418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Köszi. -
Toweliee #327917 Jeffnél. -
A HOAX klánba kinél lehet jelentkezni?
Noobmeter -
Paradoxon61 #327915 A replay letöltése
Feltettem a replay oldalra onnan akit érdekel letöltheti.
Az igazán érdekes és aki megnézi annak erre hívnám fel a figyelmét a kis Pz.I.C akivel ketten maradtunk. Ő döntötte el a csatát és neki köszönhető minden. Ő spottolt fel mindent, nekem csak le kellett vadászni. Ő volt a sebesség és a szem, én csak a bumeráng ami odacsap ha a szem látott valamit. -
Szép volt, GJ
Látszik, h sokat tanultál tőlem a platoonozások során
-
Toweliee #327913 Német TD-re 5. skillnek mit ajánlotok ezek közül: snap shot, fegyverkovács, mesterlövész (100%-os). -
robogo81 #327912 Grat! 
Én is támogatom a ripléjt.Valószínűleg egy kis spot híja van,de ott kinek spottoltál volna?
-
Faboo #327911 Ennél sokkal jobb is lehet. :) Ha lenne sebessége op lenne. -
Angelus1991ster #327910 replayt kérek SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most! -
Látszik, hogy ezt sem a kreditfarmért használják... :) (szarkazmus volt, tudom hogy nem arra való).
De szerintem néhány sealclubber is ellötyög vele néha, meg annyira nem is rossz, hogy erre csak 1. osztályt adott. -
lexlutor #327908 es kaptal ra egy elsoosztalyt... -
Paradoxon61 #327907 Csak érdekesség képen. Ritkán szoktam meglepődni, de ez engem is meglepett.
Soha az életben nem gondoltam volna, hogy ezzel a csigautánzattal ilyet is lehet és sikerülhet valaha. Főleg nem egy félig már vesztes meccsnél.
De egy kis szerencsével és sok béna ellenféllel összejött. :)
-
madmanic #327906 Kérdés: a marks of excellence a játékosok átlagsebzéséhez képest nézi a saját átlagsebzést.
Mennyi időnként frissül az átlag? -
Lichtmaschin #327905 Nem tudom ti hogy vagytok, vele, de szerintem kevés rosszabb tank van az IS-nél. kv1-s is sokkal használhatóbb és az is3 pedig hatalmas ugrás az IS-hez képest. Mikor játszottam vele mindig elkapott a rángógörcs az idegtől, hogy nem oda lő ahova én akarom, mindenhol belőtték.
Amint összegyűlt a kredit el is adtam...IS3-al nem sokat mentem még de már most azt mondom minőségi ugrás. Pedig én szeretem a lesajnált tankokat at 2-vel is imádtam játszani(at 8 és 7 már nem olyan jó szerintem) és a shearman jumbó-t is szerettem.
Most megvettem a dicker maxot mert vágytam valami másra és nem csalódtam benne, bár még csak most lett 100% a legénység, de tetszik :-)
Csak egy baj van vele hogy tier 6 és az első 2 percben általában eldől a csata mert eszetlenül rohan mindenki. -
Erre megint csak a WG tudatos játékos állomány oktatása lenne a megoldás,de az nem jövedelmező, számukra az a tiszta haszon ha józsika szív mint a torkosborz,berág addig rinyál míg el nem verheti anya vagy apa dugipénzét a játékra és vesz egy rakat goldammót meg prémium tankot,mert azt hallotta hogy azzal majd jól tud játszani mert "nagy" tank, célozni már nem kell megtanulni (goldammopower) prém tankkal több credit és xp is jön (lényegtelen mennyi meccs alatt) a servise record úgy sem érdekli, csak az hogy minél nagyobb és durvább tankkal mehessen és így születnek a puszta közepén ácsorgó(vagy épp állandó jelleggel bázist "védő") E100 driverek aki ha nem olyan hülye goldot, ha hülyébb akkort HE-t lő mindenre ami mozog legyen az csapattárs vagy ellenség. -
DantesHUN #327903 Elvileg növelték, vagy fogják a patch-ben. De inkább a használhatósága ami érdekel. Nagyon ritka. Szerintem nem sokan akadnak aki tud vele jól játszani. Nekem olyan bice-bóca tanknak tűnik. Nem tudok ráérezni hogy miként lehet eredményesen használni. A rémes mozgékonyság, meg nagy célpont, és a gyönge oldala, hát nem tudom. -
Nazarov77 #327902 De van, M6A2E1 annyit hoz kb mint a többi tier 8as prémium, egy nem régi patchben növelték a credit hozamát 15%al. 9.3 után lehet elő veszem majd az a limitált max tier 9 MM nagyon hiányzott már neki mert T10ben szenvedés vele menni.
Amúgy strongholdba poén vele menni, sokan nem tudják hol a gyenge pontja és szépet pattognak róla, múltkor egy AMX 50 100 a 3. pattanás után feladta és helyettem a társamra kezdett lőni :D
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.09.19. 15:33:31 -
yossarianHUN #327901 Tudtommal nincs T8 prém kredithozama, tehát csak annyit termel, mint egy átlag T8. Ami persze a "jóárasított" javítással még mindig jobb mint az átlag, de bucira keresni nem fogod magad vele. -
Angelus1991ster #327900 Mi lenne más, hát a Csillagkapu. Elvégre ezért vannak ORI tankok a játékban, csak földi álcájuk van. Waffentróger E-100, FV halálcsillag, T-95, KV-2.
Áldott legyen az ORI! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
R3nton #327898 Valami Action Centurionra, aminek szóbeszéd szerint erősebb lesz a tornya, mint a centurionoknak. Hát kb sztem hasonló játékélmény lesz, mint a centekkel. Amúgy a centek tényleg jók! Lassú lesz, de jó szvsz! Én szerintem a Chieftain is jó lesz! -
tepi1 #327897 Idióta csapattársak hétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthető)
Utoljára szerkesztette: tepi1, 2014.09.19. 15:08:58 -
ladista #327896 Az nem lenne p2w? Akkor meg azért rinyálnátok naphosszat... -
Angelus1991ster #327895 Hát igen a .......gaming furcsán kezeli a prémium iók esetét, legalább ha adna a vásárlónak ideiglenes könnyített MM-t vagy egyéb bónuszokat.
De ők tudják. -
DantesHUN #327894 Hajajjaj. Az volt a kedvencem, amikor azt hozzák ki, azért csal a játék mert nem vesz prémet, utána meg azt hogy azért csal mert prémet vett. Hát ezen igazodjon ki az ember.
-
Miért nem nyomsz ilyenkor valami oyla szüveget, hogy "ez itt a BORG, a rinyálás hasztalan" XD -
DantesHUN #327892 A t8-as M6 prémum tankkal kapcsolatban, valami tanács, hogy lehet ezt használni eredményesen? Nem tudok rá jönni,hogy inkább támogató tank, vagy mire jó? Semmire? Mert áttörni vele azt nem lehet. Támogatni se igen, nem éppen sniper tank. Rettentő a mozgása, esetlen és nagy célpont, nincs álcázás, lassan tölt be, 11 másodperc? Sok. Az oldala kész vicc, minden átlövi, óriási sebzéseket kapok oldalról. Igaz, afrontja kemény tud lenni, és átütésben és pontosságban jobb az ágyúja mint az IS6/KV5. De valahogy mégse áll össze. Kiváncsi leszek milyen lesz a patch után, hát a tier korlát mindenképp kell neki,de hogy érdemes ezt használni? Valahogy elcseszettnek érzem, de ha már a patch-ben tier kedvezményt kap, és mégis csak prém. tank, farmolni jó lehetne, érdemes lenne rájönni, a használhatóságára. -
Lorder #327891 csatlakozom 15meccsből 2 nyertes...átlag wn8-am 2000...mi a tök van ma??? -
lexlutor #327890 orulj neki h nem a premes konteot kaptad. mert premmel minden jobb, tudod?! -
szar a 2x win xp ?? -
madmanic #327888 sorozatban bukom a 60-70% os meccseket a sok birka miatt ( remélem birkák sem látogatják a fórumot még magukra veszik )....
A retard weekendet ünnepélyesen megnyitom.. -
DantesHUN #327887 Na ügye. Most komolyan...áh. Erről beszéltem, az ilyen viselkedésről. -
Chaffee #327886 szarok az eventek, bezzeg más régióban... -
FosTalicskaa #327885 Az utóbbi pár hozzászólásodban nem volt semmi anyázás, és alig lehetett kiérezni az IRL elnyomásból adódó enyhe frusztrációt... Mi történt veled? Elfogyott a szteroid injekció vagy már olyan sokat lőtted magad hogy már a vénádat sem találod? Esetleg a WG végre elküldte postán kedvelt agyhalott fanatikusának a jól megérdemelt Volgáját? -
Oddball29 #327884 Magyarok vagyunk, tehát panaszkodunk, ennyi. -
DantesHUN #327883 Hát vannak többen is. Amúgy lehet igazad van, és persze mind szoktunk panaszkodni, de vannak akik csak állandóan. Az nem baj amikor valaki kiakad, de amikor valaki minden nap kiakad...hát most arra mit lehet mondani? Ha valaki utálja= törölje le. Ha valójában nem utálja csak itt éli ki a panaszkodási vágyát...hát...izé, nem tudom, szar neki? -
yossarianHUN #327882 Én most így csuklóból egy ilyen embert tudnék mondani, de biztos vagyok benne, hogy ő sem utálja. Ha utálná, nem lenne itt. A folyamatos panaszkodás régi magyar szokás, ennyi. -
kingofn00b #327881 Akkor még sem vagy pro, mert a másik átütése csak a játék egyik fele. A másik fele az, hogy te megmenekülj. Ne feledd, a háború nem a kényelemről szól! -
DantesHUN #327880 Nem egészen. Vannak itt jópáran, akik minden nap ha kell ha nem elmodják köcsög WFG rohadjanak rohadt miért nem mennek csődbe, kurvaanyukat, stb, utálom szar szar szar szar, minden szar, csalnak ,hogy direkt veszítsek, stb. Az ilyen mi élvezetet lát benne? Ennyire mazochista? Vagy az egész napi frusztrációját így vezeti le, hogy felidegesíti magát egy játékon, majd jön dühöngeni.
De akárhogy is: ha valamit utálok, mondjuk egy filmet, nem nézem meg minden nap, hogy utána dühönghessek, hogy milyen szar. Egyszerűen nem nézem, és kész, ha semmi jót nem tudok benne találni. -
Oddball29 #327879 Ezen az FV 4202-őn annyit kéne módosítani, hogy a test frontpáncéljából átpakolni vagy 20 mm-t a toronyra, az előbbi egy dombharcoson úgysem nem funkcionális.