banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rivanka
    Kicsit reagálva erre a type62-re, nekem is ma lett meg, nekem tetszik, bár csak 2 csatára volt eddig időm menni vele. 1. volt tier 8, gondolom ez is volt az utolsó, bukta is természetesen, mint eddig minden tankommal. A 2. már t10, gondolom ez lesz 99%-ban. Zömében semmit sem lehet csinálni ezzel a tankkal, pedig a wz-m 3-as legénysége van benne. Fele térkép alapban használhatatlan spottolásra, másik felében meg ugye alapban bukta a determináció miatt. Szóval nem is csináltam semmit, rohangáltam, nyertünk, 1-1-ben alig bírtam kinyírni a t9-es francia ágyút, de végülis sikerült, meg volt 1 szem spot 700 dmg. És erre adott valami 28K-t, meg csapat 6. kb. Szóval teljesen felderítő, semmi lövöldözés semmivel, alig kell csinálni valamit, csak életben maradni, és ennyi. Teljesen egyedi ez a tank, viszont nagyon jó a camoja, lehet vele bohóckodni. Mind2 térkép amúgy szar volt, van azért felderítős map is, ott lehet majd domborítani ezzel is.
    Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.09.26. 16:52:06