418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rivanka #328918 Az orosz 122-essel kapáslőni kell menet közben. Akkor szög10-es lesz, annál pontosabb, minél nagyobb a célköröd.
-
stork13 #328917 Ez azért érdekes mert nem használok xvm-et és nekem is körök voltak (a kép nem tőlem van). -
Igen, mert ez az XVM minimap modja.
Vixy: a KV-3 tornyát a löveg mellett nagyon könnyű belőni. Ha arrébb megy a lövedék, akkor pattan, mert ott már nagyon le van kerekítve.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.09.28. 21:17:07 -
kisokka #328915 Mentem egy bitang jó kört, kb 15 másodpercig tartott, amikor kidobott a játék. Természetesen mindenféle hibaüzenet, vagy nemjáccóhülyegyerek üzenet nélkül. Mivel 13-90-el robogtam, biztos voltam a halálomban, mivel egy veszélyesebb területen mozogtam épp.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval a kék vonalon mentem(egyébként nem akartam arra menni, csak bambultam a jobbomon felbukkanó VK-t), na mondom spuri vissza a házat megkerülve, ami sikerült is volna. Kb az X helyén dobott ki, a lebontott farakáson keresztül.
A kérdés a következő: hogy a bánatos faszba kerültem a piros körrel jelzett területre?! Mert ha még arról lenne szó, hogy a másik irányba néz a holttestem, akkor letudom annyival, hogy mivel kanyarodás közben ért az Asztalom háttérképe, akkor még mentem egy kicsit tovább kanyarodva és pukkantottak. De nem abba az irányba néz, szóval ez így elég ledöbbentő
-
stork13 #328914 Itt például az arty kivételével mindenki helyét körrel jelzi. 9.3-ban pedig heavy, med biztosan rombusz alakú. Ez zavar egy kicsit ( a régi, jó dolgok... :D). -
IS-t épp most húzom, néha olyanokat lő mellé teljesen beszűkülve hogy a hajam kihullik:D Vagy lehet hogy az ilyen esetekre jobban emlékszik az ember?!:D -
Volt már rá példa, ott 1500-1700 sebzéssel általában a tank-túlvilágon végeztem...de ettől a pár körtől eltekintve élvezhető egy szörnyeteg 
Utoljára szerkesztette: Vixy28, 2014.09.28. 21:00:34 -
Nagy és puha torony? o.O Hát én nem így tapasztaltam...legalábbis szemből biztosan nem. Mondjuk a történethez hozzá tartozik, hogy nem játszottam alap toronnyal, mert free xp-ből kifejlesztettem rá a másik tornyot..
Egy biztos, a T-150-et azonnal eladtam és élveztem, mikor megszabadultam tőle...ez a kis drága egészen a szívemhez nőtt 
Utoljára szerkesztette: Vixy28, 2014.09.28. 21:01:32 -
foxbat-medál:D -
Gyuszopapa #328909 Majd ha folyamatosan 8-9 közé rak akkor nem lesznek ilyen jó köreid az biztos.Az IS jobban bejött nekem. -
Én még csak T150-nél tartok de nem vagyunk nagy barátok pedig azt hittem mekkora fun lesz mert annyira dicsérték:) Nem megy vele rosszul a játék de félek a KV3-tól úgy tudom nagy és puha a tornya már a saját szintjén is:) -
lexlutor #328907 a supporton kivul megis milyen segitsegre varsz itt ebben az esetben?? -
http://wotreplays.eu/site/1202047#redshire-meaow-kv-3
Ha esetleg bárkit is érdekelne az előbbi kör egészben....
-
Mi az hogy a wg elvesztette? Régóta rontom itt és a játékban a levegőt, de ilyet még nem hallottam :) -
Bocsánat..nem érdemlem meg, hogy toborzó tiszt legyek..... 
-
Nnnnnnnnnnnna ez igen! Bár kissé elszomorít, hogy ezzel a jó játékkal rontod a HOAX imázsát. :D -
Desmodromic #328902 Tényleg minden szarért kitüntetést adnak, most kaptam egy "Harcostárs" plecsnit, mert az utóbbi ötven csatában nem sebeztem csapattársat.
-
Imádom ezt a tankot!!! A mai napon ilyen körök jönnek sorozatosan... 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kisokka #328900 Hát ez fura lesz. -
Userx2 #328899 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt kell abbahagyni a játékot. Innentől csak lefelé vezet az út.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.28. 19:48:50 -
kisokka #328898 A szakasz chatbe nem lehet beírni, vagy mi a tosz? -
ikarus44 #328897 Sajna elfelejtettem a jelszavam, mert ritkán használtam (évente kb. 2-szer) -
ikarus44 #328896 Figyelj már, szerinted én nem próbáltam meg már mindent mielőtt ezt beírtam ide. (többek közt a caps lockot is) idióta!
Egyébként meg meg te minősítetted azzal magad, hogy egy segítséget kérő embert itt lehülyézel pedig nem is ismered azt hogy mennyit szenvedtem már vele, úgyhogy ha valaki itt példázza a WOT játékosainak átlag szellemi tudását az te vagy.
De komolyan ennyire megterhelő gondolkozni hogy esetleg meg is próbáltam kitalálni mit hibáztam, mielőtt beírtam?
-
3-3 fős csapatok, ha a mapet láttad, akkor a feka-fehér kockás részről indulnak, és a capzónához érkeznek. 7 perc van 1000 gyorsított cappont, vagy a 3x1000 hp-s chaffeek kilövésére. -
Userx2 #328894 "jelszó-visszaállítást meg nem tudok kérni mivel az e-mail fiókom sajna elveszett."
Az hogy? Mi lett az e-mail fiókoddal? -
kisokka #328893 Eddig nem néztem különösebben, hogy melyik csata milyen gyorsan ért véget, de ez tuti benne van a Top 5-ben:
15:2-re nyertünk... -
Én már nagyon régóta a Loca féle minimap modot használom, de ilyet tudomásom szerint nem lehet benne csinálni. Csak ki/be lehet kapcsolni a markert. -
kisokka #328891 Na csak mert egy kicsit lemaradtam...A mapet láttam, de pl hány fős csapatok lesznek? Meg mindenki ugyanonnan indul? -
Holnap indul mindenhol...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.28. 19:12:39 -
kisokka #328889 Ez a Chaffee sport mód ment másik szerón is, vagy csak nálunk?(esetleg egyszerre indul mindenhol?)
Kicsit furcsának tartom a fődíjat, pláne azt nézve, hogy mit kell érte tenni
Meg azt sem értem különösebben, hogy miért a szakaszoknak kedvez a dolog.
-
Ne haragudj, de teljesen jól képviseled a WOT átlag játékosszintjét. Talán bekapcsolva hagytad a caps lockot, miközben jelszót váltottál. Olyan NINCS, hogy a WG elvesztette. Csak te vagy egy hülye. -
túl sok az érdekesség ebbe a történetbe -
stork13 #328886 Locastan minimap mod-ban hogyan lehetséges a térképen felspottolt, de már nem látszódó enemy helyét jelölő rombuszt lecserélni körre? -
ikarus44 #328885 Normális emberektől vártam válaszokat... nem az ilyen kárörvendőktől... -
ikarus44 #328884 Nem hiszed? -
Már a pokolban égsz, csak nem tudod.
-
WG elvesztette...
-
ikarus44 #328881 Sziasztok, kéne egy kis segítség!
A 300 aranyas jelszóváltoztatós akció alatt én is megváltoztattam, de valahogy a WG elvesztette és így nem tudok belépni, jelszó-visszaállítást meg nem tudok kérni mivel az e-mail fiókom sajna elveszett.
Még visszatudom valahogy szerezni a jelszavam? -
Userx2 #328880 Nyomorodna le aki ezt játékba tette.
-
Paradoxon61 #328879 Igen, de most játék stílust váltottam. Váltottam e-25-re. Az elején vadászok, majd beállok egy olyan helyre ahonnan jól rálátok a bázisra és várom a sunnyogókat akik foglalni akarnak. Amikor végeztem velük, irány tovább a csata. Adok én nekik foglalást... grrrr.