418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rivanka #328878 Ugyanez van a wz132-mel is, képtelenség leduplázni. Berak 13 bot közé, mind ugyanoda megy, 1 pontra, a térkép egyik oldalára. -
Chaffee #328877 Yes cigány -
kisokka #328876 Ezért nem kellene ennyi med egy csatába. -
Do you mean: cigány? -
Chaffee #328874 Roma -
Rivanka #328873 Tegnapi után itt a mai. Ma ram2-vel nem enged duplázni, vagy 6 bukta után:
Itt a végén mérgemben már goldot spammeltem, ez is bukta lett volna. Pár killt még így is kiloptak előlem. Jah és Radley kell egy duplázóhoz, már most ennyire be van lőve, mennyinek kellene lenni a winratem-nek 9.3-ban? Mióta van ez a patch, feszt esik, 30% winratem van, minap meg volt 5000!-es wn8-am, ugyan mit kellene még csinálnom?
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.09.28. 17:37:45 -
És magyar vagy? -
tegnap mentem 5 csatát kb, top tank Churchill I-esünk úgy kezdte Highway-en, hogy "cap fast"... -
Paradoxon61 #328870 Vannak, bár sok értelmük nincs. Jelenleg a játék nem a harcról szól, hanem arról, hogy ki tud pár gyáva, másra nem alkalmas idiótát szélsebesen a másik oldalra küldeni, és bázist foglalni szinte harc nélkül. Ehhez sem ész, sem tehetség, sem gyakorlat nem kell, csak egy száguldó szutyok, meg 1 ujj amelyik nyomja a gombot. Ehhez minek a heavy? Mire pálya feléhez ér az ember a monstrummal, már foglalnak is. Vissza már nem érsz, a csatának meg vége ilyen 7:8, /:5 és hasonló állásoknál. Ennek aztán marha sok értelme van. -
Azt hiszem a KURUC-ban van TGF.
-
Chaffee #328868 Okéy ha már wot-ozok
Klánt keresek
Adatok rólam:
16+vagyok
Tier lvl 3 eddig =2 tank
csak Orosz tankkal megyek
tapasztalatom eddig csak alap de majd fejlődög
megbízható vagyok
tanuló vagyok akkor H-P legfeljebb alatt>3
Sz-V pedig 3<felet jobban szeretek egyedül menni vagy ha többen akkor ne közel mert nem akarom hogy miattam haljon meg.
Amit szeretnék el várni a klán tagoktól hogy jó fejek
meg bízhatóak és 1-2 ki vételével ne sírjanak ha veszítenek/veszitünk
És ha lenne más kérdés Kérdezhetek nyugaton.
Wot nevem: petimark -
kisokka #328867 Nem akarom elhinni, hogy nincsenek a játékban heavyk. Csak annyit csináltam, hogy a kezdőből elindultam balra. Ha jobbra indulok, bele is döglök, mert a T92 biztos rámpörköl(furcsa, hogy itt sem tette, de legalább éltem még 4 percet kb.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bármivel is vagyok, kezdem unni ezeket a medrushokat, iszonyat mód semmi értelme nincs egy ilyen csatának. -
WTF? Ezzel ilyet is lehet?:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy letöltöttem a Tank Inspectort,és már indítanám el,amikor kéri hogy adjam meg neki az utat a játék főmappájához.
Én meg is keresem rá is megyek erre ezt írja ki:A megadott elérési út érvénytelen,kérlek add meg újra.
Nem tudom mi lehet a baj,és jó lenne ha tudnám használni. -
Thx.
Most van egy kis időm játszani erre EU1 laggol, mint a fene. Pedig most nem is használja más a netet
-

GG amugy
-
Elég messze volt, szal nem tudom, h nyitott volt-e vagy nem. De az M5-re már nincs is nyitott torony, mert a howitzert is elvették tőle. Lehet akk M3-as volt, de emlékeim szerint azon sincs nyitott torony. Viszont annyira zavarnak ezek az új robbanás effektek. Szép meg minden, de most minden killnél kb. azt hiszem ammoracket lőttem, mert úgy semmisül meg egy tank, mint azelőtt lőszerrekesz robbanásnál. -
AlucardHuN #328861 Azért van hogy a kis Igor/Dominik vagy éppen a Daddy kategóriájú Sanyi bá' hazaér érezze a törődést. -
besti #328860 Nyitott tetejű tankokról érthető módon nem tud lerepülni a torony ammó robbanás esetén, nem lehet hogy azon a nyitott torony volt?
Más. Tegnap megvettem a mini leopardod (RU251), mentem vele egy jobb karikát, 1447-és alap XP-re adott egy első osztályt. Well balancednek tűnik ez alapján. -
Szörnyű, hogy már a játék célközönségeként számon tartott Daddy-k sem élvezik, pedig mindennel nekik kedveznek. :P -
Paradoxon61 #328858 "Amin még meglepődtem: mi ez az új medál eső? Az ember már akkor is kap vmi medált, ha fingik egyet?:D"
Nem, a fingásért már 2-3-t kapsz.
Az egyhez már elég az ha belépsz a csatába és kicsit csúnyán nézel. :) -
Paradoxon61 #328857 
Igen, pontosan erről van szó.
Szégyen szemre kezdek oda eljutni én is lassan, hogy csak behajigálom a vett eliteket a csatába, majd kilépek, mert tök értelmetlen harcolni is velük lassan. -
Kikeresed a /res/packages/vehicles_german package fájlban az M10-et, meg amivel helyettesíteni akarod, és átmásolod/átnevezed a megfelelőre. Durván, a szépségeire meg magadtól rájössz majd sztem. -
Szerintem nekem a lightokkal megy a legrosszabbul a játék, de még pár ilyen kör és meg fogom őket szeretni:) A vége elég izgalmasra sikeredett. Még jó hogy gyengén páncélzott célpontok maradtak. Mind a 10 goldot el kellett lőjem egy T-150-re, amiből mellesleg csak 1-2 sebzett. Azért azt elég vicces volt látni, h többen is bedőltek a hintázós cselnek és úgy lőttek mellém, mint a huzat:D
Amin még meglepődtem: mi ez az új medál eső? Az ember már akkor is kap vmi medált, ha fingik egyet?:D
u.i.: Solten, még jó hogy idejében leléptél, legalább tudtam menni egy ilyen jó kört is
Replay
-
Desmodromic #328854 Ezzel se lesz ászom... /acélfal comettel rulez :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Desmodromic, 2014.09.28. 12:47:08 -
Rivanka #328853 Én már most azt vettem észre, hogy a pattogó, nem sebző lövéseimből meg is lehet mondani, hogy nyert vagy bukott a csata. Tegnap pl. zsinórban volt, hogy t34 (amcsi), kv85 oldaláról zsinórban pattant a 225 pen. Szerintem még ha minimumot is dob a random, az akkor se jön ki. Meg is3 frontjába bele szemből, ott volt a luk, és 0 dmg. A másik oldalon meg Sp-vel szoktam 170 pennel símán átlőni 400m+-ról t9-eseket, ami szintén elméletileg is kizárt, de épp győztes csatát dobott a random. És szerintem ezért is lett ilyen a játék, rohan mindenki, lő párat, majd meghal, mert független a játékodtól az eredmény. Tisztára mint valami böngészős gagyi tankos játék, van belőle egy rakat neten. Még lehet sorolni, replayben is megnéztem párat, hogy nem is látszik ki az ágyúja csöve az ellennek, de lő, sebez. Én elhiszem nem csal, neki mást mutat a kliense. Aztán csak az a fura, hogy a tankodon sehol nincs sérülés még 3 beszedett találat után sem...
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.09.28. 12:46:44 -
ez is segítség, köszi! -
Total commanderben rákattintasz kétszer a fájlra? Egyszerű csomagolt fájl, csak kapásból nem tudom hogy zip vagy milyen kódolású. De ha kimásolsz a "belépett" pkg-ból valamit és bemásolsz a helyére valamit, csak menni fog.
Persze előtte biztonsági mentés a fájlról.
(semmit nem tudok a textúracseréről, csak azt tudom, hogy nyitható a fájl, további helpet nem tudok adni). -
Paradoxon61 #328850 Ugyan már, kár ezen bosszankodni. Én most tartok ott, hogy 28 csatából 21 bukott és csak 7 nyert. Mégsem bosszankodom. Olyanokról pattogok akiket mint a vajat kéne hogy átlőjek. Ez van. Tudomásul vettem, hogy az egykor jó játékból mára egy szutyokhalmaz lett. Egy kicsit kihagytam, most hogy 1 hete újra kezdtem vettem 1 hónap prémet, hátha.... Nagy hiba volt, de ez van. Amíg a prém tart elszórakozom, utána oda adom majd az unokáknak ha randalírozzanak vele, mivel többet nem ér az egész játék. -
DantesHUN #328849 Két napja nem játszottam, és egyből kiakasztanak. Most azért, mert miért nem tudom KV-5-el(167 pen) kilőni a JT88-at. Inkább a Panther-t lőttem, mert azt át tudom lőni. Hát szerintem is én vagyok a hülye. ( és igen, egyébként csak kitaláltam ezt is, hazugság, stb, 167 pen--el hatossával szokták a pro játékosok ki szedni a JT-ket, tudom, tudom nem kell mondani) -
valami útmutatás esetleg;) példul packages-t mivel nyitom ki? -
Körülményes, de van. -
Kérdés!
Van arra mód ,hogy a Pz5/M10 (prém. párduc) helyett a játékban a "stock" HD Panther modelljét+textúráját lássam? -
Rivanka #328845 Tegnapi tiger2, ugye ez lett volna a 8. bukta, csak a Hoax közbeszólt. (Ha már marketing
)
-
Toweliee #328844 :)) -
foxbat88fx #328843 te meg a spoiler két külön fogalom xdddd -
ez aztán a marketing :DD -
Toweliee #328841 Ha nincs klánod, gyere a HOAX-ba. -
Elkészült a kishawer féle Minimalista MOD (köszi poi). Használjátok egészséggel! -
madmanic #328839