418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mardel
    Ok, köszi.

Csata betöltése közben nem szoktam semmit sem nyomni.
  • Oddball29
    A fenét, olyan lassú a HESH. hogy mozgó lightot életbe nem találsz el vele.
  • shbg
    Hajaj én készülök vele a szopóágra:-) 25 csata után 88% a winem vele. Mi lesz itt.(én azt. Vallom,hogy a sok random miatt,-vagy az algoritmus miatt- a win 50%-hoz konvergál addig amíg a következő tankot kihúzod
  • yossarianHUN
    Hát nem tudom kinek hozott FPS növekedést ez a patch, de nekem átlag 5-6 FPS-sel lett kevesebb, pedig nagy előrelátóan fel sem tettem az XVM-et. Az az 5-6 meg elég vitális, mikor átlag 30-35 FPS-sel játszol.
  • shbg
    A többiek már elmndták miértmvolt op. Egy két gyakorlati példával szemléltetném én is. A nyolcas mededdel melyik elé mennél ki előbb M6 vagy a volt KV 1s?(nem párharcról beszélünk) Megy vér pisti. Nem tudja mi van. Lő bumm leugrik kb 400. Lő az M6 leugrik 250? Mellé volt egy jó átütése. Forgat riszálva sidescriperben 175 mm átütésű ágyukat pattintja. Összefoglalva az errősége abban volt hogy a vérpisti is érzékenyen oda tudott b...ni akkorát, hogy egy 8-as med, megérzi míg a med szurkodja a 250-et:-) egyszwrűen volt egy nagyon jó ágyúja. Nagyon jó sebessége. Nagyon jó páncélja. Mi kellett még?
  • TOMSILENT
    Egyfolytában kidobál ez a fos játék, ha vissza akarok lépni akkor is kidob...valamit ötlet?
  • R3nton
    Szart OP-k, mentem én is RUval most 3500 dmg-s kört, rögtön utána meg north-southon belefutottam egy med platonba és sebzés nélkül meghaltam...Az a Bulldog talán OP a többi sztem nem.
  • R3nton
    nekem beadja oldalról is, jó az.
  • Plata
    Fogadok pár hét és szarrá nerfelik a most berakott scout tankokat,stock T37 fos legénységgel iszonyú erős.
    Győzelem!
    Csata: Steppes
    Jármű: T37
    Szerzett tapasztalat: 968
    Szerzett kredit: 20 100
    Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
    Harmadik lettem sebzésben,T43-at szemtől szembe szét szedte,és nincs még jobb ágyúm,stock talicska.De a 76 milis ágyúja haláli pontos,300 méterről is átviszi t8-9 nehéz tankokat.Pedig nem gold ammo.
  • TOMSILENT
    nem kéne zolika.
  • Oddball29
    De csak akkor, ha szemből lősz ráju,k és megteszik azt a szívességet hogy nem mozognak.
  • NewHewkas
    Sztem meg pl a sokak által lesajnált VK45A is egy eszméletlen jó tank, igaz a gunjával célozni kell, meg 10-es csatában már szorult helyzetbe kerülhetsz, de én szeretem, mert mobilis
  • R3nton
    Na viszont egy király tank a 416, én meg azzal voltam a legjobb sztem a 8asok közül, szeretem is. Pershing még ami nagyon jó.
  • yossarianHUN
    Én meg minden nyolcas meddel jobb voltam mint az Obj. 416-tal, mégsem mondom, hogy szar:) Sőt, az ágyúja miatt elég OP, az, hogy én béna voltam vele, és nem szerettem, egyéni szocprobléma.
  • Tono34
    Nem árt ha csata betöltés közben nem nyomod az alt-ot.
  • Tono34
    Ilyenkor program bezár és újraindít...
  • Gyuszopapa
  • Mardel
  • R3nton
    Nekem bejön, fasza tank. De óvatosan kell vele azért. Tetszik, hogy a HE lövedékének 100-as átütése van. Lightokba 300 fölött sebez. Jó féle tank az, csak rá kell érezni, meg nem szabad úgy hozzáállni, hogy OP, mert nem az. 1vs1be viszont a 1390 elintézi, de az elintézi az összes többit is...
  • Mardel
    Estét!

Frissített aslain modot használok meg még pár másikat ami szintén 9.3-hoz van igazítva.

Nem is volt semmi gond, amíg nem jött prokhorovka map.

Ennyit láttam az egész csatából, mellé hallgathattam a csata zajokat.

Erre valami megoldás, ami nem az hogy próbálgassam ki hogy melyik mod felelhet érte?
  • NewHewkas
    De tudod, rá mész a replayre és ott "contests/replay controls" szürke gomb
  • Oddball29
    Nálam ez a 251 bukó. Túl pontatlan menetből, és a légytüsszentéstől is azonnal ammoracket kap. 13-90 ellen meg szinte teljesen védtelen.
  • Roger6
    Nekem volt KV-1S-em, az volt régen a kedvenc. Aztán jött a T-150, jobb volt nála. Aztán a KV-2, na hát az meg még jobb volt nála. Aztán jött M6, aminek olyan gun depression-je volt, hogy hegynek felfele is lefele lőttem. Szóval igazából minden 6-os Heavy-vel jobb voltam, mint KV-1S-el, és kivétel nélkül mindegyikkel jobban élveztem a játékot.
  • Lichtmaschin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Láttam, csak már nem tudom szerkeszteni, köszi
  • R3nton
    Most megpróbálod magyarázni, hogy nem volt OP? Hát ez lol. Amúgy azt még lenyeli az ember, hogy randomban kilövi egy ilyen szar. De tényleg amikor CW vagy stronghold volt és csak KV-1S meg hellcat volt, akkor kinyílt az embernek a zsebében a bicska.
  • NewHewkas
    Elírtad a Sherman-t
  • yossarianHUN
    A KV-1S-sel pont az volt a baj, hogy nem kellett vele taktikusan játszani. Tök mindegy hogy forgatod te a hatos kis tankodat, ha jön a paradicsom hüyegyerek, és a baszóvetőjével egy lövéssel lefelez, ha nem oneshotol. Persze, hamar haltak, hülyék voltak, de elég volt egyetlen bekapott találat, és már jó eséllyel el is volt cseszve a meccsed. Egy találatot meg még a hülyék is össze tudtak hozni vele. Többnyire.
  • Lichtmaschin
    Shearman Jumbo ha érdekel valakit
  • Count Adyn
    Aslain's packban is benne van^^
  • kisokka
    Hagyjuk ezt, 10 KV1-S pilótából egy játszott taktikusan vele. Meg ott van a számbeli tényező, amikor sidescrapelhetsz te, ha legalább 3-an néznek rád.
  • kisokka
    Mondod ezt nekem, aki napok óta a B1-el szopok Nekem nagyon jó lenne az a kis B1-es, ha nem lenne ennyire szar.
  • yossarianHUN
    Sidescrapeben megteheted (és meg is kell tenned), hogy amíg az ellenfél nem lő rá az oldaladra, addig nem dugod ki a tornyot.
  • yossarianHUN
    Hetzer miatt azért nem hisztizik senki, mert T4-en az ember fél nap alatt túl van.
  • kisokka
    Amúgy meg ott van az a jó nagy bütyök a tetején, azt is könnyű belőni.
  • yossarianHUN
    Én az aktuális Jove's mod packban találtam meg.
  • yossarianHUN
    És hogy lövöd a hasát ha sidescrapel, hmm?
  • Sir Charles
    Arra gondoltam!
  • Oddball29
    13-90-nek párharcban nem ellenfele.
  • R3nton
    ja annyira elbújhat a 1390, hogy most futottam bele egybe, 1-et lőttem bele, utána úgy elbújt a 1390, hogy még1et már nem lőttem...

Azért ne túlozzunk, jó tank, de nem OP. Tipikus light, skill kell hozzá, különben szarrá szednek. Batchatekről meg ororsz t10medekről ne is beszéljek, amik ellen harcolni kell. WZ132 az szerintem se pálya viszont.
  • kisokka
    A véleményem nem változik, röhejesen könnyű volt végezni vele. Az idióták meg nem forgatták azt sehová, nézték a pillangókat. Tőlem killeket vettek el, hogy nerfelték azt a szart és ezt sajnálom. Nekem is van/volt egyébként, de valahogy játszani sem szerettem vele különösebben.
    Amúgy érdekes, hogy a Hetzer miatt senki nem sír, pedig az van akkora troll, mint a KV1-S volt.

De mindegy is már, mert ezen már nem fognak változtatni, marad lenerfelve.