418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• xotyi
    Mindig meg tud lepni ez a játék, de azt sosem gondoltam volna hogy valaki eljut Tier6-ig a francia arty ágon és még nincs tisztában azzal hogy van egy arty nézet is és TD-ként védekezik az első vonalban, 118 csata után 250 az átlag sebzése.. agyam eldobom.
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.09.21. 19:26:31
  • DantesHUN
    Persze naná. Gold-al kevés az átütése( nem. Természetesen az M6 prém-ről volt szó, de azért miért is ne? Egy pluszt a goldnak...az kell ide. )
  • R3nton
    Szerintem félre bökte, gonodlom a M6 prémre gondolta.
  • Master91
    még buffolni a wt-e100at? szarkazmus vagy komolyan gondoltad?
  • R3nton
    az automatatűzoltó alapfelszerelés legyen, mert csúnyán szokott égni...
  • R3nton
    De megéri rá amúgy, nekem van rajta. Amíg nem volt, mindig kivágott egy csomó legénységi tagot az arty, akár splassel is. Ilyenre is jó pl a repeszpáncél. Nekem azt hiszem, célzászűkítő van rajta, repeszpáncél és szerszámosláda. Városi harcra használom. Engem mindig meglátnak vele leghátul is, úgyhogy én hanyagoltam rajt a periszkóp álcaháló kombót.
  • DantesHUN
    Ki is kopott nem véletlenül a játékból. De állítólag lesz valami buff is a patch-ben nem csak tier korlát.
    Én annak örülnék kicsit gyorsabb töltést kapna, kicsit javulna a mozgása, meg valamit a rémes oldalával kezdeni.
  • yossarianHUN
    Óó, az az állítólag nulla álcás dög úgy el tud tűnni 100 méteren, hogy az embernek csak düllednek a szemei. Spall linert meg nem érdemes tenni rá, az csak a nem átütő HE ellen ér valamit, azt a karton felépítményt meg még a Lolkopter HE is átveri.
  • Lunki88
    Na megvettem a WT auf E100-at. A legényeket átképeztem a 9-es WT-ből és eldobtam a skilleket, most azon agyalok hogy mit rakjak be nekik. Mert pl. a camo skillnek nem sok értelme lenne ezen a td-n. Valaki tudna ebben segíteni? :) Ja és milyen felszereléseket lenne érdemes felrakni rá? Pl. Fejlesztett célzórendszer, repeszpáncél, periszkóp jó lenne? Vagy a repesz helyett inkább távcső?
  • Lorder
    Tudna valaki segíteni abban, hogy RNG-hez hogy kell replayt beküldeni?
  • AlucardHuN
    Ó én örülnék egy olyan Ogre M6-nak már csak a SWAG miatt is :D Csak az oldalát kell félteni de nagyon.
  • Nazarov77
    Igen, azok a régi szép idők :)

és amikor a HE még jól sebzett és jó alternatíva volt 105mm alatti ágyúkba, ha nem tudtad átütni a páncélt:

Akkoriban voltak ám igazán brutálisak a rövid 105mmes derp ágyúk.
  • TOMSILENT
    íjjáááááááááá szinte már játszok vele

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2014.09.21. 14:42:00
  • Oddball29
    Sokat nem lehet vele buff nélkül kezdeni. A paramétereit még a gold ammo/új t10 ágyúk-eszkaláció előtt lőtték be. Igazi dinoszaurusz a robbanógolyók korában.
  • R3nton
    Akkor volt nagy ász az a tank, mikor elindult a játék. Bepakolta az 5ös prém shermanokat, meg a low tiereket. Amúgy emlékszem mikor elindult a játék, rettentően szenvedtünk vele, nem tudtuk belőni. Főleg amikor ilyen KV-1 meg T1 heavyvel toltuk még csak. Amikor már meglett a T34 és az IS-4-es, akkor azért már legyűrtem.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.09.21. 13:53:11
  • DantesHUN
    Ja, azt várom. Csak addig kicsit húzni akarom a legénységet benne. De ezzel együtt hát nem tudom. Érdekes tank. Afrontja tényleg meggyőző, de az oldala? Hihetetlen papír, és óriási célpont. És valahogy nagyon rossz a mozgékonysága. Nagy esetlen, lassú, lassan fordul.

Viszont az ágyú az jó, sokkal jobb mint mondjuk az IS6 ágyúja. Többet üt át, és nem értem olyan pontatlannak, csak lassan tölt

Szóval, hát nem tudom.

Az meg hogy ritka tank, az meg azért is baj, mert mindenki belém akar lőni, az tuti, valahogy az emberek szeretik elsődlegesen a ritka tankokat levadászni.
  • Oddball29
    1. kapcsold ki a chatet. Redundás.
    2. várd meg a kedvezményes MM-et.
  • JeffDunham
    Nem volt őszinte az FV mosolya az eset után. :)
  • NewHewkas
    Ha gondolod jöhetsz az MPORT-ba, most próbálom úgy is újraaktivizálni a klánt kicsit, azt majd meglátjuk meddig jutunk:)

MPORT

Általában szakaszolgatunk, de talán most már eljutunk a strongholdozásig/csapatcsatáig.
  • Bingisz
    A T62a belenézett az FV TD lövegébe a lövés pillanatába, ezért az FV lövegében történt meg a detonáció. Ritka az ilyen, én például csak akkor láttam még ilyet, amikor gyakorlóban trollkodunk, úgy hogy beállunk az arty mellé és belenézünk a lövegükkel a lövegükbe. Ellövik magukat és bumm!
  • DantesHUN
    És? Az hogy ritka az min segít?
  • JeffDunham
    Nem teszt. Éles szerver. EU1. Tegnap történt.
  • Nazarov77
    Azt már én is várom, lehet úgy még használni is fogom, credites gold ammo előtt még félelmetes volt szemből most meg nem kell részletezni, de amúgy lehet még vele szépeket pattintani.
  • Angelus1991ster
    Csata: Ruinberg
    Jármű: KV-1
    Szerzett tapasztalat: 5 241 (x3 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 41 083
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Pool medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" - 10 killőtt tank.

Jó , volt könyörgés is a végén.

http://wotreplays.com/site/1183951#ruinberg-angelus1991ster-kv-1
  • Nazarov77
    Egyébként azon kívül hogy elrondítja a játékot miért is jó ez a fehér színű roncs mod?
  • R3nton
    Na csak ne sajnáltasd magad, az a tank olyan ritka, hogy sztem sokan itt örülnének, ha egyáltalán a garázsban lenne :P Idáig nem mentél vele, vagy most hogy jött ez a probléma? Amúgy MM buffot fog kapni.
  • Paradoxon61
    Tudom, csak azt érzékeltettem azzal amit írtam, hogy elvárásai mindenkinek vannak, csak éppen a kutyát nem érdekli mi az elvárásod,(om).
    a:) elfogadod ilyennek amilyen és játszol.
    b:) nem és akkor uninstall.

Tehát az elvárások totál feleslegesek, meg senkit nem érdekelnek. Maximum egy dolgot lehet, ha valami nem tetszik valakinek a tükör elé áll és elmondja az arcmásának, mást nem fog érdekelni. :)
  • Paradoxon61
    1. "A játékban nem ennyire erősek ezek a törvények, ...." Ezt mondom én is, már jó ideje.
    2. Annak hívja aminek akarja, a fórum szabályain belül. Semmire, mivel nem ismerem, ezt nem tudom honnan vetted.
    3. Egyetértünk, mégis más se megy mint mások kritizálása, erről szól a fórum java része. :)
    4. Szívesen. Úgy legyen. :)
  • DantesHUN
    De siralmas ez a M6 prémium tankkal az élet. Valahogy nagyon rossz. Továbbra se értem mi lenne a jó taktika vele. De ezen túl szinte minden csatában megjegyzések jönnek rá, mivel ismeretlen tank, és mi ez, meg miféle tank ez...ez nagyon tud zavarni. És ráadásul nagyon el vagyok átkozva vele. Ha szerencsére 8-as csatába rak be, akkor is tuti a megalázó vereség.
  • Maala
    Ez továbbra is egy arcade játék, nem szimuláció, a nagyobb tömegek elérése végett. Alacsony taktikai/stratégiai érzék szükséges hozzá, rövid tanulási idővel, cserébe max fél perces várakozás csaták előtt. Valamit valamiért.
  • D00zer
    Sziasztok. KB 2 év kihagyás után, egy normális klán tagja szeretnék lenni , akikkel lehet napi szinten szakaszozni , közösen játszani, értelmesen "eszmét" cserélni . Nem vagyok pro játékos , csak olyan hétköznapi . 8000+ csatával bírok, aminek a 98% -át randomban egyedül toltam , ami sajnos erősen meg is látszik a statomon. Az életkoromról annyit , hogy sajna közelebb van az 5x hez mint a 4x hez :(

IGN

_Illegal_
  • mijki
    Eközben a WG-nél :D
  • Maala
    Sajnos a való életben a képzeletbeli Toweliee-hez hasonló retardáltakat szigorú törvények védik. A játékban nem ennyire erősek ezek a törvények, így ha ők megtehetnek bármit, akkor más is, a szabályokon belül. 4 lövés után van autoban? 3 lövéses teamkill. Stbstb.

Retardáltnak hívni valakit itt a fórumon a játékbeli mutatott teljesítménye alapján? Sehol sincs leírva, hogy ezt nem teheti az ember. Az, hogy emiatt te a való életbeli tulajdonságaira asszociálsz, egyéni szocproblémád. Más csak legyint rá.

Értékrendszerek ütköznek. Nincs helyes, vagy helytelen, csak barna, és rózsaszín. Neked az egyik szín tetszik, másnak meg a másik. Mind a kettő a szabályok között van, szóval senkinek sincs joga a másikét kritizálni.

Köszönjük, hogy megosztottad a saját értékrendszeredet, remélem, találkozunk még egy teamkill erejéig.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.21. 11:49:19
  • Paradoxon61
    Nem értetlenkedem, csak öreg vagyok és így arra válaszolok amiről éppen szó van, nem pedig arra, amit a másik gondolhat.
    Tehát:
    Az és szerintem is, ebben maximálisan egyetértünk.

Látod engem az is szórakoztat, mivel SEMMIT nem várok el ettől a szutyoktól, a szórakoztatáson kívül.

Az idióták felsorolásában egyetértünk.
    Miért tartom egy szutyok lövöldözős játéknak csupán aminek a szórakoztatás a lényege és semmi több?
    A következők lennének az elvárásaim ahhoz, hogy komolyabban vegyen a játékot:
    1. A tanknak van ágyúja, ergo nem forgatható át a falon, nem nyomható át szemből a másik tankon, sőt ha szemből ütközöl és az ágyú arra néz, gameower.
    2. A tank nem faltörő kos, nem hajtunk bele vele az ellenfélbe full sebességgel ha csak nem akarjuk a legénységet kiskanállal kiszedni a küzdőtérből. Ez a roncsderbis játékokban szokás.
    3. Az 50-70 Km/óra megadott sebesség a közútra vonatkozik a harci technikák esetében, nem a terepre. Tehát a terep nem forma 1 terep, főleg nem tankokkal. ( Szívesen kipróbáltatnám ezt élőben azzal aki kitalálta mondjuk 50 km/órával terepen. Kötszert, gipszet, szanitécet biztosítunk. )
    4. Döntsék el, hogy csata és akkor harc az utolsó tankig, vagy sunnyogó körfoglaló és akkor foglalunk. Az hogy harcolsz és miután elég messze eltávolodtál 2-3 sunnyogó szutyok foglal a hátad mögött, tudván hogy nem érsz vissza röhejessé teszi az egészet.
    5. Az egyén teljesítményét pontozzák és jutalmazzák, a jelenlegi rendszer az idiótizmus felső foka. A hátul sunnyogó meg se mozduló max. 1 lövést leadó többet kap mert éppen a győztes csapatban van, mint aki végig harcolt és 3-4-5x annyi hp-t lőtt le.

Lehetne még sorolni, de nem akarok litániát írni.
  • Maala
    Te pedig örömmel vennéd, ha 3 percig tartana összeszedni a csapatot egy T10 csatára, ugye?

WT:GF bétában voltak ilyen hosszú várakozási idők...
  • TiborTamas
    Nem splash volt, hanem visszapattant a saját AP lőszere a T62 tornyáról és beütötte saját magát... xD Jó lesz ez az új ricochet system, új tartalommal bővülnek az RNG videók.

(Látom már Maala beelőzött.)
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2014.09.21. 11:28:12
  • madmanic
    Látom értetlenkedni jársz ide...

Akkor az elejéről:

Ez egy játék. Aminek szórakoztatnia kell.

Amennyiben ilyen idióta kretének miatt sorozatban veszítek 15-2 re az NEM szórakoztat.

Kik ezek az idióták?

-AFK
    -teamkiller
    -szórakozásból a csapatot lövöldözők
    -A direkt akadályozók
    -a kezdőn kempelő ( debilül: védő ) heavy tankok
    -A mező közepén seggel az ellen felé tolató
    -a direkt fedezékből kilökdöső ( mondván az az Ő helye )
    -a lemmingtrainre felpattanó
    -és még hosszasan lehet sorolni.

És itt nem a staról van szó, mert annyira leszarom, ha kell 10 ilyen gyökér csatából lépek ki.. Ideges sem leszek, és ott rohadjon meg a sok gyépés lehetőleg minél gyorsabban.

Amiben egyet értünk, vagy skill alapú MM oldaná meg ezt a problémát, vagy ha egy bizonyos szint elérését követően harcolhatna a kisgyerek magasabb tierben. 500 wn8 elérését követően mehet tier6 ba 600 után tier7 stb..

De ezt a buta orosz valamiért nem hajlandó megérteni.
  • Maala
    Tesztszeró? Mert akkor vissza is pattanhatott...
  • Paradoxon61
    Az első mondat marhaság. Gondold végig. Olyan mintha azt mondtad volna, hogy ha te akarsz, akkor vasárnap is bemész a bankba. Mindkettő lehetséges, de vállald a következményeit is. :)
    A második mondat már oké. Ott megtehet, max. felállok és elmegyek. Ennyi.
    Ugyan ezt mondom a WOT-ra is. Ha nem tetszik, hogy nyilvános, az és úgy játszik aki és ahogy akar, akkor uninstall és játszom mást. Ennyi.
  • Toweliee
    Te döntöttél úgy, hogy a tálad magán terület, én dönthetek úgy, hogy pusztán csak szórakozásból nem tekintem annak, mert pusztán máshogy definiálom a magánterületet, magánvagyont. De akkor vegyünk egy éttermet, és egy szomszéd asztalt. Oda is az megy be aki akar.