418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Terawatt
    Jajj csak azt a tankot ne. :D Előbb vennék egy accot amin van egy Object 416, mint hogy neki menjek annak a tanknak. :D
  • R3nton
    jó de neki az a-44 is op volt :D A Legszarabb tank a játékban kb :D De a legszarabb 7es abban biztos vagyok :D
  • Terawatt
    Azért a hellcat tényleg odabaszott és még mindig egy remek tank. :)
  • R3nton
    Neked minden jó, meg OP, kivéve a 10esek :P
  • foxbat88fx
    asszem ja :D nem nagyon szoktam az S-t nyomkondi..... W-t jobban szeretem, igaz ez meglátszik a túlélési %-on is XDDD
  • Terawatt
    Tolatás is sokkal lassabb nem? :)
  • foxbat88fx
    mentem tegnap hellcat-tel... abszolúte használható maradt...
    végsebessége lassabb lett és lassabban éri el...
    gun +1s töltés idő, de ugyanúgy gyorsan szűkül és pontos....

nem olyan OP mint volt az tuti :)
  • Oddball29
    Hellcatet még 7.5-es HE-vel is ki lehet szemből gyújtani. Annyira nem zavaró.
  • Reaper
    Gnomefather hangok miatt van...
  • Lichtmaschin
    hál istennek...:-) akkor kevesebb lesz a 450 méterről lövöldöző pokolimacska
  • madmanic
    85 ös
  • madmanic
    Тank Wins AvgDmg WN8

KV-1S 4/5 1 074 2 766
  • R3nton
    mozgékonyás főleg, lassabb lett. Pontatlanabb is lett, lassabban szűkül, azt hiszem lassabban is tölt. El lett cseszerintve az is ;)
  • R3nton
    melyik löveg van rajta?
  • Tono34
    Tapasztalatok vele?

Ha minden jól megy ma éjjelre garázsban lesz nekem is.
  • Maala
    Grat. Nekem még van 6 nap. :) Utolsó vasárnap/hétfőn készülök el vele majd.
  • Tono34
    2 kv1 minek? (kv1s mintha az is az lenne) :)
  • Mnemomic
    Kapott sebzés mod ami a chatben jelez csak. Ezzel nem fagy meg a játék ha pl. pz 1c-vel lőnek rád:

http://www.mediafire.com/download/fg77nrds0e90g8x/ReceivedDamage-EU-v2.4.zip
  • Lichtmaschin
    hellcaten mit nerfeltek?
  • madmanic
    pff... első csata az új kv1s el... Visszasírjátok a régit..

• R3nton
    Vicc, hogy ezen sírank itt az emberek, hogy nerfelték a tier7es tankjukat tier6ban, ja bocs még talán tier8ba is megállta volna a helyét korlátos prémként. Azon csodálkozom, hogy a hellcatesek még nem kerültek elő...
  • Lichtmaschin
    Én üdvözlöm a kv1-s nerfet, volt nekem is és túlzásnak tartottam azt a tankot, ARL 44 lehetne az ellenfele, de minden szempontból rosszabb az a tank szerintem, főleg azt utáltam a legjobban benne, hogy nagy a célzás ideje és ha nem szűkülsz rá akkor ellősz a bánatba.
    KV1-s lehet papíron nem volt annyira OP de a játékban mégis az volt, célzás nélküli kapáslövések, gyors tank, pattognak róla. Múltkor írtam, hogy ugyan az a fegyver mint az IS en de a KV1-s mégis sokka pontosabb volt és nem is pattant annyit.
  • Gyuszopapa
    Az IS-6-nak nem az ágyú az erőssége,inkább a páncélja.Azért meg lehet nézni hogy az ARL-en meg 212-es átütésű ágyú van amivel nem igazán kell nézni weakspotokat 8-as tier-ig mert mindenkit átvisz.
  • Count Adyn
    Azért az a gun nem volt normális abban a tierben, is-6 on ugyanaz van nagyjából és t9 ek ellen kell használni ugye:D
  • Tono34
    Aslain mod pack-ban benne van + még sok-sok választható finomság :) Folyamatosan frissíti a csomagot.
  • Paradoxon61
  • Sunsetjoy
    Nekem a sima alap a korábbiakhoz képest hozott fps-t (átlag 80-90 fps lett..), már elkezdtem növelni a grafikai beállításokat. Majd ma mennek fel a modok megnézem hová áll be (korábban 40-60 között volt pl. xvm-el).
  • enncsibaba
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Melyik fájlba kell és mit átírnom, hogy az alap kameratávolság más legyen? Modoltam egy kicsit és most egész más, mint 9.2ben, így nagyon zavaró. Illetve a kamerazoom beállítás is érdekel, mert most túl nagyok az ugrások. Köszönöm.
    (KV1S, csak hogy én is beleszóljak. Nem mentem vele, de nem tartottam OP-nak. Igaz nem a tulajdonságai miatt, hanem akik használták. Néha kritikán aluli játékosokkal találkoztam, 100alatti wn8al, meg hasonlók. De láttam jü playákat is szakaszban eldönteni T7es meccset.)
  • shbg
    A zsoldos rendszerről van valami info? Mert szívesen lennék az:)
  • shbg
    Mentem vele párat. :) Többiek leírták miért. Közelharcban szerintem jó volt. Én hagyatkoztam a toronyforgásra, hanem a testét is forgattam így nem tudott leforogni semmi. Azért azon a tankon a weakspot jóval kisebbek mint pl egy közepes tankon, vagy még akár a hasonló kategóriájú német nehezeken. (ahol az egész tank egy weakspot.) Arra világítottam rá, hogy egy szerencsés lövéssel jóval nagyobb kárt tudott tenni mint a hasonló kategóriájú tankok. Szintén arra próbáltam rávilágítani, hogy gyakorlatban nagyon ritkán vagy 1v1-ben amiket meg példaként hoztatok fel azok nagyon ritkán fordulnak elő.
  • Roger6
    Úúúú, de imádtam, amikor 3 KV-1S egymás mellett nyomorgott :) KV-2-vel HE-t nekik, jáááááj, de szép idők is voltak. Csak úgy röpködtek az 1.000 körüli sebzések egy skulóval.

Itt nem KV-1S-ek voltak, de hasonló képességűek: 6 megás gif
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.09.26. 08:32:26
  • Thomasovics
    jó , ha nem a csapat 75% lett volna kv-1s (vagy hellcat) mi sem rinyálnánk, de hogy szinte mindig annyian voltak ... , játszottam vele én is, jó is volt 1-2 hittelni a többi tankot a tierjén és alatta, de ha melleted még vagy 5-6 másik kv-1s volt veled meg ellennél is, akkor kicsit átlépte már a határt.
  • Roger6
  • madmanic
    Rengeteget mentem vele, és szerintem azok rinyáltak ellene, akik ki sem próbálták, csak annyit tudtak róla, hogy divat szidni...
    Még arra sem vették a fáradtságot, hogy a weak spotjait megnézzék.

Ha épeszű magasabb tierű ellennel találkoztam, szinte biztos volt a cumi. Szaros cromwellel 1v2 ben nyomtam le én is kv1s eket..

Közelharcban szarul fordult és a tornya is lassú volt. A kupola akkora weakspot volt hogy 500 ról is be lehetett lőni szemből. A torony oldala is simán belőhető volt, oldalról meg 2-3 lövésből égett, és 14 sec volt a töltésideje..

Előnye volt a sebessége és a 122 es.

Aki meg csak arra volt képes, hogy szemből kopogtassa, és kiálljon a 122 es elé az már írta is a rinyaticketet hogy OPAKÁVÉEGYEEEES...
  • kisokka
    Hát nem is volt annyira OP, mint ahogy tele volt sírva mindenhol. De mi másik játékot játszunk, KV1-S mindig könnyű préda volt. Az, hogy most belédver 400-at, hát ez van. Te meg megölöd. Bármivel.

@yossarianHUN : "A KV-1S-sel pont az volt a baj, hogy nem kellett vele taktikusan játszani" Előtte meg azt mondtad, hogy beforgatva, sidescrapelve pattint sok mindent(ebbe is belekötnék, de már nem éri meg a szó). Pont ez volt a baj században is, ha nekiálltak taktikázni vele. Randomban ha 3 KV1-S volt egy szakaszban, akkor kezdtem el csak aggódni, mert amúgy egymaga nem ért olyan sokat.
    Titeket csak az zavart, hogy volt egy fasza ágyúja. Ezt aláírom, mert tényleg az volt. De ekkora nerfet nem érdemelt volna. Bőven elég a lassú töltési idő, és akkor még a gd is kuka. Amennyi buckát és dombot betettek ebbe a játékba, ez egyenlő a tank halálával.
    Tegnap amúgy kipróbáltam, az biztos, hogy a kezdőknek már nem lesz a kedvenc tankja.
  • darkwraith
    hali

többsoros garázst valaki tudna adni9.3-hoz?
    -
  • aru
    Rossz a megközelítésed. Ahhoz a páncélzathoz az a sebesség korhű volt (sőt inkább a 100mm lett volna az de hagyjuk). A fő fegyverzetét kellett volna nerfelni úgy, hogy abból is a korhűt kapja. Ennyi!
  • TOMSILENT
    Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Jármű hozzáadva: Type 62
    Férőhelyek hozzáadva: 1
  • Lorder
    szánalmas hogy jobban csal a játék mint patch előtt :\ másnak jól megy? vagy csak ilyen későn jönnek elő az odújukból a botok?
  • Roger6
    Szerver oldali célkereszt be van kapcsolva, mégis... túl gyorsan odaugrik, ahova célzok. Másnál is így van? Csak mert néha kurvára nem oda lő, ahova mutatja.