418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DantesHUN
    Században hatásos lehet, főleg ha jó játékosok csinálják. Sok HP, jó ágyú, a másik század mindegy milyen összeállításban jön , előbb fogy el a HP-ja, de persze tényleg jók kellenek akik tudnak játszani még a TOG-al is.
  • foxbat88fx
    bocs.... de Te normális vagy?!?!?!?!?!?!?
    messze magasan vezeti a TOG II a legszarabb tank a wotban versenyt.....
  • WR104
    Pont olyan eredmenyes lesz a tog szazad mint te vagy ebben a jatekban. (igy nem a tog-ot fikaztam ugye?)
  • ninja55
    Sziasztok! A hétvégén gondoltam,hogy csinálok 1 tankszázadot. Az lenne a kérésem,hogy akinek van TOGII-je,és jönne az szóljon. A század csak togokból fog állni,már 2-3 embert összeszedtem. Légyszi ne fikázzátok itt a TOG-ot,nem azért írom a témát. A játékosnevem: ninja112
    Ui.:
    Az S_V klán felvételt hírdet. Aki jelentkezne,az írjon nekem,és felveszem a kapcsolatot a vezérrel.
    Ennyi lenne!
    Üdv.:
    Ninja55
  • lexlutor
    Persze, ez jol hangzik. En nem is erre, hanem a tankra gondoltam.
    mert en most borzasztoan csalodtam benne. plane ahhoz kepest ami regen volt.
    mondjuk meg valtozhat a kiiras amig ki nem jon hivatalosan. ez egy tier6 tankert, meg ha olyan otvar is mint a tog, nagyon konnyu, plane a mostani folyo kuldetesekhez kepest.
  • Mr.Kitten
    Top3 küldetésben vagy egy apróság. Nem írja hogy győzelem!
    Egy normális játékosnak hamarabb meglesz a top helyezés mint az öt győzelem.
  • lexlutor
    erre ne vegyel merget. most mentem vele ket kort hosszu ido utan.
    1 kor: egy szembejovo t40 celzas nelkul szembol egylovesezett a masodik percben.
    2. kor: su85b a eppen kilogo tornyomat ketszer siman belotte darabja 160 hpvel, majd egy tarckloves a varosi palyan a semmibol.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.22. 19:06:33
  • Mr.Kitten
    Nem az is6 nem lőtte meg egyszer sem :) Az ellenfél lőtte ki az ammo rackjét gondolom.
    Áldozatnak tetette magát de direkt figyeltem is-6 semmi durvát nem csinált sőt akkor se lőtte amikor bekékült.
  • Malarki
    A nap beszólása

• DantesHUN
    Valami miatt kissé ideges lett.
  • Mr.Kitten

Sikerült ezzel a gyöngyszem magyarral összefutnom egy csata elejéig.
    HUNrobi
    Nekiment kétszer az is6-osunknak aztán elkezdett lövöldözni rá. Sikeresen bekékült majd ment és belefojtotta magát a tóba.

• R3nton
    nem vagyok megbarátkozva az új linkelési módszerrel úgy látszik

még1x: KV-1S/KV-85

• Tono34
    JT-Löwe párossal adták ingyen :)
  • R3nton
    Én azt megvettem. Bár sztem nem ért meg 10 ezer forintot. Oké adtak hozzá goldot is bőven. Jókat lehet vele menni noobok ellen, de a jó játékos hamar rájön, hogy be lehet verni a tornyát könnyedén. Meg azért ebben az eventben, aki ezeket a tankokat kihúzza, le a kalappal kb.
  • R3nton
    KV-1S/KV-85

Nem tudom volt-e már, én most néztem meg. Hááát mit ne mondjak, annyira nem lett rossz a 6-os se a 100mm-es ágyúval. De az tuti, hogy megvan az új OP statpadder shit. Aranylőszerrel burtál durva az új KV-1S derp ágyúja tier5-ben. De a 85mm-es ágyú is baromi jó szerintem, ami most van a KV-1-en. És persze ezek a marhák, meghagyták olyan gyorsnak, mint volt tier6-ban. Szóval most a tier5 fog szívni. Végül is ott több a prém tank :/ Hadd szívjanak...
  • Tono34
    alig hp-s 59-16-ot 2x lőttem oldalba perzsával .... persze, hogy only crit..
  • DantesHUN
    Lol. Ez milyen már. 51 hp-s ELC AMX neki jött a KV-5-ösömnek, és károgott hogy mi történt. Robbant egyből persze. Mire számított? Az 51 hp-s ELC-el lerammolja a 100 tonnás Kv-5öt? És még meg is lepődik. Hát vannak ám nagy tudású játékosok. Jót mosolyogtam rajta.
  • lexlutor
    hmm:

- the AFK and leaver punishment system will come in 9.3 – the only thing that was removed was the suicider punishment system, which needs to breworked
  • Tono34
    Én ma 0/6-al kezdtem .. vagyis ma is.
  • Mnemomic
    igen.
  • DantesHUN
    Hm. Ma úgy látom különösen jó csapatok vannak. Két csatát mentem Löwe-vel, és egyet lőttem. Két csata alatt. Hát úgy tűnik nem ez lesz a szerencse napom.
  • Tono34
    Turbót, hopp az nincs :)

Nekem talán álca, kukker, töltésgyorsító volt.
  • DantesHUN
    Én is goldspam miatt untam el a Jagdtiger-t. Tier 9-10 és mindenki gold-ot lő. (plusz a szokásos szellemi színvonal plusz az arty-k) Nem maradt benne sok élvezet. Pedig a Ferdiand-ot azt élveztem előtte.
  • Master91
    12 csatából ne vonj le semmit

nekem nagyon rossz a wr%om jt-vel, de nagyon jó volt az átlag dmg-em (asszem :D )

szerettem azt a dögöt, kegyetlen a top ágyúja, átlag9-es tankok, 8as tankok főleg ha pocakot elrejted aranyosan pattognak
    ja nem mert arany lőszer be azt hali van
  • Toweliee
    A T28 proto-ra milyen felszereléseket ajánlotok?
  • Sunsetjoy
    Köszi a tippet!
  • NewHewkas
    E25-öt érdemes lesz megvenni akcióban, most hétvégén?
  • kisbesi
    A hang chatet hogyan lehet használni?
    "q" val kell működtetni vagy engedélyezni, de szerintem nem jó. Azt meg ehet csinálni, hogy csak a szakaszban hallják, amit mondok és beszélünk?
  • DantesHUN
    Hát mondjuk nem tudom mire jó a TOG. Van nekem is, de. Jó. Az ágyú jó. De papír. Igaz sok HP de a legnagyobb bajom vele, az irdatlan lassúság. Ha hülye a csapat, vagy rossz irányba mész, rémesen szar köröd lesz, az tuti. Ezzel nem lehet megfordulni, és másik irányba menni. szerintem a TOG platoon-ban használható jól, ha támogatja valami normálisabb tank.
  • JeffDunham
    Eddig rohadtul így volt. Azt szánom-bánom hogy a KV-220-at nem vettem meg. :(
  • R3nton
    Ezt már mondták mások is, meg kell figyelni, amelyik tankot akciózzák, arra utána esélyes, hogy küldetés lesz.
  • JeffDunham
    Én megvettem. Direkt mondtam hogy vegye meg mindenki mert annyira szar hogy biztos akciót fognak belőle csinálni. És lám, bummmmmmm. :)

Úgy emlékszem még 2 ember vette meg. "Imádom ha egy terv sikerül." :D
  • okosszöszi26
    ez jó arány Jagdtigerrel?

csaták: 13
    győzelmek: 23%
    túlélt csaták: 7,69%
    sérülési arány 0,86%
    megsemmisítési arány 0,5%

lehet mondani, hogy qrvaszar vagyok ezzel a döggel
    ennyire még a KV-4 sem volt tré az elején
    mi a lófaszt kell ezzel csinálni?
  • madmanic
    Köszi!
  • sempike
    Müxik, köszönöm!
  • Toweliee
    Működik, köszönöm!
  • lexlutor
    szep!
  • Nazarov77
    Egyébként pont jókor jött mert teljesen kifogytam goldból és modul leszerelésekhez kéne.
  • Maala
    Brace yourselves, tuti masszív account mailcím/pw lopás volt megint. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.22. 14:00:14
  • Nazarov77
    300 gold jutalom jelszóváltásért