A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #328005 Nem értetlenkedem, csak öreg vagyok és így arra válaszolok amiről éppen szó van, nem pedig arra, amit a másik gondolhat.
Tehát:
Az és szerintem is, ebben maximálisan egyetértünk.
Látod engem az is szórakoztat, mivel SEMMIT nem várok el ettől a szutyoktól, a szórakoztatáson kívül.
Az idióták felsorolásában egyetértünk.
Miért tartom egy szutyok lövöldözős játéknak csupán aminek a szórakoztatás a lényege és semmi több?
A következők lennének az elvárásaim ahhoz, hogy komolyabban vegyen a játékot:
1. A tanknak van ágyúja, ergo nem forgatható át a falon, nem nyomható át szemből a másik tankon, sőt ha szemből ütközöl és az ágyú arra néz, gameower.
2. A tank nem faltörő kos, nem hajtunk bele vele az ellenfélbe full sebességgel ha csak nem akarjuk a legénységet kiskanállal kiszedni a küzdőtérből. Ez a roncsderbis játékokban szokás.
3. Az 50-70 Km/óra megadott sebesség a közútra vonatkozik a harci technikák esetében, nem a terepre. Tehát a terep nem forma 1 terep, főleg nem tankokkal. ( Szívesen kipróbáltatnám ezt élőben azzal aki kitalálta mondjuk 50 km/órával terepen. Kötszert, gipszet, szanitécet biztosítunk. )
4. Döntsék el, hogy csata és akkor harc az utolsó tankig, vagy sunnyogó körfoglaló és akkor foglalunk. Az hogy harcolsz és miután elég messze eltávolodtál 2-3 sunnyogó szutyok foglal a hátad mögött, tudván hogy nem érsz vissza röhejessé teszi az egészet.
5. Az egyén teljesítményét pontozzák és jutalmazzák, a jelenlegi rendszer az idiótizmus felső foka. A hátul sunnyogó meg se mozduló max. 1 lövést leadó többet kap mert éppen a győztes csapatban van, mint aki végig harcolt és 3-4-5x annyi hp-t lőtt le.
Lehetne még sorolni, de nem akarok litániát írni.