418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #327998 1. A sajátodba bármikor, ha Te úgy szereted a levest. :) A WOT nyílt játék, az regisztrál be és játszik aki akar és akár tetszik akár nem, senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki játszik a játékkal, a készítőket kivéve. Ezt jobb tudomásul venni, mert semmit nem tehetsz sem Te, sem én, se más ellene. ( Az én levesestálam meg magán terület, ideje lenne a kettő közti különbséget végre megtanulni. )
2. Az orosz, sőt még a magyar is annak hívta még 15-20 évvel ezelőtt is. Erről ennyit. Nem azt írtam, hogy ki találta ki.
madmanic
Minden játékban valamilyen módon mindenki más játékát baxa el. Gondold csak végig. Akit például Te ki akarsz lőni, annak Te is a játékát baxod el, ő pedig azon van, hogy a Tiedet. A kérdés az, hogy ki mit tekint játéknak.
Század, szakasz, klán csaták csapat játékok, ergo aki ott béna, az nem oda való.
Random csata nem más mint egyéni játék, mennyi hp-t tudsz lelőni magadnak ha erre hajtasz. Semmi több. Van két banda ( nem csapat ), amely szétfut mint a megkergült birkanyáj és lövöldözik össze vissza. Ennyi és semmi több. Aki játszani akar az játsza az előbbieket, mert a randomban 99,9 %ban soha nem fog csapatjátékot játszani, az összehajigált emberhalmaz erre alkalmatlan.
Igen, az minta apuka, ugyanis ha 7 éves elmúlt játszhat vele, miért ne játszhatna? Azért már pár statisztika mániákus félti a wn8 besorolását?
Az legyen az ő gondja.
Ha valakinek nem tetszik az, hogy a WOT-al bárki játszhat az:
1. Törölje le a játékot, vegyen egyet amivel csak ő játszik.
2. Érje el a készítőknél hogy szelektáljanak a játékosok között, ki játszhat ki nem.
3. Nyugodtan háborogjon ezért mindenhol a 3 lábú lőtéri kutyát se érdekli. :)
4. Vegyen magának nyugtatót nehogy infarktust kapjon ez miatt. :)
5. Van még egy csomó megoldás ami közül választhat egyet kivéve: Senkinek nem tilthatja meg hogy játszon a WOT-al. Tehát a nyüszítés ez miatt felesleges. -
Az milyen már hogy egy 700 HP-s FV TD rálő egy T-62a -ra 10 centiről és saját maga felrobban? Az okés hogy splash, de hogy 700 HP eltűnjön és a MED-nek ne legyen semmi baja, picit vicces.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: JeffDunham, 2014.09.21. 10:57:10 -
foxbat88fx #327996 az egy dolog... de maga a game 7+ PEGI-t használ -
madmanic #327995 18 alatt szülői beleegyezés kell a felh feltételek elfogadásához.... Olvasd el a feltételeket.. -
foxbat88fx #327994 a wot 7+ os játék :) -
madmanic #327993 Lehet, hogy nem figyeli a mérőszámokat, és csak szórakozik, de aki 20 EZER csata után nem tud 8-900 at elérni az nem JÁTSZIK, hanem mások játékát bassza el. ENNYI.
Mit az a mintaapuka amelyik odaengedi a 8 éves kölykét, a 12+ os játék elé, és még dicséri is, hogy milyen ügyes vagy kisfiam, már szépen tudsz egyenesen menni a tankocskáddal, és már néha el is találsz másik tankot, de most már jó lenne ha az ellenséges tankokra lőnél simi-simi...
-
Toweliee #327992 Odaszarhatok a vasárnapi ebédeden a levesestáladba, mert én pusztán csak szórakozok? Mert én máshogy tekintek erre, máshogy kezelem. Am Napoleon hívta a tüzérséget a háború Istenének, de nem az artyra értette. -
lexlutor #327991 nalam mostanaban az st-1 viszi a primet 9es heavyben. hihetetlen ennyi tud rola pattogni. -
Paradoxon61 #327990 Az első részben egyetértünk:
Azért mert náluk mindig is a tüzérség volt a "háború istene". Ők így hívták őket. Meg is látszik, mert szó szerint isteni képességeket adtak nekik, hogy a gyáváknak is legyen mivel játszani és legyen sikerélményük. ( Nem azokra gondolok akik kipróbálják és néha mennek velük, hanem azokra akik csak artyznak és azt élvezik, hogy gyáva nyuszi módjára egy sarokban csücsülve, egyetlen lövéssel kaphatnak ki bárkit. )
A másodikban nem:
Attól, hogy 200 wn8-as meg nem biztos hogy debil, csak lehget, hogy másképpen tekint a játékra és máshogy kezeli. Hogy stílusosan válaszoljak: Lehet hogy neki nem törpe a saját pénisze ezért nincs szüksége és nem akar magának óriási virtuálisat, csak simán szórakozik. :) -
Paradoxon61 #327989 Mindkét ponttal maximálisan egyetértek.
Éppen ezekért többek között kezelem én is úgy a játékot, mint ami nem több egy bugyuta lövöldözős játéknál, aminek egyetlen szerepe van, az hogy szórakoztasson. Bevallom, jól szórakozom, jókat nevetek az egészen. :) -
madmanic #327988 buzi az összes artista
mi a herémért tolja a buta orosz a szaros arty eventeket...?
Ez kinek jó, vagy ki fog többet fizetni azért mert a sok 15-20 ezer csatás 200 wn8 as debil majom ellepi a szervereket..?? -
Plata #327987 Jézus isten mi ez a szánalmas szar? 
-
Egy próbát megér:
-
yossarianHUN #327985 Nekem olyannyira hiányzik, hogy az elmúlt 1 hétben megint ha mentem húsz csatát összesen. Majd ha
1: Nem lesz ilyen csapatfüggő a győzelem (kizárt, alapjaiban kéne megváltoztatni hozzá a játékot)
2: Értelmesen jutalmazzák a vesztes csapat jól teljesítő tagjait (szintén szinte kizárt, elveszne a játék kiszámíthatatlansága, értsd: "legyen a hülyéknek is sikerélménye" faktora)
akkor fogok megint napi húsz percnél több időt beleölni ebbe. -
NewHewkas #327984 Egyébként a tesztszerós eventek azok tényleges Ru-s események vagy csak a tesztelésre vannak? -
Angelus1991ster #327983 Jajj akkor kéne ilyen plecsni, amikor egy rahedli , olyan 8-10 darab t9-es ellen vagy:D
mert rendszerint a t7-es medekre ez az átok ül, főleg a Chi-Ri-re, T-43-ra, KV-13-ra, és Cometra vonatkozik. Sajnos azon a szinten papír. Jó a Chi-Rin is pattog a lőszer, de az egyszer van egy évben. -
foxbat88fx #327982 első 6 csata lose majd 2 win :) jó éjt :D -
foxbat88fx #327981 haha :)
nekem kellett már a wot két nap szünet után....
hiányzott az érzés hogy milyen kapásból a napi 5 első meccset elbukni :D -
Mert 3db IS állt szembe :D -
yossarianHUN #327979 Épp a minap álltam ki a jóslatod mellett arról, hogy a WoT játékosok napról napra szánalmasabban teljesítenek. -
foxbat88fx #327978 dikk! senki nem hiányolja foxit? :D -
yossarianHUN #327977 Oszt mér kő T7-ben goldspammolni ezzel a kartondobozzal?:P -
-
A kedvenc 9-es heavy-m. :) -
AlucardHuN #327974 Nekem is hasonló volt a reakcióm mikor megláttam de valahogy sejtettem:D -
Nazarov77 #327973 Elég szomorú mikor a scout sebezi a legtöbbet a csapatból...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ráadásul 4 lőszerem maradt mikor meghaltam. Kár, poén lett volna lőszer nélkül meghalni. -
Coated optics-ból, binóból van annyi, mint a szemét (vagy 6), a többiből nincs, azért kérdeztem. Persze nem is venti miatt... -
buzi az összes artista
-
Nazarov77 #327970 Gyors heavy mint pl az IS-8(csak jobb nála), azt se nehéz átütni, azoknak általában nem a páncélja a fő erőssége, -
R3nton #327969 ja ammorackes eléggé, hát a páncélja nem túl jó. De tényleg jókat lehetett vele menni, mondjuk én nem tartottam meg. Viszont a VK45B-n gondolkodom, elég troll tank
-
lexlutor #327968 kosz a valaszokat! -
Nazarov77 #327967 Elég jó.
Én megtartottam a 111et mert egy remek heavy. Mozgékonysága nagyon jó, hamar eléri a top 50km/ht, és nagyot sebez. Hátránya a szokásos nem túl jó depression mellett nekem az volt, hogy gyakran sérült meg az ammo rackje mert az elejében van, meg talán az üzemanyaga is de ebbe most nem vagyok biztos. -
kisbesi #327966 igen, köszi. -
R3nton #327965 Hát jobb, mint teljes áron, nem? :D Amúgy jó tank sztem. Olyan, mint az IS-8, szarbbul néz ki de jobb. Jó rajta az s-70 utánzat, igaz pontatlan, de nagyot vág oda. Fürge tank, én szerettem. 113 is jó sztem. -
R3nton #327964 wot wiki? -
lexlutor #327963 WZ-111et mennyire jo otlet most megvenni akciosan? -
kisbesi #327962 Melyik az az oldal, ami hosszasan kielemzi az adott tankot és ad felszerelés tippeket is? -
enncsibaba #327961 Most néztem a breszt-i csatát, ott kb 25-30 percnél van egy hasonló "személyszállító" páncélozott vmi.
Napi retardom: támadóként foglaljuk a kört, 2sec van hátra egy E100 enemy... nem néztem az órára, "real" volt vissza 10sec... Fogtam is a fejem rendesen.
Ellenben obj704el 1203 base xp "csak" első osztály... -
R3nton #327960 Mondjuk szerintem T-54-re, RU251-re jobban megéri a 10%-os optika (vagy a rammer, vagy a stab helyett nyilván). mégiscsak felderítő. T49 más, mert ahogy hallom nem nagyon akar fordulni. 13-90en nekem pl venti+ és mind a 2 féle optika van, aktív+passzív spotra is kihegyezve. Igaz mikor 1vs1 van másik light ellen lövök is vele mellé rendesen :/ De nekem többet ér a spot...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.09.20. 19:22:19 -
T49 : Vertical mk1, venti class 1 , Large-caliber Tank Gun Rammer
T54 Light : Vertical mk1, Venti class 1, Medium-caliber Tank Gun Rammer
Ru251 : Vertical mk1, Venti class 1, Medium-caliber Tank Gun Rammer