418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Jönnek az új lightok és 80al olyat wallrideolnak a sziklafalon, hogy köpni nyelni nem tudsz :D
  • Count Adyn
    nemtudom de énis is6 al mentem most zsinorba 5 vereséget 3-4k dam közt végig...
  • TOMSILENT
  • madmanic
    megint valami szünet van?

Ennyi gyépés gyökeret basszus...
  • madmanic
    Idióta csapattársak
  • csagataj
    Ha valaki szertné az ilyesmit! :)
  • Tono34
    Hála az égnek "ritkábban" gyullad nálam, de akkor 2x :)
  • Toweliee
    Nekem is segített már, megbízható és korrekt! Nyáron többször el kellett utaznom hosszabb időre, a prém meg ketyegett. Így nem fölöslegesen.
  • R3nton
    Kedvenc tank???? Fogadjunk, hogy tűzoltó a hívatásod :D
  • Lunki88
    Kár hogy akkor még nem volt bent a lerepülő torony effektus. :)
  • Paradoxon61
    Szokj hozzá, egy ideje ez a divat. A tegnapi 35 kör 8 win után, a mai reggel így kezdődik: 5 kör 0 win, de nem akárhogy minden meccs vesztése 02-15 és 05-15 között van. Alakul ez :) Kiegyensúlyozott játék WG módra, de hát oroszok, mit várunk tőlük? :)
  • Tono34
    wotreplays azt írja vmi titkos frissítést tesznek fel...
  • Tono34
    Gondolom lehet forint is :)
  • Sunsetjoy
    Farmolni? Mármint némi goldátutalásért? :)
  • Tono34
    Jó kis kör lett FV215b-vel :)

Kicsit aggódtam a végén nehogy vmelyik bemákoljon. Még mindig kedvenc ez a tank :)
  • patchaou
    Nem is emlékeztem arra, hogy ebből anno lett vidó... Wotos pályafutásom legszebb lövése 7:30-nál
    http://youtu.be/tRBRgbSknYI
  • foxbat88fx
    na most kurvára irigyellek :D
    nincs is jobb egy nomád túránál...
    vagyis már csak az a jobb ha nincs nálad tűzgyújtó eszköz és csiholnod kell a tüzet :P egyszer próbáld ki.... utána istenként fogsz egy doboz gyufára tekinteni...
  • yossarianHUN
    T14? Muhaha:D Guruljatok pár kört az AT-15A-val, amatőrök.
  • foxbat88fx
    T14?
    remélem ezt csak viccnek szántad :)
  • voivod32
    Azért a T14 még versenyben van vele...
  • Gyuszopapa
    Sziasztok.Nagy szívások után az ST-I-m is megajándékozott egy tank ásszal.Ha valakit érdekel itt a replay:
    ST-I tank ász

6242 sebzés,high caliber,acélfal
  • patchaou
    Már nem sok kell hogy összeálljon egy új működő vas. Ha valakinek farmolásra van szüksége írjon bátran.
  • OnkleTonto
    hátakkó itt meg miért? ez is ugyanakkora ikon :D

• mijki
    Olyan sz***rolleren vagyok túl, hogy az csak na. Bannolva voltam egy napig, erre este belépek hogy játsszak egy kicsit, erre 14 meccsből 5 win...thx WG
  • JeffDunham
    Nem 100%-os méretű az ikon, ezért látod így. Régen nálam is eljátszotta.
  • OnkleTonto
    Most akkor hányas tierű tank a VK3001P ?

• Master91
    lemerült a telefonja!
  • Tono34
    Ha ide tudsz írni akkor jelszót is tudnál változtatni.
  • bornofakone
    thx :) amúgy Tisza-tavon, vagyis a Tisza és a Tisza-tó közötti részen, Aranyosi-sziget a neve, Tiszafüredtől pár km-re, nyaralok, nomád horgásztúra (valójában hogyan rúgj be minél hamarabb minden nap :D)
    de akk ráérek holnap is új jelszót állítani és most ez a lényeg :D
  • xotyi
    Ez a mai nap katasztrófa.. ennyi gyengeelméjű Rommel reinkarnációt régen láttam.. Type 61-es csodás csapattársam lerammolt és utánna még ki is tolt a bokorból mert szerinte nem jól spottoltoam T71-el , hiába próbáltam elmagyarázni hogy nem csak a suicid scout taktika létezik, ő inkább kitolt a Jagdtiger elé..
  • foxbat88fx
    sziget közepén? hol vagy? :D
    egyébként igen... egy ideig érvényes a dolog....
  • bornofakone
    ez a jelszóváltoztatás = 300 gold, az holnap még érvényes? :D
    mert lemerült telefonom és 1 sziget közepén vagyok és csak holnap tudok áramot szülni (laptop még bírja 1 ideig :D) és hát telómra érkezik a confirmation jelszó/kód :D
  • JeffDunham
    Amikor a csapatod olyan hülye mint ide Nagykálló...

• foxbat88fx
    az alapötlet szerint csak TOG-okból állna a század :)
    ha lenne spotter akkor már én sem lennék ilyen biztos... de így hogy csak TOG.... 99,99%-ban biztos vagyok :)
  • DantesHUN
    Jó hát mondjuk én egyértelműnek gondoltam, hogy legyen egy scout tank is , a TOG-ok mellet, de igazad van, nem biztos hogy ez mindenkinek egyértelmű.
    Ha a másik század full Hellcat-ekből áll, akkor persze rájuk fogadnék. De egy vegyes század ellen, szerintem sikerülne. Nem mindegy, hogy melyik pályán, és mik ellen.
  • foxbat88fx
    több a hp? igen
    bármit átlőnek? igen

DE ki fog nekik spotolni??? :)
    bazi nagy célpont, könnyű őket eltalálni és művészet róluk lepattanni annyira papírok...
    nem lassúak? 15km/h-nál kiakad.... nézd meg kik jöhetnek szembe..... Hellcat a 60km/h-val és jó látótávjával.... vagy KV-1S a 400-at sebző gunjával (persze még 2 napig)
    szerintem esélytelen a dolog, de kiváncsi lennék mi sülne ki belőle :) de így spotter nélkül, egy komolyabb összeget merek arra tenni, hogy megafail lenne a dolog
  • Chaffee
    Te vagy az Tomato Pistike?
  • DantesHUN
    Hát én ezt nem venném annyira biztosra. Annyira azért nem lassúak, és bármit átlőnek ami szembe kerülhet században és sokkal több a hp.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.22. 20:51:34
  • foxbat88fx
    ott a pont... olyan kurva lassú az a szar hogy vicc.... T28 meg T28 proto ahhoz képest repül....
    nagyon szar camo... csak 1 darab Hellcat legyen az enemynél.... és az egész TOG század döglött... lehetnek lila gamerek is.... semmi esélyük nincs!
  • lexlutor
    csak eppena kezdokort nem ahgyhatjak el