A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #327998 1. A sajátodba bármikor, ha Te úgy szereted a levest. :) A WOT nyílt játék, az regisztrál be és játszik aki akar és akár tetszik akár nem, senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki játszik a játékkal, a készítőket kivéve. Ezt jobb tudomásul venni, mert semmit nem tehetsz sem Te, sem én, se más ellene. ( Az én levesestálam meg magán terület, ideje lenne a kettő közti különbséget végre megtanulni. )
2. Az orosz, sőt még a magyar is annak hívta még 15-20 évvel ezelőtt is. Erről ennyit. Nem azt írtam, hogy ki találta ki.
madmanic
Minden játékban valamilyen módon mindenki más játékát baxa el. Gondold csak végig. Akit például Te ki akarsz lőni, annak Te is a játékát baxod el, ő pedig azon van, hogy a Tiedet. A kérdés az, hogy ki mit tekint játéknak.
Század, szakasz, klán csaták csapat játékok, ergo aki ott béna, az nem oda való.
Random csata nem más mint egyéni játék, mennyi hp-t tudsz lelőni magadnak ha erre hajtasz. Semmi több. Van két banda ( nem csapat ), amely szétfut mint a megkergült birkanyáj és lövöldözik össze vissza. Ennyi és semmi több. Aki játszani akar az játsza az előbbieket, mert a randomban 99,9 %ban soha nem fog csapatjátékot játszani, az összehajigált emberhalmaz erre alkalmatlan.
Igen, az minta apuka, ugyanis ha 7 éves elmúlt játszhat vele, miért ne játszhatna? Azért már pár statisztika mániákus félti a wn8 besorolását?
Az legyen az ő gondja.
Ha valakinek nem tetszik az, hogy a WOT-al bárki játszhat az:
1. Törölje le a játékot, vegyen egyet amivel csak ő játszik.
2. Érje el a készítőknél hogy szelektáljanak a játékosok között, ki játszhat ki nem.
3. Nyugodtan háborogjon ezért mindenhol a 3 lábú lőtéri kutyát se érdekli. :)
4. Vegyen magának nyugtatót nehogy infarktust kapjon ez miatt. :)
5. Van még egy csomó megoldás ami közül választhat egyet kivéve: Senkinek nem tilthatja meg hogy játszon a WOT-al. Tehát a nyüszítés ez miatt felesleges.