normális emberekkel beszélgetni" - mi a .......? 
arra ott van a valóság.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.15. 16:07:53 -
Awakening #327489 Üdv.
A SW4RM klán felvételt hirdet !!!!
Elvárások :
-Életkor: 18+
-TS3 folyamatos használata.
-CW képes járművek a garázsban.
Ha szeretnél normális emberekkel beszélgetni, a WOT-ra fordított idődet stresszmentesen eltölteni, köztünk a helyed.
Ha szeretnél szakaszban-században-CW-n is kipróbálni magad, vagy unod a jelenlegi klánod, szeretettel várunk klánunkba.
Ha szeretnél csatát vezetni, nálunk kipróbálhatod magad.
Ha nem vagy kíváncsi a stathuszárokra, a szórakozás a lényeg, akkor gyere hozzánk.
Lépj feljebb a random csaták szintjétől, szakaszainkban garantált a jó hangulat.
Ha további információra van szükséged, írj játékon belül a toborzóknak vagy a vezetőknek.
Megszűnő klánok összeszokott csapatainak a jelentkezését is várjuk !!!
Awakening
-
Tas már az FTR-en is :) -
Nazarov77 #327487 112 -
Hogy ez milyen randa, mennyiért lehet eladni ? -
még csak most kapták meg? cöh 1 éve meg van a garázsomba
Pzh 2000-et várom, a héten kapom. -
Oddball29 #327483 Na, megjött ide is a 7k gold a T23E3-ért, be is ruháztam egy Churchill III-ra. -
Chaffee #327482 M–95 Degman
-
az első 300 mit kapott ? -
Karelgott #327480 Akkor nekem nem lesz :S. Egyébként jó cucc? -
Nazarov77 #327479 A 11 napig tartó clan war eventért kapták azok akik benne voltak a a top 301 - 4000 játékosban.
Múlthét szerdán nagyon felcseszett amúgy az invitel mert mit gondoltok mikor ment el a net 2x fél órára? Természetesen mikor a clan wars is volt és 4 győzelemből maradtam ki emiatt. Szerencsére sikerült bennemaradnom a top 4000be, utolsó nap elég jól ment a CW.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.09.15. 14:10:50 -
Most lett vége az eventnek. Ezt és 112-ket osztogattak.