418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Azért ugye látod, hogy aktívan volt váltogatva a lőszertípus csata közben? Nem? Miért is néznél ilyet... Egyszerűbb hörögni.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.18. 07:37:34
  • Maala
    That's my boy!
  • Gyuszopapa
    Legalább meg lehet nézni hogy kell full gold-al gusztustalanul játszani mint a prok jó része,már pálya betöltéskor jó eséllyel kiszúrom ki fog gold-al televerni.Nem sokszor tévedek.
  • NewHewkas
    Ezt megkaptad, "Serious Threat is a serious threat" :P
  • Solten
    \o/
  • ximix #327753
    DJ WoT
    WoT Fan
  • seriousthreat
    na ki van benne Jingles egyik videójában? :P 19:45-től tessék nézni :D

• OnkleTonto
    mai vicc: T49 hátulról belémlő négyet (én VK3001-el) egyik sem sebez, csak pattog. Szembefordulok vele, erre kilő a lövegpajzson át. LOL!
  • Master91
    2500? örültem ha 1 átütésem volt vele / csata az elmúlt 2 hétbe! :D
  • OnkleTonto
    Nem igaz hogy ezen a statmutatón nem lehet túllépni. Pedig, ezt a virtuálisfasz fóbiát a legtöbb srác kinövi 16-18 éves korára, amikorra összeszed egy barátnőt, és remélhetőleg többet foglalkozik a női test domborzatával, mint pl. a Prokhorovkáéval.
  • yossarianHUN
    Nekem nem a pontatlanságával van gondom, csak úgy általában, természeténél fogva nagyon csapatfüggő szegény. Ilyenkor jelentkezik a "vagy nagyon jó, vagy ótvar fos kör" effektus, a csapatod képességeitől függően. És mivel az utóbbi időben finoman szólva sem a legpengébb játékosok mellé kényszerültem randomban, szerintem az elmúlt két hétben örülhetek, ha a 2500 átlagsebzés megvan vele.

Mondjuk, mint látható, a jó csapattárs sem életbiztosítás. Mint lejjebb látható, artista kék jóska úgy gondolta ő most hős lesz. Ezzel meg is pecsételte a csata sorsát az egész csapatnak.
  • yossarianHUN
    Minek? Facehugban az IS-7 UFP-jét is viszi a JP gond nélkül. Goldot egyébként se viszek bele, mert mi a ráknak.
  • Master91
    661 csatám van vele,noobmeteren a replayek közt Nominal XP 1# helyezett vagyok, kedvenc tankom volt....
    az elmúlt majd. 100 csata viszont BORZALMAS
    érthetetlenül pontatlan lett, 0 dmg-eket osztok cseszett AMX-1390-ekebe is...... stb stb

elfogom adni
  • Maala
    Oszt begoldoztad volna? :P
  • Maala
    Végre megvannak a 3. prémnapok is. Még 10 alkalom, de eskü, azután egy hétig nem játszom WoT-tal. Irány a jó kis kikapcsolódás TSW. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.17. 23:06:46
  • yossarianHUN
    Há oszt mír?
  • Master91
    1. hiba: Jpz-vel játszol :D
  • yossarianHUN

Keresd a hibát.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Annyit elárulok, hogy fél perccel a kép elkészülte előtt egy mindent eldöntő facehug-párbaj zajlott. Innen könnyű.
  • Paradoxon61
    Hol olvastad Te azt, hogy nekem fáj? Mindenki arra játszik, amire akar. Én egy hozzászólásra reagáltam, leírva a véleményem.

"es nem elvezi h szop a sok szutykos tamto miatt. '
    Ez a paradicsom meg noob kérdés nem más, mint egy lehetőség arra, hogy megmagyarázzátok miért bukjátok(juk) a meccset. Holott a meccs már az elején eldőlt többségében, amikor "összeválogatja" a program a 2 csapatot. De kitűnő lehetőség bűnbakot találni.
    Pár megjegyzés.
    1. Ha több kategória lenne, és a fehér lenne a leggyengébb, azt szidnátok.
    2. Ha csak két kategória lenne, és a másodikba tartoznátok, vérig lennétek sértve hogy az első kategória benneteket szid, a pokolba kíván és szeretné ha elmennétek tamagochizni.
    3. Ez egy játék. Ettől nem leszel sem jobb, sem nagyobb sem rendesebb ember (apa, nagyapa) stb. Az, hogy itt ki mit ér el, lóx...rt se ér és számít. Egyedüli lényege a kikapcsolódás és a szórakozás. Ennyi. Semmi több. Attól hogy itt valaki az első nem változik semmi. Senki nem fogja sem jobbnak látni sem többre tartani, sem tisztelni. Ezekhez az életben kell bizonyítania mások előtt. Amit itt elérsz azt nem jegyzik sehol, kivéve ha normálisan viselkedik valaki és barátokat szerez. De ez utóbbi is csak ritkán hosszabb életű.

'DantesHUN'-nak egy dologban nagyon igaza van.
    Ha nem szórakoztat és nem kapcsol ki a játék akkor a legokosabb dolog az uninstall. Ugyanis ez esetben nem érte el a célját mint játék. :)
    Görcsölni, dühöngeni, stb. ott az élet, napi 8-12 órában. :)
  • JeffDunham
    Két rövid kis videó.

• lexlutor
    nem tudom miert faj az neked h valaki a gyozelemert jatszik.
    es nem elvezi h szop a sok szutykos tamto miatt.
  • Maala
    Nem lenne hülyeség a stat-lebontás, de a wn8 már az. Annyira széthúzták, annyira meg akarnak minél szélesebb köröknek felelni, hogy 1600 wn8-al egy retardált is rendelkezik már.
  • Chaffee
    Jár a keksz
  • Paradoxon61
    Nem kell ennyire drasztikus megoldás. Azok akik sírnak a stat miatt csak pár idióta stat mániákus áldozatai. Egy agyilag bomlott valaki kitalálta ezt az e-pénisz növelő statisztikát és ahogy szokás a sok birka meg bégetve követi. Az eredménye meg is látszik.
    Dühöngenek, panaszkodnak, sírnak, a WG szidják ( tény, hogy jogosan ) és hamarabb kapnak majd infarktust, mint ahogy élveznék a játékot.
    Pedig ez lenne a lényege, hogy szórakoztasson.
    Ma 35 csatából 10 volt a nyertes, a többi bukta. De lesz...om. :) Játszom és csak az érdekel, hogy minél több hp-t és kill-t elérjek a csatába. A többi hidegen hagy, az is ha 2/3-a vesztes csata. Ha már nem szórakoztat, aznapra vége, abba hagyom.
    Ha pedig valami komoly játékot akarok játszani, ott a travi és még jó pár. Ott valóban van jelentősége a teljesítményednek, rajtad is múlik hogy megnyersz egy csatát vagy sem és nem a program dönti el.
    Ott a játékod eredménye rajtad múlik. Itt csak egy statiszta vagy, aki a tankot irányítja, a többi pedig azon múlik, hogy mit dob számodra a program. Ennek megfelelően kell kezelni ezt a játékot. :)

• Toweliee
    Én meg gyötrődöm a Centurion I-el, visszavágyom az előző kettőt.
  • Sunsetjoy
    Ezzel az ággal nekem semmi bajom sem volt- a kilences meden viszont kellett egy kis akarat, a stock pöttyet gyengébb, mint a korábbiak a szintükön.
    De amikor felkerült a tizes alapból 268penes 390 dmg ágyú... na akkor :)
  • Ytar
    nem. küldi lesz érte az FV-vel.*

*vagy nem
  • Desmodromic
    Egyelőre még a fejlesztők is más mást mondanak, semmit sem lehet tudni. Végül is eddig tetszik az ág /mondjuk a statomon nem látszik/, ha nem is lesz prém, akkor sem történik semmi, max lesz egy nagy eséllyel erősebb tízesem a 4202-nél.
  • foxbat88fx
    nem úgy van, hogy nem kapja meg senki sem a 8-as prém tankot?!?!?!
  • lexlutor
    szerintem mar mindenki tulvan az izgulason annyit beszeltek osszevissza..
  • xotyi
    +1, legalább van elég időm:D
  • Desmodromic
    Semmi rinya, most vettem meg a Comet-et!
  • Maala
    - Chieftain and the FV4202 switch will not come this year apparently

Emiatt még elfelejtettetek sírni.
  • Maala
    Figyelj, neked az a véleményed, hogy ez rossz lesz. Szerintem meg új színt visz a játékba, ha máshonnan is tudsz spotolni. Anélkül, hogy szétkúrnák a jelenlegi viewrangeket. Ennyit erről.
  • foxbat88fx
    félúton ment el mellettem, ne már, hogy elfelejtette, hogy jövök?!?!?!
    csak kb. totál leszarta, hogy el tudjak bújni, aztán másodjára is sikerült neki beblokkolni :D
    türelmes ember vagyok, de ennyire azért nem :)))) pusztuljon a férgese....
    illene tudnia, hogy az RHM elég sorsdöntő tank a csata kimenetele szempontjából, igazán megvárhatta volna amíg beérek... mit bukott volna? 240 sebzést?
  • Desmodromic
    Fene tudja, én azt látom, hogy előtted bevágódik a ház mögé, aztán próbálja beigazítani magát, megjelenik az első ellen és egyszerűen már nem tudott azzal törődni, hogy borsig őnagysága mit óhajt a háta mögött. Megesik az ilyen szitu, de szerintem nem direkt csinálta.
  • foxbat88fx
    én meg úgy gondolom, hogy a game napról napra szarabb lesz mert egyre több gyökér játszik a játékkal (hála a sok TV reklámnak)
    szóval már tök mindegy, hogy van-e prémed vagy nincs :D ha egy napod kihozod 50%-ra akkor profi játékos vagy
  • Frankie69
    Ja-ja. Én csak arra reagáltam, hogy vannak akik tényleg komolyan úgy gondolják, hogy aki prémiumot vásárol annak isteni aurája lesz, és majd dől a győzelem. Én semmi előnyt nem tapasztaltam(xp-t és kreditet kivéve), sőt valószínűleg véletlen, de azóta sokkal szarabbul megy.
  • foxbat88fx
    ja :D
    de amúgy is ki akartam lépni :)
    nézd már meg mit csinált az indien.... normális az ilyen???
    Replay
    csak 2 perc... vagy annyi se, hamar jött a banhammer :D
  • TOMSILENT