418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Vixy28
    Valaki tudja a gift shop mikor lesz újra elérhető? Vagy van valami hír hogy miért kapcsolták le az oldalt?
  • Mnemomic
    igen tudom.....
  • Maala
    Paypalnél nem is kell a kártyád adatait megadni, ez a lényege...
  • Rivanka
    Sok sikert hozzá, most mentem vele pár kört, 13-ból 4 győzelem, teljesen használhatatlan. A tankkal semmi bajom, tetszik, 1x haltam meg tán elejében, viszont teljesen használhatatlan csapatokba rak. Élvezhetetlen ebben a formában, ennyi. Nem érzem szükségét felderítővel játszani, amíg pl. 3 csatában teljesen afk az oldalamon az ágyú, és zsinórban ad 5 db 15-2-es vereséget.
  • Vixy28
    Nekem se megy a prémium shop, pedig be szeretnék lépni....állítólag leállt az oldalt. Vagy lekapcsolták....bár nem értem miért. Remélem hamarosan elérhető lesz.
  • Mnemomic
    én amint kiválasztottam tegnap hogy úgy akarom az a lehetőség eltűnt meg a kártya adatainak megadása is. valami 3 maradt amikről még nem is hallottam.
  • Lunki88
    Meglett a tank ászom a WT-E100-al. :)

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.27. 11:53:34
  • Maala
    De lehet paypallel giftet küldeni.
  • Mnemomic
    Nektek se megy a prémium shop?

Amúgy az miért van, hogy ha ajándékba akarok venni tankot valakinek akkor nem lehet paypallal vagy simán kártyával fizetni?
  • Paradoxon61
    Talán azért, mert ilyenkor van több időnk, de igazából lassan teljesen mindegy melyik napon játszol. Egy nagy k.... x..... lett a játékból lassan.
  • kisTekila
    sok hibás. csak a verzió számot írják át benne
  • tigrincses
    Hali.. Letöltöttem 2 x is a 9.3-at egyszer frissítve aztán töröltem aztán az egészet egyben, Ram 4 gb, tápegység 500 W és új, vidikarival sincs gond hisz eddig is vitte alap beállításon a wot-ot, 9.2 -nél nem volteza hiba, modokat nem használok csak egyet , garázs designt.. de ezt is utólagszoktam rátenni mielőtt kipróbálnám az új verziójú patchet. A gondom a következő: A játék " jól fut " betölt a kép is kivéve Zoomoláskor, akkor FEHÉR KÉPERNYŐ JELENIK MEG , mihelyst kilépek a zoomolásból fehérség eltünik... mitől lehetez, valakinek ismerős ez a probléma???? Üdv, Alias Matyashun, aki odatenné a a vasát ha tudná........
  • tankorti
    Megnéztem Jove's mod pack 0.9.3-ról készült videót, tegnap föl is raktam azt a csapat HP kijelzőt, de nekem túl szines, nem látszanak a tank típusok ikonjai és lassabban tölt be a játék.
  • Paradoxon61
    Ha módokat keresel, itt megtalálod őket, rövid leírással, mások véleményével együtt.
    Modok letöltése és ismertető.
  • yossarianHUN
    Pontosan ilyet nem tudok, de hasonlóan letisztultat találsz a Jove's mod packban.
  • tankorti
    Hi, ilyen egyszerű csapat összes HP kijelzést szeretnék:

Segítségeteket kérem milyen móddal vagy hogyan lehet megoldani?
    Köszönöm.
  • yossarianHUN
    Mert mondjuk ilyenkor van időnk?:)
  • madmanic
    hétvégén minek erőltetitek..?
  • yossarianHUN
    Itt eddig 5-ből 1 győzelem. Ehh, olyan másnapos vagyok, hogy nem tud érdekelni.
  • Paradoxon61
    A mai játék is rövidre sikeredett. 6 csata 6 vereség. Hozza a formáját a játék orosz módra. :)
  • Kronos79
    Nagyon jó. Remélem a többfájlos configot használod. Ha így van, akkor a fájlok között találsz egy carousel.xc nevű fájlt. Ezt kell megnyitni szerkesztésre. Mindjárt a második sorban az enable után truera kell átírni és van egy ilyen sor, hogy rows: 1. Itt az egyest írd át kettesre! Mentsd el és ennyi.
    Ha az egyfájlos configot használod, akkor le kellene tölteni egy XCPad nevű progit, mert a webes editáló megszűnt. Ebben külön minden fájlban tudsz szerkeszteni, úgy ahogy eddig használtad az xvm-et.
  • darkwraith
    igen
  • Kronos79
    Használsz xvm-et?
  • darkwraith
    sziasztok, felraktam a többsoros tanklistát a garázsba, de nem működik. Van valakinek jó modja, vagy tippje?

köszi
  • kisokka
    Nem a szerverről dobott le A játékból. Azt nem figyeltem, hogy téged a szerverről dobál le.
  • patchaou
    A szerverről hangmod miatt dob le? Ez nekem új :) Látszik hogy rég voltam, engem a játékból dobott ki mindig ha a vlami gondja volt egy moddal, de inkább be sem töltött.
  • kisokka
    Engem eddig csak a hangmod miatt hajított le, de úgy, hogy első visszalépésre megint ledobott. Aztán csak második-harmadikra sikerült visszamenni.
  • patchaou
    Akkor még nem amikor elkezdte. De egy klántársam is írta hogy megszakad csata közben a kapcsolat, aztán a garázsban láttam hogy feljött egy üzenet miszerint a játékszerverek nem elérhetőek, aztán már meg sem jelent a szövegem a kláncseten úgyhogy alt+f4... inkább szedegetem azokat a játékokat amikhez eddig kevés volt a masina :)
  • kisokka
    Modot tettél fel?
  • patchaou
    Halihó. Tegnap megjött végre a vas és sokkal jobb mint vártam .) Most hajnalban feltettem a wotot is és szebben fut mint remélni mertem XD Viszont minden csatában megszakad a kapcsolat.Nálam van valami gebasz, vagy ezt hozta az új "patch", BF3-nál nem dobott le egyszer sem...
  • enncsibaba
    Nem szeretnék off-olni, csak egy gondolat a régi KV1S tulajokról:
    Malinovkán a keleti bázison kezdve "kedves" KV-85 tulaj (szerencsére nem volt fenn xvm, így nem kellett idegesítenem magam) AT7-ben űdögélve átküld spotolni T8-as csatában két remegés között a szikla mögött, amikor is a másik oldalon ott űdögélt egy amx50-100 egy T69, egy jagdpanther, egy S51 meg egy tigris+oldalt egy passzív spotter T71...
  • Tono34
    Mission completed! Reward:
    Vehicles added: Type 62
    Slots added: 1
  • viper07
    Hát azért az eléggé elkeserítő, hogy WZ-120 -al 4439 damage + 800 spot az 7 XP- vel kevesebb, mint amit a győztes ellenfél utolsó tankja 0 lövés + 0.33 km távolság megtétele után kapott. A WG leápolhat !
  • TOMSILENT
  • WR104
    Hogy mind a 7 baratod online?
  • foxbat88fx
    nem
  • JeffDunham
    10-es tankok hiánya + szar tankok gyűjtése. Éééééééééés nyertem!
  • foxbat88fx
    keresd a hibát....
    én megmondom az őszinteséget.... kerestem egy ideig (de csak mert be vagyok baszcsizva) :DDDDD
  • Frequency
    De nem ám!Ma az enyém is repült..
  • TOMSILENT
    Centurion 770HP-ról Blow UP! Fasza ez Type-62