418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #328718 Örülök neki:D ezek szerint nem vették ki. -
Egy csatát mentem tegnap, és az első lövésre repült a tornyom. -
Angelus1991ster #328716 Győzelem!
Csata: Widepark
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 679
Szerzett kredit: 12 282
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kaszás, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály" -
Vissza sem merek lépni a játékba... 
-
Userx2 #328714 Isten keze...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Addig kell sebezni amig éles harc van, nem a végén gangbangelni 
Bár ez lenne a legnagyobb probléma a játékban:) -
Angelus1991ster #328712 Mindenki, aki fölöslegesen vérpistike módon bázist foglal 100%-os győzelmi esélykor a csata vége előtt , annak a ................. kívánom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Direkt el kell cseszni a játékélményzt. Értem én ,hogy az unokatestvér és testvérházasság valahol divat, de a végterméket ne engedjék a számítógép elé, és ne indítsák el a WoT.-ot neki. -
Angelus1991ster #328711 Kivették a torony lerepülés animációt? Mert teszten se láttam.
Tier 5-ös KV-1S egy kiváló tank. -
DantesHUN #328710 Én is befejeztem. Ha három körből nem sikerül leduplázni, hagyom a francba. -
viper07 #328709 Nos nemrégiben panaszkodtam a Type 62 -re. Érdekes azóta csak 8-as csatákat látok, és kimondottan jól megy, élvezem. Fene se érti ezt ... -
foxbat88fx #328708 beleuntam én is.... új fps ide vagy oda.... szedem a Survariumot, az legalább élvezetes, nem 2-3 perces csatákról szól -
DantesHUN #328707 Ma a változatosság kedvéért az orosz tankokat nem bírom leduplázni. Német-amerikai sikerült, orosz az istenértse. A 3:8-as eredmény már fel se tűnik csak a 1:14-es, vagy a 0:15-ös. -
foxbat88fx #328706 új procival meg új videókártyával.... -
Rivanka #328705 Még annyi jutott eszembe, hogy nyugodtan ki lehet próbálni, hogy egyáltalán nem viszel lőszert lightal, már aki nem nagyon játszott ilyesmivel. Lőni csak is végszükségben, vagy a legvégén szabad. Nemnagyon vesznek úgy észre, az elején meg óvakodni kell a berohanós ellenektől. Meg kell szokni, teljesen más stílus. Viszont nekem azért jön be ez a tank, mert 390m +10%+bia+venti, azért az nemrossz, és nagyon megy, 0-ról 45-re kb. 0 alatt gyorsul. -
yossarianHUN #328704 Neked több lett? Nekem romlott. -
foxbat88fx #328703 sajnos az fps sem segít az idióták és a sok vereség ellen :( -
kisokka #328702 Komolyan mondom, szándékosan szopatja a WG ezt a modkészítőt, már régebben is feltűnt. Nem vagyok programozó zseni, de nem egyszer olvastam, hogy új patchekkel mindig szétkúrnak valamit, amitől ellehetetleníti a használatát ennek a modnak(szóval nem tudom miképpen basszák szét, de szétbasszák).
Amióta azt mondta valamelyik WG nagyokos, hogy rakás szarok ezek a modolt hangok, simán elhiszem, hogy szándékosan szívatnak meg ezzel. -
Rivanka #328701 Kicsit reagálva erre a type62-re, nekem is ma lett meg, nekem tetszik, bár csak 2 csatára volt eddig időm menni vele. 1. volt tier 8, gondolom ez is volt az utolsó, bukta is természetesen, mint eddig minden tankommal. A 2. már t10, gondolom ez lesz 99%-ban. Zömében semmit sem lehet csinálni ezzel a tankkal, pedig a wz-m 3-as legénysége van benne. Fele térkép alapban használhatatlan spottolásra, másik felében meg ugye alapban bukta a determináció miatt. Szóval nem is csináltam semmit, rohangáltam, nyertünk, 1-1-ben alig bírtam kinyírni a t9-es francia ágyút, de végülis sikerült, meg volt 1 szem spot 700 dmg. És erre adott valami 28K-t, meg csapat 6. kb. Szóval teljesen felderítő, semmi lövöldözés semmivel, alig kell csinálni valamit, csak életben maradni, és ennyi. Teljesen egyedi ez a tank, viszont nagyon jó a camoja, lehet vele bohóckodni. Mind2 térkép amúgy szar volt, van azért felderítős map is, ott lehet majd domborítani ezzel is.
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.09.26. 16:52:06 -
kisokka #328700 Jó, hát ez a Gnomefather mod megint kidobál, egyszerűen fantasztikus. -
shbg #328699 Azt akartam írni, hogy egy olyan tankcsaládra mondani, hogy szemből nehezen visz át dolgokat az nem állja meg a helyét, de idő eltönti. Majd ha light csordák lesznek úgy mint ahogy az artik és a td-k esetében volt, akkor valóban opp. De merem fogadni, hogy ilyen nem lesz. -
Na én utóbbi taktikával szereztem meg a Master-tankert arra a kis dögre, passive spottolásért nemrég a saját csapattársam nyírt ki:DD
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.09.26. 16:20:11 -
Ott kezdődik a probléma hogy light tankkal szemből akarnak átvinni mindent, a fő feladata az lenne egy lightnak első körben hogy spottoljon és mikor már megy a bírkozás akkor a lesebzett tankokat oldalba vagy hátba kapja, ha egyik sem lehetséges meg el kell sunnyogni az artykért..
Ehhez sem kell skill, csak tudni kéne hogy milyen tankban ülsz... erre szokták azt mondani,hogy ha a kacsa nem tud úszni attól még nem a víz a hülye.. skillről meg annyit hogy egy full átlag játékos vagyok és igenis tudok élvezetes köröket menni light-al is, van úgy hogy sebzek 2-3 ezeret 9es közegben,van úgy hogy elsőnek meghalok és van hogy csak arra vagyok jó hogy spottoljak. Aki lightokkal T10es tankokat szemből akar átütni ott már baj van. -
Oddball29 #328696 Nem kell neki, csak mondom. T71 inkább csak akkor veszélyes, ha passzívan spotol, vagy beszáll egy már összeállt gang-bang partyba... -
yossarianHUN #328695 De most miért Vérpistikére alapozunk? Vérpistike kezében a fehér Tigris se lett volna OP. Aki azért bírál egy lightot (vagy akár medet), mert az SZEMBŐL nem tudja átlőni a heavyket, annál már gondok vannak. Pontosan ez a goldammó-éra mentalitása. -
Nem sok vizet zavar, nem igazán lövök prem löszerrel, 2 tár van a tankban, az is csak azért kettő mert néha hajlamos ellőni a náthásba ha messziről lövöldözöm eddig sztem 1 tárat lőttem ki heat-ből a 84 csatám alatt:) -
shbg #328693 Az a 175 pen mire elég szerinted? Csak kíváncsiságból kérdem. hetes nehezek ellen oké. A többit szemből nem viszi. Szemből egy két medet sem viszi. Oldalról hátulról oké.... Na de ahhoz kell skill, hogy oldalba kapjad, vagy háta mögé manőverezz. Ha tüzel nincs rejtőzködése... szóval. Mondom kívülről nagyon könnyű és szép, ki kell próbálni. De most képzelj el a vérpistikét aki sír a gold ammo miatt. Majd beül az általa opnak tartott lightba amiben őt mindenki átlő, ő viszont csak akkor lő át valakit ha használja a fejét... stb stb... -
yossarianHUN #328692 Oszt miért kéne egy lightnak bármit is szemből lőnie? -
yossarianHUN #328691 Na ez a tierjükhöz képest gyengébb ágyú már nem állja meg a helyét. Ha megnézed, az új lightoknak minden esetben van olyan jó ágyújuk, mint a szintjük medjeinek, de legtöbbször még jobb is. Fegyverzet tekintetében a Bulldog meg az LTTB például pofán röhögi az összes hetes medet, az LTTB még páncélzatban is. És akkor még senki nem említette a mozgékonyságot. Szerintem ezért elég baráti ár egy rosszabb MM. -
Oddball29 #328690 Mondjuk 210 heat pen szemből azon a szinten már nem sok mindenre veszélyes. -
Hátőőő... T71 ágyúját nem mondanám épp szarnak 175 pen egy rejtőzködő mobil kis rohadékon 6os tárral minden csak nem "kurva szar" Többiről nem tudok nyilatkozni, Chaffe féle ágat szeretném még elkezdeni,de egy majré lámpa minimum kell addig sztem nem is érdemes nekiállni, úgyhogy most pofátlanul pedózók a T18-al hogy legalább a pilács meglegyen a light-ra:) -
Oddball29 #328688 Ok, köszi. -
yossarianHUN #328687 Na nekem pont fordítottak voltak a tapasztalataim. A-44-et imádtam (1520 átlagsebzésem volt vele kb. 70 csatáig, aztán az utolsó 20-ban bekaptam egy ordas szopóágat, és így ezernégyszázvalamennyi lett a vége), az Objectet viszont annyira gyűlöltem, hogy a kimaxolása után nem sokkal eladtam a csába. Kinek a pap, kinek a paplan. -
FosTalicskaa #328686 Az utóbbit a medes felvetésedre írtam. A lightoknak azért oda kell menni 80 km/h-val a célpontja közelébe, ha célzás nélkül akar 1000+ dmg-et beleengedni akár egy 10-es hvy tankba is. De mondom, utálom már annyira azt a lebutított játékmenetet hogy ne kezdjek el újabb és újabb ágakat húzni. Mióta meg a balansz is megborult (táras tankok óta) meg eőjöttek a wot goldal kitömött bugyraiból a statpadderek azóta már a rating sem ér a szememben semmit, szóval ez a motiváló része is elveszett a játéknak. Legtöbbször már csak kajálás közben wotozok, aztán két falat között lövök 1-et, vagy csak youtube videót nézek amíg nem történik valami. Nevetségesen könnyű lett a játékmenet, meg túl sokat számít a "random". -
shbg #328685 A tierjükhöz képest gyengébb ágyú. Páncél nincs. Mozognak. Talán álca, de ha lősz akkor annyi annak is. Ezek közül melyik az op? Kívülről tényleg egyszerűnek tűnik... De ha benne ülsz, és sebezni is akarsz (mert ugye nincs kinek deríteni....) akkor azért más a leányzó fekvése. Arról nem is beszélve, hogy bizony egy tökös nehéz tankot nem egyszerű lefordulózni. (engem még egy sem táncoltatott meg). -
madmanic #328684 NNa, alaposan leteszteltem az új, "nerfelt" (lol) KV1s t.
Az eredmény:
Тank Wins AvgDmg WN8
KV-1S 21/26 1 044 3 094
Köszi a nerfet Serb, férfimunka volt..
-
R3nton #328683 Biztosan aha :D Lightoknak kurva szar ágyúaik vannak, menet közben alig lehet valamit eltalálni velük. Amióta széttrollkodod a fórumot, nemhogy 1 med ágat, de legalább 8at ki tudtál volna húzni... -
Jacktor #328682 Nem 100% de valami nagyon hasonló lesz:
09.27-09.30: "Battle of Arracourt”"
3x-os XP a nap első győztes csatái után
50% kedvezmény a német és amerikai Tier II-V normál és prémium járművek árából
30% kedvezmény a német és amerikai Tier VI-VII normál járművek és Tier VI-VII német prémium járművek árából
25% kedvezmény a emblémák és feliratok árából
2x-es legénységi XP minden német és amerikai tankon
Küldetések:
Lőj ki legalább egy német tankot Tier IV+ amerikai tankkal +25% XP-ért.
Lőj ki legalább egy amerikai tankot Tier IV+ német tankkal +25% XP-ért.
Lőj ki 50 német tankot Tier IV+ amerikai tankkal. Jutalmad 10 db Kóla.
Lőj ki 50 amerikai tankot Tier IV+ német tankkal. Jutalmad 10 db Csokoládé. -
FosTalicskaa #328681 Persze mert rendes szerveren sajnálom rá azt a rengeteg időt amit a kihúzása jelentene.... De nem kell hozzá sok ész, hogy láthatatlan, pattogós páncélú, gyors, kicsi tankból szórd a 3-400dmg-eket 5-6 másodpercenként... Ja és elfelejtettem, hogy ezeknek is lézerágyújuk van célzási idő nélkül... De biztos véletlen, hogy a pályák 80%-ra esl-en meg századon táras meg light tankokat visznek kizárólag... Néha egy egy városi pályán előfurdulnak T32-k meg IS-3-ak de azok is csak golyófogónak amíg a tárasok dolgoznak.
A gold ammo meg 10-es medek előtti korszakban kellett hozzá stratégiai érzék most már csak prrémium acc kell hozzá, hogy gyorsan meglegyen a garázsban, sok goldal aztán futószalagon jönnek a jó eredmények... -
R3nton #328680 Jónagy hülye vagy. Nem is kerül a tierjébe, állandóan feljebb van, ennyit erről. Amúgy meg pont te nem tudsz játszani az OP medekkel, erről meg ennyit. -
foxbat88fx #328679 óóóóó megkéne venni azt a gyönyörűséges T-14-et :)