418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
sose szedtem torrentel, most úgy akarom.
ha lejött mit csinálok vele ? -
Drágám vegyél fel valami sexy rucit és toborozz a HOAX-ba ha ennyire ráérsz. :D
-
foxbat88fx #328356 naja... nekem is, csak kérdés mennyire lesz gyors :)
azért jobb lett volna külön leszedni kora reggel a peccset :D
ha engedélyezed a torrent-et akkor gyors, anélkül csiga...
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.25. 10:59:43 -
Nekem már szedi a launcher -
foxbat88fx #328354 igen... már reggel el kellett volna kezdeni szedni....
csak b**szott betenni ide valaki is :D -
Baromi lassan jön az a baj. Bár a launcher még úgysem frissítene szóval mindegy.
Torrent link
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.25. 10:56:06 -
foxbat88fx #328352 9.3 peccs? http://redirect.wargaming.net/WoT/latest_patch_eu -
Nekem tegnap elég érdekes volt.
Sacred Valleyn voltunk bedobott tier 7-be. Elment C 2,3-ra szikla mögé. Kv1-em beforgatva, D-ről jönnek, közte van egy kv1 is ő is beforgatva.
A vége az lett hogy megölt, én semmit nemtudtam pattintani a lövéseiből, viszont amit én lőttem az mind lepattant.
Utolsó 3 sebzés előtt felhasználtam a csapattársam kilőtt tankját fedezékként alig látszódtam persze sréhen volt a tankom, még mindig betalált. Nem arannyal lőtt.
Majd megnézem este a replayt hogy mit lőhetett rajtam amit nemtudtam semmivel sem védeni. -
Akkor addig nem ülök frissítgetve a weboldalt.
Inkább lazulok egyet köszi az infót.
-
DantesHUN #328349 Na ez a baj a WOT-játékosaival. Rájöttem. Íme a videó:
http://444.hu/2014/09/25/ismerkedj-meg-violettel-a-vilag-legugyesebb-gamerkutyajaval/
Ő Az átlag WOt játékos. Sőt, szerintem ügyesebb sokuknál. -
Általában dél körül már szokott lenni rá esély. Néha hamarabb
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.09.25. 10:37:57 -
Valami tipp, hogy mikor jön vissza a weboldal meg mikor lehet letölteni a frissítést?
-
Lichtmaschin #328346 nekem tegnap volt egy eléggé vicces szitum, kv1-el rongyolok med-ek után és mire utol értem őket páran elhaltak az ellen. TigeP-től akinek majdnem full HP-ja volt. Én meg lesz ami lesz lejtő is volt elindultam a Tiger P felé bízva abban hogy a többiek is jönnek még segíteni(persze nem jöttek). kb 30 méterre mentem a Tiger P irányába( práhuzamosan) mikor egymásra lőttünk. Találtunk mind a ketten, majd a második lövésem is talált és ammo rack, fel is robbant... :-) 1100 hp. Szerencse is kellet hozzá, mert simán csak auto AIM volt benyomva rá. -
Ok szuper, akkor várok... :D -
Peccs van/lesz, azért nem megy. -
Csak nekem nem elérhető a weboldal? Valamiért frissíteni sem akar.... :/ -
DantesHUN #328342 Azt hitte a War Thunder-ben van ahol le lehet lövöldözni a repülőket. Jó én eddig csak olyat láttam, aki nem tudta milyen szerveren van, de hát van .aki a játékot se tudja. Nem is meglepő csak szomorú. -
Katt ide a részletekért! -
madmanic #328340 Reggelt. A kliens valakinek már szedi a peccset?
-
Kv1 :)
Kedvencem az volt, mikor az ellenség kv1-ese beállt elém keresztbe, csak a tornyát forgatta és kb 2 lövésből kigyújtottam. Persze ahhoz is kezdő volt, hogy tűzoltó készüléket vegyen csata előtt.
Végül chaten én voltam számára a csaló.. -
Faboo #328338 Az FCM36Pak40-el én pont azt szeretem, ha ötösök közé rak. Éppen a lassúsága miatt. A t3-ban a sok kis gyors vacak cikázik ide-oda, nehezebb őket eltalálni. A kv1 például nem szaladgál és át lehet ütni vele szemből gold nélkül is. Persze célzott lövéssel. -
Ez annyira tetszik .....
"- devs don’t want to have more fake vehicles"
-
Plata #328336 Kill lopás addig nem is olyan nagyon zavaró amíg nem arty csinálja,úgy hogy közben téged is agyonlő.Mondjuk én ilyenkor sem szoktam beszólni,max ha túlélem hogy odalő csapattárs arty,akkor visszavánszorgok a bázisra és agyonlövöm.De most nem sikerült túlélni.
-
PetiPetiHUN #328335 Ha 8-as 9-es meddel megyek még több ezres sebzésre is csak max 1-2 killt csinálok de inkább egyet sem mert annyira lopkodják a killt a küldetés miatt. 6-os és 7-es tierben viszont jól adja a killeket.
Ha a killekkel vagyok elmaradva akkor 6.-7. ha az xp-vel akkor 8.-9. tierben megyek. -
yossarianHUN #328334 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Miért nem lepődöm meg. A másik a top tank, 112. Azt hittem bot, mivel 10k csata alatt 44 darab (sóhaj) wn8-at hozott össze a kis drága. A botos teóríát alátámasztotta, hogy beállt A2-be, és onnan a csata végéig el sem mozdult. Na mondom ez tuti bot, de aztán megnéztem közelebbről. Nem. A. Kibaszott. Repülőkre. Lövöldözött.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Én se vagyok külömb
-
Uh, én is azt hittem, hogy nem tudok játszani, aztán a 2 küldi (4től 10ig tartott) után ledupláztam a TD-imet... elsőre, 2-7 killekkel. Mintha paradicsomból zöld lettem volna hirtelen. :D -
Alig tudom a killeket összeszedni.... lelövöm a tankokat, majd mikor már alig hp-s kilövik .. v hagyok benne 1-50 hp-t és utána lövik ki... -
Userx2 #328330 Meddel mentem volna havy oldalra jól jártam volna. Simán lehozták. Több sebzésem is lett volna. Itt már nem érdemes becsületesnek lenni.
Beszüntetném ezt statrendszert.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.24. 23:47:08 -
Úgy érted, hogy a gecik jók egy gecik által kitalált rendszerben. Akkor miért nem találsz ki jobbat, amiben meg te leszel a jobb? Itt meg lehet tenni, kint nem. -.-"
Toxyk: De, 43900-at, vagy mennyit.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.24. 23:38:36 -
Userx2 #328328 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mintha hülyék lennének azok, akik hagyják veszni az egyik oldalt, gondolná az ember naivan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De nem! 20-30 k-s zöld kék játékosok. Simán beáldoznák a csata eredményét, ha arról van szó, csak hogy statjuk ne romoljon.
Én balfasz meg mentem megint megpusztulni. Nem állt még rá az agyam a g*ciségre. Van hová fejlődnöm. Pont mint a való világban. A xarháziak boldogulnak leginkább.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.24. 23:27:38 -
Toxyk #328327 Sziasztok,egy kérdés,aki 55 k xp-ért fejlestette ki a Chaffee-t,az nem kap vissza rá valamennyi xp-t? -
Hogy kell GIF-et csinálni? el akarlak árasztani benneteket IS-7 oneshootokkal. -
Nekem is már csak 7 nap kell, de most Kutatók éjszakája, holnap sem tudok már, szombaton sem, 3 nap kiesik... jövő héten is még 2. :D Legalább így izgi lesz a vége. -
kisokka #328324 Én is rágyúrtam egyébként, hogy majd valamelyiket legalább kifarmolom, de előtte való napon eléggé elment a kedvem az egésztől és bele is szartam inkább. -
kisokka #328323 "a fejlesztők egyszerre sok tank hangján akarnak javítani" Most komolyan, mióta készülnek modok, amik megkülönböztetik a tankokat a hangjuk/lövésük alapján. Ezek meg tesztelgetnek, pöcsörészgetnek. És persze szarnak nevezik ezeket a modokat. Szégyen. -
Október 8 reggel 7-ig ez lesz még. :) Tudom, mert szinte napra pontosan kiszámoltam. :D Vagyis inkább kicentiztem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.24. 22:44:42 -
Nekemis abból a 25 millából lett a fél t10-es járműparkom
-
kisokka #328320 Ahogy mondod.
Egyébként eszméletlen milyen medrush-ok vannak megint magasabb tierekben, pár hétig pont ezért szüneteltettem a játékot. Egyszerűen nevetséges az egész. Még mindig azokért a fostalicskákért küzdenek? Valamelyik nap már azt hittem, hogy vége van ennek a faszságnak, erre megint itt van a trágyalé. -
Egyetértek a legtöbb dologgal, az azonban kimaradt, hogy tavaly, amikor minden szarra vágták hozzánk a 100-200-300e krediteket, alapozták meg a legtöbb bosszantó dolgot: sok goldlőszer, sok T10-es gyökér.